Sign in to follow this  
Followers 0
Lari

Ion "Lita" Dumitru

17 posts in this topic

Ion Dumitru s-a nascut pe data de 02.01.1950, la Bucuresti.

 

5b1bw6.jpg

 

A fost unul dintre cei mai spectaculosi mijlocasi din istoria Stelei. Cuplul pe care l-a facut cu Anghel Iordanescu in linia mediana a ramas in memoria multor stelisti care au fost martori ai meciurilor Stelei din perioada anilor '70.

 

"Dublul" Dumitru - Iordanescu s-a implicat serios si in trucarea mai multor partide ale Stelei, "baietii veseli" completandu-si fondul de salarii destul de precar la vremea respectiva din premierile adversarilor. In legatura cu aceste aspecte, Valentin Ceausescu avea sa declare, dupa Revolutie: "Consider ca echipa Stelei de la sfarsitul anilor '70 era chiar mai valoroasa decat Steaua Sevillana. Din pacate, cativa din acea echipa au fost implicati in lucruri care mie nu mi-au placut niciodata".

 

9zx75w.jpg

 

A debutat in 1963, la Confectia Bucuresti, iar din 1964 pana in 1972 a evoluat la Rapid (83 de meciuri, 6 goluri).

 

Intre 1972 - 1980 a jucat la Steaua in 267 de partide, rastimp in care a marcat 47 de goluri. De remarcat ca in sezonul '76-'77 a marcat 10 goluri, recordul sau personal in Ghencea. Pe data de 28.09.1977, Lita Dumitru a inscris pentru 1-1, pe Ghencea, din 11 metri, in meciul cu FC Barcelona, in minutul 36. Catalanii aveau sa ne invinga cu 3-1, dupa ce in tur ne batusera "mar", cu 5-1.

 

14klet4.jpg

 

A mai evoluat pentru Politehnica Timisoara (1980-1982), Universitatea Craiova ('82-'83), CFR Timisoara ('83-'84), Poli Timisoara ('84-'86), incheindu-si cariera la Rapid ('86-'88), club la care a prins si performanta Stelei de la Sevilla. In total, in Liga I, Lita Dumitru a jucat 442 de meciuri si a inscris 64 de goluri.

 

In echipa nationala a jucat 57 de meciuri, reusind 12 goluri.

 

51vcic.jpg

 

Pe data de 14 ianuarie 2010 a fost numit antrenor la Steaua II, in locul lui Leo Strizu, care a fost avansat in functia de sef al Academiei de Fotbal.

 

Interesant e că Liță Dumitru a fost prezentat la club si la echipă de catre Valeriu Argaseala Liță, un opozant al lui Meme, a fost adus fară ca Stoica să fi fost consultat. Fostul jucator si managerul roș-albastrilor nici nu s-au bagat in seama

Edited by axl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Editorial al lui nea Ovi, la o zi dupa numirea lui Lita Dumitru la conducerea Stelei II:

 

Se zice că norocul mai e si cum si-l face omul, dar cam la fel stau lucrurile si cu ne­no­rocul. Fostul mare fotbalist Liță Dumitru, 57 de selectii in echipa nationala poate fi socotit expert la ultimul capitol. Mereu neinteles, n-a prea reusit in cariera de antrenor, din care motiv, in disperare de cauza a decis in septembrie 2010 să muncească in Germania. A carat mobilă cu camionul pentru firma unui pretins amic din Würtzburg. Deoarece acesta nu l-a platit, a lucrat degeaba vreme de 4 luni si s-a intors in tara după Revelion, MAI TRIST ȘI MAI SĂ‚RAC decit plecase. Încotro s-o indrepta lu­­mea dacă nici macar nemtii nu-și mai res­pectă cuvintul dat?!

 

La 61 de ani, ba si cu o fetiță de 2 ani si jumatate, Liță trebu­ia s-o ia de la capat si nu stia de unde s-o apuce. N-avea nici bani, nici perspective. În disperare de cauza a apelat prin intermediul fratilor Oierul la varul acestora, patronul Stelei, dar in primul moment A BĂ‚TUT LA O UȘĂ‚ ÎNCHISĂ‚. Pe cine să angajez, pe individul ala care m-a injurat permanent?! Să nu aud, lasati-mă in pace!, s-ar fi rastit Ciobanul.

 

Apoi, revenit la sentimente mai bune, a acceptat o intrevedere cu dusmanul, o expli­ca­ție. În prezenta lui Teia Sponte, au discutat cu cartile pe față, iar latifundiarul i-a oferit lui Liță conducerea tehnică a Stelei II. L-AM RUGAT SĂ‚ MĂ‚ AJUTE ȘI M-A AJUTAT, a marturisit mijlocasul care a cîștigat in tricoul roș-albastru, intre 1972 si 1980, două campionate si trei Cupe. Nici n-am ridicat proble­ma salariului, imi va da cit va crede de cuviință, a mai spus.

 

L-am criticat in repetate rinduri pe Ciobanul si nu-mi ima­ginam că-l voi lauda vreodata De data asta insa remarc no­ble­țea lui de a sprijini un om cazut la pamint, ingenuncheat de necazuri, parte dintre ele, adevarat, provocate chiar de el insusi. Gest cu atit mai onorant cu cit, impotriva stilului sau zgomotos, finantatorul a hotarit să-l treacă sub tacere. NU S-A LĂ‚UDAT, desi ar fi putut s-o facă si nimeni nu s-ar fi mirat.

 

Astfel, după 31 de ani, Liță Dumitru s-a intors cu treabă in Ghencea. Depinde mai departe de inspiratia, de priceperea si de seriozitatea lui să fructifice sansa ce i s-a acordat, una pe care, sub aspect profesional, O MERITA DIN PLIN. Numai si in numele gloriei de odinioara Dar, inainte de orice, trebuie să-și aducă aminte ce declara recent, că nu ramii pe banca Stelei dacă nu ai rezultate. Afirmatia e valabilă si pentru antrenorul formatiei secunde.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Altul care s-a compromis cu Jiji...

Sa vedem cat va tine "generozitatea" ciobanului.

Mi-e ca o sa regrete Lita alegerea facuta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Domnule Dumitru, de ce Steaua?

- Pentru că aveam nevoie de ajutor, iar domnii Ciobanul si Teia Sponte mi-au intins o mină foarte mare de ajutor. Eu am venit cu propunerea, ei au fost de acord si le multumesc din suflet pentru că eram intr-o situatie delicata

 

- Bun, dar ati plecat in toamna trecută in Germania, cu tot cu familie. Ce s-a intimpat?

- E adevarat, am ales să plec din tară deoarece nu mai aveam oportunități aici. Am ales Germania, dar ce am pățit acolo a fost un cosmar. Doar pentru faptul că eram roman, n-am avut dreptul să muncesc legal. Acolo, doar bulgarii si romani sunt refuzati exclusiv din cauza cetățeniei.

 

- Și ce ati facut?

- Nu aveam ce să fac. Astea sunt regulile acolo. Esti roman, nu ai dreptul să muncesti. Esti roman, nu ai dreptul să-ți duci fetita la gradiniță deoarece nu aveam un loc de munca Esti roman, nu ai dreptul să speri la o pensie, cindva in viitor. Germania nu mi-a dat nici o sansă si atunci nu mai puteam sta acolo.

 

- Și ati readus deja si familia inapoi in tara

- Fetita, in virstă de doi ani si 7 luni, a venit, nu mai puteam să o las acolo, v-am zis că nu mi-au primit-o la gradiniță. Sotia a mai ramas deoarece mobila incă nu am adus-o din Germania. Am impachetat-o, o avem la cineva intr-o boxa urmează să o aducă aici un prieten.

 

- În schimb, v-ati apucat deja de muncă la Steaua, cum ati regasit stadionul, terenurile, vestiarele din Ghencea, după o pauză de 31 de ani?

- A fost emotionant. Totul e la superlativ. Conditii excpetionale, totul e pus la dispozitia jucatorilor si antrenorilor pentru a face performanță. Mă bucur că am revenit la Steaua si de aici incolo trebuie să mă comport ca atare.

 

- Adica

- Adică să fiu cuminte, să nu mai supar lumea de la Steaua prin aparitiile mele televizate, să am o conduită ireprosabilă deoarece reprezint, pină la urma cel mai mare club din Romania. În plus, trebuie să-mi fac meseria cit mai bine.

 

- Care va fi obiectivul la Steaua II?

- Încă n-am discutat aceste aspect, dar banuiesc că primul lucru pe care trebuie să-l facem e să evitam retrogradarea. Apoi, noi vom fi subordonati lui Lacatuș si Mihai Stoica, de la prima echipa Trebuie să producem fotbalisti pentru Steaua si să grabim reintoarcerea pe teren a unor jucatori de la echipa mare care au probleme de la accidentari sau altfel de probleme si care vor reintra in circuit la Steaua II.

 

- Acum vă reprosati declaratiile dure facute la adresa Stelei in anii trecuti?

- Atunci am vorbit corect. Adica dacă Steaua a jucat bine, am laudat-o, dacă a evoluat prost, am criticat-o. Dar, gata, s-a terminat, v-am spus. Nu o să mai merg in emisiuni televizate, n-am să mai fac aprecieri despre cum a jucat Steaua ori un jucator sau altul, pentru că acum realizez că acele afirmatii ale mele nu mi-au facut deloc bine. Din contra

 

- Cum ati regasit fotbalul romanesc după această pauză de aproape o jumatate de an?

- E aceeasi atmosfera Acolo, in Germania, prindeam DigiSport si am urmarit aproape toate meciurile din tur, vedeam emisiunile, deci sunt la curent cu ce s-a intimplat aici.

 

 

"În aceste 4 luni, mi-am dat seama cite handicapuri are un roman atunci cind alege să traiască in Germania. N-am avut voie nici macar să cumpar o locuință, si asta doar pentru că in dreptul cetățeniei scria: romană" - Liță Dumitru

 

"Să vin ca antrenor in cadrul clubului Steaua e o provocare, desi nu m-am reintors cu gindul că voi reintra cindva in circuitul antrenorilor de Liga 1. Nu, nu caut asta, vreau să ies la pensie de la Steaua" - Liță Dumitru

 

 

CV:

 

- a debutat in Liga 1 la Rapid, pe 10 martie 1968, in meciul FC Argeș - Rapid 3-0

- a jucat 6 ani pentru Rapid, după care s-a transferat la Steaua

- a bifat nu mai putin de 8 sezoane in tricoul trupei din Ghencea

- a jucat in tricoul roș-albastru peste 250 de meciuri, dintre care 10 in cupele europene

- a jucat nu mai putin de 57 de meciuri in tricoul echipei nationale

- a fost capitan al Stelei, succedindu-i lui Iordanescu in această postură

- are 442 de meciuri in prima Liga fiind pe locul 9 in topul all-time

- si-a incheiat cariera de fotbalist pe 19 iunie 1988, cind era la Rapid, in meciul Steaua - Rapid 5-0

 

5 trofee a cîștigat Liță Dumitru ca fotbalist al Stelei: două titluri si trei Cupe ale Romaniei. Nimeni din lotul actual nu are o performanță asemanatoare

 

"Nu Gardoș a fost recomandarea mea"

 

Poate cel mai reusit transfer al Stelei in vara trecută a fost Florin Gardos Stoperul adus de la Chiajna pentru 150.000 de euro a fost propulsat ca titular la Concordia chiar de catre Liță Dumitru. "N-are nici o legatură Gardoș si faptul că ascensiunea lui mi se datorează si mie, cu instalarea mea ca principal la Steaua II. Nu Gardoș a fost recomandarea mea, ci Ciobanul", a spus Dumitru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Chiar dacă nu am avut timp sa vorbesc cu Marius Lacatus sunt sigur că pot să-i scot pentru prima echipa doi-trei jucatori buni. Am copii foarte talentati incepand cu 15 pană la 25 de ani. De fapt, sunt sigur că Marius stie pe ce poate baza, că i-a mai luat. Vis-a-vis de conditii, sunt foarte bune, iar cu o pregatire bună sunt sigur că o să pot să-mi indeplinesc obiectivul, salvarea de la retrogradare", a spus Liță Dumitru pentru ProSport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Cind am venit la Steaua II in iarnă eram entuziasmat, mă gindeam că voi avea sansa să promovez fotbalisti la echipa mare, insă sunt foarte putini care să merite. Unii au terminat benzina in minutul 70! Unii jucatori pe care ii am la dispozitie sunt limitati, nu au valoare. Altii se multumesc cu putin si nu vor ajunge niciodată fotbalisti adevarati. sunt doar cîțiva cu adevarat talentati, precum Bejan, Nastasie, Albu sau Lazar. Ar mai fi Vaduva, dar dacă baiatul acesta nu intelege că fară efort si sacrificii nu ajunge nicaieri, va fi bun doar pentru fotbal in sala Acelasi lucru il pot spune si despre Cosmin Matei: e nevoie de muncă! Oricum, a jucat mai bine decit data trecuta

 

Maicon e un jucator foarte bun, poate ajuta echipa mare. Sorinaccio a fost azi la meci si l-a vazut, el va decide cind va fi pregatit pentru prima echipa Eu insă pot spune că acest atacant, chiar dacă nu stie decit portugheza si rusa, stie foarte bine limbajul fotbalului, si de aceea se intelege destul de bine pe teren cu coechipierii.

 

Eugen Baciu ne ajuta insă nu stiu dacă ar mai putea evolua cu succes la prima echipa Cat deste Emeghara... Îmi pare rau să o spun, dar am pierdut două puncte din cauza sa. A fost foarte slab in repriza secunda S-a straduit, dar a fost depășit de adversarul direct.

 

Mie mi se pare că cei care au ales jucatorii de la acest club incă de la nivel de copii s-au pacalit. sunt multi jucatori fară valoare. Eu aș renunta la multi dintre ei care nu au nicio legatură cu fotbalul si aș creste niste copii. De exemplu portarul Macelaru, pai cum să vii tu de la pregatiri cu prima echipă si să scapi mingea din mina Mai bine titularizez un pusti de 16 ani, care poate să invete" a declarat, mihnit, fosta glorie a Stelei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se uita drept in ochii tai si-ti spune: "Sunt convins ca am fost unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, dar nu m-am realizat pe nici un sfert din cat as fi putut sa o fac!" Nu e falsa modestie, marele Ilie Balaci a confirmat acest lucru. Cand era mic, nu putea spune "carnita", ci "calita". Deatunci, mama i-a spus "Lita". Si asa l-a cunoscut fotbalul nostru: "Lita" Dumitru.

Considerat de multi drept cel mai mare produs al fotbalului nostru postbelic, "Lita" a ajuns la Steaua dupa ce debutase la "Confectia" Bucuresti si-si facuse ucenicia la Rapid, intr-o perioada de legatura intre marea echipa a CCA-ului si viitoarea "trupa de aur" care avea sa cucereasca Cupa Campionilor Europeni. Talent urias, a devenit una dintre vedetele echipei, chiar "capitanul" ei. Avea sa faca un duo de exceptie cu Puiu Iordanescu, desi multa lume afirma si azi ca doua sabii de anvergura lor nu puteau incape, niciodata, in aceeasi ... echipa.

A fost desemnat, in 1973 si 1975, cel mai bun jucator al campionatului national, a cucerit cu Steaua doua titluri si doua Cupe ale Romaniei. Pasa precisa, maestru in executarea loviturilor libere. Cu 442 de prezente pe prima scena fotbalistica,ocupa locul opt in topul celor mai longevivi fotbalisti romani. Dintre acestea, 212 le-a bifat numai la Steaua unde a marcat de 47 de ori.

A plecat din Ghencea in 1980, cu destinatia "Poli" Timisoara, dupa un meci cu cantec, chiar in ultimul act al finalei Cupa Romaniei contra ... Politehnicii! Se zvoneste ca atat el cat si Marcel Raducanu nu si-ar fi aparat corect sansele, dare greu de dovedit. Din cauza "gurii mari", nu prea a avut succes nici ca antrenor.

Inclus in topul primilor 20 de marcatori din istoria echipei si in topul primilor 20 de jucatori ca numar de prezente.

 

sursa: Steaua, legenda unei echipe de fotbal

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lari. Si? N-are dreptate? Asta e adevarul. Unii sunt prea slabi pentru a ajunge fotbalisti de Liga 1 macar, dar de Steaua... Atunci cand nu esti in stare sa faci un stop corect, sa faci o reluare etc nu mai dai vina pe management sau pe antrenor. Uneori e totul atat de simplu...pur si simplu jucatorii sunt prea slabi.

Edited by stockton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am urmarit prea putin Steaua II la lucru, nu-mi pot da cu parerea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Nu am mai putut să continuu, am avut ieri o discutie cu Argaseală si i-am spus mai multe lucruri. Am stabilit ca după meciul cu Timisoara să am o discutie cu domnul Becali, deoarece eu aș vrea să lucrez, dacă se poate, la Academia Stelei. Nu pot să vă spun mai multe, dar simt că nu am avut tot sprijinul la Steaua II. Sincer, sunt un pic suparat de situatia in care mă aflu acum" , a declarat Liță Dumitru pentru ProSport Edited by Lari

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Nu am mai putut să continuu, am avut ieri o discutie cu Argaseală si i-am spus mai multe lucruri. Am stabilit ca după meciul cu Timisoara să am o discutie cu domnul Becali, deoarece eu aș vrea să lucrez, dacă se poate, la Academia Stelei. Nu pot să vă spun mai multe, dar simt că nu am avut tot sprijinul la Steaua II. Sincer, sunt un pic suparat de situatia in care mă aflu acum" , a declarat Liță Dumitru pentru ProSport

 

Chiar ma intrebam cat o mai rabde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

După ce a condus Steaua II, iar ulterior a pregatit o grupă de juniori a clubului din Ghencea, joi fostul international Liță Dumitru si-a reziliat contractul cu roș-albastri.

 

"Este adevarat că mi-am incheiat contractul, am avut o discutie cu conducatorii si le-am explicat situatia mea. Îmi pare rau că nu am putut să il ajut pe Ciobanul cu echipa a doua, dar acum nu mai are rost să discutam" , a declarat Liță Dumitru pentru ProSport.

 

Ultimele zvonuri il dau pe Liță Dumitru ca viitor sef al centrului de copii de la nou promovata in prima ligă Concordia Chiajna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"S-a gresit in campania asta de achizitii, s-au luat jucatori modesti. La Steaua, dacă nu ai rezultate imediate, e normal să apară discutii. Steaua a fost un club mare. Discutam cu cineva si spunea că in America nu a auzit nimeni de alte echipe in afara Stelei.

Nu joacă Gigi, nu joacă Teia, nu joacă nimeni de acolo, de sus, tot jucatorii o fac. Degeaba l-ar schimba pe Ilie, tot acelasi lucru se va intimpla. Steaua merge din ce in ce mai jos, indiferent de achizitii. Se schimbă antrenori si jucatori, Gigi spune mereu că aduce doi inaintasi si un numar 10. Eu nu condamn nici pe MM Stoica sau pe altcineva, dar cei care au adus jucatorii au gresit. Steaua nu mai are nici o sansă la titlu. Ce sanse să mai aiba la cum joaca", a declarat Liță Dumitru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anul 1975 a fost unul special in istoria de 46 de ani a traditionalei Anchete GSP. Ion Dumitru apare pe locul 1, iar după el nu mai există nici un jucator nominalizat. E singura editie fară Top 5. Ce s-a intimplat?

 

Fosti jurnalisti de la ziarul Sportul, intre care Laurentiu Dumitrescu si Gheorghe Nertea, au dezlegat după 36 de ani enigma: "Echipa natională a Romaniei ratase calificarea la Euro '76, iar campania preliminară se incheiase in decembrie 1975, cu 1-1 in Scotia. Terminasem grupa, fară infringere, pe locul doi, intr-o serie cu Spania, Scotia si Danemarca. La Federatie era insă deranj mare, selectionerul Valentin Stanescu fusese demis, reprezentativa olimpică incasase un 0-4 cu Franta in preliminariile JO '76. Cei de la Sectia de Presă a Comitetului Central al PCR au transmis conducerii ziarului Sportul să nu mai organizam ancheta de sfirsit de an. Cu toate astea, pentru a nu intrerupe traditia din 1966, noi, redactorii, am stabilit de comun acord să-i acordam trofeul de cel mai bun fotbalist roman lui Liță Dumitru". Nici un cuvint, nici o fotografie insă in "Sportul" despre premierea secreta pentru care nu s-a mai apelat la voturile obisnuite ale cititorilor!

 

"Pe Dobrin trebuiau să-l marcheze trei oameni"

 

Fostul international, in virstă de 61 de ani, tine la fel de mult la trofeul din '75 ca la primul cîștigat, in '73: "Știu că am fost declarat cel mai bun fotbalist roman si atit! Îmi amintesc că in decembrie mă operasem la menisc după o accidentare provocată de Custov in timpul derbyului Steaua - Dinamo 3-3. Steaua era campioană de toamnă".

 

Liță Dumitru vorbeste cu nostalgie de anii sai de glorie: "Eu m-am luptat intotdeauna cu Dobrin. Era greu si să intri in primii cinci fotbalisti ai anului, dar să fii declarat cel mai bun! Erau multi, foarte multi fotbalisti adevarati. Nu ca ăștia de azi, de care te rogi să joace, cum e ala de la Steaua, Mihai Costea, despre care am citit in Gazeta senzational, că n-a atins mingea cu Schalke, că n-a intrat in careu! Ce virf e asta? Și mai costă si un milion două sute de euro! Las-o dracului, e durere mare! Pai, cind te prindea Dobrin sau Dumitrache in zile bune, te rupeau in două! Pe Dobrin trebuia să-l marcheze trei oameni ca să-l blocheze si tot se descurca".

"sunt prea multi «latisti» in Liga 1"

 

Fostul mare international continuă: "În anii '70 erau multi jucatori valorosi si toti loveau mingea cu ambele picioare. Jocul era mai rapid, chiar dacă acum se spune că se juca lent si după ureche. Dar nu e adevarat! Sistemul 4-4-2 se folosea si in 1970, dar se schimba in 4-2-4, modul pe care unii il mai practică si acum. Înainte să primim mingea eram preocupati cui să-i pasam, pe cind cei de azi sunt interesati mai intii să preia mingea cu piciorul de bază si apoi să o transmita Și nici cu ala nu prea stiu să lovească balonul! sunt multi «latisti» in campionatul nostru, jucatori care pasează balonul doar cu latul".

Topurile lui Dumitru

 

Cel mai bun fotbalisit

1. L. Sinmartean

2. Chivu

3. Sapunaru

 

Cel mai bun antrenor

1. M. Lucescu

2. D. Petrescu

3. D. Munteanu

 

"Mi-a placut mult Sinmartean, a avut un sezon foarte bun. Merită să iasă cel mai bun fotbalist roman in 2011. Pe Chivu il pun pe doi, să nu mă cert cu Giovanni Becali. Sapunaru trebuie să fie si el in top pentru performantele cu FC Porto" (Ion Dumitru, fost international)

 

"Cele două trofee le-am cîștigat la 23 si la 25 de ani. Pacat că nu le mai am, fosta sotie nu mi-a lasat nici o amintire cind am divortat" (Ion Dumitru, fost international)

 

"La natională era concurență mare. Acum fotbalistii ajung la lot după trei-patru meciuri. Noi am prins vremuri cind ne coseam singuri emblema țării pe tricou, in dreptul inimii" (Ion Dumitru, fost international)

 

57 de selectii a strins Ion Dumitru la echipa natională: a marcat 12 goluri

 

"Mă uitam cu Dumitrache după gagici in tribune"

 

Dumitru spune că a avut un moral puternic pe gazon: "Nu e lozinca dar cind se intona imnul Romaniei jucatorilor fară experiență le tremurau picioarele, mie nu! Eu si cu Dumitrache stateam mereu ultimii cind se alinia echipa la mijlocul terenului. Ne uitam după fete in tribune si ne ziceam: Bai, vezi in rindul cinci, sunt două gagici blonde bune!. Asta insemna relaxare, incredere de sine, puterea fotbalistului să se reprezinte pe el si echipa natională".

 

Dumitru e singurul fotbalist de la Steaua care a cîștigat de două ori titlul de cel mai bun fotbalist roman: ceilalți laureati sunt Sameș (1979), M. Raducanu (1980), Duckadam (1986), Hagi (1987) și Dică (2006)

lita_dumitru.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Noi jucam 5 meciuri in 5 ani, ăștia le joacă intr-o lună! Pot să mă intreacă 20 de mii de oameni, dar nu un nefotbalist precum Cociș! Am avut ghinion."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0