Daniel-Ionut

Steaua - Utrecht 3-1 (1-1)

185 posts in this topic

incercati-va sa va bucurati si voi umpic , au venit mai montati de la vestiare ...

Uraaa !!! :dry:

Ce plua mea ma?

Nu jucam nimic si e 3-1?

Cum vine asta?

La cat de slabani is olandezii......

Trebuia, in conditii, normale sa facem instructie cu astia. Cand te mai gandesti ca Napoli deabia au scos un egal cu Steaua de astazi, realizezi cat de jos am ajuns, sa ne chinuim cu niste echipe mici care in conditii normale ar fi fost niste jaloane de antrenament.

Nu pot sa nu remarc din nou pe cei ce au ajuns sa populeze Ghencea. Inainte cand se oferea un cadru cu tribunele vedeai ...oameni ce iti transmiteau un aer de normalitate...acum..... parca tuna si-i aduna.......

Liverpool-Napoli 3-1.In alte conditii m-as fi bucurat...

se putea mult mai bine! nici adversarul nu a pus mari probleme

Iar il lauda astia pe la televizor pe Banel... :dry:

marele Banel.. sa dea boala in el..

1.Adversari olandezi vai de rasa lor de fotbalisti.

2.Tanase este dupa parerea mea,raportat la nr. de meciuri/dezamagiri,noul jucator mai slab decat Banell,si da,stiu ca Banell e slab rau!

3.Comentatori praf ! Vreau si eu bani pentru asa ceva.

4.Tatarusanu : a scos niste mingi,dar ma doare ca iar scapa ''nevazut'' cu pozitionarea la loviturile libere,mereu se intampla ceva mai important.

5.De la televizor,mi s-a parut ca s-a umplut stadionul dubios de mult la pauza.

6.Felicitari pentru coregrafia/mesajele de la SUD,sau ce-a fost,ca n-am vazut imagini.

:| Cum naiba sa zici frate ca Banel joaca bine ? Comentatorii astia cred ca fumeaza mult si bine inainte de meci. Ori asta, ori sunt... nush.

Unde sunt oile sa laude jocul senzational?

Apar ele imediat sa ne spuna de tiki-taka

hai ca a mers jocul azi, si cu putin noroc dar a mers, inca o data Tatarusanu si Stancu eroi,

Tanase,Apostol si Martinovici= PETARDE!!!

foarte bun si Gardos!

:steagcruce:

Ce cauta echipele astea doua in Europa League?

Asa slaba cum e, Utrecht a batut pe Celtic cu 4-0 si a facut 0-0 cu Liverpool si Napoli. Ca merita sa fie Grasshopper in locul nostru in grupe, e altceva.

Cred ca banelinho si-a dat drumul de vreo 4-5 ori pana acum :))

Acum e clar cred ca, nu? Ne-a Gigi iz za best, za huligans ar ivăl!

Lacatus, mare antrenor. Multi vor spune ca acum i s-a vazut mana. Sper sa ii vada mana si dupa meciul cu rapidul.

Se pare ca tiga..pardon ,,suporterii,, de la tribuna 0 au trecut repede peste umilinta de la Bistrita si au revenit la vechiile obiceiuri :no: ,repede mai uita unii.Vorba aia, ,,La bine,invazie de suporteri de rezultat,,.La cat de prost am jucat,ma mir cum am reusit sa batem la 2 goluri.Tind sa cred ca Utrecht e mai slaba ca multe echipe de la noi din campionat,ori am avut noi prea mult bulan.

Doua echipe mediocre, joc mediocru. Apreciabil e faptul ca Banel a binevoit sa-si comita marile greseli la poarta adversarilor, altfel probabil scorul ar fi fost invers. Victoria nu e impostanta decat pentru statistica, ar fi fost al 27-lea meci consecutiv jucat de Steaua in grupele competitiilor europene fara victorie. In aia ma-sii, oricat mi-ar fi de greata de conducere parca era de preferat sa se termine odata si odata seria asta penibila.

Edited by DanStan

Mai conteaza?va intreb pe voi mai conteaza?Voi va dati seama ce inseamna ca o brigada de talia celor de la ULTRAS sa se retraga?Ati innebunit Peluza Sud nu va mai fi niciodata ca inainte fara ei doar daca nu moare ciobanul asta infect si revin.

Peluza Sud oricum nu mai exista demult. Cum era inainte si cat de goala e acum? Oare de ce?

E "mandria romaneasca", nu "cea mai buna echipa romaneasca". :))

Becaliot imputit tia placut cand sa urcat ciobanu pe masina nu?

Avand in vedere ca astia de teapa ta l-au injurat pe Ilie Dumitrescu si il injura acum pe Lacatus(ambii legende ale Stelei), nu ma afecteaza ce zici,ba chiar ma distreaza :bananadance: .

Da,am fost si eu in parcarea din spatelei tribunei 1 si toata lumea prezenta striga dupa meci tiki-taka---oleee :steagcruce: .

Atmosfera de la meci a fost super,mai ales repriza a doua cand a cantat tot stadionul..au fost cam 12000 de oameni,destul de ok prezenta...

Banel a dat,din nou, un assist la meciul sau european cu numarul 60(!).A inceput meciul fluierat de unii si l-a terminat in aplauzele tuturor :D .

Acum urmeaza o victorie cu Liverpool si un meci egal intre utrecht si napoli si vine,vine,primavaraaa...

Sper ca nu sunteti prea suparati ca Steaua e aproape calificata :cool:

Banelinho,Banelinho...

hai ca a mers jocul azi, si cu putin noroc dar a mers

Mie nu prea mi s-a parut ca a mers...

Lacatus, mare antrenor. Multi vor spune ca acum i s-a vazut mana.

Da,da,avea un ceas frumos! :D

Becaliot imputit tia placut cand sa urcat ciobanu pe masina nu?

Moment penibil,dezgust total...