Posted November 25, 2010 (edited) · Report post Intru pe site-ul oficial - fix in urma cu vreo juma' de ora, dau la online ticketing si surpriza, ia meciul cu Lpool de unde nu e ! Asta in conditiile in care de vreo saptamana era postat pe site ca se pot cumpara bilete inclusiv pe 25, deci azi, urmand ca din 26 sa se vanda DOAR la casele de bilete. Sun la ei si mi se transmite ca s-a scos aplicatia, de vreo ora-doua. Sa fie greseala mea, ca n-am cumparat din prima zi, nu ? La noi ziua nu se incheie la 23.59, cum ar fi normal, ci la 15.30-16, sau cand vor muschii angajatilor. Respect din **** pentru suporteri. Acu' trebuie sa fac un drum special la stadion sa-mi cumpar bilet. PS Pe site alta aberatie, ca abia de maine se vand online. Pana in ziua meciului. Jenant ! Edited November 25, 2010 by i0nutz83 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 (edited) · Report post Penultimul meci al Stelei in Europa League se va disputa in Ghencea, la o zi dupa Ziua Nationala a Romaniei, de la ora 20:00. In tur, deloc fortuit, Liverpool a subordonat Steaua lui Ilie Dumitrescu la scor, 4-1. Interesant este ca, inaintea acestui meci, Steaua are cel mai meserias atac din grupa, dar si cea mai penibila aparare. La fel de interesant este ca vom juca ultimele meciuri fix cu echipele care ne-au dat 7 din cele 9 goluri primite pana acum. De mentionat ca meciul SSC Napoli - Steaua este programat pe data de 15 decembrie. Teoretic, insa, avem sanse de calificare in Primavara Europeana, iar calculele sunt relativ simple, daca cascam nitel ochii la clasament si daca mai tinem cont ca ultimele meciuri din grupa ale adversarelor noastre sunt: Utrecht - Napoli si Liverpool - Utrecht. De notat ca, atat Napoli acasa, cat si Liverpool in deplasare nu au obtinut decat remize, toate la acelasi scor: 0-0. Merita observat ca, in cazul unei victorii a echipei noastre si unei remize in celalalt meci, Utrecht - Napoli, Steaua s-ar califica in Primavara Europeana! Edited November 26, 2010 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 · Report post O sa fie greu sa ne calificam...poate o victorie cu Liverpool ne-ar salva , insa suna prea imposibil ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 · Report post Nu ne calificam... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 (edited) · Report post Sper ca Liverpool sa o bata pe Steaua lui becaly. Sper ca Steaua lui becaly sa termine ultima in grupa si sa retrogradeze anul asta in Liga a 2-a. Sunt stelist, nu becalist. Edited November 26, 2010 by Fan FC Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 · Report post Kellerman,la meciurile cu Liverpool trebuie sa ramai in fundal Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2010 · Report post haideti la meci ca sunt biletele scumpe si mai face ciobanul niste bani. eu zic ca scoatem cel putin un egal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Am primit mail de la un prieten din Alaska care sta in Anchorage si mi-a zis ca deja acolo se stie rezultatul meciului.Cica oile pierd meciul cu 38-3.Asa ca fugiti repede la pariuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Doar n-oi fi prost sa tin cu becaly FC. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Am primit mail de la un prieten din Alaska care sta in Anchorage si mi-a zis ca deja acolo se stie rezultatul meciului.Cica oile pierd meciul cu 38-3.Asa ca fugiti repede la pariuri. mai lasa etnobotanicele alea Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Greu de invins,sper insa in victorie...2-1! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Sper ca Liverpool sa joace cu prima echipa.Merita si Torres si Gerrard sa joace de doua ori pe an in Ghencea. A,Gerrard e rupt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Respect din **** pentru suporteri. Acu' trebuie sa fac un drum special la stadion sa-mi cumpar bilet. PS Pe site alta aberatie, ca abia de maine se vand online. Pana in ziua meciului. Jenant ! Am patit-o si eu... Stie cineva daca poti sa cumperi bilete de la case cu buletinul daca e expirat? Si daca nu, daca poti sa cumperi cu copia buletinului altcuiva... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post dam 3 goluri cu bulan si ne egaleaza in minutul 92 deci 3-3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post 0-3 Liverpool, asta spunand ca fan al lui United. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Greu de invins,sper insa in victorie...2-1! Si marmota....? On-topic : 1(?)-3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Batem,3-0 !!! Ii subordonam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Batem,3-0 !!! Ii subordonam! Punem tunurile pe cormorani " tocana " Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Mai greu decat o infrangere ar fi ca echipa sa scoata doua egaluri din ultimele meciuri si Napoli sa invinga cu Utrecht. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Cate bilete poti cumpara cu un buletin? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 (edited) · Report post Cred ca de fapt asta e stirea principala in prisma faptului ca rezultatul din pacate e previzibil Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson va veni in Romania cu ocazia meciului dintre Steaua si Liverpool. Acesta in calitate de pilot-comandant, va pilota avionul Boeing cu care echipa Liverpool va face deplasarea la Bucuresti. Nu este pentru prima data cand Dickinson insoteste echipa Liverpool, in calitate de pilot, acesta pilotand si avionul cu care echipa Liverpool a facut deplasarea luna trecuta la Napoli. Plecarea se va face de pe aeroportul din Liverpool, care poarta numele fostului component Beatles, legendarul John Lennon. In prezent pe langa faptul ca este pilot al companiei aeriene Astraeus, acesta mai ocupa si functia de director de marketing al aceleiasi companii. Edited November 29, 2010 by thor_clone Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post s-a reprofilat lumea .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Cate bilete poti cumpara cu un buletin? Doar 4 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2010 · Report post Doar 4 ! Tot e bine. Mi-era frica sa nu dea decat 1. Mersi frumos Share this post Link to post Share on other sites