Posted April 16, 2011 · Report post Joi, 21 aprilie 2011, Steaua intalneste FC Brasov in primul tur al semifinalelor Cupei Romaniei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 · Report post Daca jucam tot ca azi... iar ne luam scor de neprezentare .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 · Report post Iar ne salveaza Maicon Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 · Report post Acum e acum, trebuie victorie! in campionat am mai ras la o infrangere dar acum e incurcata treaba. Sper la o victorie cat de chinuita(sigur asa o sa fie) in fine. Poate da Nicolita o chifla si ne scoatem. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2011 · Report post 0-0 la noi si 1-1 la ei si gata ca in sfertul UEFAntastic Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 · Report post Sa speram ca ne calificam ... Poate ne scoate jucatorul imprumutat care dupa 30 de minute becali nu il tinea la echipa , dar dupa meciul de aseara " PAC PAC IL TIN LA ECHIPA CA EU SUNT BECALI" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2011 · Report post Desii aceasta nu este Steaua, ci doar o copie ieftina... chiar mi-asi dorii sa luam CUPA, chiar daca este sau nu ciobanasul acolo! Vorba aia... "Cupa, o chiestiune de ONOARE!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 · Report post Cupa...parca din 99 nu a mai fost castigata de Steaua, ar cam fi timpul ! chiar daca ciobanu o sa se sparga in figuri si o sa-si cumpere ceva liniste, vreau sa castigam cupa, nimic nu mi-ar placea mai mult decat sa batem cainii in finala in 10 oameni dupa un 'rosu' pt Steaua pt o tibie rupta la o javra, asa ca pe vremuri, cand aia se urau intre ei, mult inainte de era nasilor si finilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 · Report post E grea dubla asta , cred ca vom iesi din Cupa Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2011 · Report post Intrebarea e..vine cineva pe stadion? ;\ Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post Sorinaccio a vorbit pe onlinesport Cartu: "Cupa e un obiectiv secundar" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post Sunt socat. Cum adica, Steaua mai are obiective ? Credeam ca unicul scop ramas era ala de a-i furniza lui Jiji un motiv sa intre in direct la tembeliziuni .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post E grea dubla asta , cred ca vom iesi din Cupa nu va inteleg pe unii dintre voi,cica stelisti adevarati,stelisti pana la moarte,lasati-ma cu faza ca acum e FC Steaua 200x cum spun unii,pentru ca din cate cred,defapt sunt sigur dupa semifinala cu midllesbrough toti ati plans ca nu ne-am calificat in finala,si atunci era tot ''Steaua lu Becali" ,tot razboinic era,dar din cate se pare toti astia care spune-ti acum ca vreti sa piarda echipa sunteti cu ea doar la bine,si acum cum e la moda sa spui asta,o spune-ti la orice pas.Eu unul chiar daca e Oieru sper ca Steaua sa castige tot ce se poate anul asta,desi sansele sunt mici...bogdinho nu vorbesc doar de tine Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post Vor fi 2 meciuri grele, rau de tot. Sper sa se califice Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post nu va inteleg pe unii dintre voi,cica stelisti adevarati,stelisti pana la moarte,lasati-ma cu faza ca acum e FC Steaua 200x cum spun unii,pentru ca din cate cred,defapt sunt sigur dupa semifinala cu midllesbrough toti ati plans ca nu ne-am calificat in finala,si atunci era tot ''Steaua lu Becali" ,tot razboinic era,dar din cate se pare toti astia care spune-ti acum ca vreti sa piarda echipa sunteti cu ea doar la bine,si acum cum e la moda sa spui asta,o spune-ti la orice pas.Eu unul chiar daca e Oieru sper ca Steaua sa castige tot ce se poate anul asta,desi sansele sunt mici...bogdinho nu vorbesc doar de tine Stai linistit , si eu imi doresc din tot sufletul sa luam titlul si cupa , dar daca gandim putin realist o sa ne dam seama ca e greu de realizat. E opinia ta , n-am de ce sa ma supar Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post Stai linistit , si eu imi doresc din tot sufletul sa luam titlul si cupa , dar daca gandim putin realist o sa ne dam seama ca e greu de realizat. E opinia ta , n-am de ce sa ma supar Eu sper macar sa marcheze maicon macar un gol, sa il pastreze cretinul de becali pentru ca e jucator de clasa,a venit de 2 luni si e cel mai eficient atacant din Liga 1... Eu sper sa marcheze maicon macar un gol, sa il pastreze cretinul de becali pentru ca e jucator de clasa,a venit de 2 luni si e cel mai eficient atacant din Liga 1... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2011 · Report post Toata schema e ca MM sa nu se bage peste Cartu si sa il impuna ca titular in continuare pe melcul Bilasco. Daca o sa fie asa , Maicon va fi tot rezerva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post 5000 de bilete au fost vandute. Interesant.. Sunt valabile si abonamentele in cupa, nu ? Deci 13.000 pana la ora asta.. Si mai interesant.. mai ales fara GB in loja Imi doresc acest trofeu! Aveam .. 7 ani cand Steaua a castigat ultima data cupa.. la un moment dat .. mic si prost.. credeam ca Steaua fiind prea buna nu are voie sa participe in aceasta competitie... Hai macar cu 2-0.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post Preturile biletelor pentru meciul Steaua - FC Brasov sunt urmatoarele: Peluze 10 lei Tribuna II 15 lei Tribuna I 20 lei Tribuna 0 40 lei Fotolii 75 lei Parcare 50 lei Abonatii clubului au accesul gratuit la acest meci. Citat steauafc.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post Partida Steaua Bucuresti - FC Brasov din semifinalele Cupei Romaniei va fi condusa de o brigadă de arbitri condusa la centru de Cristian Balaj (Baia Mare). La cele doua tuse se vor afla Eduard Dumitrescu (Pitesti) si Octavian Șovre (Oradea). Rezerva de arbitru este Andrei Chivulete (Bucuresti). Observatorii acestei partide sunt: Constantin Gheorghe (Suceava) si Hacic Garabet (Constanta). Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post baieti stiti cumva care este programul caselor de bilete pentru meciul cu Dinamo ? multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post Cu totii la stadion sa castigam cupaaaaa!Hehehehe Hai nea Jiji sus pe rollssssss Nu cred ca avem vreo sansa in cupa si nici in derby dar macar pe cateii sa ii batem dar nu asa ci la scor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post tiki taka, ja ja ja! Sa vina cupa la jj-ica. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post Imi este foarte frica de acest meci. Sar putea sa ne luam 1-2 goluri pe Ghencea de la Brasov... Este un meci destul de dificil la echipa pe care o avem acum pentru ca nu mai exista in acest lot un Cobra(La Multi Ani) , Radio , Goian , Lacatus dar avem un ciobanel care face strategia echipei ... Cum sa mai aducem noi cupe in Ghencea daca nu mai avem un staff bun si jucatori pe masura ? Sincer , daca trecem de Brasov(ceea ce e aproape imposibil) dam de caini in finala si imi e rusine cu echipa asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2011 · Report post Daca o sa castigam cu 2-0 sau mai mult ne-am calificat daca nu..ADIO si trofee anu asta! Share this post Link to post Share on other sites