Posted April 25, 2011 · Report post Dezamagit sa vad atata delasare si-n tribuna. Au ajuns suporterii sa ''cante pentru culori'',nu pentru onoare ,nu pentru respect. Pai asa mici bucurii avem? De ce oare trebuie sa fii vazut in josul peluzei daca nu faci nimic acolo ? De ce e atat de important sa fii cool,cu o geaca stransa pe tine,ca a lui Sumudica,si catarat pe gard,daca atunci cand vine vorba de scandat anti cioban,e liniste in jurul tau. Acesta este patronul acceptat in tacere de atatia vizitatori ai stadionului.Si ma gandeam ca nu mai vin la stadion si,prin asta,am renuntat la a-mi dori ceva mai bun.Pai cum sa vii cand vezi asa ceva,cum sa vezi jucatorii acestia care se plimba cu mingea de-a latul terenului,cum sa vii cand tocmai acum,prin cine-stie-ce minune,ciobanoidul n-a mai fost rugat sa se urce pe masina. Un cumul de erori care o sa ne tot duca spre infrangeri,umilinte si rusine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Interesant cum au incurajat becalistii echipa: "Dinamo m*** Dinamo" si "huooooooooooo". Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Mai baieti, imi pare rau daca vi se pare ca am fost prea dur vizavi de raportul fotbalisti-suporteri. Eu stiu ca voi aveti suflet bun, caci altfel nu ati fi suporteri sau chiar ultras. Ati fi prin politica, prin justitie sau prin alte organisme parazitare. Eu urmaresc Steaua de pe vremea lui Troi si a lui Iordanescu. Si atunci erau mizerii, dar suporterul era mai respectat atunci. Despre Jiji Fernandel - australopitecul din loja - s-au spus destule. E suficient sa va fi uitat la cum il asaltau ziaristii la intrarea in stadion avizi sa-i smulga gibonului europarlamentar chiar si o onomatopee. Sau cum o alta televiziune a trimis o echipa sa-l urmareasca in Muntele Athos...servilismul si pupincurismul au atins cote inimaginabile acum 20 de ani...si asta e un fenomen global...mass-media aservita...stiri despre pitici si curve, ciobani grobieni si analfabeti, mafioti, mahalagioaice, hoti, bisnitari, toti prezentati ca modele ale unei societati cangrenate. "mai bine beau otet ma jur decat sa vad ziaristi cum ii ling pe astia-n coor" Un clip interesant, sunt convins ca-l stiti...merita un moment de reflectie: http://www.bugmafiaoficial.ro/video/Oficia...ou-feat-ViLLy-1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Acum ar fi fost bun protestul de acum o saptamana. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post sincere felicitari celor care i-au spart masina! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 (edited) · Report post Asta da mentalitate de stelist adevarat!Spre 24!!! pai tu nu vezi ce nick are? (Steaua_joaka_tiki_taka ) Edited April 25, 2011 by cristy.steaua21 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Am pierdut nemeritat,pana la gol Dinamo nu a ajuns la poarta noastra...Meritam sa castigam clar,am fost mai buni si am avut ocazii!!! Oricum am inteles ca vom castiga la masa verde din cauza tortelor,deci putem spera la titlu,ar mai fi 5 puncte pana la primul loc. FORZA Steaua,FORZA Steaua hey hey :steag_cruce_invers: Sa speri tu la titlu ca eu am renuntat demult sa sper la chestia asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post "Prost sa fii, noroc sa ai", cam asa a fost treaba cu dinamovistii in seara asta, Surdu, Banel si Bilasco, au fost cum era de asteptat penibili, restul au fost doar neputinciosi, la faza golului Surda in loc sa-si ceara scuze la coechiperi pentru marcajul inexistent la cel mai mic jucator de pe teren, injura si se oftica, probabil il injura pe Cartu ca l-a bagat in teren ... Steaua desi a facut un joc modest a fost mai buna decat dinam0 care a fot varza cu carne in acest meci, insa prostia unor jucatori ca Surda si Onofaras a facut ca scorul final sa fie cel care a fost In orice caz, pentru mine, asta fost primul asa zis derby la care nu m-am mai consumat ca de obicei, incetul-incetul am inceput sa devin nepasator la parcursul acestei echipe, care nu ne mai apartine noua suporterilor, ci unui persoanaj mizer si scarbos Vorba unui prieten acum ceva timp : Steaua pe mana lui Fecali este ca o jucarie pe mana unui copil autist ... pana cineva nu o sa-i ia aceasta jucarie, Steaua se va afunda in rahat(scuzati expresia) si se va alege praful de ea. Sper ca in viitor, "sa traga cineva apa" si Fecali sa se duca acolo unde ii este locul, departe de Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Onofras sa se duca dreacu` la masa in praznic ! Si bunica`mea la 80 de ani ar fi deviat mingea in poarta din faza aia... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post Tot respectu pentru cei care au reusit sa nu se enerveze la meciu asta. Eu am dat gres. ...Satul de toata prostia din Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post la nimeni nu am dorit moartea.. dar lu' Gigi chiar ii doresc o moarte in chinuri ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 · Report post @Leo As fi mai fericit sa il vad ca pleaca din Ghencea din cauza noastra si nu ca ia batut moartea la "palat" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2011 (edited) · Report post Numai coaiee.. m-am saturat si nu cred ca sunt singuru.. pt ce plm sa te mai duci ? sa nu poti sa dormi noaptea cand stii ca joci cu Dinamo.. sa stai cu baietii la o bere inainte sa intrii in stadion.. sa te futti pe ele de mesaje si de tot.. sa stai cu sufletu la gura cand stii ca ai o torta la pl sa nu te ia jandarmii.. PT CINE PLM MA ? pt dodel,Banel,marinescu,onofras,bonfim&comp ? NUMAI MERITA ! Edited April 25, 2011 by leoSUD Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Cine are poze cu banner-ele galeriei? Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 (edited) · Report post Numai coaiee.. m-am saturat si nu cred ca sunt singuru.. pt ce plm sa te mai duci ? sa nu poti sa dormi noaptea cand stii ca joci cu Dinamo.. sa stai cu baietii la o bere inainte sa intrii in stadion.. sa te futti pe ele de mesaje si de tot.. sa stai cu sufletu la gura cand stii ca ai o torta la pl sa nu te ia jandarmii.. PT CINE PLM MA ? pt dodel,Banel,marinescu,onofras,bonfim&comp ? NUMAI MERITA ! Am mai dat si 150 RON pe abonament... Clar daca nu vinde curva asta echipa nu vom avansa prea mult in sezoanele urmatoare , iar sezonul asta e compromis. VPM! Edited April 26, 2011 by Sud1947 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Degeaba strigam noi sa plece asta sa moara sa ......ca el tot nu se lasa oricum sezonu asta si asa sa dus poate cupa da cred ca nici acolo...daca incepi meciu cu Banel si il lasi pe radut pe banca cum sa castigi cand Banel pierde 20 de mingii din 20......si bilasco ala ie un nebun alearga tot terenu fuge de aia sa nu ii dea pase....cei mai buni jucatori de la Steaua este dupa parerea mea Brandan,Tatarusanu,Radut,Gardos si cred ca si Marinescu ala ca poate sa faca diferenta si aseara numai el scotea oameni din joc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Sa-mi bag pl in mortii lor de incompetenti, astia pierd si singurul meci care mai conteaza. Atatia nervi facuti pentru un cioban si oile lui. Bravo celor care i-au spart geamurile de la masina. Doar asa putem rezolva ceva, prin violenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Cine a fost "arestat" dupa cum zice jandarmeria? Am putea sa ii ajutam fiecare pe cei care au spart geamul ciobanului. Bineinteles, daca vrea lumea.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Daca ne calificam in finala cupei si ne bat iar javrele deja o sa fie umilinta. Pana nu pleaca acest cioban n-o sa fim niciodata un club cu adevarat profesionist, asa cum ar trebui sa fim. Oricum pana la urma cea mai mare umilinta e simplul fapt ca il avem ca patron pe cioban, care distruge incet dar sigur spiritul si valorile Stelei Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post ba dar a jucat ciobanuuu??????dejaaa incepeti sa deveniti penibili... cand incepe sudu sa protesteze la vre'un meci totiii incepeti sa fluierati din nord ...si pe forum cand pierde Steaua il injurati pe cioban de parca el a jucat...daca asa mult il urati nu mai veniti la meci !!!!!Respect S.U.D!!! Sa-mi bag pl in mortii lor de incompetenti, astia pierd si singurul meci care mai conteaza. Atatia nervi facuti pentru un cioban si oile lui. Bravo celor care i-au spart geamurile de la masina. Doar asa putem rezolva ceva, prin violenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post ba dar a jucat ciobanuuu?????? Si cine i-a adus la Steaua pe toti afonii astia?Noi?Cine a adus Steaua in halul in care e acum? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 (edited) · Report post Cine a adus Steaua in halul in care e acum? Aaa, Dinu Patriciu? Edited April 26, 2011 by Daniel-Ionut Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Aaa, Dinu Patriciu? Aham,eu credeam ca Sorin Ovidiu Vantu ala ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post aveti dreptate....dar nu uitati ca, acesti jucatori cei adusi de la Urziceni au facut 8 puncte in Liga Campionilor...si ca, orice jucator care vine in Ghencea se strica...din vina patronului, antrenorului,suporerilor,presiuni..asta nu stim..si se intampla de multi ani acest lucru... Aham,eu credeam ca Sorin Ovidiu Vantu ala ! mare dreptate ii dau acestui caine.....Acest Tanase seamană cu Plesan, care a avut un singur meci bun la natională si vrea să traiască dintr-un sut", a spus Cornel Dinu la Dolce Sport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 · Report post Vad ca unii au inceput sa viseze ca vom castiga cu 3-0 Fratilor , treziti-va , ulciorul nu merge de multe ori la apa Share this post Link to post Share on other sites