Daniel-Ionut

Maicon Pereira de Oliveira

87 posts in this topic

maicon_oliveira_001.jpg

Steaua s-a inteles in cele din urma cu atacantul de origine braziliana Maicon Pereira de Oliveira.

Jucatorul, care a jucat la formatia Volyn Lutsk, va fi imprumutat in Ghencea pana in vara, Steaua avand apoi optiune de cumparare pentru 800.000 mii de euro.

Maicon are 22 de ani, 1.85 m, si este nascut la Rio de Janeiro, in Brazilia.

Inainte sa ajunga in Ucraina, el a mai evoluat in tara natala pentru echipe ca Fluminese, Alagoihas, sau Flamengo.

Pentru Volyn, atacantul a marcat 15 goluri, in 33 de meciuri.

Mult succes!

In primele 19 etape din Ucraina a jucat in 15 meciuri si a dat 2 goluri.

Un coleg de-al lui, Sorin Paraschiv, a jucat 8 meciuri si a dat tot 2 goluri.

Un coleg de-al lor, Adrian Neaga, a jucat 4 meciuri si nu a dat niciun gol.

(Mai e acolo un roman: Cornel Buta. Asta a jucat in 13 meciuri si nu a dat niciun gol.)

Sigur nu-i fundas dreapta si are vreo 10 ani in plus?

Asa e,si eu stiam ca Maicon e fundas dreapta... :)

Nu ca la Steaua ar conta foarte mult postul pe care evolueaza un jucator,il reprofilam si gata!

Conteaza ca-l avem pe MAICON !!! De venea si KARIM Benzema ala...

daca a dat 2 goluri in ultimele 15 meciuri, si 15 goluri intr-un total de 33 de meciuri, inseamna ca la inceput a dat 13 goluri in 18 meciuri. de-aia l-a luat Steaua doar pentru 4 luni :-)

se zice ca are un sut foarte puternic. ei, asa ceva nu am mai vazut noi de multisor la Steaua.

pai alea 13 goluri sunt date in Liga a 2 a din Ucraina. Si la noi sunt f multi viteji in Liga secunda si cand ajng in prima Liga ...

acum nu prea are rost sa ne dam cu parerea, sa il vedem in teren cum se misca, apoi spunem ca este de tinut sau aruncat. Sper sa se descurce si sa se integreze repede in echipa.

Ca sa se integreze mai conteaza si antrenorul,conducerea,atmosfera de la echipa...

Ca sa se integreze mai conteaza si antrenorul,conducerea,atmosfera de la echipa...

Integra-ne-am in ea de conducere!

Edited by ebonyc

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la Steaua, e un club cunoscut in toată lumea. Sper să fac o treabă bună aici, pentru că multă lume iși pune sperante in mine. Am auzit că suporterii sunt extraordinari, trebuie să dau totul pe teren pentru a-i multumi", a spus Maicon.

Atacantul brazilian va evolua cu numarul 99 la Steaua.

Maicon Oliveira Pereira a fost luat de Steaua fară ca nimeni din Ghencea să-l fi vazut vreodată jucind. Cum e, de fapt, brazilianul de 22 de ani pe care l-au imprumutat roș-albastrii? Cornel Buta, coleg cu el la Volin Lutk, e convins că Maicon va deveni un fotbalist important pentru campionatul Romaniei si-l compară cu Bogdan Stancu, după calitățile avute.

- Cornel, cum e Maicon, pe care tocmai l-a luat Steaua?

- Eu am fost coleg cu el la Volin Lutk cam sapte luni, deci il cunosc bine. Și vă spun că e un atacant extraordinar! Mie imi placea foarte mult, inclusiv ca stil de joc.

- Ce stil are?

- E mai degrabă tehnic si rapid decit un virf de forță. Ca să-ți dai seama, e mai mult spre Bogdan Stancu decit spre Kapetanos. E mobil si activ pe teren, intră in combinatii cu restul jucatorilor, nu e genul de fotbalist care să astepte mingea in fata portii.

- Cum se comporta Brazilienii sunt mai...

- Mai indisciplinati? Nuuu, Steaua n-o să aibă nici o problemă cu Maicon, pentru asta garantez! E un baiat la locul lui. Aici, in Ucraina, n-a suparat pe nimeni, niciodata Și nici nu-i prea place să iasă in oras E casatorit si de obicei iși petrece timpul liber in familie. Deci nu va fi un subiect pentru paparazzi si pentru tabloide. Nu vor avea nimic interesant despre el.

- În Romania s-a discutat că ar fi ciudat ca un jucator să lase campionatul Ucrainei ca să vină in Romania. Nu sunt bani mai multi acolo? Moraes, spre exemplu, a plecat din Liga 1 ca să joace la Metalurg Donetk. De ce Maicon a avut traseul invers, dacă e atit de bun?

- Ca medie, da, Ucraina are un campionat mai bogat decit cel al Romaniei. Însă dacă vorbim despre Volin Lutk, asta nu mai e valabil. Clubul are probleme financiare serioase si e dispus să cedeze toti jucatorii importanti din lot. Cind l-au imprumutat pe Maicon la Steaua, sefii clubului s-au gindit la posibilitatea de a cîștiga o sumă importantă la vara dacă cei din Ghencea vor fi multumiti si vor dori să-l transfere definitiv.

Maicon a acceptat propunerea Stelei, desi el va fi mai prost platit in Ghencea decit era in Ucraina. În rosu si albastru cîștigă 10.000 de euro lunar, cu 5.000 de euro sub venitul pe care il avea la Volin Lutk. "Și-a dorit să joace pentru un club mai mare, mai cunoscut in Europa, crede că asa va face mai usor pasul catre un campionat si mai tare, din Vest", a explicat un apropiat al jucatorului.

Mihai Stoica a povestit la DigiSport că lui i-a fost propus Maicon Oliveira, dar a declinat oferta: "Îmi zisese de el un impresar, dar n-am vrut să-l iau, pentru că nu-mi place să aleg jucatori după vorbele impresarilor. Dar acel agent a vorbit după aceea cu mai multi oameni din club, a ajuns pină la Gigi si s-a decis ca brazilianul să vina Cred că achizitionarea lui e o loterie, nu stiu dacă poate reusi la Steaua, pentru că nu l-am vazut jucind".

"MM n-avea cum să se opună la transferul lui Maicon, fiindcă Teia Sponte mi-a propus să-l iau si Teia e peste Mihai in club! Dacă miine mai iau cinci jucatori, MM tot n-are cum să se opună!"

gsp

Cacealmaicon! Un ziarist a umilit naivii din presa

O gluma a unui jurnalist a fost transformata de colegii de la alte publicatii in subiect de prima pagina, evidentiind inca o data ca aproape tot ce zboara se poate digera lejer in mass-media din Romania.

Pro TV, "Adevarul", "Evenimentul Zilei", "Libertatea", "Click", "Gazeta Sporturilor" sunt cateva dintre brandurile importante ale presei autohtone. C.C, un ziarist sportiv care a dorit sa testeze profesionalismul colegilor de breasla in verificarea unor informatii de provenienta incerta, s-a gandit sa faca o gluma dupa ce mass-media s-a "isterizat" cu privire la transferul brazilianului Maicon Pereira de Oliveira la Steaua. C.C a completat profilul acestuia de pe Wikipedia cu cateva informatii-bomba, care insa nu aveau nicio acoperire in realitate: ca i se spune noul Van Basten, ca are centura neagra la Jiu-Jitsu, ca a daramat un arbitru cu forta sutului sau si ca e fan John Lennon si Lady Gaga. "Vigilentii" jurnalisti, avand ca de obicei la indemana "pleasca" Wikipedia, au muscat "momeala" cu tot cu undita: "Bruce Lee din Ghencea" ("Gazeta Sporturilor"), "Brazilianul Maicon e periculos" ("Libertatea"), "El e Ibrahimovici al Stelei" ("Click") fiind doar cateva dintre titlurile inspirate de "trecutul" de pe net al sud-americanului. Vorba aceea, la ce bun trei surse, cand ai una si... sigura. Sarmanul Maicon, probabil se va amuza si el cand va vedea ca este posesor de centura neagra si ca i-a zburat capul unui arbitru, in timpul unui meci, cu taria sutului sau. Pacat ca Mihai Stoica, omul care taie si spanzura in Ghencea atunci cand Teia Sponte se ocupa de transferuri, a ordonat de curand silenzio stampa la Steaua, ca, altfel, ce ar fi fost acum la gura lui...

sursa

Cacealmaicon! Un ziarist a umilit naivii din presa

O gluma a unui jurnalist a fost transformata de colegii de la alte publicatii in subiect de prima pagina, evidentiind inca o data ca aproape tot ce zboara se poate digera lejer in mass-media din Romania.

Pro TV, "Adevarul", "Evenimentul Zilei", "Libertatea", "Click", "Gazeta Sporturilor" sunt cateva dintre brandurile importante ale presei autohtone. C.C, un ziarist sportiv care a dorit sa testeze profesionalismul colegilor de breasla in verificarea unor informatii de provenienta incerta, s-a gandit sa faca o gluma dupa ce mass-media s-a "isterizat" cu privire la transferul brazilianului Maicon Pereira de Oliveira la Steaua. C.C a completat profilul acestuia de pe Wikipedia cu cateva informatii-bomba, care insa nu aveau nicio acoperire in realitate: ca i se spune noul Van Basten, ca are centura neagra la Jiu-Jitsu, ca a daramat un arbitru cu forta sutului sau si ca e fan John Lennon si Lady Gaga. "Vigilentii" jurnalisti, avand ca de obicei la indemana "pleasca" Wikipedia, au muscat "momeala" cu tot cu undita: "Bruce Lee din Ghencea" ("Gazeta Sporturilor"), "Brazilianul Maicon e periculos" ("Libertatea"), "El e Ibrahimovici al Stelei" ("Click") fiind doar cateva dintre titlurile inspirate de "trecutul" de pe net al sud-americanului. Vorba aceea, la ce bun trei surse, cand ai una si... sigura. Sarmanul Maicon, probabil se va amuza si el cand va vedea ca este posesor de centura neagra si ca i-a zburat capul unui arbitru, in timpul unui meci, cu taria sutului sau. Pacat ca Mihai Stoica, omul care taie si spanzura in Ghencea atunci cand Teia Sponte se ocupa de transferuri, a ordonat de curand silenzio stampa la Steaua, ca, altfel, ce ar fi fost acum la gura lui...

sursa

Ce va spuneam eu?

Unii ziaristi mint, altii preiau miciuna.

Deci mint cu totii!

Daca ar exista si o lege de pedepsire a infractiunii de minciuna in presa, atunci chiar ar fi nevoie de multe, multe puscarii!

Aia de la sport.ro sunt mai inventivi si au inflorit-o mai tare: "Maicon face ordine in VESTIAR: va fi noul lider al Stelei! Are centura neagra la karate" (sport.ro)

"Îmi doresc ca acesta să fie ultimul meu transfer. O să muncesc mult ca numele meu să fie cunoscut ca cel al jucatorului de la Internazionale Milano. Pe Maicon nu l-am intalnit personal, pe viitor mi-am propus să-l cunosc pe acest mare jucator. Mă ajută faptul că sunt jucatori brazilieni la Steaua, este mai usoară acomodarea", a spus Maicon, atentionat de Mihai Stoica că si Nicolae Dică si Banel Nicoliță au origini braziliene.

Ultimul transfer?Deci ramane pe viata la Steaua? :)

Din vorbe e direct Sami Eto`o , dar din fapte nu se stie nimic despre el :)

eu zic ca e bunicel. filmulete cu el nu am gasit pe youtube (nici nu prea m-am omorat cu firea sa caut).

Pai si atunci de ce zici ca e bunicel? :huh:

eu zic ca e bunicel. filmulete cu el nu am gasit pe youtube (nici nu prea m-am omorat cu firea sa caut).

Cum vine asta ? Ai auzit si tu de la Rica sau Para ? Nu cred ca un club de talia Stelei se poate umili atat de mult incat sa ia un jucator dupa auzit...

Chiar daca MM a recunoscut la conferinta de presa ca se misca bine la antrenamente , eu zic sa il vedem in oficiale :)

Voi ati observat ca de ceva vreme echipa noastra s-a transformat in echipa de negri si straini? daca vom continu asa in 5 ani o sa ne minunam daca mai vedem vreun roman sau alb la echipa.

multumesc in ordinea numerelor de pe tricou lui Gigi, mitica si globalizatorilor fotbalului care de cativa ani ma obliga sa vad ifosele bronzatilor natural pe post de fotbal.

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de

ne lasi? unde era corect politicul forumului

de parca cand il facem pe Gigi si compania in toate felurile inseamna romantism, sau cand bunul prieten Tupac si nu numai spunem si il facem pe Banel in toate felurile nu se mai scandalizeaza nimeni.

A si de final unde e rasismul cand spui ca echipa are jumate negri ca nu m-am prins?

Bravo ma.

Te felicit!

Coechipierii sunt impresionati de comportamentul sau: "Nici nu zici că e brazilian. Cred că in Bucuresti nu stie altceva in afară de drumul de acasă la stadion si inapoi. Se vede că a fost un copil amarit si acum trage tare să ajungă cineva in fotbal!".

Îmi place muzica, imi place să dansez, dar o fac doar acasa Am venit in Romania să joc fotbal, nu pentru distractie! - Maicon

345831_maicon.jpg