Sign in to follow this  
Followers 0
FANATIK RED-BLUE

Cei mai valorosi jucatori din istorie

21 posts in this topic

Portari:

Voinescu, Toma, Suciu, N.Coman, V.Iordache, N.Raducanu, C.Haidu, Duckadam, S.Lung, Lovas, Gh.Liliac, Stângaciu, Gherasim, Ritlli, B.Stelea

Fundasi:

Zavoda II, Apolzan, Dumitrescu, E.Jenei, Dumitru Nicolae, Halmageanu, Ciugarin, Manea, Satmareanu I, Vigu, Anghelini, Sames, Smarandache, Florin Marin, Petescu, Agiu, Dan Petrescu, Nitu, Iovan, Belodedici, Barbulescu, Nae, Ionescu, Andreicuti, Bumbescu, Tataran, Weissembacher, Gh.Popescu, Lucaci, Reghecampf, N.Ungureanu, D.Prodan, Filipescu, Anton Dobos, Falemi, Mirel Radoi, Florentin Dumitru

Mijlocaşi:

Gh.Constantin, Onisie, Bone, D.Popescu, Raksy, Negrea, Sfârlogea, Ion Dumitru,

Iordanescu, Dumitriu IV, Stefanescu, T.Stoica, Ion Ion, Zahiu, Iovanescu, Hagi, Majearu, Bölloni, St.Petcu, Mateffy, Panduru, Muzsnay, L.Balan, Militaru, Ilie Dumitrescu, Gâlca, Rotariu, Minea, D.Serban, L.Rosu, Sumulansky, Ilie Stan, Catalin Munteanu, P.Stoica, Lita, Trica, Lincar

Atacanţi:

Cacoveanu, Alexandrescu, Tataru I, Tataru II, Zavoda I, Sorin Avram, Pavlovici, Fl.Voinea, Creiniceanu, Dumitriu III, Petschovsky, Pantea, Fl.Dumitrescu, Aelenei, V.Nasatse, M.Raducanu, Troi, C.Zamfir, C.Marcu, Piturca, Radu II, Puscas, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Balint, Kramer, Negrau, Bolba, Isaia, Cernescu, Lucian, Amarghioalei, Lasconi, Al.Andrasi, M.Popa, Grigoras, Mustaca, Viorel Ion, Hrib, N.Raducan,, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Radu

Niculescu, Ciocoiu, Danciulescu, Vladoiu, Cl.Raducanu...

Sursa: www.onlinesport.ro

Eroare flagranta.Necula Raducanu nu a aparat niciodata buturile Stelei.

Esti chiar atat de sigur?.... :lol:

...daca nu postai...stelist ramaneai :lol: ...cin' te-o fi pus?...sa postezi, normal :D

PS...pentru cei mai tineri care, din diferite motive, nu stiu...da, Necula Raducanu, zis si Tamango a jucat si la Steaua...

Am citit lista si pot spune ca este o gluma (proasta)...sunt jucatori care nu numai ca nu au reprezentat nimic pentru Steaua, dar s-au mai si umplut de penibil cand jucau...exemplele putand fi Lovas, Kramer, Negrau, Hrib....

@ P of M

Da.

Si nici de jucatori ca Sfarlogea,Sumulansky,Amarghioalei,Lasconi,Grigoras si Mustaca,nu-mi amintesc sa fi jucat la Steaua.

PS...pentru cei mai tineri care, din diferite motive, nu stiu...da, Necula Raducanu, zis si Tamango a jucat si la Steaua...

Frunza de artar,asta e o gluma sau ce vrea sa fie?Cand a jucat Tamango la Steaua?La Sportul St. da,dar la Steaua nu-mi amintesc.

De Tete Moraru pe care l-am luat de la Metalul din "B" si care a aparat si la nationala,ulterior la Sportul si la Dinamo,nu se scrie.

Si culmea,nici Imi Jenei nu e trecut in revista...

@ P of M

Da.

Si nici de jucatori ca Sfarlogea,Sumulansky,Amarghioalei,Lasconi,Grigoras si Mustaca,nu-mi amintesc sa fi jucat la Steaua.

Eu imi amintesc de Grigoras si Mustaca. Grigoras a jucat parca in 2 sezoane, 1988-1990, iar Mustaca imediat dupa Revolutie, fiind adus de la Farul.

Dar de Sumulanschi chiar ca nu imi aduc aminte sa fi jucat la noi. La Sportul parca.

cel mai bine lista jucatorilor care au jucat la Steaua se lua dupa site-ul oficial, sa nu se mai creeze atata polemica!!

:evil: >>>Sa intre arhivarul nostru de meserie,OTOPENE UNDE ESTI?Zile baietilor ce si cum a a jucat la Steaua,Cel mai tare pt mine care a jucat vreodata la acest club o sa ramana [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!!!!>> :twisted:

Fara sa fiu lipsit de respect, cred ca Steaua 86 nu are grad de comparatie, au cucerit CCE si SUPER CUPA, trofeele supreme din Europa la nivel de echipe de cluburi, performante la care orice echipa viseaza dar tot mai putine ajung acolo.

Trecand in revista jucatorii Stelei ale caror nume incep cu litera R,care au jucat de-a lungul timpurilor la Steaua apare si Necula Raducan(Raducanu).

Asta inseamna ca amintirile mele despre Tamango la Steaua s-au sters.

De altfel in perioada scurta pe care a petrecut-o la echipa noastra,Raducanu a mai prins doar 4 selectii la echipa nationala.

http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=i...ionali&litera=n

Errare humanum est.

Sumulanschi e produs 100% Steaua.

Sunt destul de multe greseli in enumerarea de mai sus, Raducanu Necula, Tamango, nu e una dintre ele. Gurile rele spun ca ar fi ajuns la noi dupa un meci de pomina cu Sportul, Tamango a fost si la ei portar, in Cupa, ca rasplata. Orice e posibil, dar Iordache fusese si accidentat si implicat in niste scandaluri cu vanzari de meciuri, Moraru dat afara, asa ca nu aveam portar la ora aia.

Sa ii pui pe Trica si Pompilica alaturi de T.Stoica mi se pare o aberatie dar mai ales o lipsa crasa de bun simt!!Ce sa zic Falemi-fundas de vis...Niculescu-atacantul minune...

Lipsesc Marius Luca,Szekely si B.Nicolae -alte "glorii ros-albastre"

Pentru toti:

1. Lista cu jucatorii am luat-o de pe www.onlinesport.ro;

2. Daca nu va convine, spuneti-mi voi ce jucatori sa bag sau sa scot de pe lista.

Pentru stelistul...AM INTELES!!!...Nu ne repeta la nesfarsit!!!...Nu e vina ta ca lista e facuta aiurea!!

Pentru toti:

1. Lista cu jucatorii am luat-o de pe www.onlinesport.ro;

2. Daca nu va convine, spuneti-mi voi ce jucatori sa bag sau sa scot de pe lista.

Daca ai inceput un topic atat de maret ar cam trebui sa stii,nu sa copiezi orbeste tot ce scrie prin ziare.

E adevarat ca in general fotbalistii care vin la Steaua,au calitati,au "fata de Steaua" cum se spune.In ciuda acestui fapt sunt destui care nu au nimic de spus.Nu vreau sa dau exemple,propun doar sa ne uitam putin spre actuala banca de rezerve a Stelei.

@ Gica

Sumulanschi a jucat la Rapid.Dar daca tu zici ca a fost produs al Stelei e posibil ca asa sa fi fost.

1979-1980

Ionita,Manu,Bala-Mateescu,I.Popescu,Tita,Purit,Parvu,Sidon,A.Dumitru,Fogorossy-I.Ion,Paraschiv,Petcu,Grosu,Sutru,Rasnita,M.Stelian,E.Iordache-Cojocaru,Manea,Sumulanschi,Bartales,Vatui.

Antrenori : N.Lupescu & I.Pop / I.Ionescu & I.Greavu.

PS Dupa cele care reies dintr-un fragment de comentariu al unui suporter stelist catre unul rapidist pe forumul TotalSport,Sumulanschi a fost al nostru:

TOTALSPORT.ro

...hai sa-ti spun jucatorii de la Steaua cu care ati promovat(e vorba de Rapid), specie de ignorant:

Agiu, Sames, Ion, Ion, Stefan Popa, Sumulanschi (chiar Daca l-ati luat de la ...

www.totalsport.ro/forum/ index.php?