Sign in to follow this  
Followers 0
sorin_777

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

379 posts in this topic

Joi, 23 februarie ne vedem cu toti la stadion pentru a felicita o echipa magica: Steaua Bucuresti...

Aici comentarii inainte si dupa meci...

Daca Herenveen era o echipa de temut acasa si i-am calcat in picioare, va dati seama ce macel va fi la Bucuresti.

Urmeaza Betis!?

Ma bucur daca am cadea cu Betis, cred ca ar fi mai usor cu ei decat tot cu niste Olandezi gata de razbunare a conationalilor...

Dar pana atunci ar fi frumos sa umplem stadionul national desi ma indoiesc...

mergi cam departe cu gandul, frumos, dar cred ca Rosenbourg pune punct in aceasta faza a competitiei...

Sper intr-o victorie legera a Stelei in retur.

Mult succes.

Salutari tuturor

Borussia

:lol: VIVA Mönchengladbach :lol:

sper sa trecem lejer de herenven la Bucuresti ..si sa i rupem pe spaniloi ca si asa nu i-am mai batut de mult ! 8)

haide-ti cu totii la meci ! avem nevoie de cati mai multi suporteri findca si stadionul 23 august este imens !

Aici ar merita sa le dam vreo 5,ca sa vada ei cum e sa nu dormi noaptea inaintea unui meci impotriva Stelei.

SPER SA FIE 50000 de oameni la meci sa onoreze victoria de aseara si cele ce vor urma...sau mai bine zis sa onoreze Steaua ca merita!BRASOVU E STELIST!Sa uitam de toate si sa cantam cu totii pt Steaua

eu cred ca vor veni in jur de 40.000 de oameni... hai cel mult 42.000...

As vrea sa fie plin dar cred ca multi nu vor sa indure frigul de afara pentru Heerenveen. pentru acei oameni care gandesc asa (astazi m-am intalnit cu 3 astfel de persoane) vreau sa le spun ca:

EU MA DUC SA VAD Steaua CA IMI ESTE DOR DE EA!!!!

cu oricine ar juca nu are importanta pentru ca intai de toate acolo pe teren joaca Steaua!!!!

Foarte bine faci.Si mie mi-e dor.Dar nu numai de ea.De noi toti,de atmosfera,de dorinta de a simti ca suntem multi,ca reprezentam o forta.

E pacat ca nu vin.Preturile sunt permisive.Ca sa nu mai vorbesc ca abonamentele sunt valabile.

Vom incuraja si pentru ei echipa.Ii vom reprezenta.

Joi, 23 februarie e o zi de sarbatoarie :) Imi doresc sa vina si provincia. Nu mai sunt probleme de smenaraie la bilete. Au cam luat-o in mana domnii... Cine se risca sa cumpere bilete in plus ? :) Le vand cu 10.000 cu 15 minute inainte de meci numai sa scape de ele :D Oricum, nu se mai pune problema de negasit bilete si in plus se pot cumpara biletele din 3 locuri acum...so... VA ASTEPTAM IN NUMAR MARE, IMENS, NENUMARABIL!!!!

Avand in vedere ca am castigat la ei cu 3-1, sansele sunt de 95% (dupa mine) sa ii invingem!
Sa-i invingem sau sa ne calificam ca cred ca la calificare nu se mai pune problema.

Cat pot sa va invidiez...Voi acolo in tribune,simtind cu fiecare por al vostru atmosfera incendiara...me din pacate ma multumesc si cu o transmisie live la tvr international :evil:

Sign in to follow this  
Followers 0