Sign in to follow this  
Followers 0
itsoc

Un Nou Sector Pentru Oaspeti!!!

38 posts in this topic

Vreau ca lumea sa vada ce scriu aici si chiar as vrea sa se indeplineasca.Cu ocazia schimbarii gazonului de pe Ghencea as vrea sa discutam despre schimbarea sectorului oaspetilor.Si dupa cum am vazut pe multe stadioane tari din europa sectorul oaspetilor este pe colt intre tribuna si peluza.La noi se poate pune exact pe colt intre peluza 2 si tribuna 1 , sa se schimbe gardurile sa le dea acelasi numar sau chiar mai mic de locuri.Ar fi super tare nu sar mai vedea ei la TV ,nu ar mai avea loc pe gardul din fata unde sasi puna steagurile de gard .Nu stiu ce sa mai scriu dar ar fi super tare sai vad pe caini ca nu mai stau insirati la peluza acolo si baietii se vor inghesui care sa stea in primul rand Sectorul lor fiind in forma de "V". Sper sa se fructifice treaba asta....

nu cred ca o sa faca cineva din conducerea Stelei asa ceva.. parerea mea...

Oricum treaba buna e cu scoaterea abonamentelor la Peluza Sud si obligarea adversarilor sa ocupe doar o parte de peluza, nu toata cum era inainte

Trebuie sa fim ospitalieri. :) E o mica nesimtire sa le dai locurile de acolo.

O nesimtire benefica nou :P

Nu. Zona respectiva beneficiaza de o acustica perfecta asa ca ar fi o mare greseala. Astfel de intiative tin de un oarecare teribilism.

Echipele gazde sunt obligate sa asigure 10% din capacitatea stadionului echipei vizitatoare! tarcul de la peluza a 2-a reprezinta cei 10% !!

Nu. Zona respectiva beneficiaza de o acustica perfecta asa ca ar fi o mare greseala. Astfel de intiative tin de un oarecare teribilism.

...nici vorba de teribilism Gica...si eu sunt de acord cu o asemenea propunere...acustica e intradevar mai buna da' numai sub acoprisu' de la a I-a nicidecum in coltu' ce separa peluza (II) de tribuna (I) care-i neacoperit ...chiar nu vad ce mare greseala ar fi sa impingi niste mizerii cat mai departe de poarta eliberand astfel portarul nostru de o presiune suplimentara...dimportiva mi mi se pare ca e chiar foarte necesara aceasta masura...alo...MM-u', se aude?

E o idee foarte buna, macar daca Memeul ar lua-o in considerare(sa-i trimita cineva topicul :!: ) tot nu se umple coltul ala de la tribuna I niciodata.Totusi spurcatii se intind in peluza deoarece nu au multi curaj sa ia loc acolo la derbiuri :x si d-aia ii lasa pe ei militia.Personal m-as dori enorm sa se faca in Sud cat mai multe abonamente si fiindca tot am adus vorba,eu cred ca existenta a 2 peluze puternice e f. buna din aceasta cauza.nu sunt de acord cu rivalitatea lor,dar asta-i altceva.

Maple, nu stiu daca-ti amintesti dar acolo au stat ghiulestenii la un 3-0, cand mai juca inca Jean Vladoiu la noi. Stiu sigur ca dupa meci jucatorii nostri s-au plans de faptul ca galeria respectivilor se auzea mult mai tare si au resimtit acest lucru. (Si nu cred ca au fost o mie la meciul ala- cred ca-ti amintesti ca atunci s-au inceput scandarile cu "m..." venite din sectorul rapidist)

Tot in anul ala au stat si cainii acolo, cand s-a dus Jean la ei si l-a luat de gat pe Nicu Galerie. Sezonul urmator s-a renuntat la ideea aia.

ps.ce tampenie e chestia asta cu cuvintele interzise...

Personal m-as dori enorm sa se faca in Sud cat mai multe abonamente si fiindca tot am adus vorba,eu cred ca existenta a 2 peluze puternice e f. buna din aceasta cauza.

Subscriu.

In plus eu sunt pentru libertatea totala a suporterului, cred ca numai prin libera exprimare putem deveni mai puternici si mai buni, chiar daca nici eu nu am fost si nu sunt de partea Sudului in acel conflict. De altfel nu cred ca se va mai accepta personalizarea Sudului.

buna idee cu sectorul cainilor ! este bine si unde ii baga acum ! inainte ii baga pe jumatate de peluza ! credd ca ar trebui sa i punem undeva in coltzul peluzei !

Probabil cel mai bine ar fi ca suportarii adversarilor sa stea... in parcarea stadionului . Asa nu ar mai fi nici o problema ! :twisted:

Maple, nu stiu daca-ti amintesti dar acolo au stat ghiulestenii la un 3-0, cand mai juca inca Jean Vladoiu la noi. Stiu sigur ca dupa meci jucatorii nostri s-au plans de faptul ca galeria respectivilor se auzea mult mai tare si au resimtit acest lucru. (Si nu cred ca au fost o mie la meciul ala- cred ca-ti amintesti ca atunci s-au inceput scandarile cu "m-uie" venite din sectorul rapidist)  

Tot in anul ala au stat si "cainii" acolo, cand s-a dus Jean la ei si l-a luat de gat pe Nicu Galerie. Sezonul urmator s-a renuntat la ideea aia.  

...cred ca vorbesti de 3-0 ala cu Filipescu...sincer nu cunosc detalii din tribune de la meciu' ala pentru ca nu eram in tara in perioada respectiva da' oricum erau alte timpuri atunci...oricum repet, coltu' la care a facut referire initiatoru' topicului e perfect pentru vizitatori asta mai ales daca vrem sa avem doua peluze la fel de puternice

Maple, nu stiu daca-ti amintesti dar acolo au stat ghiulestenii la un 3-0, cand mai juca inca Jean Vladoiu la noi. Stiu sigur ca dupa meci jucatorii nostri s-au plans de faptul ca galeria respectivilor se auzea mult mai tare si au resimtit acest lucru. (Si nu cred ca au fost o mie la meciul ala- cred ca-ti amintesti ca atunci s-au inceput scandarile cu "m-uie" venite din sectorul rapidist)  

Tot in anul ala au stat si ""cainii"" acolo, cand s-a dus Jean la ei si l-a luat de gat pe Nicu Galerie. Sezonul urmator s-a renuntat la ideea aia.  

...cred ca vorbesti de 3-0 ala cu Filipescu...sincer nu cunosc detalii din tribune de la meciu' ala pentru ca nu eram in tara in perioada respectiva da' oricum erau alte timpuri atunci...oricum repet, coltu' la care a facut referire initiatoru' topicului e perfect pentru vizitatori asta mai ales daca vrem sa avem doua peluze la fel de puternice

A mai fost un 3-0 cu Jean Vladoiu in prim plan la sfarsitul sau inceputul lui octombrie 1995. Poate ca la meciul acela s-a referit Gica Chioru.

devenim cam mofturosi...macar sa se schimbe gazonul...si sa se adauge cateva mii de scaune...

Vad ca multi priviti totul din punctul de vedere al derbyurilor jucate pe Ghencea, dar sa joaca tur retur . Nu putem cere conditii decente in deplasari daca la randul nostru nu le oferim.

Cel mai normal mi se pare o peluza intreaga oferita oaspetilor, desi in conditile actuale nu cred ca s-ar mai putea intampla asa ceva.

Tot in anul ala au stat si "cainii" acolo, cand s-a dus Jean la ei si l-a luat de gat pe Nicu Galerie. Sezonul urmator s-a renuntat la ideea aia.

ps.ce tampenie e chestia asta cu cuvintele interzise...

Gica, si cainii si ciorile la meciurile alea au stat in sectorul tribunei 1,(in 95-96 4-2 respectiv 3-0) de langa "zero".Ideal ,am mai zis, ar fi sa se "rupa" din tribuna un sector (care oricum nu se umple) si unul-doua din peluza, desfintandu-se gardul actual dintre cele doua.Nu se va sta sub copertina stai linistit, desi daca Gigi va acoperi stadionul cine stie unde se va ajunge :D

Maple, n-a fost cu "Felipe" 3-0 ala, atunci era in decembrie 92 si gunoaiele (inca) stateau la a doua!

Vad ca multi priviti totul din punctul de vedere al derbyurilor jucate pe Ghencea, dar sa joaca tur retur . Nu putem cere conditii decente in deplasari daca la randul nostru nu le oferim.

Cel mai normal mi se pare o peluza intreaga oferita oaspetilor, desi in conditile actuale nu cred ca s-ar mai putea intampla asa ceva.

Bai baiatule tu ai fost vreodata in "Tomberonul de langa Pod", sa vezi acolo conditii? Daca nu, nu te mai amesteca in discutie asa aiurea! Legat de acest subiect ii astept pe toti care-si amintesc sa povesteasca cum au trait momentul "ghiulesti 98" cand a egalat Ciocoiu in min 89 si cand 5000 se stelisti ce stateau pe doua mii de locuri(fara scaune atunci) s-au calcat pur si simplu in picioare, in timpul "extazului" multi si-au prins si si-au rupt picioarele intre gradelele lor blestemate! Totusi pentru asa bucurie imensa se merita orice! :lol: .

Subscriu la cele afirmate de 'radical'. Cel mai bun loc pentru oaspeti ar fi pe coltul dintre peluza si tribuna.

Eu vad astfel treaba: se ia un sector din peluza si se da unul la tribuna inacadrat de 3 randuri de garduri exact cum este la fiorentina. Pentru meciurile ma putin importante oaspetii ar putea ocupa numai un sector. Eu am innebunit de nervi la meciul cu Poli, cand 600 de polisti se lafaiau pe 22oo de locuri.

Eu cred ca ar trebui facute doua sectoare si in functie de numarul oaspetilor sa li se atribuie unul sau ambele sectoare... Coltul cu Tribuna I si sectorul imediat urmator din Peluza Sud... Cu o impartire facuta de doua garduri intre care sa poata sta un cordon de jandarmi...

Eu am innebunit de nervi la meciul cu Poli, cand 600 de polisti se lafaiau pe 22oo de locuri.

Asa e, ce prostie imensa a fost atunci cand mii de stelisti nu-si mai gaseau bilete afara iar niste tarani ne mancau aiurea juma' de peluza.

Legat de acest subiect ii astept pe toti care-si amintesc sa povesteasca cum au trait momentul "ghiulesti 98" cand a egalat Ciocoiu in min 89 si cand 5000 se stelisti ce stateau pe doua mii de locuri(fara scaune atunci) s-au calcat pur si simplu in picioare, in timpul "extazului" multi si-au prins si si-au rupt picioarele intre gradelele lor blestemate! Totusi pentru asa bucurie imensa se merita orice!  .

...parca momentu' n-a fost in '98 ci '97 :D ...oricum nu asta are importanta ci faptul ca a fost superb atunci :D ...ce zi magnifica, am fost aproape la fel de bucuros ca pe 7 mai '86 8)