dee

article_20212

98 posts in this topic

Adrian - pentru cronicile obiective ale meciurilor.

Gandalf- pentru rubrica Portrete

Alex(keluboss)- pentru articolele sale.

Edited by dee

@dee, tu ai propus 3 redactori, pe baza activitatii lor ca redactori

pentru concursul de fata se va evalua strict activitatea lor ca useri ai forumului, prin numarul si calitatea comentariilor lor de la articole sau de pe forum

@Costi

scuze, am inteles gresit! am sa rectific.

Saramago : pentru comentariile sale referitoare la meciuri (articolele de pe prima pagina).

Adrian pentru comentariile sale referitoare la meciuri(discutiile de pe forum)

Mihai:pentru ca e sufletul sectiunii Romanism.

X-ray :pentru abilitatea de a starni polemici(pareri pertinente,insa controversate).

Edited by dee

Categoria Vesnica pomenire: onorabilul xray.

Categoria Behai, deci exist: stimata oaie Jonah

Categoria Mircea, arata ca muncesti: neobositul bogdinho.

Categoria Il dai afara pe usa, intra pe geam: TURKU

Categoria Trei dintre ei m-a apostat cu un fresh de portocale. Mi-au dat de m-au trezit. Eu m-am chinuit foarte mult sa fac ciroza asta: SteauaToronto

Categoria Fuse si se duse: Gul Dukat

Categoria 1, 2, 3, regional, Cultural, International: numitul materiilebecale

Categoria H.G. Wells: jucatorul zis Motanul

Categoria Efect intarziat de Cernobil: FuNNky Lowe suD

Categoria Sefu, era sa aveti o scama: celebrul Dan Preda

Edited by Gandalf the White

@dee

x-ray nu mai e membru al comunitatii fcsteaua.ro; are ban permanent. Drept urmare, nu stiu daca ar fi cea mai potrivita nominalizare

CITAT
MoWeed:

x-ray nu mai e membru al comunitatii fcsteaua.ro; are ban permanent. Drept urmare, nu stiu daca ar fi cea mai potrivita nominalizare

nu stiam ca are ban permanent, chiar ma surprinde, eu l-am apreciat pentru modul decent in care si-a aparat convingerile. N-are sens sa discutam despre persoane, pana la urma fiecare nominalizeaza pe cine doreste, in functie de propriile criterii. (Oricum,X-ray a avut activitate in 2010,pana la ban-ul din luna oct.)

Edited by dee

Adrian.

@sefii:

Se voteaza propunerile pentru "userul anului" sau chiar userul anului? Mi se pare cam ambigua prezentarea facuta.

Edited by 1on

pana marti, 23:59, se aduna propunerile. apoi, de marti, se va trece la votare.

Pentru mine, userul anului e unul singur, care, desi nu prea e user, contribuie enorm: Domnul Ardeleanu!

Chiar daca dumnealui nu are cont(din cate stiu eu), sunt sigur ca citeste acest site.

Revenirea dumnealui a adus, mai ales avand in vedere ca multi redactori cu vechime s-au retras, un pic de bucurie pe site. Cel putin pentru mine. Ca eu abia astept sa ii citesc articolele in fiecare saptamana.

Edited by AdrianUltras25

Stanici - pentru umor in slujba societatii.

Costi pentru ca bem mereu la el..se supara ca facem galagie si mizerie dar pe urma ii trece..

si Adrian PACURAR ca e mereu pozitiv si sociabil.

@albanezule pe mine m-ai uitat :(

Propunere: Saramango, Adrian, Gandalf, Mihai, LRP.

Chiar imi este foarte greu sa ma decid :(

Am uitat un nume: Sabin1307 - pentru comentariile sale pertinente,argumentate, pentru discutiile profunde si de bun simt, pentru ca e un partener ideal de dezbatere/dialog. Gata, mi-am incheiat lista.

Edited by dee

In scurtele vizite pe acest site am remarcat in sens pozitiv user-ii:

@gandal the white

@robert aeroth

Trebuie premiati ca vorbesc doar in cunostinta de cauza!

@all

Va rog scoateti-ma din calcul. Il propun si votez pe Sabin1307, greenyes,MoWeed, Bogdan, dee, Tupac si multi altii.

Edited by Mihai Somanescu

Strezahuzum,Alexandru H,Adrian.

Si pe mine.

Eu am prima postare pe acest site pe data de 6 noiembrie 2010, asa ca e ridicol sa ma propuneti la ceva, cu o luna jumate activata aici.

Pe langa clasa celor consacrati - sabin, LDS, Tupac, Adrian, joga bonito, danimarcu -, sau prieteniile personale, mie mi-au placut, in mod special (pe langa Tyn Liege, Andrei Dobre, weedandweird, Mihai, Bodanelu, ninjutssu, saptemai), Crouch (18 ani), Tanaru`Young (14 ani), si ultramoro (22 de ani).

Mai sunt si altii (nu i-am uitat pe toti cei de la CSA sau alti atatia useri activi cu opinii sanatoase), dar, ca sa nu transformam concursul in gerontocratie, sau in Clubul Roman de Presa, unde CTP lua premiul de cel mai bun ziarist vreo 10 ani la rand, merg pe tinerele sperante.

Ei 3 sunt propunerile mele.

Pentru la anul, il asteptam si pe Andrei (16 ani) sa se afirme puternic.

Si, in ce ma priveste, de departe, premiul (in afara concursului) pentru userul cu cea mai mare contributie in anul 2010 (chiar la sfarsitul lui), contributie ce se va vedea in 2011, ii revine lui DanStan!

Edited by Gandalf the White

gio_stgloria e userul pe care cu totii il vrem castigator.