albanezul

Deplasare Napoli

51 posts in this topic

as dori sa stiu daca AISS organizeaza deplasare la Napoli..si cat ar costa o eventuala deplasare..

LUPTA Steaua!YUHU.. :hai_steaua:fularsteaua2:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

varianta cea mai simpla cu wizzair low-cost

mersi Nedved00..tu mergi?

ca as vrea neaparat sa ma duc..am vazut azi ca a fost nasol la aeroport.multe curse amanate.

cum crezi ca va fi la meciul cu Napoli?se vor amana curse?

sa nu uit..LUPTA Steaua LUPTA Steaua HEY HEY

fularultras:steagcruce::hai_steaua:fularsteaua2fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Vreau sa merg cu cineva la Napoli si nu gasesc ! Vreau sa merg cu cineva la Napoli si nu gasesc ! Toti cei care vor sa vina sa apeleze urgent la mine !! Toti cei care vor sa vina sa apeleze urgent la mine !!

Cred ca a beut bere Steaua amestecata cu cola Steaua si ciocolata Steaua :))

Va duceti la Napoli pana la urma ? :)

ce sa am baros..ma amuz cu ciudatii de pe fcsteaua.tu?

bilet pentru dus la wizz 59 ron cu tot cu taxe incluse dar la intors BUM am gasit scump 339 ron,as putea sa merg la dus dar la intors e scump 339 ron,n-am bugetul asta,din timp daca rezervam era 120 ron dus-intors.Drum Bun celor care se vor duce. Atlassib dus-intors 145 Euro.

Edited by Nedved00

bilet pentru dus la wizz 59 ron cu tot cu taxe incluse dar la intors BUM am gasit scump 339 ron,as putea sa merg la dus dar la intors e scump 339 ron,n-am bugetul asta,din timp daca rezervam era 120 ron dus-intors.Drum Bun celor care se vor duce. Atlassib dus-intors 145 Euro.

Pai nu ai auzit ce urate sunt amenintarile celor din Napoli? Nu iti mai trebuie bilet intors, scapi cu 59 ron :thumbsup:

ba circula zvonuri pan napoli ca in tur am taiat niste napoletani in Bucuresti si aia vor razbunare,sunt foarte convinsi si prosti.Nu e civilizatie acolo nu mergeti in germania sau anglia(si nici astia nu-s usa de biserica),parea mea nu mergeti.Sunt in italia,nu merg,daca era torino sau sampdoria veneam si eu.

si eu as vrea sa merg la napoli asa ca va rog cine mai este doritor sa ma contacteze si pe mine. intrucat nu am prieteni suficient de nebuni incat sa faca o astfel de deplasare, chiar as avea nevoie de cineva cu care sa plec. va multumesc frumos!

Vreau sa merg cu cineva la Napoli si nu gasesc ! Vreau sa merg cu cineva la Napoli si nu gasesc ! Toti cei care vor sa vina sa apeleze urgent la mine !! Toti cei care vor sa vina sa apeleze urgent la mine !!

deplasare la napoli ?:)))

dati-le un mail la baietii din napoli si sa cumpara ei bilet ;)

Edited by S.Mariuss

Din pacate nu pot sa ajung la meci, am niste treburi de rezolvat cu terminarea facultati. Am platit 113.07 USD pentru avion dus intors cu BlueAir. Din pacate nu prea gasesc cineva sa il cumpara. Daca cineva vrea biletul il dau pe gratis dar trebuie sa platesti cele 80 de Euro care vrea BlueAir ca sa schimbam numele pe bilet. Dam un pm daca esti interesat.

Date Wed 15 Dec 2010 Flight 143 Seat -

From Bucharest - Baneasa (BBU) Dep 14:00

To Naples (NAP) Arr 15:10

Date Sat 18 Dec 2010 Flight 144 Seat -

From Naples (NAP) Dep 16:00

To Bucharest - Baneasa (BBU) Arr 19:00

gata ma..am vorbit cu Domenico e un baiat de la Mastiffs Youngsters cu care vbesc de ceva timp pe mess,si a zis ca imi ia el bilet si ca nu o sa ma taie.

i-am zis..pai si domenico cum e cu ceilalti suporteri?

si atunci a zis ca pentru ceilalti nu are nicio garantie.

asa ca eu m-am scos..ne vedem pe san paolo,cine are curaj..

FORZA Steaua..CANPIONII! fular-campionii

gata ma..am vorbit cu Domenico e un baiat de la Mastiffs Youngsters cu care vbesc de ceva timp pe mess,si a zis ca imi ia el bilet si ca nu o sa ma taie.

:gathering:

youfunnykid.jpg