Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Adrian - pentru cronicile obiective ale meciurilor. Gandalf- pentru rubrica Portrete Alex(keluboss)- pentru articolele sale. Edited January 10, 2011 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post @dee, tu ai propus 3 redactori, pe baza activitatii lor ca redactori pentru concursul de fata se va evalua strict activitatea lor ca useri ai forumului, prin numarul si calitatea comentariilor lor de la articole sau de pe forum Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post @Costi scuze, am inteles gresit! am sa rectific. Saramago : pentru comentariile sale referitoare la meciuri (articolele de pe prima pagina). Adrian pentru comentariile sale referitoare la meciuri(discutiile de pe forum) Mihai:pentru ca e sufletul sectiunii Romanism. X-ray :pentru abilitatea de a starni polemici(pareri pertinente,insa controversate). Edited January 10, 2011 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post il votez pe steauatoronto Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Categoria Vesnica pomenire: onorabilul xray. Categoria Behai, deci exist: stimata oaie Jonah Categoria Mircea, arata ca muncesti: neobositul bogdinho. Categoria Il dai afara pe usa, intra pe geam: TURKU Categoria Trei dintre ei m-a apostat cu un fresh de portocale. Mi-au dat de m-au trezit. Eu m-am chinuit foarte mult sa fac ciroza asta: SteauaToronto Categoria Fuse si se duse: Gul Dukat Categoria 1, 2, 3, regional, Cultural, International: numitul materiilebecale Categoria H.G. Wells: jucatorul zis Motanul Categoria Efect intarziat de Cernobil: FuNNky Lowe suD Categoria Sefu, era sa aveti o scama: celebrul Dan Preda Edited January 10, 2011 by Gandalf the White Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post @dee x-ray nu mai e membru al comunitatii fcsteaua.ro; are ban permanent. Drept urmare, nu stiu daca ar fi cea mai potrivita nominalizare Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post CITAT MoWeed: x-ray nu mai e membru al comunitatii fcsteaua.ro; are ban permanent. Drept urmare, nu stiu daca ar fi cea mai potrivita nominalizare nu stiam ca are ban permanent, chiar ma surprinde, eu l-am apreciat pentru modul decent in care si-a aparat convingerile. N-are sens sa discutam despre persoane, pana la urma fiecare nominalizeaza pe cine doreste, in functie de propriile criterii. (Oricum,X-ray a avut activitate in 2010,pana la ban-ul din luna oct.) Edited January 10, 2011 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Corect. Faceam si eu o precizare pentru cazul in care nu stiai. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post @gandalf, rezistenta se poate sa discutam serios, pe subiect? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Adrian. @sefii: Se voteaza propunerile pentru "userul anului" sau chiar userul anului? Mi se pare cam ambigua prezentarea facuta. Edited January 10, 2011 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post pana marti, 23:59, se aduna propunerile. apoi, de marti, se va trece la votare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Pentru mine, userul anului e unul singur, care, desi nu prea e user, contribuie enorm: Domnul Ardeleanu! Chiar daca dumnealui nu are cont(din cate stiu eu), sunt sigur ca citeste acest site. Revenirea dumnealui a adus, mai ales avand in vedere ca multi redactori cu vechime s-au retras, un pic de bucurie pe site. Cel putin pentru mine. Ca eu abia astept sa ii citesc articolele in fiecare saptamana. Edited January 10, 2011 by AdrianUltras25 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Alex - keluboss Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Stanici - pentru umor in slujba societatii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Costi pentru ca bem mereu la el..se supara ca facem galagie si mizerie dar pe urma ii trece.. si Adrian PACURAR ca e mereu pozitiv si sociabil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post @albanezule pe mine m-ai uitat Propunere: Saramango, Adrian, Gandalf, Mihai, LRP. Chiar imi este foarte greu sa ma decid Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Am uitat un nume: Sabin1307 - pentru comentariile sale pertinente,argumentate, pentru discutiile profunde si de bun simt, pentru ca e un partener ideal de dezbatere/dialog. Gata, mi-am incheiat lista. Edited January 10, 2011 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post In scurtele vizite pe acest site am remarcat in sens pozitiv user-ii: @gandal the white @robert aeroth Trebuie premiati ca vorbesc doar in cunostinta de cauza! Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post @all Va rog scoateti-ma din calcul. Il propun si votez pe Sabin1307, greenyes,MoWeed, Bogdan, dee, Tupac si multi altii. Edited January 10, 2011 by Mihai Somanescu Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Strezahuzum,Alexandru H,Adrian. Si pe mine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 (edited) · Report post Eu am prima postare pe acest site pe data de 6 noiembrie 2010, asa ca e ridicol sa ma propuneti la ceva, cu o luna jumate activata aici. Pe langa clasa celor consacrati - sabin, LDS, Tupac, Adrian, joga bonito, danimarcu -, sau prieteniile personale, mie mi-au placut, in mod special (pe langa Tyn Liege, Andrei Dobre, weedandweird, Mihai, Bodanelu, ninjutssu, saptemai), Crouch (18 ani), Tanaru`Young (14 ani), si ultramoro (22 de ani). Mai sunt si altii (nu i-am uitat pe toti cei de la CSA sau alti atatia useri activi cu opinii sanatoase), dar, ca sa nu transformam concursul in gerontocratie, sau in Clubul Roman de Presa, unde CTP lua premiul de cel mai bun ziarist vreo 10 ani la rand, merg pe tinerele sperante. Ei 3 sunt propunerile mele. Pentru la anul, il asteptam si pe Andrei (16 ani) sa se afirme puternic. Si, in ce ma priveste, de departe, premiul (in afara concursului) pentru userul cu cea mai mare contributie in anul 2010 (chiar la sfarsitul lui), contributie ce se va vedea in 2011, ii revine lui DanStan! Edited January 10, 2011 by Gandalf the White Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post Gandalf si Mihai. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post saptemai pentru consecventa de care a dat dovada Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2011 · Report post gio_stgloria e userul pe care cu totii il vrem castigator. Share this post Link to post Share on other sites