Posted November 14, 2011 · Report post - Maicon, din Romania te deranjam. Ce mai stii de fosta ta echipa Steaua? - Mai stiu una-alta de la prietenul meu Geraldo, cu care pastrez legatura. I-am urat să iasă campion cu Steaua, iar el mi-a spus că imi tine pumnii să dau cit mai multe goluri in Ucraina. Știu că au fost ceva probleme in debutul de sezon, dar acum par să fi revenit pe un drum bun. - La Volin ai devenit golgeterul campionatului. Care-i secretul evolutiilor tale? - Simplu: mi se dă mai multă incredere! Știi de ce nu am marcat si in Romania la fel de multe goluri?! Pentru că am fost putin folosit, nu s-a contat pe mine si nu mi-au dat timp să pot demonstra dacă sunt bun sau nu. Aici am parte de liniste si e normal să apară si reusitele. - În Ucraina au aparut zvonuri că ai putea ajunge la Dinamo Kiev. - Nu stiu nimic concret, doar ce am citit si eu. Dacă voi continua să am evolutii bune, sunt sigur că vor veni si ofertele. - Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, a spus că nu ai nici o sansă să ajungi la Dinamo Kiev. - Asa a spus? E treaba lui, nu vreau să comentez prea mult. Timpul va demonstra dacă am sau nu valoare. Nu inteleg insă de ce mă ataca eu nu l-am suparat cu nimic niciodată si l-am respectat atit timp cit am jucat in Romania. - Dacă ai avea vreo ofertă din Liga 1, ai mai reveni aici? - Sincer? Nu! Romania e un capitol inchis pentru mine, acum mă gindesc doar la prezentul si la viitorul meu. "De ce Galamaz?" - Ce zici de... - O clipă! Înainte să mă mai intrebi ceva, vreau să spun si eu ceva: am vazut ce i s-a intimplat lui Galamaz si am ramas socat. Nu inteleg de ce o perosană i-ar face rau unui om atit de la locul lui, linistit si educat. "Gala" e o persoană senzatională si vreau să-i transmit toate gindurile mele bune. Chiar si tatal meu m-a sunat să-mi spună de acel incedent, totul a ajuns pină in Brazilia. - Cum e campionatul din Ucraina față de cel din Romania? - În Romania fotbalul e mult mai tehnic, cu jucatori pe acest profil. În plus, una e să joci la Steaua, un nume mare in Europa, si alta la Volin, unde trebuie să demonstrezi că ai valoare impotriva granzilor Șahtior sau Dinamo Kiev. "În Ucraina cîștig mai bine decit la Steaua, dar nu asta e cel mai important. Visul meu e să joc in Italia sau Spania" - Maicon de Oliveira "Vreau să le multumesc tuturor oamenilor cu care am colaborat in Romania pentru felul in care m-au primit si m-au tratat. Mereu o să am o impresie bună despre tara voastră" - Maicon de Oliveira gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2011 · Report post Parca avea contract pe viata la Steaua (muahahahahahhaah), al catelea fotbalist cu contract pe viata a disparut din echipa???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2012 · Report post Steaua a refuzat să platească 800.000 de euro in vară pentru virful brazilian. Acum, acesta ar putea ajunge la Marseille sau la Lille pentru 4 milioane de euro. Maicon de Oliveira a ajuns unul dintre cei mai curtati fotbalisti din campionatul Ucrainei. Atacantul de 23 de ani, care a marcat zece goluri in acest sezon si care e al doilea in topul marcatorilor, e pe lista a două echipe importante din Franta. După ce au refuzat oferta de 1,5 milioane a belgienilor de la Standard, Volin a fost informată de interesul lui Olympique Marseille si de-al campioanei en titre din Ligue 1, Lille. Oficialii actualei echipe a lui Maicon au stabilit si pretul pe care-l vor in schimbul acestuia: 4 milioane de euro. MM l-a refuzat astă-vară Desi ar fi putut să-l ia definitiv in vară pentru 800.000 de euro, Mihai Stoica s-a impotrivit transferului brazilianului. Asta pentru că Maicon nu fusese adus la Steaua de el. "Maicon asta nu va ajunge niciodată mare fotbalist. Pai, altfel nu-l opream eu la Steaua? Ce mare lucru a facut?", a declarat Becali după ce s-a despartit de sud-american. Maicon are de primit si acum 20.000 de euro de la Steaua, restantele pentru ultimele două luni de contract. 3 goluri in sase partide in Liga 1 a reusit Maicon in returul sezonului trecut la Steaua gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2012 · Report post O sa rad cu o pofta de neimaginat cand se va transfera pe o asa suma la o echipa buna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2012 · Report post O sa rad cu o pofta de neimaginat cand se va transfera pe o asa suma la o echipa buna. ce rost mai are sa razi? suntem la pamant si unora le arde de ras; Maicon e un atacant interesant,cu siguranta ar fi facut diferenta la Steaua si aici putem da mai multe exemple precum Thereau sau Kapetanos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2012 (edited) · Report post ce rost mai are sa razi? suntem la pamant si unora le arde de ras; Maicon e un atacant interesant,cu siguranta ar fi facut diferenta la Steaua si aici putem da mai multe exemple precum Thereau sau Kapetanos. Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Un atacant cu instinct, asa cum la noi nu gasesti a fost aruncat ca o masea stricat de cioban si va fi vandut cu cateva milioane de euro. Prostia naste mereu zambete, indiferent in ce situatie te afli. Edited January 16, 2012 by ebonyc Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2012 · Report post A semnat cu Sahtior pe 3 ani ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2012 · Report post A semnat cu Sahtior pe 3 ani ! Inca o dovada a idioteniei lui behaila... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2014 · Report post Ce tragedie! Doar 25 de ani ... era tanar, talentat si avea tot viitorul in fata. O veste foarte trista. Poate daca ramanea la Steaua cum ar fi meritat, alta era soarta lui ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A fost un om bun si un numar 9 adevarat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2014 (edited) · Report post Cu riscul de a-mi pune tot forumu` in cap, spun asta: nu e nicio tragedie. Tragedie e cand se intampla ceva rau iar tu nu ai nimic de-a face cu asta, dar cand o cauti cu lumanarea (el mergea cu 120 km/h pe polei), nu ai ce sa faci. Repet: cand mergi pe strada prin Centrul Vechi al Bucurestiului si iti cade o caramida in cap, atunci e tragedie, dar cand ai piciorul greu si calci acceleratia pana la podea, atunci sper doar ca in caz de ce accident, sa nu iei si alte persoane dupa tine. Morala: esti prost (sau mai bine spus inconstient), ti`o iei. Punct. Odihneasca-se in pace, dar Maicon practic s-a sinucis. Edited February 10, 2014 by eMagic Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2014 · Report post Poate daca ramanea la Steaua cum ar fi meritat, alta era soarta lui ... Of, of...poate si daca si cu parca si asta e soarta. Iti imaginezi cati oameni mor zilnic pe glob in accidente? Iti imaginezi ca mereu exista un "daca". Daca ar fi intarizat 5 minute sau daca intarzia celalalt 3 secunde si tot asa. Asta e soarta frate, n-avem ce face. Exact cum spune si @magic putem presupune ca ar fi ramas in viata daca ar fi condus prudent. E pacat de el, e pacat de familia lui, e o tragedie avand in vedere varsta frageda, dar ce sa faci daca unii oameni chiar si-o fac cu mana lor?! Aia saracii omorati de Huidu, de nevasta lui Paunescu sau mai nou de Silviu Lung n-au avut chiat nicio vina decat ca s-au aflat la locul si momentul nepotrivite. Cand mergi cu 120 pe astfel de conditii si in interiorul orasului, nu risti sa te sinucizi ci risti sa omori si pietoni sau si alti oameni din alte masini. Dumnezeu sa-l ierte! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2014 · Report post Tragedie e cand se intampla ceva rau iar tu nu ai nimic de-a face cu asta, dar cand o cauti cu lumanarea (el mergea cu 120 km/h pe polei), nu ai ce sa faci. E valabila partea subliniata fara alte conditionari. Un om tanar a murit, mult prea devreme: e o tragedie, indiferent de atribuirea culpelor. Odihneasca-se in pace, dar Maicon practic s-a sinucis. Probabil afirmatia este in mare corecta. In mod sigur insa, asa cum a fost facuta observatia nu este oportuna. Share this post Link to post Share on other sites