Posted December 13, 2008 · Report post si de ce l-a mai lovit daca suporterul avea mainile ridicate si "se predase"? chiar si de la o lovitura cu un obiect contondent in cap poti avea de suferit f mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2008 · Report post @noname_fu N-am zis ca a facut bine ca l-a lovit. Spuneam doar ca omul nu a vrut sa-l impuste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2008 · Report post unul a vrut sa se dea mare pocnind un adversar. altul a vrut sa se dea mare fluturand un pistol. rezultatul il stiti si voi, 2 vieti distruse. e greu pe lumea asta cand nu gandesti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2008 · Report post unul a vrut sa se dea mare pocnind un adversar. altul a vrut sa se dea mare fluturand un pistol. rezultatul: 2 vieti distruse. Asta sintetizeaza perfect intamplarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2008 · Report post nu e chiar asa mereu. exista si situatia cand tu vrei sa te bati cu adversarul, el vrea sa se bata cu tine si vine Rambo si te impusca. Atunci cand pui problema asa, mai sunt 2 vinovati sau doar unul singur? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 14, 2008 · Report post @noname_fu. Inteleg ca tie iti place sa o dai parte in parte dar acolo nu era cazul. Aia aruncau cu bolovani. Asta e. Nu se mai poate schimba nimic acum iar pana la urma mardeala pe strada e interzisa prin lege. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2008 (edited) · Report post nu e chiar asa mereu. exista si situatia cand tu vrei sa te bati cu adversarul, el vrea sa se bata cu tine si vine Rambo si te impusca. Atunci cand pui problema asa, mai sunt 2 vinovati sau doar unul singur? da, exista. zi-mi si mie te rog, cate batai ai castigat fara sa te lauzi macar o data in fata prietenilor? te bati chiar pt gloria Stelei? sau si a ta? s-a intamplat sa dai omor fara sa povestesti? nu mai zic sa "bagi in ele" cum fac toti. faptele reale. nu le-ai povestit deloc? nu asta a fost motivul? "am rupt un dinamuist azi? hai ma, ce draq, nu conteaza ca ei au fost de acord. aman2 suporterii au dat-o in grandomanie "te fac sa moara mama". de ce trebuie lupta? si de ce pe strada? la fel si politaiul. "moama ii mananc". rezultatul l-ati vazut. sa fii "jmecher" are si dezavantaje, sa stiti. te-ai batut vreodata 1 vs 10? ti-ai dori daca esti 1 vs 10 sa iti ia cineva apararea? sunt multe de discutat aici. oricum, fii sigur, pe tampitul ala il judeca tribunalul militar, si din cate stiu eu din legislatia lor "impusca" undeva peste 5 ani cu buna purtare. faptul ca e in uniforma si armeaza pistolul aiurea este o agravanta. desi la cat de idiot e omul nu cred ca mai trebuia si asa ceva. a vrut (asta nu inteleg de ce, odata ce ala se predase) sa il pocneasca in cap. l-a nimerit in umar si s-a declansat iadul. sincer, eu i-as da crima cu premeditare. nu am vazut pericol social subsecvent actiunii politistului, nu inteleg motivul pt care a armat pistolul. premeditare. nu a dorit neaparat, dar a prevazut rezultatul actiunii. idiot, in orice caz. Edited December 15, 2008 by grizzly Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2008 · Report post era o situatie ipotetica, nu s-a dat el ca si exemplu .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 · Report post ce s-a intamplat ieri la patinoar? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 · Report post ce s-a intamplat ieri la patinoar? ca de obicei...ne-am furat-o ..cum s-ar zice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2009 · Report post ce mai radea nebunu de ei,acum au ajuns cu grade mari gata sa apere infractori periculosi si sa aresteze ultrasi de pe stadioane Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2009 (edited) · Report post nu am vazut pericol social subsecvent actiunii politistului, nu inteleg motivul pt care a armat pistolul. premeditare. nu a dorit neaparat, dar a prevazut rezultatul actiunii. idiot, in orice caz. domnule jurist, insinuezi o culpa cu previziune dar vorbesti de "crima cu premeditare"(intentie directa, desi nu exista institutia asta la noi in tara -la crima cu premeditare ma refer-). mai deschide cartea aia de pen. general . Edited February 11, 2009 by noname_fu Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2009 (edited) · Report post http://www.realitatea.net/16-cetateni-roma...nau_483406.html http://www.gazetasv.ro/index.php?s=ViewArticle&id=827 Edited March 28, 2009 by crafft Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post http://www.unimedia.md/?mod=news&id=10270 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Da crafty tatii stii bine cum se numesc astea>>>LUARI<<< Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2009 · Report post nu pot sa suport cocalarii DAR asa ceva nu e normal Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post azzido nu prea are legatura cu topicul clipu ala..in primu rand e vorba de un spurcat care si-o ia de la un gabor .si inca ceva e un spurcat mafiot !... http://fcbotosanionline.blogspot.com/2009/...t-pride-le.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post ba are legatura pt ca ala a fost lovit de un angajat al firmei BGS Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post si ce, te bucura faptul ca e "un spurcat" care si-o ia de la gabori?! sau ca e un interlop care e batut legat la maini? iti doresc sa ajungi nevinovat intr-o sectie , si-o sa te convingi ca ai parte de acelasi tratament. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post eu pur si simplu ador cand interlopii se bat intre ei... pur si simplu ador... da,si politia e un clan interlop.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post http://www.sport.ro/Liga-1/suporterii-stel...l?autoplay=true Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post de ce plm au dat filmuletul necenzurat?....mama lor de ziaristi reciclati ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post tare felul cum prezinta... marea hoarda de huligani,atentie,apocalipsa!!!!!!! daunele? un geam spart si o oglinda stricata Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post Uimitor felul de abordare.La inceput:Taci,nu te ridica,stai jos si dupa aia: numele si adresa va rog.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2009 · Report post Cineva din AISS implicat ? Share this post Link to post Share on other sites