dee

article_20212

98 posts in this topic

Eu stiam ca nominalizari inseamna ca odata ce a fost o persoana nominalizata nu mai are rost sa fie iar propusa...sau se voteaza?

CITAT
Gandalf the White:

Categoria Trei dintre ei m-a apostat cu un fresh de portocale. Mi-au dat de m-au trezit. Eu m-am chinuit foarte mult sa fac ciroza asta: SteauaToronto

[/size]

=))))))))

Eu stiam ca nominalizari inseamna ca odata ce a fost o persoana nominalizata nu mai are rost sa fie iar propusa...sau se voteaza?

Momentan se nominalizeaza.

Imi este foarte greu sa aleg,sper sa nu -i supar pe ceilalti:

dar il votez pe Mihai

Dar repet ,sunt foarte multi useri de calitate ,lista ar fi foarte lunga,cateva exemple pot fi: Sabin1307,Tupac,Streza,Gandalf cel Alb,Alexandru H.,Dee,Adrian ,Axl sau LDS. Foarte greu sa aleg.

Imi este foarte greu sa aleg, deoarece nu prea am citit forumul anul asta. Drept urmare il nominalizez pe Stanici. El comenteaza si da niste replici foarte pertinente la bautura. Cum beat a fost tot anul, sunt convins ca ramane printre cei mai buni.

... and the award goes to...(in opinia mea).. Gandalf, caci nu e usor sa tai in carne vie mai ales cand vine vorba de Steaua si anumite legende.

Adrian, Tupac, LDS,Andrei Dobre,Armanovici,Il Soldatino, Axl,Stix, si multi altii, nu neaparat in aceasta ordine, merita cu prisosinta un premiu pentru faptul ca n-au renuntat la lupta.

Yup, am uitat de LDS, o alta revenire binevenita :D

Nu stiu de ce ma tot dati pe mine pe aici. Sunt oameni care au facut mai multe ca mine pentru siteul asta. De exemplu cei doi pe care i-am zis mai sus.

Dar si Lari, un om care munceste enorm de mult si care, desi are un program incracat, reuseste intotdeauna sa faca loc si pentru FCSteaua.ro, ca sa scrie articole, pentru noi.

Domnul Ardeleanu, LDS si Lari, toti pentru primul loc.

Edited by AdrianUltras25

Subscriu la propunerile lui Adrian. E greu sa alegi dintre userii nostri, mai ales ca unele articole au ramas active chiar saptamani datorita lor.

Pe langa cei propusi de el, i-as mai sugera pe Tupac si Maye.

@ Mihai,Vlad

tinand cont ca in tot anul 2010 am vreo 3 postari legate de fotbal (si alea tampenii) e absurd sa-mi pomeniti numele, nici macar in gluma. Erase my name.

Edited by dee

Eu propun ca toti Stelisti de incredere sa primeasca acest premiu . (este prea mult?) atunci daca nu este posibil eu il propun pe Adrian.

Mi-e greu sa propun doar pe cineva , asa ca eu i-as nominaliza pe MoWeed , Gandalf , Lari , Adrian , Maye si Mihai .

p.s. l-as mai adauga barem pe predatorpulse7 ,desi sunt multi care ar merita .

Edited by red&blue_boy

@gandalf, rezistenta

se poate sa discutam serios, pe subiect?

1. Sa se noteze ca @rezistenta si cu mine am fost nominalizati de catre Costi :D , care, dupaia, face si un apel la ceilalti, unii care au tendinta sa ia lucrurile la misto. Costi roaga putina seriozitate!

2. E un concurs neserios, caci nici macar cei care lucreaza la site nu fac nominalizarile pe tema concursului: activitatea de useri, adica postarile! Sunt oameni de toata admiratia, cu merite uriase, dar ce treaba au armanovici, Lari, LDS, Ardeleanu cu postarile? Cate postari are armanovici anul asta si ce merit deosebit au? La fel si Lari sau LDS.

Ce treaba au Azzido, George Stan, noname cu subiectul concursului? Ii propunem pentru statui pentru ce fac, dar sunt ultimii dintre ultimii pe subiect!

Costi si Alex (Keluboss) pot fi propusi pentru statui, daca vreti, datoriata a ceea ce fac pentru Steaua, si nimeni nu obiecteaza, dar au vreo treaba cu postarile?

Armanovici, Lari (oricare altul) pot sa ia si premiul Pulitzer pentru un articol scris, dar n-au ce cauta la nominalizarile astea, pentru postari!

Sau unii poate ca unii elibereaza Steaua, prin activitatea lor, de afara, sau poate ca-si sacrifica viata si famiile pentru site, dar ce treaba au cu postarile?

Il Soldatino poate fi votat cel mai valoros redactor, dar ce-are de-a face cu postarile, pe tot anul 2010?

Ce treaba au cu postarile moderatorii, care pot lua Premiul Nobel pentru activitatea la site, dar n-au 5 postari despre Steaua, tot anul?

Dupa mine, concursul e compromis si continuarea nu inseamna decat un .... Ati precizat clar ca judecata se va face dupa numarul si calitatea comentariilor, dupa care s-a dat drumul la nominalizari care nu respecta criteriul asta, fara ca organizatorii sa mai intervina (probabil ca si-au dat seama ca-i complicata situatia si-au zis las-o la ce-o iesi!).

In concluzie, nominalizari facute pe prietenii, pe extra-Steaua (activitate la istorie) pe orice alt criteriu decat cel precizat - pentru concursul de fata se va evalua strict activitatea lor ca useri ai forumului, prin numarul si calitatea comentariilor lor de la articole sau de pe forum.

Sa convenim ca toti nominalizatii sunt oameni demni de stima, cu mari contributii. dar una-i una si alta-i alta!

Cei care organizeaza au 3 variante:

1. Las-o ba, ca merge asa!

2. Triaza sever numele celor care intra la vot, dupa niste criteriile date (aici sa-i vad).

3. Suspenda concursul (adica joaca asta)!

Edited by Gandalf the White

Mai oamenilor, va multumesc ca ma propuneti dar nu e bine. Eu am luat vreo 6 avertizari anul trecut. Deci nu am fost cuminte.

Votati oamenii care chiar au facut ceva pentru siteul asta.

Mai ales ca au fost nenumarate probleme, despre unele stiti si voi, si multi oameni au muncit ca sa faca totul sa fie ok.

Pe langa cei 3 pe care i-am amintit in postarea precedenta, Azzido, George Stan, Armanovici, Il Soldatino, Dragoshel, Costi, Noname, restul mozilor si redactorilor dar si baietii si fetele de la Steaua.ro merita cu totii felicitari si multumiri, ca au facut niste chestii super anul trecut.

p.s.

Avand in vedere ca siteul e condus, in mare parte, de utilizatori, nu cred ca e vreo problema daca ii nominalizez pe domnul Ardeleanu sau pe LDS sau Lari.

In afara de George Stan, nu cred ca a fost cineva moderator sau redactor inainte sa fie utilizator :)

Pana la urma asta e frumos la siteul asta. E siteul poporului stelist si a ajuns sa fie condus de popor.

Edited by AdrianUltras25

Adrian, Lari, LDS si joseph.

SteauaToronto

Chiorix, chiar daca nu mai este.

Elisavn - si cadou pt el un bilet dus-intors Iasi-Bucuresti sa poata vedea si el Ghencea live.

Dupa mine cel mai bun user al anului 2010, de pe acest forum e Gandalf. De ce? Pentru ca a scris niste articole absolut dementiale despre marile valori ale CSA-ului (mai mult sau mai putin uitate). CSA!

Atentie! Acum nu se voteaza nimic, acum vrem doar sa aflam care sunt userii ce au avut un impact in 2010 si sa intocmim lista finala a nominalizatilor.

Deci, pana marti, la ora 23.59.59, propunem. Miercuri vom veni cu lista finala, vom face un poll frumos iar acolo toata lumea isi va VOTA favoritul. Asadar, ca si la "Bradul ros-albastru", totul se va face la vedere, voturile vor fi contorizate public si speram sa nu exista niciun fel de discutii. Ar fi si pacat de altfel.