MoWeed

Dezbatere - A fost sau nu protestul din 17 aprilie un succes?

65 posts in this topic

Navodarean,nu este normal.Intr-o galerie,ca in orice mediu,opiniile sunt impartite,in orice domeniu.Daca indepartam din foarte putinii oameni ramasi,nu ai ramane nimeni.Unul e becalist,unul pesedist,unul de stanga,unu de dreapta,facem o data un macel si ii indepartam pe toti,nu?Oamenii ciobanului sunt de fapt "omul ciobanului",unul singur cu inca 2-3 ascultatori,nu are putere de decizie,deci este neimportanta inlaturarea lui,plus,ca are si plusuri,importante,care atarna intr-o balanta.Daca hotaram ca trebuie cineva inlaturat,inlaturam,nu este cazul insa.

Concluzia ar fi ca??!! Nu vad o linie bine determinata a P.N la ora actuala, de ce?, poate pentru ca nu exista......mergeti in virtutea inertiei, niciun plan concret de a va redresa in vreun fel, nicio intentie de-a schimba ceva, de a atrage oameni noi sau macar de a-i readuce in randurile voastre pe cei care au plecat din cauza atmosferei care domneste acum, se vede ce oameni au ramas acolo, ce ,,coregrafii" se fac, ce ,,cantece" se canta, ce scandari se aud pe acolo......jale!

Pana nu se schimba nimic la Steaua, eu imi doresc numai sa ramana pe stadion cei care il populeaza la ora actuala, pentru ca ii merita becaliotul din plin, ei reflecta absolut perfect imaginea Stelei in momentul de fata: sumbra, trista, complet debusolata si lipsita de orice viitor.

Cineva sustinea ca ar fi bine ca sudistii sa se intoarca pe stadion, sa reia protestele, am sperat si eu o lunga perioada de timp la acest lucru, abia acum vreo 3 luni am realizat ca acest lucru nu este posibil acum, intrucat s-a stins toata dorinta si pasiunea, a intervenit ,,oboseala" in a continua o lupta sterila si inutila dealtfel cu toata ,,lumea", exact asa simt si eu acum.

Este bine ca voi cei din P.N care ati ramas acolo puteti ca aveti forta sa va duceti sa mai sustineti echipa, daca asa credeti voi ca este bine pentru Steaua, tineti-o tot asa, nu va opreste nimeni dealtfel, oricum se vede si din ,,afara" ce-i pe acolo, care sunt ,,interesele" unora sau UNUIA ( cum sustii tu ), cum fenomenul s-a stins demult si distrugerea P.N va continua, intrucat va meritati soarta, va multumiti cu ,,nimic", nu ati vrut sa continuati protestele desi asta era singura solutie viabila, dar ca de obicei ati ale calea ,,usoara" care nu presupune asumarea de responsabilitati si va mirati ca multi stelisti nu va apreciaza pentru ceea ce faceti si nu vor sa vi se alature in vreun fel.

Edited by stix

Ba stix,noi suntem prosti ca nu am continuat protestele,la fel si cei care le-au continuat degeaba.Se vedea de la o posta ca nu vor avea efect.V-a luat mai mult sa realizati ce am realizat noi,deci sunteti mai prosti ca prostii de noi.

Nu e treaba ta ce se intampla in Peluza Nord.95% din membrii sunt interzisi,de aceea nu s-a facut nimic perioada asta.De fapt stii asta dar nu stii cum sa muti discutia in alta parte.Aici se vorbeste despre protest,nu de Peluza Nord.De unde stii u ce oameni au ramas acolo cand nu stii nici ce oameni au fost acolo,nu stii nimic despre Peluza Nord,nici despre sud nu stii mare lucru,desi iti place sa te numesti sudist.E bine,nordu nu protesteaza,nu face nici coregrafii,nu face nimic,dar cine face?In momentul asta face cineva ceva?PProtesteaza cineva?Canta cineva?Face coregrafii cineva?Atunci ce pui tu intrebari de nord.Daca te simti sudist intreaba-ti reprezentantii de ce se doarme acolo,lasa nordul.V-am zis si cu protestul asta ca nu vor fi mai mult de 300 de insi,ati sarit ca arsi in cur,am avut dreptate,lumea si-a dat seama ca astea nu sunt slutii bune.Ori ne simtim toti in al 1345 ceas si iesim la razboi,ori mai bine ne vedem de treburile noastre,cu astea starnim doar rasete,nu il gonim pe asta.Putem protesta 300 de insi si in curtea lui ca tot nu pleaca,se ambitioneaza si mai rau,va place sa va dati revolutionari pe aici si atat.Respect revolutionarilor.

@bogdan_p

Nu sunt de acord ca protestele nu au avut niciun efect. L-au facut sa-si arate adevarata fata, ceea ce se poate traduce in deschiderea ochilor altor persoane care inca mai aveau sperante de la el.

Faptul ca la Brasov, anul trecut, TOT STADIONUL l-a injurat cot la cot cu noi (si nu a fost o chestie izolata!) a fost de senzatie, de pilda!

Astia suntem: ne poate calca orice jeg in picioare, ca noi stam si incasam. Protestatarii au dovedit ca lucrurile s-au mai schimbat. Totul are un inceput, nu?

Nu am avut timp zilele acestea sa dau un reply, dar:

1. Intr-un oarecare punct de vedere, protestul a fost unul bun, prin faptul ca s-a putut face ceva si am vazut cu totii cum ciobanul ataca cand este atacat, deci, la o concluzie primitiva, daca o sa-l atacam asa de tare, o sa cedeze de nervi si va fi un haos frumos, dar POZITIV pentru adevaratii suporteri ai Stelei, prin faptul ca odata si odata tot va vinde clubul.

2. Pe langa partea buna a protestului, uite si partea rea, numai din punctul meu de vedere ; S-a vazut ca sunt putini suporteri adevarati ai Stelei, a fost o dezamagire pentru mine sa aflu ca sunt numai 600-700, iar Becali n-a ramas suprins, el crezand in continuare ca 5 milioane de suporteri il iubesc, iar cei "300 de drogati" sunt impotriva lui.

Edited by dejoc

Bogdan, stai calm, m-am obisnuit cu stilul tau ,,nu e panica" ( vorba ta ) , stiu exact cum reactionezi in cam toate situatiile, esti previzibil si in comportament si in comentarii.........tu cand nu mai ai argumente intr-o discutie ( situatie care ti se intampla detul de des ) recurgi la ,,forta", adica ori la jigniri sau injurii la adresa interlocutorilor tai sau la amenintari, asa poti tu sa-ti ,,sustii" punctul de vedere adoptand o pozitie de ,,forta", daca de atat esti capabil, nu este problema mea.

Pot sa te injur si eu, stii ce gama variata de injuraturi cunosc ( ai ramane socat ), sa te numesc in toate felurile cum faci tu cu multa lume de pe aici, dar consider ca nu suntem pe maidan, suntem pe un forum unde ,,incercam", daca nu reusim mai mult sa adoptam un ton civilizat.

In primul rand eu nu mi-am permis sa va numesc pe nordisti ,,prosti" asa ca nu inteleg de ce folosesti tu genul asta de apelative la adresa unuia sau altuia de pe aici, te crezi superior in vreun fel prin genul asta de atitudine, eu nu prea vad ce ai avea de castigat din toata ,,afacerea" asta, la ce iti serveste, cui ajuta, pe cine face fericit?! Nu pricep.

Doi la mana, inteleg din toate comentariile tale de pe aici, ca nu iti place nici site-ul, nici organizatia care il patroneaza, userii sunt in general ,,indobitociti" si nu urmaresc binele Stelei, din punctul meu de vedere nu este asa, eu vreau sa intru pe aici, sa citesc un articol scris de cineva, sa port eventual o conversatie cu cineva de pe site care gandeste ca mine, sa postez ce cred eu despre cine si ce vreau, nu vad ce treaba ai tu cu asta?, daca nu iti place deloc ,,politica" site-ului de ce mai intrii pe aici?! numai ca sa ameninti si sa te balacaresti cu majoritatea userilor de pe aici, ai vreo ,,satisfactie" in asta?!, ca eu sincer chiar nu inteleg.

Ca AISS ca si P.S au adoptat o pozitie clara in fata becaliotului este clar pentru toata lumea si se vor vedea efectele tuturor actiunilor luate de-a lungul timpului, poate ca nu acum dar poate ca in timp sigur vor contribui la ceva bun pentru Steaua, nu realizezi tu asta in momentul de fata, dar vei vedea ca am dreptate.

Asa ca spune-ti punctul de vedere fara sa produci atetea ,,valuri" pe aici, ca nu este spre interesul tau.

Lari,a mai fost injurat de tot stadionul si pe Gheencea.Si ce am rezolvat?Tot noi am cazut de tarani ca injuram de familie,de nu mai stiu ce.Am ajuns sa ane fluieram intre stelisti pe stadion,sa ne amenintam.Degeaba injuram daca ne oprim aici.Ori la bal ori la spital trebuie cu asta.Ori ne riscam sa fim dusi la puscarie,arestati,ori il induram,altfel,suntem degeaba.Pot sa ii ceara sa plece 60000 pe lia manoliu ca nu il misca,iese la geam si dirijeaza corul.

Stix,te-ai simtit amenintat?Cine nu are argumente,cand aici se vorbeste de efectele mitingului si tu vorbesti de Peluza Nord?Tu nu ai argumente.Ce amenintari,ce injuraturi?Te-am intrebat de ce vorbesti tu de ce ar trebui sa faca nordu?Esti vreun expert in situatii de criza si ti-a cerut cineva parerea?Ai vreo experienta in domeniul ultra?De ce ar interesa pe cineva sfaturile tale?De ce aruncam situatia actuala pe Peluza Nord cand nimeni nu face nimic in situatia actuala?Asta a fost miting?A fost iesire in aer liber.Am zis ca il facem pasnic si civilizat si cand am ajuns se dadea la me din toate partile.Ce impresie am lasat presei ?Ca are dreptate ala cand zice ca suntem vagabonti.Tu nu ai argumente in multe discutii in care te amesteci si muti discutia spre o peluza cu care nu ai nimic in comun,despre care nu te priveste ce face sau nu face.Daca vrei sa schimbi ceva acolo,incearca sa cunosti oamenii de aoclo,sa poti vorbi cu ei,sa le demonstrezi ca stii despr ce vorbesti,ca meriti sa fii ascultat si vino cu idei,nu cu critici si zvonuri din astea.S-a gasit el sa traga la raspundere Peluza Nord,extraordinar,ai dat lovitura.

Vreti sa intelegem ce a fost bun si ce s-a gresit la acest eveniment,hai sa vorbim despre asta.Mutati repede discutia in alte parti.

Edited by bogdan_p

Eu am plecat la protest cu cele mai bune ,,intentii" respectiv sa am un comportament civilizat, insa mi-a placut cand cand l-am injurat pe becaliot, am facut-o chiar din toata inima, nu regret deloc atitudinea mea, mi-a adus aminte de stadion, asa ca m-am eliberat de un picut din toata ura pe care i-o port si lui si scalvilor care il deservesc la ora actuala, chiar am avut un sentiment de ,,bine", de bucurie si acolo si pe drumul spre casa, nu a fost o chestie voita, pur si simplu asa mi-a ,,venit" sa fac........pisatii din presa nu ma intereseaza ce zic, oricum si-au batut joc de cum ne-au prezentat pe toti cei care am participat, au diminuat cat au putut ei importanta evenimentului, oricum au regretat ca nu a iesit vreo altercatie intre noi sau cu fortele de ordine, ca sa aiba ejaculari de genul:,, uite ce au facut huliganii stelisti, v-am spus eu ca asa vor reactiona ,,nemernicii astia" sa le dau si lor la m ...ie ca si ei il idolatrizeaza pe cretinul asta pentru audienta, asa ca repet: n-am niciun fel de remuscare ca L-AM MUIT PE BECALIOT!

De acord cu tine,insa,daca hotaram sa nu fim chiar civilizati in ochii presei,o faceam pe partea asta altfel.Tu stii bine ca daca vrem cu adevarat sa plece trebuie facut ceva radical,cu violenta.Exista 2 categorii de antibecalisti,o categorie care fac valuri in stanga si dreapta,ca dai bine sa pozezi in postura asta si cei care chiar il urasc si il vor plecat si ar face si ceva in privinta asta cu riscul de a suporta unele consecinte.Daca tot voiam sa injuram,ne vorbeam toti,veneam la meci si il injuram in fata,nu in absenta.

Am decis ca primul topic de dezbatere sa fie: A fost sau nu protestul din 17 aprilie un succes?

Un succes fara urmari nu inseamna nimic, de aceea e importanta continuitatea in astfel de actiuni. Fie ca se transmit mesaje direct pe stadion, fie ca se transmit prin comunicate de presa fie ca se organizeaza diverse evenimente, oamenii demonstreaza ca nu sunt o masa amorfa ingenuncheata de Becali, care, cu fiecare iesire, se adanceste mai mult in mocirla. Care-i utilitatea unor astfel de iesiri? Poate castigi o bruma de solidarietate, insa in primul rand simti ca iti ramai fidel tie insuti si conditiei tale de stelist.

La ce violenta te referi, acum sincer vorbind......ii vad pe toti copilasii de pe forum ca vorbesc de lunete, incendierea palatului, de paltit un killer profesionist:)))) d-astea, eu nu le spulber visele, ca sunt tineri si nu stiu ce vorbesc, ii las sa se ,,bestializeze" pe aici cu visele astea erotice, nu stau sa-i combat ca mi-as pierede timpul inutil, fara sa rezolv ceva, rad si eu un picut cand le citesc comentariile si cu asta basta, zic si eu ,,ale tineretii valuri"........

Cine si-ar risca viata personala, cariera, familia sa faca vreun gest necugetat, chiar si daca-i dai un sut in dinti, are grija sa te bage la inchisoare, la ce relatii are, daramite sa ai alte ganduri......oricat de mult am iubi Steaua, nu cred ca s-ar gasi in randurile noastre astfel de ,,fanatic", nu zic ca nu ar fi bine, insa nu exista, din nefericire....

Asa ca repet intrebarea initiala, la ce fel de violenta te gandesti?

Edited by stix

Pai atunci sa nu se mai dea revolutionari pe aici si sa taca sa astepte sa apara cineva care sa faca ceva,daca o sa apara,daca nu,asta e,ne acceptam soarta si gata.

Bogdan, o singura chestie iti mai spun si cu asta inchei discutia........astazi ne-am ,,chinuit" sa strangem 500 de RON ( o suma absolut modica dealtfel ),ca sa platim amenda incasata de organizatorul protestului pentru ca s-a injurat si nici acum nu am siguranta ca s-a reusit........sper ca da, pentru ca toti, sau ma rog, multi dintre cei care am participat am facut asta si era normal sa ne asumam consecintele faptelor noastre, asa-i? dar nu ne place sa facem asta, ca de obicei, nu ma mir.....si tu imi vorbesti de actiuni ,,radicale" in care cineva sa-si riste propria persoana, hai sa fim seriosi, cei care ,,fabuleaza" pe forum asa ceva ori nu cred niciun cuvant din ceea ce scriu, ori sunt iresponsabili....becaliotul va muri de ,,moarte buna" in Romania, cred ca esti si tu sigur de asta.

Amenda a fost achitata,am mai spus-o:imi e tare ciuda ca nu am apucat sa il muiez si eu dar na...Banii o sa ii strang pana la urma nu e un capat de tara si chiar ma bucur ca am putut sa ne desfasuram asa cum am vrut,i chiar nu stiti ce discutii am dus cu comunistul ala de comandant care imi impunea anumite reguli de parca eram pe stadion si totusi a iesit bine chiar foarte bine!

Mie unul mi-a placut,apropos Punkere l-am luat de maneca pe Lecce si te-am cautat si pe tine dar na...Am vrut sa fie un fel de OPEN MIC...

Eu m-am simtit bine ,parca am fost toti asa cum ar trebui dar na.....

P.S. Uitati si PV cu amenda!

amenda1.jpg

Edited by STARforce