nascutcampion

Din 7 mai 2011 apare un SUPER film cu Steaua!

81 posts in this topic

Forta Steaua fratilor!!!

Din 7 mai 2011 apre un super film cu Steaua! Nu este anuntat oficial pentru ca, a fost realizat de 15 fani stelisti, profesionisti in cinematografie, care din dragoste pentru culori vor sa faca o surpriza avedaratilor suporteri, echipei si oficialilor de la Steaua!!!

Atasez aici o mica animatie pregatitoare ca sa va faceti o idee:

http://www.youtube.com/watch?v=Wya8qxrQF7o

Astept pareri si propuneri.

Cu Steaua pana la moarte!!!

Filmul prezinta povestea a 3 copii de 11 ani, un stelist, un dinamovist si un rapidist, care se provoaca la o intrecere sportiva. De fiecare data cand micul stelist ajunge intr-o situatie limita, se salveaza folosind o legenda a clubului Steaua. Asa ca, filmul este o combinatie de poveste de fictiune cu documentar ;)

Cred ca va fi mai mult un istoric al clubului.

Stiu ca e greu de crezut, dar chiar s-a muncit enorm iar rezultate va garantez ca sunt pe masura. Faptul ca domnul Cristian Topescu a fost de acord sa inregistreze pentru acest film cred ca spune destul de multe.

Chiar si animatia pe care am postat-o in link, cred ca are ceva de spus. Nu a fost siplu de facut, are muzica special compusa, calitate artistica si grafica deosebita, iar ca detaliu poate neimportant, dar care vorbeste despre nivelul produsului: vocea de pe animatie este vocea postului Discovery

:hmmm: interesant.

Va fi difuzat si la TV din acea data ?

@nascutcampion

Frumoasa ideea, felicitari! Si unde putem vedea filmul? Sau apare pe un dvd, ceva?

Noi il lansam pe youtube, pe acelasi cont pe care gasiti acest teaser. Pentru TV e mai complicat pentru ca, exista cateva imagini in film, preluate dintr-un meci din strainatate, pentru care, difuzarea pe TV ar insemna f multe formalitati si bani pe care noi nu ii avem. Dar nu se stie niciodata. Ca orice produs care are potential sa faca furori pe internet, pasul spre TV e f mic :)

@nascutcampion

Frumoasa ideea, felicitari! Si unde putem vedea filmul? Sau apare pe un dvd, ceva?

Da, are 20 de minute. De ce pe youtube?

Din mai multe motive:

-e gratuit

-e la indemana oricui

-celor care le place, le e mult mai usor sa-l promoveze si sa-l arate la prieteni (mass-uri, facebook, hi5, status pe messenger etc)

De aceea pentru faima lui si din dorintza de a a-l face cat mai usor de accesat, youtubeul consideram ca e cea mai buna varianta

Hmm... pe youtube?

Asta inseamna ca este film de scurt metraj sau...

Da, are 20 de minute.

Ah... ma asteptam la un film, nu un "videoclip" :no:

Oricum, ideea este interesanta :thumbsup:

E film in toata regula. Doar ca e scurt metraj. Are:

-poveste

-intriga

-rasturnari de situatie

-deznodamant

-actori

-dialoguri

etc.

Ah... ma asteptam la un film, nu un "videoclip" :no:

Oricum, ideea este interesanta :thumbsup:

1) Full HD (1080p)

2) Stema noua nu a adus nimic nou. Adevaratele performante au fost facute sub stema veche a clubului. Sub aceasta avem 2 titluri si.. atat..

3) Felicitari

Parerea mea :)

1) da, e full HD, dar pe youtube il incarcam in 720p

2) filmul este in mare parte despre 7 mai 1986 ;) dar mai mult nu zic ca sa nu stric surpiza

3) multumim :)

1) Full HD (1080p)

2) Stema noua nu a adus nimic nou. Adevaratele performante au fost facute sub stema veche a clubului. Sub aceasta avem 2 titluri si.. atat..

3) Felicitari

Parerea mea :)

eu am vazut filmuletul de prezentare de pe youtube unde era stema noua. Chiar daca cea din 86 seamna cu cea noua.. nu este aceasi. Si daca ati folosit-o pe cea veche tot respectul

Chiar daca nu am folosit-o pe cea veche, cu totii stim ca indiferent de stema, pentru noi Steaua tot iubire in suflet inseamna. In schimb o sa gasiti multe alte chestii care ne leaga de trecutul glorios al clubului nostru preferat.

eu am vazut filmuletul de prezentare de pe youtube unde era stema noua. Chiar daca cea din 86 seamna cu cea noua.. nu este aceasi. Si daca ati folosit-o pe cea veche tot respectul

In film apar 3 legende ale clubului Steaua. Inainte de a le alege, ne-am informat corespunzator, si ne-am documentat cu seriozitate. Suntem totusi curiosi sa aflam care sunt pentru voi top 3 legende ale clubului din Ghencea. Asa ca propun sa facem un fel de mini concurs pe aceasta tema, iar pe 7 mai, cand apare filmul, o sa vedem cine a fost cel mai inspirat suporter cu sange ros-albastru.

deci, cine credeti ca apare in film?

Duckhadam , Tudorel Stoica si Lacatus ? sau Emerich Jenei, Lacatus si Anghel Iordanescu

cineva a spart gheatza :)...se vede ca esti super fan Steaua!

(se intelege ca nu pot spune daca ai ghicit sau nu....)

Duckhadam , Tudorel Stoica si Lacatus ? sau Emerich Jenei, Lacatus si Anghel Iordanescu

Tineti minte baieti! SUNT SUPER FAN Steaua ! :))

Puteam sa zic ... Ionut Lutu , Banel Nicolita si Claudiu Raducanu , da' ... :)

Foarte tare.

Dar iti recomand sa nu incluzi in acest film pe nimeni care a luat parte la mizeria clubului Steaua din 2003 incoace. Nici macar pe Lacatus/Duckadam/Lita Dumitru.

Aici intram putin intr-o alta discutie. Nu cred ca cei mentionati merita uitati doar pentru ca dupa 2003 lucrurile nu au mai mers asa de bine. Voi ce parere aveti?

Foarte tare.

Dar iti recomand sa nu incluzi in acest film pe nimeni care a luat parte la mizeria clubului Steaua din 2003 incoace. Nici macar pe Lacatus/Duckadam/Lita Dumitru.