Daniel-Ionut

Maicon Pereira de Oliveira

87 posts in this topic

Macar sa i se dea o sansa , prin caracter a impresionat !

Edit :

Are toate calitatile pentru un varf veritabil : e puternic , tehnic , are viteza , stie foarte bine jocul , forta , foloseste la fel de bine ambele picioare...

Sper sa il vedem titular si marcator inclusiv in campionat , de ce nu , incepand chiar de la Timisoara.

Nu inteleg de ce antrenorii din Romania nu se uita la jucatorii cu adevarat de valoare , acum inteleg de ce luam numai tepe , iar cei pe care ii dam la o parte ajung sa fie importanti prin Europa!

Exemple : Tiago Gomes , Nikola Zigic , Marko Pantelic si lista poate continua...

Edited by bogdinho'

Jongleaza frumos... sa il vedem intr-un meci oficial :)

VIDEO!

Edited by Daniel-Ionut

Maicon are calitati reale de fotbalist, in meciul cu Poli nu prea s-a vazut pentru ca nu a beneficiat de aproape nici o pasa utila, in fine ciobanul ramane cioban si nu mai vrea sa scoata nici un ban, daca ar putea sa-l ia fara aia 800.000 probabil ca nu ar mai fi nici o problema

"Bine'" ca l-a luat pe Prostea cel mic, care este mai slab decat Curelea de la Sportul ...

Ma, n-a prea avut ce sa miste aseara, dar eu zic ca daca ar mai juca 2-3 meciuri si-ar intra in mana. Ciobanul isi demonstraza inca o data "clasa" dandu-si cu parerea dupa un meci. Mori din proprie initiativa ciobane!

Edited by ebonyc

Parca-l vad si pe asta devenind principalul marcator la o alta echipa de prin minunatul nostru campionat.

Asta ca sa-si dea cu tesla mai marii diriguitori ai Stelei!

Deocamdata marcheaza pentru noi si aduce puncte importante...

Clubul de care apartine, Volin Lutk, il vrea inapoi din sezonul viitor. Tehnicianul ucrainenilor, Vitali Kvartsiani, a anuntat: "Ar fi normal ca Maicon să revină la echipă din vara E o pierdere mare, dar acum nu mai avem ce face. Am vazut ce evolutii bune are el in Romania, speram să se antreneze cit mai bine acolo si din sezonul viitor să ne fie de folos!". Pentru a-l lua definitiv pe virful de 22 de ani, roș-albastrii trebuie să platească 800.000 de euro in vara

După meciul cu Sportul, Jegu' a declarat:

"Tiki-taka Barcelonaaa, tată! Am vrut să plec de la meci, la 0-1, dar mi-am zis că dacă dam gol pină in minutul 80, ramin. Și a dat Maicon. La prima lui reusită mi-am spus că dacă mai dă un gol, il tin pe viață la Steaua! Baiatul asta mi-a adus 6 puncte, l-a adus Teia Sponte, prietenul meu din copilarie, imi poartă noroc. Maicon e talismanul meu, al Stelei! Dacă aceste 3 goluri ale lui ne folosesc pentru un loc pe podium, ar fi pacat să nu-l tinem".

A SALVAT MECIUL CU SPORTUL

După ce a fost criticat de Ciobanul după doar citeva zeci de minute in tricoul Stelei, Maicon si-a salvat echipa in două meciuri consecutive, pastrind formatia lui Cirtu in lupta pentru podium. Mai intii, Maicon a marcat golul victoriei in partida cu Otelul Galati (1-0), pentru ca brazilianul să recidiveze la doar citeva zile, in partida cu Sportul. Atunci, la scorul de 1-0 pentru "studenti", Maicon a intors soarta partidei printr-o dublă marcată in ultimele 10 minute ale partidei! Astfel, in total, Maicon a adus 6 puncte Stelei cu cele 3 goluri ale sale.

E DEJA PRINTRE GOLGETERII Stelei

După plecarea marcatorului principal din Ghencea, Bogdan Stancu, forta ofensivă a Stelei a scazut, dar Maicon s-a impus deja printre golgeteri desi nu a jucat decit citeva partide.

Romeo Surdu - 4 goluri

Marius Bilasco - 3 goluri

Banel Nicoliță - 3 goluri

Maicon - 3 goluri

gsp

355585_maicon.jpg

354499_0804_sorin_cirtu.jpg

354525_maicon.jpg

354542_maicon.jpg

354787_maicon.jpg

355524_maicon.jpg

In primul rand sa credem ca va reusi meciuri la fel de bune ca si pana acum , dupa vom vedea. Tare mi-e frica ca nu va fi cumparat , nici daca va marca 10 goluri :(

O sa vrea creditorul sa il cumpere daca o sa mai marcheze 10 goluri dar nu o sa il mai lase echipe la care a jucat pana acum sa ramana la Steaua.

nu da maimuta bani pe Maicon. nu pentru ca Maicon nu ar fi fotbalist (chestie de care nu avem cum sa ne dam seama, caci pentru asta ar trebui sa joace intr-o echipa de fotbal, ori Steaua actuala joaca orice, numai fotbal nu!), ci pentru ca el nu are cum samarcheze atatea goluri in meciurile ramase. echipa nu joaca nimic, iar el nu poate lua singur mingea sa o bage in poarta. nimeni nu poate face asta singur, nici Messi.

Aseara cu Brasovul , Maicon si Radut au fost singurii care au mai miscat ceva. Restul...slabut !

"Maicon nu se potriveste pe profilul de joc al Stelei. Se intalneste rareori cu mingea! Nu este un jucator capabil sa faca fata la Steaua, apare foarte putin in joc. Un atacant bun la Steaua ar trebui sa intre in combinatii cu ceilalti jucatori. El a inscris trei goluri, a adus sase puncte, dar n-a facut nimic la Steaua pana acum!", a spus Florin Marin.

Nea Flocea, lasa-ne bre ca Surdu si Bilasco intra in combinatii cu iarba mai des ca Snoop Dogg. N-au timp sa intre in combinatii cu ceilalti jucatori.

Edited by ebonyc

Nicolita apare foarte des in joc. Si unde apare el, jocul Stelei, si asa amarat, se prabuseste definitiv.

O sa vrea creditorul sa il cumpere daca o sa mai marcheze 10 goluri dar nu o sa il mai lase echipe la care a jucat pana acum sa ramana la Steaua.

Pai daca este imprumutat cu optiune de cumparare pentru 800.000 de euro la vara, clubul respectiv nu mai are cum sa se impotriveasca.

Oricum zic eu ca Maicon asta ie mai bun decat Bilasco,Surdu,Onofras,Dica si burdujan ala.....cred ca merita sa fie titular in fata lu aia parerea mea..........si mai cred ca si Radut este un jucator bun fata de Bicfalvi si Ricardo nu cred sigur sa vazut si aseara ca poate face diferenta iar Bicfalvi de cand a intrat a stricat tot nu stie nici macar o pasa sa dea :))

Florin Marin cred ca nu a vazut niciun joc al lui Maicon la Steaua de pana acum :)) Pai cum bre` sa nu intre in combinatii cand el e singurul care se misca si deviaza mingiile in atac.

Bilasco ? Surdu ? Astia intra in combinatii cu stangu`n`dreptu` :)

Apa de ploaie. Jucatori ca el sunt cu zecile-n Romania.

Se ascund dupa lipsa de valoare :) Poate Liviu Ganea de la Dinamo sa fie cat de cat la acelasi nivel cu Maicon , in rest , nu stiu alti jucatori care sa semene cu brazilianul nostru.

Da' ce a facut Maicon de e asa celebru? Si cel care a luat Champions Leagueul joaca la Inter, nu este acelasi cu cel de la Steaua.

Fratii Costea, Ganea, Axente, Alexe, Herea, Eric, Moraes (daca mai e la Bistrita), Danciulescu, Niculescu... sunt jucatori peste Maicon.

Da' ce a facut Maicon de e asa celebru? Si cel care a luat Champions Leagueul joaca la Inter, nu este acelasi cu cel de la Steaua.

Fratii Costea, Ganea, Axente, Alexe, Herea, Eric, Moraes (daca mai e la Bistrita), Danciulescu, Niculescu... sunt jucatori peste Maicon.

Din astia care i-ai enumerat tu doar 2 sunt atacanti de profilul lui Maicon : Ganea care am si spus ca e acelasi gen de jucator si Niculescu care e trecut :)