Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

Steaua - FC ARGES   168 members have voted

1. 1.

• Victorie Steaua
      138
    • Egal
      21
    • Victorie Arges
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

402 posts in this topic

Meci greu, foarte greu. Daca jucam pe Ghencea nu-mi era teama. Sunt sigur ca Argesul a pregatit acest meci ca pe o finala si-si vor da viata pe teren.

Daca mai punem ca ne mai lipsesc si doi oameni de baza... chiar ca o sa avem viata grea... Daca Steaua trece de Argesul chiar si la limita e meritul lui Oli de pe acum...

eu zic ca daca jucatorii or sa ia in serios toate mecuirile cu echipe mai slabe n-o sa avem probleme... Dupa meciul slab cu herenven cred ca o sa urmeze unul mult mai bun

Batem Argesul si daca javrele fac vreun egal, hop... Locul 1! Acolo este locul Stelei! :wink:

la ce vreme e in toata tara tare imi e ca se va amana campionatul cu inca o saptamana

:cry: :cry: :cry:

FAZA DE DOI BANI

dINAM0 cere amanarea returului pe motiv ca vremea de afara nu le permite sa joace in groapa lor plina de noroi... sau motivul ar fi mai bine: <<E balamuc la club si inca nu s-au linistit apele...>>

Acest fapt are legatura destul de mare cu meciul nostru impotriva Argesului, care se va desfasura pe o suprafata de joc mult mai buna... Astfel cainii risca sa piarda locul in clasament inca din prima etapa a returului. Ca parca nu ar pierde pe merit :twisted:

FAZA DE DOI BANI

dINAM0 cere amanarea returului pe motiv ca vremea de afara nu le permite sa joace in groapa lor plina de noroi... sau motivul ar fi mai bine:  <<E balamuc la club si inca nu s-au linistit apele...>>

Acest fapt are legatura destul de mare cu meciul nostru impotriva Argesului, care se va desfasura pe o suprafata de joc mult mai buna... Astfel "cainii" risca sa piarda locul in clasament inca din prima etapa a returului. Ca parca nu ar pierde pe merit  :twisted:

ce faza de kkt! javrele nu shtiu la ce trucuri sa mai apeleze ca sa poata cashtiga campionatul. Nu cumva au zis ca pe majoritatea stadioanelor nu se poate practica fotbalul?

Chiar de doi bani.Mai au 4 zile pana la data meciului.Motivele sunt probabil altele.Parerea mea e ca nu vor primi clementa din partea Ligii.

nici nu au cum sa primeasca clementa, pana pe 20 mai campionatul trebuie incheiat (directiva FIFA) si alta data pentru reprogramare nu mai exista...

Ba nu...pretextul e altul...Conducere clubului Dinamo Bucuresti doreste amanarea returului pentru a pregatii mult mai bine meciul echipei din optimile de finala a Cupei UEFA :lol: :lol:

Fratilor stati linistiti.

Batem Argesu'.

Iar Dinamo are un antrenor care la Oradea a facut echipa de divizia D cu care vroia sa promoveze in A

HA HA

Cum adica a facut echipa de divizia D si a trebuia sa promoveze in A?!?!? Pai B si C unde sunt? :lol:

Radem noi, dar acelasi cuplu de antrenori - Dinu-Marin - era si in sezonul 99-00 si 01-02, cand dinamu a castigat titlul intr-o maniera, cel putin, dubioasa. Asa ca, ma astept sa vedem multe jocuri de culise...

mda... se vede cu cine tine LPF-ul... au amanat returul cu 1 saptamana...

Gata, au reinceput abuzurile Javrei. Si mi-e teama ca asta e doar inceputul. Buduru, Sapaliga... ce vremuri!

Patrupedele au tot interesul ca Steaua si Rapid sa aiba programul cat mai incarcat, pentru ca ei n-au treaba nici in UEFA, nici in Cupa Romaniei.

Mori, Javra! :evil:

CE LICHELE!!!o sa vedem o gramada de blaturi de acuma in colo . o sa fure dinamao ca in codru , fratilor!cu vigo si cu Becali , sansele de a face blaturi erau mai mici , daca nu chiar 0 , insa de acuma va fi jale .

M..e Dinamo!!!!

Pai si anul trecut in primavara a fost amanat returul din cate stiu si totusi Steaua a castigat titlul! Asa ca eu cred ca anul acesta Steaua VA FI CAMPIOANA DIN NOU INDIFERENT DE AMANAREA RETURULUI!!

Cu siguranta

Jucand pe teren propriu e normal sa nu prea avem emotii.Chiar si atunci cand lipsesc doi jucatori valorosi ca Goian si Para.

Sign in to follow this  
Followers 0