Sign in to follow this  
Followers 0
sorin_777

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

379 posts in this topic

Ash fi preferat 10 000 de suporteri pe un stadion aproape de teren si in care totzi sa cante... Peste 50% din pacate au fost semintzari... Am intalnit oameni care m'au intrebat dak joaca Niculescu... Statzi fratilor acasa dak vretzi sa vedetzi meciu', nu venitzi doark sa fitzi la numar! Forza S T E A U A !!!

P.S. Haidetzi la Betis...

Alkmaar - Betis 2-0 in minutul 36. S-ar putea sa jucam cu olandezii pana la urma.

Unii ii zic "antrenor italian", dedicat 100% echipei, un profesionist desavarsit, cand de fapt nu e altceva decat un fricos, un individ care-si mascheaza propria incompetenta printr-un joc rigid si lipsit de spectaculozitate...sa-i fie rusine si lui si jucatorilor ca si-au batut joc de peste 50000 de spectatori. Cu Protasov era cel putin 2-0 la pauza...

Finala UEFA pare departe acum...

Bravo frate, te felicit pentru aceste randuri... nu pot sa mai adaug nimic pentru ca tu ai spus totul.

joci la 0-0 in fata a 55.000 de oameni iar in tur ai batut cu 3-1 (un rezultat norocos si atunci am jucat la fel de slab )INCREDIBIL!!! daca jucam asa adio sferturi adio campionat!!! sper ca in scurt timp sa zic si "adio Oli" si sa ii se dea o sansa lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!! e prea devreme sa il contest pe Oli, dar sincer nu cred ca el va reusi la Steaua....sper sa ma insel

PS:cu Oleg pe banca aveam o echipa de vis

Cu oricine am juca, Alkmaar sau Betis, va fi foarte greu... Baietii astia joaca fotbal, nu gluma...

Draga Allen,

Nu mi-am dat cu parerea despre meci desi am auzit ca jocul echipei noastre a fost sub orice critica.Napoli e in serie C si se bate pentru promovare(lucru care ma doare pentru ca publicul e minunat).Dar nu vreau sa vb.- despre asta acum,vreau sa vb despre Steaua.Nu am fost niciodata pretentios si am stiu sa vad si partile bune si partile rele.Parerea mea este urmatoare:Mi se pare foarte prematur sa aruncam cu pietre si cu 'Oli lasa-ne 'desi ar fi mai usor sa actionez in acest fel.Momentan prefer sa astept meciurile urmatoare,sa astept dubla cu Betis sau cu Alkmar si debutul in returul campionatului.Nici o echipa din lumea asta nu face spectoacol meci de meci(Probabil vreun Dream-Team).Nu cer sa nu fiti critici pt ca natura umana are samanta de criticism in nucleul ei.Stiu ca e dureros sa pierzi pe teren propriu si sa dezamagesti 50.000 de suflete care tresar la fiecare atingere a balonului,dar HAI SA-I LASAM SA-SI FACA TREABA.Hai sa-i APLAUDAM PT CALIFICAREA IN OPTIMILE CUPEI UEFA.Hai sa nu ne mai deghizam in antrenori si in 'lupi moralisti'...vreau putina coerenta din partea unora...nu cer multe...vreau FAIRPLAY din partea voastra!

Gata deja sariti cu Oli LASA-NE ? Oli merita o sansa... uite ca a calificat Steaua mai departe. Era clar ca nu o sa jucam la fel de bine ca in tur, toti v-ati asteptat la spectacol, care n-a venit. Suntem prea frustati.

Oli out ? Nu.. asta ar strica toata treaba..

Fratilor daca Alkmaar se califica deci bate la scor azi, inchipuiti-va ce frica o sa bage in Olaroiu si ce tactica cu fundul in poarta o sa avem in Olanda....nici nu vreau sa ma gandesc...vorba cuiva care a postat inainte..sper sa fie accident, sper sa fie tot ce speram toti adica neconcentrare, sa fie blat sa fie orice dar sa nu reprezinte Steaua noastra actuala acest joc pentru ca e jale mare daca o sa continuam asa.

Si nu nu-mi spuneti ca il judec pe Olaroiu dupa doar un meci ca astazi s-a vazut clar ca problema a fost la tactica si atitudine (ca jucatorii tot aia sunt si cu aceasi valoare) ambele fiind conturate de catre antrenor. Va spun sincer ca incepand de astazi eu am inceput sa ma indoiesc de ce putem face in Europa si campionat returul asta.Sper sa fi fost un accident...inca sper..dar recunosc ca mi-e teama.

Oli e mult sub Protasov si Zenga. Asta e clar.. dar va spun ca are nevoie de incurajare. Sa fim langa el si la bine si la rau. Dupa turul din Olanda toti il laudau pe Oli si vorbeau de CL, iar acuma se indoiesc despre campionat ? :roll:

Si daca nu trecem ?

O sa plecam cu a doua sansa daca se califica AZ. Cu Betis ar mai merge. O sa avem viata grea, iar daca jucam precum azi n-o sa ne calificam.

Binenteles...daca trecem de ei voi fi primul care voi zice bravo Oli doar ca e un mare daca pana acolo....insa eu comentez pe meciul de azi cu teama in perspectiva la ce ne asteapta.

Se vede mina lui Oli. Va face treaba la Steaua.

Singura voastra bucurie este cand pierde Steaua, ca pana la bucuria castigarii unui meci in Europa (sa nu mai vorbim de calificarea intr-o faza superioara), mai tre' sa curga multa apa pe bega!!!

Te rog mult sa ne lasi, nu are rost... :wink:

Felicitari Gigi ai prezis bine Oli face iestorie primul antrenor care se face de ras in fata a 50.000 de spectatori care ii sustin echipa.

P.S. pt ala cu "mercenarii" Sampdoria, Berlin meciuri cu care ne mandrim mai mult decat oricare din cele 2 cu Herrenveen pt ca am fost peste ei desi n-am castigat nu rezultatul conteaza asa mult ci felul in care il obtii.

Oli un mandat ratat poate fi catalogat intamplare sau nesansa al 2-lea e cu siguranta prostie sau lipsa de talent.

Un meci in care multi jucatori au cautat mingea sau mingea a incercat sa ii gaseasca pe ei.Oricum a fost un meci slab .Sa avem rabdare ...dar...

Draga Allen,

Nu mi-am dat cu parerea despre meci desi am auzit  ca jocul echipei noastre a fost sub orice critica.Napoli e in serie C si se bate pentru promovare(lucru care ma doare pentru ca publicul e minunat).Dar nu vreau sa vb.- despre asta acum,vreau sa vb despre Steaua.Nu am fost niciodata pretentios si am stiu sa vad si partile bune si partile rele.Parerea mea este urmatoare:Mi se pare foarte prematur sa aruncam cu pietre si cu 'Oli lasa-ne 'desi ar fi mai usor sa actionez in acest fel.Momentan prefer sa astept meciurile urmatoare,sa astept dubla cu  Betis sau cu Alkmar si debutul in returul campionatului.Nici o echipa din lumea asta nu face spectoacol meci de meci(Probabil vreun Dream-Team).Nu cer sa nu fiti critici pt ca natura umana are samanta de criticism in nucleul ei.Stiu ca e dureros sa pierzi pe teren propriu si sa dezamagesti 50.000 de suflete care tresar la fiecare atingere a balonului,dar HAI SA-I LASAM SA-SI FACA TREABA.Hai sa-i APLAUDAM PT CALIFICAREA IN OPTIMILE CUPEI UEFA.Hai sa nu ne mai deghizam in antrenori si in 'lupi moralisti'...vreau putina coerenta din partea unora...nu cer multe...vreau FAIRPLAY din partea voastra!

ai perfecta dreptate!!!dupa meciul din olanda l-ati pupat in fund pe Oli, acum dupa un meci prost si-o calificare meritata se vede demnitatea si caracterul vostru. Aceeasi greaseala am facut-o si cu Zenga(recunosc si eu am urlat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] dupa ecel meci)asa ca hai sa invatam din greseli si sa-l lasam pe Oli sa vedem ce poate cu adevarat si nu ce credem noi ca poate! avem un campionat lung si greu in fata iar echipa are nevoie de aportul nostru!

Forza Steaua...

Evolutia jucatorilor(in opinia mea):

1. Buna

Radoi

Paraschiv

Goian

Baciu

Carlos

Ogararu

2. Medie

Nesu

Iacob

Dica

3. Slaba

Nicolita

Bostina

Rezerve:

Cristea - slab

Oprita - slab

Cristocea - nu a avut timp sa arate ce stie

La Carlos am oscilat intre medie si buna, insa mi-a placut jocul cu piciorul. A pus de cateva ori varfurile in situatie de unu la unu cu fundasii si cu o sclipire din partea acestor varfuri, se poate inscrie.

La Dica am oscilat intre mediu si slab, dar a avut cateva pase(putine ce-i drept) destul de reusite.

vreau in gheeeenceeaaa :((((((((( ... 50.000 de retardatzi pe stadionu lu dreaq unde nu se aude nimic .. si care draq ati fost ma petardele care strigau rushine sa va fie .. calificatzi mai departe si rushine da ??? ... fir-ati ai draq aia de care vb Gigi ca s-au convertit in stelishti .. stelishtii astia de o seara .. ce boala am eu pe voi ... mai rau ca pe dushmani ...

am incredere ca echipa se va trezi .. il consider doar ca pe un dush RECE .. sa`i spunem binevenit .. sa le mai treak din impresii la baietzi

v-am poopat !

La fel am castigat si la Oslo cu Valerenga si in retur, desi eram calificati, echipa a jucat ofensiv si am acstigat. Problema in seara asta a fost tactica aleasa de Oli.Daca la prima stagiune a stat 7 etape, acum nu-l vad bine dupa 5 manse.Sa vedem ce va fi mai departe in UEFA. AZ Alkmaar pare viitoarea noastra adversara.Va fi infinit mai greu si baietii nostri trebuie sa se trezeasca.FORZA Steaua

Au fost doar o minoritate cei care au scandat "rusine sa va fie". Atmosfera a fost senzationala in seara asta, cel putin asa s-a auzit la TV. Coregrafie n-a fost ?

Sign in to follow this  
Followers 0