Posted March 5, 2011 · Report post Mie Durbac mi se pare cea mai competenta persoana din cadrul clubului . De fapt,cred ca singura . Pacat de el.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2011 (edited) · Report post o fi lansat dl.Durbac mii de puncte de vanzare, insa in Cluj eu n-am vazut niciun produs marca Steaua, cu atat mai putin in supermarketuri. Edited March 5, 2011 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2011 · Report post Imi pare rau ca ii aduce atata profit ciobanului.. dar la marketing avem locul 1 asigurat de departe. Magica Steaua!!! V.P.M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2011 · Report post Bani stim sa facem! Dar de ce nu stim sa ii investim? V<P>M! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2011 · Report post In alti ani luam bani din Europa.. acum ca nu mai avem ce cauta acolo.. facem bani din sucuri ! Deja.. e o rusine ce se intampla la club. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 · Report post De fapt e o strategie dstul de buna , nu are de ce sa iti fie rusine , sa vezi cluburile mari de afara vand si ciorapi cu numele echipelor sutiene si alte alea... Insa am ramas placut surprins cand am citit ca am semnat pateneriatul cu TNT , jos palarian in fata lui Bobby! Stiu eu sigur ca cei de la TNT au contracte beton cu Totenham si Arsenal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 · Report post what the **** is TNT? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2011 · Report post Marketingul la Steaua e OK pentru ca se ocupa un om competent de el. Chiar nu avem ce sa-i reprosam lu Bobby Durbac. Chiar ar trebui sa-i spunem s-o lase mai moale ca prea face treaba buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2011 · Report post Felicitari domnului B. Durbac. O persoana mai mult decat competenta in mijlocul albanezilor infecti si opariti. O persoana, poate singura, ce tine cont de parerile fanilor. Marketingul a fost un lucru minunat si bine condus... pana ... pana acum cand a ajuns sef distrusul ala de Teia Sp. Sa speram ca nu distruge tot . Si lasati`o balta ca e Cola ca e ciocolata... asa am vazut si eu in Anglia . Vand aia lenjerii de pat, penare ... si toate minunatiile. Barvo d-nule B. Durbac Share this post Link to post Share on other sites