Posted January 11, 2011 · Report post Este greu de nominalizat pentru ca fiecare user a avut comentarii bune si a demonstrat ca stapaneste anumite domenii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post tupac , gandalf,Adrian..moweed Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post lari,stanici,om bun,saptemai,maye... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post Greu, greu de tot. Daca e sa fie, atunci zic asa: Adrian, Tupac, Armanovic si Lari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post CITAT albanezul: hai sa il votam tgoti pe steauatoronto ca va trebui sa vina sa isi ridice premiul..) albanezu - e responsabil cu buna dispozitie Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post Lari Adrian Tupac strezahuzum greenyes predator_pulse Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Daca imi permiteti : Alecs, Adrian, Saramago, I.N.Money,MoWeed , armanovici si red & blue boy Merci! Imi cer scuze, caci am uitat multi oameni. Pentru mine sunt oameni si nu useri Edited January 11, 2011 by Maye Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Strict pentru contributia pe forum si la comentariile articolelor: greeneyes Alexandru H. strezahuzum predatorpulse7 Tupac Amaru Adrian Mihai LRP red&blue boy Maye Cu siguranta mai sunt, dar nu mi-i pot aminti acum pe toti. Am luat in considerare atat numarul postarilor, cat si calitatea lor Edited January 11, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Amicul lari. Fără el forumul si siteul nu ar avea același farmec. Apoi, in ordinea numerelor de pe tricou. Noname: premiu pt consecventa. Adrian Păcurar : premiu pt răbdare. Stix: combativitate Gandalf the gray: documentare Costi: pentru zel si entuziasm. Toronto: pentru spam si consumerism. Ultramoro: tânara speranța. Alex-ex miaus: pt revenire spectaculoasa Adrian: răbdare Mdionis: perspicacitate Edited January 11, 2011 by armanovici Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post vreau sa se propuna,sa fie nominalizati doar useri,fara oamenii cu "functii" sa zicem(adica moderatori,admini,samd). E posibil??adica sa facem lista mai mica:) Pana la urma e pentru noi acest concurs,la modul ideea e oke dar,sa fie nominalizati doar useri. Eu personal oricum va multumesc celor care se ocupa de site dar,acest concurs se adreseaza noua ma gandesc,asa reiese de la numele articolului. pace Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post deci nu e tare ca lumea s-a luat la harta si la topicul asta? deci nu e tare cat de idioti suntem cu totii? deci nu e tare ca noi astia vroiam sa indepartam creditoru`? deci nu e tare ca stix nu e nominalizat de nici un user,desi s-a chinuit mult pana sa-si faca un brand pe site,si voi i-o dati de-i juliti orgoliul? situl asta e mai misto decat kamikazaeonline sau catavencu. lasa ma,noi sa fim sanatosi,ca de pitici scapam noi. stix,votez cu tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post Gandalf - za castigator Ardeleanu - din curtoazie si respect pentru zecile articole stropite cu talc si geniu keluboss - veteranu' condeiului Stanici - za glumetu' autentic si cu pedigree romanesc Lari - sacrificiu si continuitate Axl - pentru prezenta isteata, decenta si de bun simt Costi - mereu la datorie ! Mihai - nationalistul, veriga care ne lipseste noua Albanezu' - zis si englezu', puncteaza mereu cu umor negru dee - nominalizata la rubrica cu fusta, pentru limbaju' frumos ticluit Bogdan - sarguincios, el este mai mereu ultimul care stinge lumina toronto - zmeura de aur nota informativa - Nu stiu pe cine sa votez la sectiunea chuck norris.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post Propun o cheta ca pentru locul I, sa se ofere ca premiu un bilet de avion Toronto - Bucuresti. Cred ca ne am strange mai multi ca dupa Sevilla 86'. Sau inchirierea unui mig pentru ruta asta... daca se poate sa pice exact in Pipera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Revin cu propunerile, pe subiectul concursului Userul anului 2010 Pentru mine, dintre ei trebuie ales la vot si dintre ei trebuia sa fie nominalizati, de catre cei care au participat pana acum, cu ode. E posibil sa fi uitat accidental pe cineva, vreun nume-doua-trei care-mi scapa acum, motiv pentru care imi cer mii de scuze, dar, in mare, acestia sunt cei care se califica, cu adevarat, pentru votul la Userul anului 2010 de pe site-ul suporterilor stelisti. AG `Alecs` Alex Alex88pl Andrei ^ Andrei Dobre Astristul BAF-kimi Blindica Clausblaus Co-Steaua Crouch Danimarcu David Ebonyc Elvis Joga bonito Joseph Kellerman Korado 1on Luck87 Moskopole Mountytoma Ninjutssu Pcsb Pytycrys Radu18 Razvan28 Robert Aeroth Red&blue_boy SuperstaR18 Sabin1307 Saptemai Stix Tanaru`Young Tupac Amaru Tyn Liege Ultramoro Vlad Weedandweird y-jam Edited January 11, 2011 by Gandalf the White Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 · Report post gandalf le reseau pensant lari virgil moweed Adrian nu ar trebui sa votam si jucatorul preferat din 2010? pentru mine ar fi Kapetanos... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Idiferent de cine va castiga toti userii vor trebui apreciati chiar daca unii au contribuit mai mult sau mai putin... Multumim Fcsteaua.ro ca existi!!! Edited January 11, 2011 by TheSpecialOne Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2011 (edited) · Report post Alex, ex-Miaus... tot pentru revenire spectaculoasa Stix - categoria Mean Machine. Adrian - categoria Patriotism Armanovici - Categoria Cervelo Premiul cel mare, Oaia de aur - Jiji, ca sigur are si el user pe site. Pentru ceilalti... avem vin viert. Edited January 11, 2011 by AndyQ Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2011 (edited) · Report post aNDYQ Pai daca te duci la search la litera G vezi numai 20-30 usere d'ale sale.Dar o modalitate mult mai simpla e sa ii vezi cam cate are cam toti care zic ceva de bine de el ( de fapt el e in jumatate din site ) suntem vreo 20-30-100 de nebuni care ne dam cu parerea in rest, iti inchipui ca sta in fata unui calculator si posteaza aici cate ceva apoi rade orgolios hahahahah sa vezi ce o sa se mai certe astia intre ei. // TheSpecialOne ( adica el nu e special?? ce sa insemne asta? doar el e antrenor / finantator / psiholog / maseur / jucator / manager / femeie de servici / paznic la turma / cioban / anchetat / puscarias / incatusat / corupt / oaie / zdreanta si ce mai era ) TheSpecialOne nu e vorba de tine ca user si scuze ca te-am dat exemplu dar numele...acolo a fost ideea. Edited January 12, 2011 by Korado Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2011 · Report post Da' premii?!!??? Ehhh?!? Premii?!? Propun organizarea unei excursii in Canada, excursie de grup.... Eu visez de mic sa fiu premiat intr-un cadru festiv, si sa vorbesc mult mai mult decat necesar la ridicarea premiului, precum Florin Piersic, plictisind auditoriul Glumesc ! In alta ordine de idei, daca tot suntem la capitolul decernari, intreg "comitetul" de baieti iscusiti la minte si la suflet care fac posibila existenta acestui site, merita un premiu! Efortul lor pentru a realiza si intretine acest bastion al normalitatii, numit fcsteaua.ro, este cel putin onorabil, si merita pe deplin sa fie admirat! Deci, respect tuturor acelora care stiu ce inseamna adevarata valoare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2011 · Report post Rezistenta_Ultras Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2011 · Report post steauatoronto , il nominalizez poate vine si el in tara sa isi ia premiul si asa ne onoreaza si pe noi Share this post Link to post Share on other sites