Posted February 24, 2006 · Report post @iulioancea da sa stii ca ai talent de gazetar frate...de ce nu te duci la gsp sau la prosport? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Nu conteaza...fii fericit ca nu ne uitam la Rapid la meciurile din optimi!Barcelona aseara a jucat cu un om in plus si a fost condusa jucand aproape infect pana spre sfarsitul meciului!Dar a castigat desi a fost clar dominata in unele parti ale meciuluio de catre Chelsea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post aici iti dau dreptate. numa ca in seara asta trebuie sa o spun cu regret ca avem ce invata de la Rapid. au avut , cel putin din punct de vedere al statisticilor, mai greu decat noi, dar au intrat hotarati pe teren si au facut tot ce au putut pentru a invinge in seara asta. si au facuto fara mare tamtam (nu s-au dus la teatru) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Eu zic ca ai face mai bine daca ai posta in alta parte sau te-ai duce frumusel la culcare si am vb maine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Este adevarat. Rapid a jucat bine aseara. Poate si datorita faptului ca in cazul lor calificarea nu era inca jucata si un gol al berlinezilor ar fi complicat situatia. Oricum, important este ca Romania are doua echipe in optimi. Si mai important este ca una dintre ele este Steaua. :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post La fel de important este ca Olaroiu si baietii sa invete din greseli si sa nu le mai repete in viitor... Ii doresc lui Oli sa aiba mai mult curaj (Protasov avea din plin si, de asta, echipa juca atat de bine) pt ca numai asa poate face mari performante. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post NU CRED CA Oli E DE VINA PETRU REZULTAT. El a spus ca meciul incepe de la 0-0 si ca trebuie a inscrie pentru a multumi 50 000 de spectatori. E clar ca echipa a crezut ca va fi un meci usor dupa 1-3 in tur, va fi o formalitate sa inscriem goluri in fata unui public care creeaza presiune(asupra adversarilor!!??). Meciul trebuia privit mult mai pragmatic. Trebuia sa pasam mai mult la mijlocul terenului, sa respiram, sa-i temperam pe acesti batavi(dornici sa arate ca sunt o echipa de luat in seama), sa calmam jocul. In schimb noi ne-am angrenat in jocul lor, crezand ca sunt o prada usoara. A lipsit clar concentrarea. Poate e bine, ca nu ne consideram invincibli. Meciul trebuia jucat la scor. Pastram mingea, posesia, si mai ales nu primim gol, speculam greselile adversrilor... In schimb Steaua joaca fara cap, si fara idei.Trebuia sa privim mai profesionist jocul. Noi am crezut ca Herenven va juca ca in meciul tur. Ei au invatat din propiile greseli. Noi am tratat totul de sus. E si asta o lectie. Sper sa fe invatata. Sa nu ne impacientam, totusi la primul esec. Bine ca ne-am calificat si felicitari Rapid !!! HAI Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Vorbitzi de tzigani la ei pe forum dak va sunt dragi! iulioancea, am si io o intrebare pt tine, kiar doua, probabil restu' s'au ferit sa'tzi zica da' io sunt mai direct... de cate ori ai fost mah pe stadion, ai facut vre'o deplasare in afara de natzional sau sportu'?! Avea dreptate cine a zis ca ar trebui sa te duci la gazeta sau prosport, ai impresiona'o pe bunica, serios! venitzi si voi la 2 meciuri pe an si v apucatzi sa criticatzi de parca v'ati nascut antrenori! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Cand am ajuns aseara acasa de la stadion eram plin de nervi si in acelasi timp bucuros de calificare. Noroc ca nu mergea NET-ul ca cine stie ce scriam aici... Astazi, dupa un somn linistit, nu pot decat sa felicit jucatorii si sa cred ca acest dus rece le va face bine tuturor, de la jucatori pana la suporteri chiar... Infrangerile fac parte din joc si trebuie sa stim sa le digeram. Mai ales ca aceasta infrangere a venit o data cu o calificare in optimi... Urmatorul meci cu Betis va fi ALTCEVA... garantat 100% Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Din pacate, obiceiul nostru de a da cu batul in balta cand ne e lumea mai draga s-a manifestat din nou !! Cam ce mai poti spune dupa un asemenea meci ? Pai mai intai ca finala cupei UEFA la care visau niste oameni mai optimisti e DEPARTE de tot. Sa nu ne ascundem dupa deget : aseara am intrat in jocul olandezilor si am platit pentru asta. Se va spune ca totusi ne-am calificat si asta conteaza. Adevarat, dar cel putin niste semnale de alarma ar cam trebui sa sune acum in capul lui Oli si al fiecarui jucator. Pentru ca : 1. Nu stiu ce naiba am cautat trei sferturi din meci cu mingi bubuite in fata catre Victoras, pe care Hansen l-a anihilat aproape complet. 2. N-am mai facut pressing la fel de eficient ( iarasi ) ca in toamna. 3. Paradoxal, dar presiunea celor 45000 de spectatori parea sa-i fi afectat mai mult pe stelisti, olandezii fiind destul de dezinvolti. 4. Carlos, adus cu surle si trambite, a luat 2 goluri in 2 meciuri in UEFA. Hamutovski luase exact 1 gol in 6 meciuri. A slabit defensiva sau avem probleme cu portarul ? In orice caz, e un motiv de ingrijorare. 5. Dica a avut una din zilele in care ne ingroapa complet si dupa pauza cel putin trebuia inlocuit ( parerea mea ) ori Cristea, ori Cristocea. 6. Nu stiu ce a gandit Oli cand l-a scos pe Nicolita, care se miscase binisor si nu era in nici un caz obosit, ca sa-l bage pe Oprita, care a facut un zero mare cat el pe teren. 7. Din nou s-a ratat exasperant de mult, campion fiind Dica la celebra faza cand 3 stelisti au ramas singuri cu portarul. Cam asta ar fi ... deci ne-am calificat, bine ca ne-am calificat, dar ar fi cazul sa mai coboram din turnul de fildes unde ne urcasem si sa fim mai cu picioarele pe pamant ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post am ajuns azi noapte in Brasov...necajit...era sa fac si accident ...dar totusi ne-am calificat. a fost un joc mai slab al Stelei...dar in final suntem calificati..si dupa 20 ani ne intoarcem Sevilla unde am scris atunci istorie. sper ca acest dus rece sa aminteasca jucatorilor ca treaba lor e sa joace fotbal. treaba suportirilor este sa sustina echipa 90 minute , la bine si mai ales la greu. sa umplem din nou stadionul pe 9 martie si sa incurajam echipa tot meciul. mi-as da 1 an din viata sa ne calificam mai departe..sidaca se poate sa dam 1 gol si in Sevilla. mi-as da 5 ani din viata daca prin asta Steaua ar mai castiga un trofeu european. HAI Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Bine ca ne-am calificat, am pierdut o lupta, dar nu si razbelul... Nu a fost spectacol, am jucat cat sa se pastreze rezultatul din tur si cu asta basta. Bine baieti. Hai Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Printre sutele de randuri care au curs in ziare aceasta declaratie spusa de antrenorul oaspetilor m-a IMPRESIONAT cu adevarat: "Gertjan Verbeek crede cã formația sa ar mai fi putut marca în meciul cu Steaua, dar a recunoscut cã echipa pregãtitã de Cosmin Olãroiu a fost mai bunã per ansamblu. "Dacã înscriam și al doilea gol, poate se întâmpla un miracol, dar a fost prea târziu. Oricum mã bucur cã am câștigat. Steaua a fost mai bunã per total și s-a calificat pe merit", a spus tehnicianul olandez. Antrenorul s-a arãtat impresionat de atmosfera de pe stadion: "Atmosfera a fost fantasticã, dar nu am înțeles de ce în final au fost împotriva echipei și au fluierat jucãtorii. Este un rezultat bun, s-a obținut calificarea. ªtiu cã au fost puțin dezamãgiți, dar jucãtorii meritã ca publicul sã fie cu ei, nu împotriva lor". sursa PROSPORT Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post iulioancea nu cred ca e cazul sa zici ca va ramane Steaua fara suporteri dc joaca asa, iti garantez ca 3 scaune vor fi ocupate indiferent de joc au fost si cand am pierdut 4-1 ala cu Petrolul pana la final si ieri si vor fi si la meciul cu FC Arges si oricum au fost 55000 de suporteri (5000 au ramas afara) deci putem zice ca avem un surplus de 27000 stai rusinat acasa si faci unu din aia 5000 fericit ca are loc, dc ai cumparat bilet si ai intrat a fost un privilegiu al tau nu o favoare pt echipa asa cum se gandeste la Dinamo cu care ne compari. Personal pot fi: dezamagit ... poate, trist ... poate, rusinat niciodata. A mai zis cineva ca sta langa 23 si se duce doar la derbyuri si meciuri de cupe europene cat iti ia frate sa ajungi 30 de min mie imi ia minim o ora si ma duc meci de meci (oricum asta nu conteaza) dar e deranjant faptul ca tu ataci alte persoane care desi au scandat aiurea se duc mai des ca tine pt ca nu poti sa zici ca au scandat doar cei care vin ocazional cum nici nu trebuie sa comparam suporterii nostri cu cei ai lui Herrenveen care desi echipa era pe 4 spera sa termine pe 5-8 pt a prinde Cupa UEFA la anul, diferenta de mentalitate e si de la traditiile diferite ale cluburilor ei neavand pana acum nici un trofeu. Eu sunt de parere ca Steaua ar trebui sa inceapa fiecare meci considerand ca e 0-1 nu 0-0 cum zice Oli, nu imi place cum antreneaza, poate ca o sa postez ca ar trebui sa plece dc continua asa dar nu o sa o cer asta pe stadion pt nu asta ar ajuta echipa si pt ca la echipa sunt oameni care stiu mai bine, au dovedit prin fostii antrenori adusi, au dovedit ca nu ezita sa ii schimbe cand lucrurile nu mai merg (Zenga) sau chiar si cand merg dar considera ca se pot imbunatati (Dumitriu). Comparatia Carlos-Hamu: unu a primit 2 goluri in 2 meciuri si altu 1 in 6 nu are relevanta unu stia romana si juca de cativa ani cu aceasi fundasi (ieri Carlos a iesit bine pe o minge iar Radoi a degajat-o aproape din mana lui si cam aiurea, dovada ca inca nu se intelege inca cu coechipierii) in schimb pot sa zic ca degajeaza cam aiurea si ca pare mai indecis la centrari decat Hamu (care nu stralucea nici el la asta) sper ca asta e neadaptare sau emotie si se va rezolva repede. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Eu zic ca se face prea mult caz de infrangerea asta si mult prea devreme se iau in discutie calitatile lui Olaraoiu. Conteaza ca ne-am calificat,baietii au castigat clar in deplasare si si-au permis sa se relaxeze ieri.Si e bine ca olandezii nu s-or dat batuti de la inceput ca altfel capatau ai nostri prea multa incredere pe viitor. Ma bucur ca am cazut cu Betis,avem sanse mai mari decat cu Alkmaar,2 portii olandeze ar fi fost oricum am mult si impresia mea e ca Olaroiu e mai a l'aise cu latinii. Oricum,Oli se pare ca e un tip dispus sa invete si faptul ca a pastrat asezarea lui Protasov schimband doar registul ofensiv e de bun augur. Important e ca jucatorii se inteleg bine cu el si la nevoie se poate aplica stilul Protasov ca doara n-o trecut un secol de atunci.Si sa nu uitam ca nici jucatorii nu au forme prea grozave,mai ales Nicolita si Bostina,dupa cantonamente lungi de rezistenta si asezare e destul de normal. Io zic ca daca trecem de Betis,avem sanse de semifinale.Mai mult nu pot sa ma pronunt,ne trebuie si noroc,depindem si de forma adversarilor si multi alti factori.Ideea e ca suntem acolo,in carti,si ne jucam sansele.Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Ce ma deranjat cel mai mult aseara a fost atitudinea jucatorilor si a antrenorului.Intri la incalzire cu un banner frumos cu dedicatie pentru voi si joci in scarba si fricos .N am vazut hotarare in teren jucau lipsiti de griji nu le a pasat de public.Iar Oli scuzati ma da sa faci asa tactica defensiva nu am vazut .Doamneee e incredibil ce antrenor fricos avem. Ma uitam Radoi si Paraschiv mereu ramaneau in jumatatea noastra, nu care cumva "senzationalii " olandezi sa scape si sa ne dea gol.Si un joc fabulos de combinatii al Stelei cu acele mingi precise spre Iacob. Pacat mor de oftica pentru oamenii de la stadion au venit din suceava ,husi Cluj si pentru ce?? Sa vada o echipa lipsita de ambitie si cu un antrenor care la conferinta a venit zambitor si lipsit de griji . Dupa parerea mea poate Oli are treaba pe la cursurile de la Coverciano si noi il retinem :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Nu pot sa cred ca Steaua a pierdut cu 0-1.Cine se astepta la asa ceva.Oricum Steaua e calificata in optimi ca si Rapid care a batut-o pe Herta cu 2-0. Am cazut cu Betis si sper sa o invingem si pe asta.Daca continua sa fie intr-o forma ca aseara nu mai castigam noi.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post @Recoba si pentru cei care gandesc la fel ca el... Daca ne calificam dupa intalnirea cu Betis va rog sa nu mai postati pe forum imediat dupa meci... Pentru ca voi spuneti aici trairile unei fustrari care nu sunt demne de un suporter adevarat si nu stiti ce inseamna sa iti sustii echipa indiferent de meci... Cititi mai sus postarea mea cu impresia antrenorului olandez. Sa vedeti acolo mentalitate... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post @Sorin SI tu cam ce crezi ca ar trebui sa postam ?? "Bravo Oli, esti cel mai tare, cu asa tactica i-am naucit complet pe olandezi ?" Suporterii sunt nemultumiti in principal de jocul echipei, nu de rezultat, care hai sa zicem ca e o intamplare, la fotbal mai si pierzi uneori. Insa jocul echipei s-a degradat vizibil fata de era Protasov. Daca lucrurile nu se imbunatatesc in curand, ne asteapt zile grele .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Urat meci......foarte urat stadion..si joc slab...asta e ..au prins o zi mai slaba,se mai intampla.referitor la stadion..este absolut groaznic!!!!,,acustica este 0!!!!..pur si simplu cantau 35 000 de oameni..si nu prea se auzea nimic...cat despre ceilalti 15 mii..no comment..stateau si rontzaiau seminte de zor...un domn kiar m-a intrebat dak Hamutovski e ala din poarta.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post @Sorin SI tu cam ce crezi ca ar trebui sa postam ?? "Bravo Oli, esti cel mai tare, cu asa tactica i-am naucit complet pe olandezi ?" Suporterii sunt nemultumiti in principal de jocul echipei, nu de rezultat, care hai sa zicem ca e o intamplare, la fotbal mai si pierzi uneori. Insa jocul echipei s-a degradat vizibil fata de era Protasov. Daca lucrurile nu se imbunatatesc in curand, ne asteapt zile grele .. Eu nu inteleg ce va sperie atat acest meci... Sincer... Daca pierdeam acolo cu 1-0 si bateam aici cu 3-1 intradevar era mai bine pentru ca 55.000 de oameni se bucurau de o calificare dulce... Dar oare daca pierdeam acolo cu 1-0 mai ne calificam? Eu nu cred... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Parerea mea e ca Olaroiu greseste. Tactica lui e complexa, dar si complicata. Daca era Protasov, nu stiu cum, dar Steaua marca aseara... Sa nu uitam ca daca nu pica golul lui Goian in deplasare, ne era foarte greu... Cred ca ne asteapta zile nasoale. Si Carlos... Cred ca este inca "emotionat"... :lol: Sunt dezamagit, dar sper la mai bine. In rest, FORZA Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 · Report post Daca e sa ma iau dupa parerile unora Steaua ar trebui sa schimbe antrenorii ca pe chiloti! forza Steaua si sa ramana Oli pana la moarte forza Steaua ole :lol: Share this post Link to post Share on other sites