nascutcampion

Din 7 mai 2011 apare un SUPER film cu Steaua!

81 posts in this topic

@nascutcampion, sa nu te miri daca vei primi un telefon in care ti se va propune o suma "frumusica" de bani :)

Da, ai dreptate. Atunci ce pot sa spun. Mai lansez inca o data linkul pentru cei care vor sa-l promoveze pe facebook, messenger, hi5 etc

http://www.youtube.com/watch?v=Wya8qxrQF7

Forza Steaua celor care au facut-o deja pana acum si celor care o vor face si de acum pe mai departe.

Facebook, messenger, probabil ca si baietii de pe fcsteaua.ro vor ajuta. :)

Avem o veste destul de importanta!!! Dupa discutiile pe pe forum, am primi telefon de la Steaua. Saptamana urmatoare ni s-a propus o intalnire ce are ca subiect promovarea animatiei noastre pregatitoare pe site-ul si facebookul lor oficial.

Mai bine nu.Steaua actuala,cei de-acolo,nu mai respecta trecutul si spiritul ros-albastru...Sincer,n-ar merita sa isi faca imagine cu munca voastra...

Oricum,am inteles ca si cei de la club vor face un film,ce se va difuza doar noaptea,cu Mache in rolul principal! :D

p.s. probabil zilele astea o sa te sune si Mustata,un mare cinefil!

Da, ai dreptate. Atunci ce pot sa spun. Mai lansez inca o data linkul pentru cei care vor sa-l promoveze pe facebook, messenger, hi5 etc

http://www.youtube.com/watch?v=Wya8qxrQF7

Forza Steaua celor care au facut-o deja pana acum si celor care o vor face si de acum pe mai departe.

Numai eu nu pot sa vad clip-ul sau se mai intampla si al altii?

Nici mie nu imi merge clipul.Dar cel de pe prima pagina,din prima postare a lui nascutcampion merge.

Eventual poate vor face DVD-uri la oferta cu sixpack-ul de bere Steaua...heheh

Mai degraba va faceti reclama pe facebook decat pe hi5. Asta daca nu vrei sa fie vizionat doar de baieti in trening adidas si fete care-si fac poza langa soba.

Nu c-ar fi facebookul accesat doar de business class.

Edited by Ronnie

Avem o veste destul de importanta!!! Dupa discutiile pe pe forum, am primi telefon de la Steaua. Saptamana urmatoare ni s-a propus o intalnire ce are ca subiect promovarea animatiei noastre pregatitoare pe site-ul si facebookul lor oficial.

Ce parere aveti? Credeti ca e momentul sa facem oficiala lansarea filmului?

Salut,

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si fcsteaua.ro iti pot promova clipul pe prima pagina a siteului si pe facebook. Daca esti interesat, trimite-mi un mesaj privat cu un numar de telefon la care te putem contacta si o sa te sunam pt stabilirea detaliilor. Avem o singura conditie: trebuie sa ne trimiti clipul pt a-l vedea si a analiza mesajul filmului. Presupun ca o sa fie totul ok, dar e mai mult o masura de precautie, ca sa stim ce material promovam.

Edited by Azzido

Sal. Suna bine propunerea. Sigur ca sunt de acord sa va prezint filmul, asta ca sa nu mai existe niciun dubiu legat de existenta sau calitatea lui. Si daca totul e ok sa incepem prin a promova serios animatia pregatitoare pe care eu o tot postez:

http://www.youtube.com/watch?v=Wya8qxrQF7o

Am dat mesaj pe privat. Astept raspuns. Merci

Salut,

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti si fcsteaua.ro iti pot promova clipul pe prima pagina a siteului si pe facebook. Daca esti interesat, trimite-mi un mesaj privat cu un numar de telefon la care te putem contacta si o sa te sunam pt stabilirea detaliilor. Avem o singura conditie: trebuie sa ne trimiti clipul pt a-l vedea si a analiza mesajul filmului. Presupun ca o sa fie totul ok, dar e mai mult o masura de precautie, ca sa stim ce material promovam.

si trebuie sa iei in considerare un alt aspect - fcsteaua.ro este mai accesat decat site-ul oficial al Stelei :)

plus, o sa fie preluat de absolut toate site-urile de sport dupa ce va fi prezentat pe fcsteaua.

NU colaborati cu becaliotii de astazi ! Cum spunea si Marius , fcsteaua este zilnic studiat de presa , iar o eventuala promovare a acestui site , va fi un prilej bun si pentru presa pentru a mai ''redacta'' un articol.

Iti apreciez munca deoarece pot sa zic ca am stat pe langa persoane care au realizat filmulete, si stiu ca este foarte multa munca,bani cheltuiti,stress, dar cand este vorba si de pasiune , acele obstacole sunt mai usor de trecut.

Felicitari inca o data daca o sa ramaneti si cu imaginea curata (sa nu acceptati ''bonusuri'' sau alte propuneri din partea clubului) !

PS De ce am impresia ca va avea un succes foarte mare acest film ? :D

Filmul necesita o promovare imediata.

Un numar mare de vizitatori din prima zi, il poate aduce pe prima pagina de youtube din intreaga lume. Avem nevoie de sprijin din toate partile dar mai ales din partea suporterilor adevarati. Am vorbit cu un admin de la voi care pare sa veda in perspectiva succesul acestui film. Postati teaserul inaintea tuturor, in asa fel incat sa nu mai avem nevoie de sprijin mediatic din alte parti mai "oficiale".

Daca mai are cineva idei concrete de promovare in masa a animatiei pregatitoare de pe youtube, astept cu mare interes sa le aud. Sun sigur ca unii dintre voi au idei foarte bune, gata sa fie auzite.

S-a muncit 1 an si 2 luni. Grafica 3D si 2D la greu, fie pentru efecte de tot felul, fie pentru a corecta diferite neajunsuri pe care le intalneam in spatiile de filmare: cabluri atarnate pe stalpi, grafitiuri cu injuraturi, diferite obiecte ce intrau in cadru si nu isi aveau locul acolo. Telul nostru a fost sa facem primul film romanesc, care sa arate ca filmele din afara.

Pentru asta am strans o echipa de oameni tineri, ce poseda calitati artistice deosebite in domeniul cinematografic. Ne-am luptat sa obtinem cele mai bune studiouri, iar daca nu am avut parte de tot ce ne trebuia, am inventat si compensat cu munca, in asa fel incat lucrurile sa fie impecabile. Pasiunea ne-a ajutat sa mergem mai departe atunci cand nu credeam ca mai exista sansa sa finalizam proiectul

Abia asteptam sa va aratam filmul.

Forza Steaua!

NU colaborati cu becaliotii de astazi ! Cum spunea si Marius , fcsteaua este zilnic studiat de presa , iar o eventuala promovare a acestui site , va fi un prilej bun si pentru presa pentru a mai ''redacta'' un articol.

Iti apreciez munca deoarece pot sa zic ca am stat pe langa persoane care au realizat filmulete, si stiu ca este foarte multa munca,bani cheltuiti,stress, dar cand este vorba si de pasiune , acele obstacole sunt mai usor de trecut.

Felicitari inca o data daca o sa ramaneti si cu imaginea curata (sa nu acceptati ''bonusuri'' sau alte propuneri din partea clubului) !

PS De ce am impresia ca va avea un succes foarte mare acest film ? :D

Vrei sa-ti zic eu unde ati gresit de la inceput? filmuletul de prezentare nu spune nimic, nu ma face sa sar de bucurie sa astept filmul. trebuie sa faceti un filmulet de prezentare mai antrenant, care sa spuna ceva.

Da, iti inteleg punctul de vedere. Cu toate astea, multa lume confunda "teaserul" cu "trailerul". Cel dintai, prin definitie, este scurt si are doar rolul de a anunta sumar ca, un produs urmeaza sa fie lansat.

Noi cu acest teaser nu dorim decat sa anuntam ca din 7 mai 2011 apare filmul "Steaua Nascut Campion", fara sa preexpunem sub nicio forma produsul surpriza.

Daca si altii sunt de aceeasi parere cu tine, ne vom gandi poate si la un trailer :).

Da, iti inteleg punctul de vedere. Cu toate astea, multa lume confunda "teaserul" cu "trailerul". Cel dintai, prin definitie, este scurt si are doar rolul de a anunta sumar ca, un produs urmeaza sa fie lansat.

Noi cu acest teaser nu dorim decat sa anuntam ca din 7 mai 2011 apare filmul "Steaua Nascut Campion", fara sa preexpunem sub nicio forma produsul surpriza.

Daca si altii sunt de aceeasi parere cu tine, ne vom gandi poate si la un trailer :).

Parerea mea e ca nu aveti nevoie de trailer. Daca ati facut filmul pentru cinefili, atunci probabil ca veti avea nevoie de unul pentru a promova filmul. Eu insa, ca stelist, mor de nerabdare chiar si-asa sa vad ce a iesit.

Eu ii stiu pe cei 3 protagonisti,pe unul destul de bine(locuiesc in aceas zona cu mine).Baiatul care reprezinta clubul Dinamo este stelist:))in PN.Ceilalti doi nu au treaba cu acest fenomen.Oricum vom vedea ce va iesi.Multa bafta!

steag_cruce_invers.gif

LOL...imaginile sunt pe http://steauanascutcampion.hi5.com/friend/...+-+Filmul--html

Pentru ca v-am facut curiosi, in cel mai scurt timp aratam si cateva imagini din film :D ....

Toti protagonistii sunt stelisti chiar daca joaca alte roluri ;). Atasam in plus si un articol despre povestea filmului, cu ceva mai multe informatii decat gasesti pe site-ul de socializare. In plus imaginile sunt la o rezolutie mai mare si puse la dispozitie si celor care nu au conturi de hi5 ;).

Forza Steaua!