Daniel-Ionut

Steaua - Dinamo 0-1 (0-0)

189 posts in this topic

Cate bilete s-au vandut are cineva idee ?:) IN T2 astazi la ora 15:30 mai erau 2 sectoare libere .. in rest FuLL !! speram .. ca vom face o atmosfera frumoasa macar la meciu cu Javrele astea spurcate :D macar pastia sa-i batem .. si nu conteaza pe cat terminam , important este ca batem Dinamo ! si numai rade Borcea pe la TV ca ne-a batut :) iar .. ;)) Speram .. la ceva frumos !! Paste Fericit la toata lumea !! :D Forzza Steaua putem invinge :) voi fi acolo sa sustin echipa la bine si la greu !

Astazi pe la 15:00 batea vantu pe la casele de bilete.Ce full visezi tu ma?Tu vrei sa batem Dinamo ca sa nu mai rada Borcea? :no:

Singurul lucru care mai conteaza! Sa BATEM javrele!!!

...ma rog si CUPA conta, dar... s-a cam dus :-j

Eu nu ma numar printre cei pentru care meciul cu Dinamo inca mai conteaza!

Daca echipa asta nu ma reprezinta la un meci contra Gloriei Bistrita sau Astrei,de ce m-ar reprezenta intr-un meci contra lui Dinamo?

Mai urmaresc evolutia echipei doar din speranta ca intr-o zi va fi din nou libera...

Ba ori am inebunit noi astia care ii sustinem pe baieti cand le spunem ca nu joaca nimica si ca astia nu mai respecta ce zice antrenoru?Ba la astia chiar nu le pasa situatia Stelei?Ba sunt retardati? Azi Surdu,Janos si Bicfalvi (primul si ultimul avand o prestanta incredibila de proasta la meciu cu Brasov din cupa) ies in oras la biliard pentru relaxare:|Pai ba cand iei 10 mi de euro pe luna,cand joci la Steaua,ai pretenti de Cupa Europeana,te bati la titlu(teoretic) in fiecare an,esti in foame de trofee de rezultate,esti obligat sa bati Dinamo,tu iesi la biliard sa te relaxezi?Pai ba...pe vremea lu'Lacatus,Belodedici daca pierdeau un meci destul de important pentru campionat,cupa stateau cu capu plecat de rusine..ca esti Steaua...dar uite ca am ajuns si la vorba lu'Jenei cand a zis ca de Steaua a ramas doar numele ca jucatorii..nema!

Rusine sa le fie,macar daca ar juca fotbal si am fi mandri si am zice...uite ba nu am avut noroc am avut ocazi dar nu a intrat in poarta dar la ei e altfel:| Ei nu joaca nimic,au pretentii la bani,Primavara nici nu am mai mirosito..doar ne-am gandit sezonu asta ..."poate ne calificam si noi anu asta"..Sa se i-a de mana cu Bomfin si Ricardo (pacat ca baietii astia isi bat joc de noi,de nervii nostri)

Daca facem egal cu Dinamo suntem mari!Sa speram ca ne calificam in finala si poate o castigam si un egal cu Dinamo e senzational (zic asta pentru ca vedem cum joaca "jucatorii astia" )

Acum nici la biliard nu mai au voie? Ideal ar fi sa avem o echipa de calugari, macar aia stim ca sunt cuminti.

Pai ba...pe vremea lu'Lacatus,Belodedici daca pierdeau un meci destul de important pentru campionat,cupa stateau cu capu plecat de rusine..ca esti Steaua...dar uite ca am ajuns si la vorba lu'Jenei cand a zis ca de Steaua a ramas doar numele ca jucatorii..nema!

Pai ba nu suntem pe vremea lu Lacatus ,suntem pa vremea ciobanului ,a lui dodel si ciorel .Telul nu e sa fi cel mai bun , e sa intre in cl sa faca ciobanul buzunaru mare, sau sa faca o aroganta celorlalti patroni .

Rusine sa le fie,macar daca ar juca fotbal si am fi mandri si am zice...uite ba nu am avut noroc am avut ocazi dar nu a intrat in poarta dar la ei e altfel:| Ei nu joaca nimic,au pretentii la bani,Primavara nici nu am mai mirosito..doar ne-am gandit sezonu asta ..."poate ne calificam si noi anu asta"..Sa se i-a de mana cu Bomfin si Ricardo (pacat ca baietii astia isi bat joc de noi,de nervii nostri)

Iti bati tu singur joc de nervii tai :) Daca ei atata pot arata ca fotbal , ce sa le ceri ? Ai vazut tu vreodata echipa asta sa surclaseze pe cineva si apoi sa se faca de ras ca sa spui dupa ca ti-e rusine de ea ? NU , ei s-au facut de ras mai tot timpul , nu iti mai bate capul , n-are rost ;)

Atat putem , asa jucatori avem , asa jucam.

mda.. Dinamo a avut pe parcursul anilor mult noroc in partidele disputate cu Steaua ! sa ma lase in pace Borcea cu declaratiile lui:))

Borcea : "sunt nasul lui becali in derby-uri [...] noi neam invatat sa-i batem si ei s-au invatat sa i-a bataie"

Pai mai caine vagabont:)) ai uitat de bulan? :)) ba mai greseste arbitrul , ba portarul face o gafa uriasa (zapada)

Cainii astia merita pusi in lese si atunci cand latra , HOP! un sut in cur ca sa taca:)))

Fortzaaa Steaua Bucuresti ! Umiliti cainii !!

Edited by Daniel-Ionut
Nu mai scrie ingrosat !

Luni sper ca MUSTATA si ai LUI SA NU NE PUNA SA SCANDAM TOT MECIUL...Dinamo m**e Dinamo...vreau sa cantam si sa scandam LUPTA Steaua! LUPTA Steaua!

Stai linistit. Se va scanda "lupta Steaua" de cel putin 25 de ori pe repriza. Mie mi-e ciuda ca la aceasta partida nu se va auzi nimic de Iancu si Sumudica :|. Sper ca macar finul lui ne-a Gigi sa nu fie uitat.

Cred ca asta ie cel mai bun 11....

Portar: Tatarusanu

Fundasi: Brandan, Geraldo, Gardos,Nicolita poate fi o solutie in locu lu Bonfim ca e praf

Mijlocasi: Tanase, Radut, Marinescu, Surdu

Atacanti: Maicon De Oliveira, Dica

interesant si fain :steag_cruce_invers:

aaa stie careva daca galeria de la sud va fi...sper ca asa o sa fie mai multe sanse sai batem sper sa fie stadionu plin chiar daca nu merita si sa le fie rusine dinamovistilor de umilita pe care sper sa o ieie [vise]

Edited by CristiTeo10

O victorie i-ar lua mintile lui Ciobi. Ne apropiem la 4 puncte si va incepe circul : valizee , curse contra-timp dupa autocarele adversarilor :))

Macar sa mai radem putin.

O victorie i-ar lua mintile lui Ciobi. Ne apropiem la 4 puncte si va incepe circul : valizee , curse contra-timp dupa autocarele adversarilor :))

Macar sa mai radem putin.

Nu prea e de ras :|

MUlE Dinamo!!

Am ajuns ca javrele,singurul meci care conteaza sa fie cu cel cu Dinamo.MORI CIOBANE!!

Am ajuns ca javrele,singurul meci care conteaza sa fie cu cel cu Dinamo.MORI CIOBANE!!

Mereu a contat

Propun ca o parte din fondurile obtinute din vanzarea biletelor la derby-ul NAS-FIN sa fie donate pentru operatia unei foste mari glorii steliste, Stefan Sames.

Astfel are ocazia si ne-a Gigi sa ne arate cat de crestin este (asta daca cineva mai crede ca a fi crestin e vreo chestie senzationala...)

Mereu a contat

A contat mereu,mereu mi-am dorit sa batem Dinamo,dar niciodata nu era singurul meci care conta.Steaua avea meciuri importante in Europa,batalii mult mai mari de dus.Sper ca ai inteles ideea.

Edited by ady.fcsb

Eu sper sa se vanda , maine ajung si eu la meci , cu vreo 2-3 inainte. Oricum , gasesti la speculanti :)

Preventiv, in caz ca nu gasesc maine bilet... Are careva un bilet la Sud in plus? Platesc biletul si berea aferenta. :beer2: