Posted October 31, 2010 (edited) · Report post VS UEFA Europa League 04 Noi 2010 22:05 FC Steaua - Utrecht Stadion: Steaua Joi, 4 noiembrie, 2010, FC Steaua Bucuresti va da piept cu echipa olandeza, FC Utrecht, intr-un meci care conteaza pentru etapa a 4-a din grupele Europa League. Acest meci am putea spune ca este decisiv pentru echipa noastra, deoarece un insucces, ar diminua sansele, si asa destul de mici, ca Steaua sa mearga in primavara europeana. Sa reamintim ca in tur, Steaua s-a intors la Bucuresti cu un nesperat rezultat de egalitate (1-1). Meciul va fi transmis de Pro TV incepand cu ora 22:05. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevic - Nicolita, Apostol, Ricardo, Tanase - Stancu, Surdu Utrecht: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu - Silberbauer, Nijholt, Duplan, Mulenga, Mertens - van Wolfswinkel Ultimul rezultat: Bistrita - Steaua 1-0 Den Haag - Utrecht 1-0 Bilete: Peluze: 30 lei Tribuna II: 50 lei Tribuna I: 60 lei Tribuna 0: 100 lei Fotolii: 200 lei Cote: 1(1.78) X(3.50) 2(4.33) Ca incheiere, in loc de traditionalul "Forza Steaua!" zic un, "NESULE, BINE AI VENIT ACASA!" Edited October 31, 2010 by Daniel-Ionut Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post VS UEFA Europa League 04 Noi 2010 22:05 FC Steaua - Utrecht Stadion: Steaua Joi, 4 noiembrie, 2010, FC Steaua Bucuresti va da piept cu echipa olandeza, FC Utrecht, intr-un meci care conteaza pentru etapa a 4-a din grupele Europa League. Acest meci am putea spune ca este decisiv pentru echipa noastra, deoarece un insucces, ar diminua sansele, si asa destul de mici, ca Steaua sa mearga in primavara europeana. Sa reamintim ca in tur, Steaua s-a intors la Bucuresti cu un nesperat rezultat de egalitate (1-1). Meciul va fi transmis de Pro TV incepand cu ora 22:05. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevic - Nicolita, Apostol, Ricardo, Tanase - Stancu, Surdu Utrecht: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu - Silberbauer, Nijholt, Duplan, Mulenga, Mertens - van Wolfswinkel Ultimul rezultat: Bistrita - Steaua 1-0 Den Haag - Utrecht 1-0 Bilete: Peluze: 30 lei Tribuna II: 50 lei Tribuna I: 60 lei Tribuna 0: 100 lei Fotolii: 200 lei Cote: 1(1.78) X(3.50) 2(4.33) Ca incheiere, in loc de traditionalul "Forza Steaua!" zic un, "NESULE, BINE AI VENIT ACASA!" Pierde Steaua cu 2-1 o infrangere chinuita daca moare Gigi maine castiga Steaua cu 2 - 0 deci Forza MORI CIOBANE Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 (edited) · Report post Pierde Steaua cu 2-1 o infrangere chinuita daca moare Gigi maine castiga Steaua cu 2 - 0 deci Forza MORI CIOBANE Mai taci in plm. Daca azi batea FC [email protected] spuneai ca o sa castige si cu Utrecht. Te dai dupa cum bate vantul. Daca scoate un rezultat bun cu Utrecht, desi nu cred si sincer nici nu vreau, o sa ai orgasm si o sa umpli topicul cu toate prostiile. Ciobanul nu o sa plece atata timp cat tampiti d-astia ca tine vor tine cu Steaua. LE: Acum am vazut ca ai 14 ani, ma rog sunt o gramada ca tine. LE 2: Ba ce plm tot imi editezi toate postarile sau le stergi? Altii injura si nu mai iei masuri, marele moderator. Ba da, exista FC [email protected] Edited October 31, 2010 by BAF-kimi 1. mai usor cu jignirile, 2. nu exista "fc becali" Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 (edited) · Report post Mai taci in plm. Daca azi batea FC [email protected] spuneai ca o sa castige si cu Utrecht. Te dai dupa cum bate vantul. Daca scoate un rezultat bun cu Utrecht, desi nu cred si sincer nici nu vreau, o sa ai orgasm si o sa umpli topicul cu toate prostiile. Ciobanul nu o sa plece atata timp cat tampiti d-astia ca tine vor tine cu Steaua. LE: acum am vazut ca ai 14 ani, ma rog sunt o gramada ca tine. Cei cu tine ma copil tu crezi ca ai dreptate eu o sa si spun de ce cred ca nu o sa castige Steaua cu utecht din cauza ciobanului si fi linistit ca nu o sa castige Steaua Si iti spun daca casitga este o mare minune ... Pana acum am fost un fraier si nu mi-am dat seama de multe lucruri dar am invatat multe lucruri de la cei care mau criticat si ii respect pt ca m-au adus la realitate inainte de criticile astea eu am crezut o gramada de prosti dar o sa vezi ca de acum o sa incetez cu comentarile naive tampite etc ... Sigur o sa mai scriu comuri idioate dar o sa invat ca doar is om si oameni din greselii invata Edited October 31, 2010 by A.ALeX Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post alo,alo ..chill . E un thread numit : gluma zilei ...propun ca toate meciurile Stelei de acum inainte sa fie trecute acolo. Multumesc anticipat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post Nici nu mai conteaza ce facem cu olandezii,nu stiu daca putem sa ne facem mai mult de ras decat ne-am facut deja... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post Cei cu tine ma copil tu crezi ca ai dreptate eu o sa si spun de ce cred ca nu o sa castige Steaua cu utecht din cauza ciobanului si fi linistit ca nu o sa castige Steaua Si iti spun daca casitga este o mare minune ... Pana acum am fost un fraier si nu mi-am dat seama de multe lucruri dar am invatat multe lucruri de la cei care mau criticat si ii respect pt ca m-au adus la realitate inainte de criticile astea eu am crezut o gramada de prosti dar o sa vezi ca de acum o sa incetez cu comentarile naive tampite etc ... Sigur o sa mai scriu comuri idioate dar o sa invat ca doar is om si oameni din greselii invata Bai analfabetule, bine iti spunea cel de mai sus sa taci si sa te abtii, nu doar datorita lipsei tale de inteligenta, cat datorita limbajului bolovanos si incoerent. Pur si simplu, te-as bana definitiv pentru ca nu stii sa scrii corect... mi-e rusine ca pe site-ul asta intra toti analfabetii, toti imbecilii ca tine care n-au auzit de cratima la 14 ani... Lasa-ne copile, nu esti decat un becalist retardat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Bai analfabetule, bine iti spunea cel de mai sus sa taci si sa te abtii, nu doar datorita lipsei tale de inteligenta, cat datorita limbajului bolovanos si incoerent. Pur si simplu, te-as bana definitiv pentru ca nu stii sa scrii corect... mi-e rusine ca pe site-ul asta intra toti analfabetii, toti imbecilii ca tine care n-au auzit de cratima la 14 ani... Lasa-ne copile, nu esti decat un becalist retardat! Da?!? Si tu ce esti? Sau ce vrei sa pari? Cumva un dur al internetului? Cica "ss"...looooooool Oi fi vreun nazist dala scapat peste timp din ultimul razboi mondial Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Simpatizantul tiganului s-a simtit amenintat cand a vazut SS-ul, saracu'! Macar de ar stii de la ce vine. Dar, avand in vedere ca are ca idol pe un nesimtit care imbraca ilegal tricoul Stelei, ignoranta sa nu ma surprinde. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post nimeni la meci..lasati l pe cacatul ala de infect singur pe stadionMORI fecali Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Nimeni la meci! Recordul cu Twente poate fi doborat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Tocana ii facem! N-o sa poata rezista la tiki-taka Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post De batut nu batem,asta e sigur.Totusi,sper ca stadionul sa fie gol,GOL,sa fie foarte frig si sa ploua,pentru a da stadionului aspectul cela dezolant care il are de cativa ani.Echipa asta nu e Steaua,habar nu am ce cauta intrusii astia pe Ghencea.Cu tot cu infectul din loja. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post O sa bata vantul prin peluza de pierdut pierdem.Steaua asta nu e a noastra e a lui jojo fecali Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post nimeni la meci..lasati l pe cacatul ala de infect singur pe stadionMORI fecali Asta ar fi singurul lucru normal acum... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post De batut nu batem,asta e sigur.Totusi,sper ca stadionul sa fie gol,GOL,sa fie foarte frig si sa ploua,pentru a da stadionului aspectul cela dezolant care il are de cativa ani.Echipa asta nu e Steaua,habar nu am ce cauta intrusii astia pe Ghencea. Si tu ,in afara de Juventus, cu ce echipa mai tii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Banelinho, ia zi-ne tu ce stii despre Ilie Savu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Scoatem un egal, ne-o dau iar baietii de sub pod si Lacatus va fi zarit pe coastele Spaniei (asta daca nu se mai asteapta inca un meci, ca sa iesim si din Cupa) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Banelinho, ia zi-ne tu ce stii despre Ilie Savu. Nu vad ce legatura are si cu ce? Fost antrenor la Steaua demult de tot... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Nu vad ce legatura are si cu ce? Fost antrenor la Steaua demult de tot... Are legatura, tata, are. Daca tu ai de spus despre Ilie Savu doar "fost antrenor la Steaua demult de tot", atunci nu mai zi de altii ca nu sunt stelisti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Da?!? Si tu ce esti? Sau ce vrei sa pari? Cumva un dur al internetului? Cica "ss"...looooooool Oi fi vreun nazist dala scapat peste timp din ultimul razboi mondial Auzi, tiganusule, mesajul meu e valabil si pentru tine, esti la fel de agramat... si cand am vazut pe cine ai idol in avatar, m-am convins si asupra IQ-ului tau si al provenientei tale etnice... nu mai abandonati scoala la 10 ani, mai puradeilor, ca nu toti aveti bulanul idolului vostru di Faurei... tot cersetori ajungeti... Stay in school! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Utrecht in ultima etapa la olandezi , au luat-o pe `coaja` in deplasare , la Ado Den Haag cu 1-0 , so...cred ca iese un amarat si urat de egal. Nici nu se vor concentra la acest meci , e greu , mai ales ca urmeaza meciul cu ciorile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Isi revine Utrecht cu noi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 (edited) · Report post Si pana la urma ii da cineva ban troll-ului asta de banelinho? Voi chiar nu vedeti ca omul n-are nicio treaba. Intra ca sa se bage in seama cu toti. Traieste-ti viata, fiule, nu mai sta pe net aiurea sa te certi cu toti virtual. On-topic: azi putea sa imi ia un coleg bilet la meci. I-am zis sa nu o faca, pentru ca mi-e sila sa dau 30 de lei ca sa vad aceasta asa-zisa Steaua. Ce a fost la meciurile cu Pandurii si Sportul, jale pe teren si tigani in tribune, mi-a ajuns cat pentru 2 sezoane intregi. PS: Vinde, pleaca, mori dar mai bine mori. Edited November 1, 2010 by SuperstaR18 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post 10-0 pentru Utrecht!!!Cel putin asta imi doresc. Share this post Link to post Share on other sites