Sign in to follow this  
Followers 0
dee

article_19542

24 posts in this topic

se putea sa nu citesc o stire "picanta" dimineata la cafea.Poate Lacatus, pe langa contractul de munca, are incheiata si o conventie civila cu Gigi in care sunt stipulate adaosurile, primele, sporurile, indemnizatiile etc. Ma indoiesc ca fotbalistii au pe cartea de munca mai mult decat minimul pe economie. Cei de la Gazeta, daca tot vor sa sa patrunda in raiul evaziunii fiscale din fotbal, sa faca bine sa cerceteze mai amanuntit, sigur le-a scapat "ceva".

Edited by dee

T.Stoica: dl Halagian e cel mai slab antrenor cu care am lucrat vreodata. Slava domnului ca a fost dat afara, ca altfel nu avea Steaua niciodata cupa campionilor in vitrina.

Dixit.

Edited by armanovici

Baaaaa, oooooilor!

Vedeti ce scrie acolo? Nu ca ia bani la negru (deja-s copilarii) ci CUM ii ia. Marele nostru Lacatus-neimblanzitu, se umileste in fiecare luna, ducandu-se personal la Palat si luand banii in mana direct de la Stapanul sau. Intelegti ce inseamna asta?

Pai voi va dati seama ce umilinte se petrec acolo? Imanginati-va scena! In fiecare luna, Nota Bene! Il primeste-nu-l primeste, ii spune sa vina peste doua zile, cand vine, ii spune sa-astepte, ii mai da (in jumatea aia de ora cat sta acolo) vreo 15-16-30 de indicatii tactice. Da, Gigi! Dupa care-i da banii in mana. Asta, cred ca tre` sa-i pupe papucul (are unii luati de la Bruxelles). Dupa care baga banii in buzunar si pleaca. Ajunge acasa si-i numara atent, dupa care se duce la antrenament si face ce face, cu indicatiile pretioase asupra-i. Caci vine luna urmatoare...

Sa iei banii lunar in mana, direct de la angajator, comporta o oarecare incertitudine si umilinta pentru oricine. Dar, la nivelul asta sa se intample asta, e iesit din comun.Ala nu-i salariu, e un fel de spaga pe care i-o da Fecali lui Lacatus. Nu va puteti inchipui ce resorturi psihologice se declanseaza in scenele alea in care unul da, iar altuia i se da. Cine va fi Stapanul si cine Sluga. Ce rusine, Lacatus! sa traiesti fiecare luna, stiind ca te duci la Stapan personal, ca sa-ti dea banii in mana. Imi inchipui cata scarba are Fecali atunci si cate indicatii ii da lui Laca.Si cum le accepta Laca pe toate si dupa-aia vine la TV ca un autist, si repeta mecanic (parca ar fi fost in trauma, violat) aceleasi 100 de cuvinte. Acum imi explic si asta.

Dupa care o ia de la capat.Ganditi-va, numai drumul pana la Palat, cu ce incarcare se face.Cat de cocosat de umilinta tre` sa fii! Stiind ca, daca nu vrea, nu ti-i da, ca daca nu are nu ti-i da, ca daca vrea sa te amane, te amana.Si ce faci? Te urci in masina si pleci acasa. Dupa care revii iar, sa-ti dea banii! Pupandu-i mana, eventual.Cum dracu dai cu ochii de ala, care te critica si-ti dadea indicatiile, care te anulau ca om, nu ca antrenor. Si, imaginati-va, vreo 3-4 lachei, pe Virgil: Sefu, a venit Laca sa-i dati banii! Si Laca al nostru, umil, cu capul plecat, in holul palatului sa-si ia 20 de mii. Dac vrea i-i da, daca nu, nu! Deci, tre` sa-l aprobe pe Fecali in toate!

Scurte indicatii si sut in cur! Deci, ne-am inteles, da?

Da, Gigi! Nu inteleg de ce nu mi-a ajutat si mie D-zeu!

Marele Lacatus!

Rautati, minciuni menite sa destabilizeze echipa inaintea derbiului pentru locul 1 ( 7,8,9) din seara aceasta.

Nu cred eu ca patronul nostru drag si mult iubit s-ar deda la astfel de lucruri, sau daca o face o face din DRAGOSTE pentru club, din IUBIRE pentru culori si nu din alte considerente.

Astept un banner ceva de sustinere pentru Lacatus ca replica la acest articol defaimator.

Hai Steaua, Hai Armata (?!?!?!) , Forza Laca!

Edited by Miaus

@ Gandalf

Foarte corecta analiza. Ce mi-au sarit mie toti in cap cand am spus ca Lacatus nu merita statutul de simbol al Stelei. Halal simbol.

CITAT
armanovici: T.Stoica: dl Halagian e cel mai slab antrenor cu care am lucrat vreodata. Slava domnului ca a fost dat afara, ca altfel nu avea Steaua niciodata cupa campionilor in vitrina. Dixit.

intr-adevar, halagian a fost cel mai slab antrenor al lui Tudorel Stoica.

dar halagian are o fiica, buna rau :-) are doua fiice, dar una din ele e buna rau!

CITAT
Bodanel:

@ Gandalf

Foarte corecta analiza. Ce mi-au sarit mie toti in cap cand am spus ca Lacatus nu merita statutul de simbol al Stelei. Halal simbol.

Nu chiar toti...

Pai mah, 8000 de lei pe luna e mult. Sunt multi in tara asta care si-ar da o mana ca sa puna respectiva mana pe un loc de munca platit cu 2000 de lei pe luna, nu 8000.

CITAT
Gandalf the White:

Baaaaa, oooooilor!

Vedeti ce scrie acolo? Nu ca ia bani la negru (deja-s copilarii) ci CUM ii ia. Marele nostru Lacatus-neimblanzitu, se umileste in fiecare luna, ducandu-se personal la Palat si luand banii in mana direct de la Stapanul sau. Intelegti ce inseamna asta?

Pai voi va dati seama ce umilinte se petrec acolo? Imanginati-va scena! In fiecare luna, Nota Bene! Il primeste-nu-l primeste, ii spune sa vina peste doua zile, cand vine, ii spune sa-astepte, ii mai da (in jumatea aia de ora cat sta acolo) vreo 15-16-30 de indicatii tactice. Da, Gigi! Dupa care-i da banii in mana. Asta, cred ca tre` sa-i pupe papucul (are unii luati de la Bruxelles). Dupa care baga banii in buzunar si pleaca. Ajunge acasa si-i numara atent, dupa care se duce la antrenament si face ce face, cu indicatiile pretioase asupra-i. Caci vine luna urmatoare...

Sa iei banii lunar in mana, direct de la angajator, comporta o oarecare incertitudine si umilinta pentru oricine. Dar, la nivelul asta sa se intample asta, e iesit din comun.Ala nu-i salariu, e un fel de spaga pe care i-o da Fecali lui Lacatus. Nu va puteti inchipui ce resorturi psihologice se declanseaza in scenele alea in care unul da, iar altuia i se da. Cine va fi Stapanul si cine Sluga. Ce rusine, Lacatus! sa traiesti fiecare luna, stiind ca te duci la Stapan personal, ca sa-ti dea banii in mana. Imi inchipui cata scarba are Fecali atunci si cate indicatii ii da lui Laca.Si cum le accepta Laca pe toate si dupa-aia vine la TV ca un autist, si repeta mecanic (parca ar fi fost in trauma, violat) aceleasi 100 de cuvinte. Acum imi explic si asta.

Dupa care o ia de la capat.Ganditi-va, numai drumul pana la Palat, cu ce incarcare se face.Cat de cocosat de umilinta tre` sa fii! Stiind ca, daca nu vrea, nu ti-i da, ca daca nu are nu ti-i da, ca daca vrea sa te amane, te amana.Si ce faci? Te urci in masina si pleci acasa. Dupa care revii iar, sa-ti dea banii! Pupandu-i mana, eventual.Cum dracu dai cu ochii de ala, care te critica si-ti dadea indicatiile, care te anulau ca om, nu ca antrenor. Si, imaginati-va, vreo 3-4 lachei, pe Virgil: Sefu, a venit Laca sa-i dati banii! Si Laca al nostru, umil, cu capul plecat, in holul palatului sa-si ia 20 de mii. Dac vrea i-i da, daca nu, nu! Deci, tre` sa-l aprobe pe Fecali in toate!

Scurte indicatii si sut in cur! Deci, ne-am inteles, da?

Da, Gigi! Nu inteleg de ce nu mi-a ajutat si mie D-zeu!

Marele Lacatus!

Ce stii tu? A castigat 10 titluri, 1000 de cupe si 44236 de meciuri de unul singur. :)

Dupa meciul Barcelona - Madrid (5-0 stiti) am intrat pe marca.com sa citesc despre meci si spre "mirarea" mea chiar scria despre meci, despre scor, despre joc, despre goluri samd. Nu scria absolut nimic despre faptul ca C.Ronaldo l-a inpins pe Guardiola, nu scria absolut nimic despre faptul ca jucatorii s-au luat la bataie, nu era pomenit absolut nicaieri cuvantul umilire sau oricare din derivatii sai, ci doar despre meci.

In schimb intru pe siteurile binecunoscutelor noastre ziare romanesti si ce sa vezi pe prima pagina: "gestul care a aruncat El Clasico in aer (cel cu Ronaldo si Guardiola)", "vezi cum s-au luat la bataie jucatorii", "Guardiola l-a umilit pe Mourinho" si alte stiri extrafotbal, dar foarte, foarte, foarte putin despre meciul in sine.

Deci nu ma mira ca pseudojurnalistii astia au gasit ca stire faptul ca Lacatus e "umilit" in acte si nu faptul ca 2Gi face evaziune fiscala si mai mult isi si bate joc de noi trambitand ca procedeaza asa.

Edited by ebonyc

Exista un aspect pe care multi probabil ca nu il baga in seama dar care e foarte important: Steaua are profit!

Ciobanul, desi se plange ca nu sunt bani, se da singur de gol si ne arata ca bani sunt dar sunt redirectionati spre buzunarul sau.

Unde sunt acum cei multi si prosti care sustin ca "ne-a Gigi baga bani"?

Desi il urasc pe cioban, faptul ca da teapa statului sincer nu ma dernajeaza in nici un fel. Cine are o firma si stie cum sta treaba cu impozitele si toate taxele pe care trebuie sa le platesti n-o sa se simta jignit de ceea ce face ciobanul. Asta face cam toata lumea din economia romaneasca si chiar si de afara. N-am inventat noi roata. Faptul ca Lacatus intr-adevar se umileste prin acest lucru e alta poveste. Pt ca una e sa fii platit la negru si alta e cum imi inchipui ca isi ia Laca banii. Dar deh...e criza mare, foame de bani, copii de hranit, vine Craciunul acum si nu? trebuie sa punem ceva pe masa...De fapt TRAIM BINE

Edited by robespierre

Nu e platit la negru, ca Ne-a Gigi ii lasa banii pe chiuveta. Voi nu stiati ? Dimineanta, Lacatus, cand se spala pe fata, gaseste o mie de euro. Sa mai spuna cineva ceva de mosu'...

Edited by Living_Dead_Stripper

Daca as castiga 8000 de lei pe luna sa-mi bag p... de nu m-as duce si eu la sefu' acasa sa iau banii.

Edited by Stanici

Unde sunt acum cei multi si prosti care sustin ca "ne-a Gigi baga bani"?

Da bah,ce aveti cu nea Jiji ca baga bani la echipa,cine le plateste salariile???heheheh

pfff... poate-l ataca tiganii pe Laca cand iese de la palat.

ah stai...

presimt cu tristete o perioada de iarna in care imputita creatura se va desparti de jucatori mai potriviti (sa nu zic importanti) si vor ramane ciurucurile, la care se vor adauga, la fel ca in ultimii ani, alte ciurucuri care sa le umple randurile. si bineinteles - Banel titular!

Din toata chestia asta reiese clar de ce e Lacatus antrenorul Stelei : pentru ca face exact ceea ce i se spune. Merge prost Steaua ? De vina e ala care ii da indicatii lui Lacatus. Pentru ca 'ala' de fapt ar avea nevoie la echipa de un antrenor valoros, doar ca antrenorii aia nu vin sa stea la usa la Palat. Ca mai au si alte oferte.

Edited by DanStan

Sa se sesizeze Directia Nationala ANTI-CORUPTIE!!!! unde e???

Sign in to follow this  
Followers 0