Posted October 31, 2010 · Report post tiki-taka Barcelona,pipera,mache,prosport,gsp,sport punct ro,otv,Pro TV,antena1,Liga Campionilor,ii spulberam pe toti,europa league,arsenal de Romania...huliganii si vagabontii sunt de vina pentru tot ce se intampla! ba, voi pe ce lume traiti?gata, acum s-a vazut ca s-a ales praful!se intampla ce trebuia sa se intample,nimic mai mult si pregatiti-va pentru ceea ce urmeaza.e urat ca tocmai eu am ajuns sa vad Steaua in halul asta si felul in care se prezinta stadionul!hai nu fiti ipocriti,cati dintre voi nu ganditi asa?! p.s. tiki-taka Barcelona... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post A.Alex Esti putin cam penibil. Parca erai pro Jiji si ziceai ca trebuie sa sustinem echipa. Acum te-ai dat cu trendul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post Am devenit o echipa de pluton,ne afundam usor usor in mediocritate. De mult timp suntem o echipa de pluton,din pacate...Si nu mai scapam de cioban odata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post Iar sunteti o gramada care va bucurati de un esec al Stelei. Se pare ca asta nu mai e forumul Steaua ,ar trebui redenumit in forumul anti-Steaua ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2010 · Report post un singur lucru a fost bun in meciul asta,a luat ciordel galben si ne scuteste sa i vedem fata de cocalar infect in meciul cu fratiil ui Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Nu stiu de ce dar sunt gata sa bag mana in foc ca tiganel a luat intentionat galben doar ca sa nu participe la meciul urmator, pentru a evita o eventuala umilinta. Il cred in stare de asa ceva, la cat e de nesimtit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post DEZASTRU! Cand vezi ca ciobanu asta prost se baga la echipa iti vine sa-i **** tot neamu de prost! Mi-e lehamite sa ma uit la meci cand stiu ca intra in teren doar jucatorii care ii vrea "CREDITORUL" Stelei! Va rog frumos sa nu cenzurati mesajul ca si el e impotriva noastra! Ar trebui sa luam masuri serioase...gluma se ingroasa, Domnul Marius Lacatus este din nou calcat in picioare de un oier handicapat care ne distruge TOATA ISTORIA NOASTRA! VINDE! PLEACA! MORI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post jucam practic in 9 Bilasco si Banel parca nu sunt pe teren Baneleeee jucatorii Stelei sunt in careu nu in tribuna tare rau... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post un singur lucru a fost bun in meciul asta,a luat ciordel galben si ne scuteste sa i vedem fata de cocalar infect in meciul cu fratiil ui Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 (edited) · Report post Respect Otelu Galati merita sa i-a titlu Steaua nu o sa faca nimica daca nu moare ciobanu ... Daca Steaua l-ar avea patron pe M.Stan , Paskani , ar fii casitgat meci de meci Problema la Steaua ii ciobanu - Un patron normal baga bani in club si i-a inzecit si lasa antrenoru sa traga de jucatori si conducerea sa lucreze dar Gigi ii prostu prostilor (test de gandire daca vreti sa stiti cat de prost ii Gigi imaginativa cel mai prost om din lume - si CIOBANUL il depaseste )... Ma rog ciobanu daca ar vrea sa faca performanta la Steaua ar trebui sa aduca un OM cu capu pe umeri sa ii dea 20 mil de euro si sa se duca intr-o padure izolat de lume si omu ala sa dea salari si sa stea acasa si sa taca din gura si sa il lase pe Lacatus 2 ani in aia 2 ani eu is sigur ca ala o sa scoata 50 mil de euro ... Da,Otelu merita titlul,dar tu nu meriti sa treci clasa. Iar sunteti o gramada care va bucurati de un esec al Stelei. Se pare ca asta nu mai e forumul Steaua ,ar trebui redenumit in forumul anti-Steaua ... De cand fratii lui Tiganel au net? Edited November 1, 2010 by DelPiero10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Tu iar ai confundat forumul nu? Aici nu se bucura nimeni de esecul Stelei...vrei sa-ti scriu cu spatii intre litere ca sa nu-ti ia o jumatate de ora sa descifrezi? Si nu suntem o "gramada"...o "gramada" ( ) ai tu la avatar. Iar sunteti o gramada care va bucurati de un esec al Stelei. Se pare ca asta nu mai e forumul Steaua ,ar trebui redenumit in forumul anti-Steaua ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Tu iar ai confundat forumul nu? Aici nu se bucura nimeni de esecul Stelei...vrei sa-ti scriu cu spatii intre litere ca sa nu-ti ia o jumatate de ora sa descifrezi? Si nu suntem o "gramada"...o "gramada" ( ) ai tu la avatar. Hai ca m-am saturat de stelisti ca voi cu avatare cu bayern,juve si Manchester.. Sunteti mari stelisti in fata televizorului,de fapt nici macar acolo ca ati inceput sa nu mai tineti cu Steaua,decat daca se va intampla nu stiu ce minune! Cat misto se poate face aici de evolutiile Stelei nici pe forumul catzeilor sau al inaripatilor nu am vazut asa ceva...Voi ati ajuns sa fiti mai anti-Steaua decat ei Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Tu tii cu Steaua cand il ai pe Banel la avatar? Pe bune acum, esti tigan de-l sustii pe cel mai dezastruos jucator din instoria Stelei? Nici macar Ceka sau cum il chema pe ala adus de Zenga nu era asa. In rest.. tot raul spre bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Cat misto se poate face aici de evolutiile Stelei nici pe forumul catzeilor sau al inaripatilor nu am vazut asa ceva...Voi ati ajuns sa fiti mai anti-Steaua decat ei Da` nu mai bine te duci tu pe suportersteaua.net ? Nu de alta dar acolo toate-s bune si frumoase si nu ti-ai mai face nervi p`aici cu anti-stelistii ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Pai daca te-ai saturat de ce mai intri pe forum? De ce nu stai pe forumul javrelor sau pe cel al rapidistilor pentru ca observ ca esti la curent cu ce se intampla acolo. In alta ordine de idei avatarul meu reprezinta performanta, valoare, consiliu de conducere pertinent si capabil, istorie, glorie si as putea sa mai scriu... Daca punem un om de fotbal sa le compare cam cum crezi tu ca ar caracteriza avatarul tau? (si cand zic om de fotbal nu ma refer la moderatorii emisiunilor "sportive"="can-can" din media romaneasca) Facand abstractie...explica-ne si noua istoria si semnificatia avatarului tau...daca esti amabil evident. (cred ca nu sunt singurul interesat de explicatia ta) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Voi capete de strut,**** **** de sete! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 (edited) · Report post Am fost penibili , chiar mai penibili decat in meciul pierdut la Urziceni ( macar acolo a fost un mic aranjament ) ! Fara Tatarusanu , aseara am fi luat 5... Eu nu inteleg cum poti sa joci cu Nicolita , Bilasco , Marinescu,Brandan sau Galamaz Sunt jucatori ca Matei , Kapetanos , Radut , Latovlevici sau Gardos mult peste petardele enumerate mai sus ! Nu imi vine sa cred in ce situatie am ajuns , de 5 ani ne chinuiam sa terminam in primele 6 locuri , e inadmisibil... Nu inteleg cum s-au luat 7 jucatori de la Urziceni , dintre care 5 fac figuratie ! Doar Apostol si Ricardo au aratat ceva , restul sunt petarde ! Ionescu , Onicas , Fl.Matei , Rusu , Albu , Bejan sau Bicfalvi sunt jucatori care pot creste mult , avand jocuri in picioare... Vad ca am picat si in Cupa cu Rapid . Ne distrug si la propriu si la figurat , o sa facem figuratie ! Scz de offtopic , dar chiar nu se mai poate ! E un cosmar ceea ce se intampla in Ghencea... SUNTEM NOI , Steaua SUNTEM NOI...!!! Cu Utrecht o sa pierdem... Edited November 1, 2010 by bogdinho' Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post taci ma din gura .... mergi la meci nu mai rupe tastele aici ..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post taci ma din gura .... mergi la meci nu mai rupe tastele aici ..... Merg la meciuri , insa s-a ajuns intr-o situatie critica ! Nu se mai poate asa ceva , nesimtire totala ! Si te rog sa nu mai faci afirmatii aiurea... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post OHOA! CRED CA PRIMUL MESAJ PE CARE NU-L EDITEAZA bogdinho'! ciprianPH, nu-l contesta pe Fane...ca pe acest site suntem putini STELISTI ADEVARATI decat ar trebui sa fim...tu care ai avatar cu bayern munchen vorbesti de Steaua. Mai stiu ca tine care tin mai mult cu echipe ratate din afara si plang pentru ele si pentru echipa "ta" Steaua te uiti la meci cu indiferenta! SUNT SATUL DE VOI! Voi intrati pe acest forum din cate vad pentru ca nu aveti alt loc unde sa discutati si va credeti mari sau adevarati STELISTI! SUNTETI PENIBILI! Intrati pe un forum unde se vorbeste despre prostia omeneasca ca acela vi se potriveste PARVENITILOR! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post Iar sunteti o gramada care va bucurati de un esec al Stelei. Se pare ca asta nu mai e forumul Steaua ,ar trebui redenumit in forumul anti-Steaua ... ba tu esti de o "inteligenta" iesita din comun!cine plm se bucura ma?!tu stii ce inseamna ironia sau haz de necaz?!veniti si o ardeti pe aici aiurea ca se bucura unii in timp ce voi aveti creierele spalate si va curg balele cand vedeti ciobanul la televizor...daca-mi spui ca mergi la stadion atunci e si mai clar de ce s-a ajuns pana aici! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2010 · Report post ba tu esti de o "inteligenta" iesita din comun!cine plm se bucura ma?!tu stii ce inseamna ironia sau haz de necaz?! Astia cu Banel idol,iau lucrurile mult prea in serios! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2010 · Report post Sunt prea prosti...cum sa ai idol pe acea catastrofa de jucator? Chiar nu va inteleg, voi nu vedeti ca e doar un tigan borat care joaca la misto? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2010 · Report post Hai ca m-am saturat de stelisti ca voi cu avatare cu bayern,juve si Manchester.. Sunteti mari stelisti in fata televizorului,de fapt nici macar acolo ca ati inceput sa nu mai tineti cu Steaua,decat daca se va intampla nu stiu ce minune! Cat misto se poate face aici de evolutiile Stelei nici pe forumul catzeilor sau al inaripatilor nu am vazut asa ceva...Voi ati ajuns sa fiti mai anti-Steaua decat ei Eu am la avatar fotbalistul cu care practic am crescut,nu sunt fan Juve,tin cu Steaua,dar Del Piero e altceva.Tu il ai pe Nicolita.Restul nu mai conteaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2010 · Report post Eu am la avatar fotbalistul cu care practic am crescut,nu sunt fan Juve,tin cu Steaua,dar Del Piero e altceva.Tu il ai pe Nicolita.Restul nu mai conteaza. Cred ca nici nu trebuie sa ne justificam prea mult in fata unora care-l au ca model pe Banel...Si care e poblema daca unii mai simpatizeaza cu cate un jucator sau echipa din afara?Decat sa-l ai pe Banel la avatar,cu care Del Piero nici nu poate fi comparat,unul circar,iar altul fotbalist... Share this post Link to post Share on other sites