albanezul

Deplasare Napoli

51 posts in this topic

Pana la urma, se face deplasarea in mod organizat? Ca vad in presa cifre, 4000 de suporteri, tot felu' de nebunii.

Numai eu sunt de parere ca faza cu pistolarii napoletani si THIS IS SPARTAAAAAAAAAA e doar o exagerare prosteasca a presei ?

Ca sunt mai rai asta stiu si eu.

O da, cu ocazia asta, nu cumva scapam de Mustata ? da Doamne si il impusca napoletanii pe musty. Asa ca, astia cu "forza Steaua hey hey" va rog eu, mergeti la napoli, poate scapam de voi pe vecie.

Edited by Kellerman

E posibil sa fie in jur de 5-6000 de ultrasi stelisti prezenti la acest meci! fantastic:X:X:X :thumbup: va fi haos , vor fi lupte de strada,torte, meci intrerupt ,haos,bahaos,incredibil :hooray: dominam europa cupa o vom aduce la bucalesti:X

Edited by Mihai Nita

si cand iesim din aeroport am vbit cu Mustata sa o cantam pe aia..cu..Bastardo Napoletano sei tu

si mai e una marfa..cu..chi non salta e napoletano oooooooooooooooooooo

smecherie..

si pentru Mustata aia cu..tutii insieme canteremo d'alla curva nord..forza Brescia ale ale

dati add la in_trance_we_trust va rog pt cei care vor sa plece la Napoli. Vreau sa merg neaparat !

si cand iesim din aeroport am vbit cu Mustata sa o cantam pe aia..cu..Bastardo Napoletano sei tu

asta o sa se auda marfa rau,pana la ei la stadion!si daca o sa fie si torte... :) o sa fie soc si groaza pentru italieni! fularultras:steagcruce: cea mai tare galerie ii zdrobim pe broscari,o sa stea inchisi in casa si isi vor acunde scuterele de teama.maxim am zis! :steagcruce: am avut si voooom aveeeaaa mereu boaaaala pe broooscaaari fularultras

Ce oameni rai si invidiosi, n-am vazut asa ceva........

Pai Mustata from Berceni si celebra sa brigada skins, sunt recunoscuti pe plan international deja in materie de ultraserie.....credeti ca vor avea napoletanii curajul sa se puna cu ei?! Nu pot cred asa ceva........ii vor privi cu mult respect.......

Abia astept sa cantam cu totii la tonul lui Mustata: M.....ie Dinamoooooooooooooooo!!!!! ( asta asa ca sa incurajam echipa, exact cum facem si pe Ghencea la ora actuala..........)

Oare Meme se baga cu noi la cantat sau admira tot spectacolul de pe margine......eu sper sa se integreze si el in peisaj ca ,,e unul dintre noi", nu?!

:steagcruce::steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: ( mama ce-mi plac steagurile astea, cool de tot ).

Edited by stix

:steag_cruce_invers:

FORZA Steaua FORZA Steaua HEY HEY ! FORZA Steaua FORZA Steaua HEY HEY ! :steag_cruce_invers:

:steag_cruce_invers:

cel mai usor e sa vorbim din spatele unui monitor....daca tot sunteti Stelisti, haideti la Napoli, sa incurajam echipa....nu trebuie sa va faceti probleme ca ii bagati ciobanului bani in buzunar....iar daca "Mustata from Berceni si celebra sa brigada skins" ca sa-l citez pe @stix, merg la Napoli, nu pot decat sa-i felicit....ei macar merg, indiferent de ce o fi acolo...pe langa alti de "p-acilisea" care nu cauta decat certuri se bat cu pumnu in piept ca sunt Stelisti dar cand echipa pierde sau e frig afara ei stau in casa....

cel mai usor e sa vorbim din spatele unui monitor....daca tot sunteti Stelisti, haideti la Napoli, sa incurajam echipa....nu trebuie sa va faceti probleme ca ii bagati ciobanului bani in buzunar....iar daca "Mustata from Berceni si celebra sa brigada skins" ca sa-l citez pe @stix, merg la Napoli, nu pot decat sa-i felicit....ei macar merg, indiferent de ce o fi acolo...pe langa alti de "p-acilisea" care nu cauta decat certuri se bat cu pumnu in piept ca sunt Stelisti dar cand echipa pierde sau e frig afara ei stau in casa....

pai si eu ma duc man..n-auzi ca am vbit cu Domenico si e totul ok acolo in Naples?

de cand a venit MM parca viata mea a capatat un nou sens..nu ai vazut ca MM e unul dintre noi?si parca mi-a dat un avant si mai mare ca sa incurajez echipa noastra caNpioana.

tu vii la Napoli?

Abia astept sa isi ia omor mustata in Napoli.

Pacat ca nu se va intampla, dar as sarbatorii in strada.

Jiji merge la napoli ? sa-i facem un tricou cu "shoot me"

n-auzi ca am vbit cu Domenico si e totul ok acolo in Naples

e de cuvant acest Domenico,desi nu-l cunosc personal!am auzit ca e de incredere.as veni si eu la Napoli dar pot miza doar pe 60 de euro dintro suta ca restul de 40 imi trebuie sa merg la peste...oricum o sa fiu cu sufletul linga baietiiiii.cine sare rosh-albashtrii,heiii,heiiii fular-campioniifularultras

Poate-o fi urmas de-al lui Domenico Cimarosa.

:steag_cruce_invers:fular-campionii:oleole::steag_sah_mic:forzateauafularsteaua2fularultras

Edited by 1on

pe tacsu cica il cheama Domenico Fabrizio Irriducibili

Cred ca il confundati cu Domenico Cirozza

Edited by STARforce

numele de familie e Ireductibil ? eu zic sa te mai chatuiesti cu el, poate descoperi ca-i lazial, nu napoletan si atunci cade asigurarea ta "anti-lama" :-)

pe tacsu cica il cheama Domenico Fabrizio Irriducibili
Edited by dee

Omule, hai sa ne avem la o vorba, nu ca il respect pe Mustata, dar e un fel de idol pentru mine si el si oamenii lui.......am o poza cu ei in toate camerele din casa.......ii iubesc pe toti ca ,,pa" copiii mei ( bine, n-am , dar cred ca asta e sentimentul pe care l-as simti daca as avea).....

Stii totusi ce am aflat de la un tovaras de-al meu ( sudist din ala nenorocit, huligan din ala care-l contesta de Gigi, bine ca au disparut astia de pe stadion ), bine eu nu-l cred deloc, dar totusi iti spun si tie, cica e f.f.f. corupt si merge in toate deplasarile pe banii becaliotului si ia bani ca sa sustina echipa adica strigarile alea cu m...ie Dinamo si rapid.....iti vine sa crezi asa ceva???!!!

Eu cred ca e lumea rea si vorbeste aiurea ca el e ultras adevarat, iubeste Steaua, face totul din pura pasiune, alea, alea, n-are cum sa traiasca pe banii becaliotului, ca eu stiu ca munceste, nu stiu exact ce........dar munceste din greu!!!

Unde-s steagurile alea ca-mi plac muuuuuuuuuuult de tot, aaaaa le- am gasit ........

fular-campionii:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

pe mine nu ma intereseaza ce face Mustata, e problema lui.... iar daca e f.f.f. corupt ce vrei sa fac... sa ma duc sa-i spun "Mustata nu e bine ce faci?".... e treaba lui, nu ma intereseaza... eu tin cu Steaua si am sa merg ori de cate ori am ocazia pe stadion sa sustin echipa(momentan sunt interzis) indiferent daca Mustata e corupt sau nu.

multi nu-l suporta nici pe Basescu, cica a vandut tot ce a putut.... dar tot l-au votat.

nu cred ca bani iti ofera protectie in Italia.... lasati orgolile si haideti la Napoli sa incurajam echipa

Baietii de la nucleo nu se duc ?? Ei parca nu sunt in protest ...

Edited by sandusuddD

pe mine nu ma intereseaza ce face Mustata, e problema lui.... iar daca e f.f.f. corupt ce vrei sa fac... sa ma duc sa-i spun "Mustata nu e bine ce faci?".... e treaba lui, nu ma intereseaza... eu tin cu Steaua si am sa merg ori de cate ori am ocazia pe stadion sa sustin echipa(momentan sunt interzis) indiferent daca Mustata e corupt sau nu.

multi nu-l suporta nici pe Basescu, cica a vandut tot ce a putut.... dar tot l-au votat.

nu cred ca bani iti ofera protectie in Italia.... lasati orgolile si haideti la Napoli sa incurajam echipa

bine ma si acum cu mine..

LUPTA Steaua..cam de 8 ori pe repriza..nu altfel..

si mai era aia cu IUBIM Steaua/SI-O VOM URMA...

Omule, hai sa ne avem la o vorba, nu ca il respect pe Mustata, dar e un fel de idol pentru mine si el si oamenii lui.......am o poza cu ei in toate camerele din casa.......ii iubesc pe toti ca ,,pa" copiii mei ( bine, n-am , dar cred ca asta e sentimentul pe care l-as simti daca as avea).....

Stii totusi ce am aflat de la un tovaras de-al meu ( sudist din ala nenorocit, huligan din ala care-l contesta de Gigi, bine ca au disparut astia de pe stadion ), bine eu nu-l cred deloc, dar totusi iti spun si tie, cica e f.f.f. corupt si merge in toate deplasarile pe banii becaliotului si ia bani ca sa sustina echipa adica strigarile alea cu m...ie Dinamo si rapid.....iti vine sa crezi asa ceva???!!!

Eu cred ca e lumea rea si vorbeste aiurea ca el e ultras adevarat, iubeste Steaua, face totul din pura pasiune, alea, alea, n-are cum sa traiasca pe banii becaliotului, ca eu stiu ca munceste, nu stiu exact ce........dar munceste din greu!!!

Unde-s steagurile alea ca-mi plac muuuuuuuuuuult de tot, aaaaa le- am gasit ........

fular-campionii:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

stai linistit prietene...ar fi bine sa il crezi pe tovarasu` tau...!!!