Posted October 21, 2010 · Report post - FC Steaua - Pandurii Luni, 25 octombrie 2010, Steaua ii intalneste pe teren propriu pe oltenii de la Pandurii Targu-Jiu, intr-un meci care conteaza pentru etapa a 12-ea din Liga 1. Oltenii vin in Ghencea cu un moral bun, dupa ce in etapa precedenta au reusit sa castige impotriva Sportului Studentesc cu 1-0, si spera la un meci la fel de bun si in aceasta runda. Echipa noastra revine in campionat dupa infrangerea din derby, dar si dupa remiza din Europa League contra celor de la Utrecht. Steaua poate acuza oboseala in acest meci, dar orice rezultat in afara de victorie nu este permis. Meciul va incepe de la ora 20:30 si va fi transmis de catre Digi Sport. Echipe probabile: Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicolita, Ricardo, Anghelov, Tanase - Stancu, Bilasco Pandurii: Popa - Matei, Pintilii, Maksumici, Chiriches, Cardoso - Bacila, Voiculet, Vranjkovici - Iordache, Stromajer Clasament: 5. Steaua - 11m, 5v, 3e, 3i, 17-12g, 18p 17. Pandurii Tg-Jiu - 11m, 2v, 3e, 6i, 7-15g, 9p Ultimul rezultat: Utrecht - Steaua 1-1 Pandurii - Sportul Studentesc 1-0 Arbitri: Avram Valentin, Petrescu Radu, Constantinescu Andrei, Miron Florin Bilete: Peluze - 10 lei Tribuna II - 15 lei Tribuna I - 20 lei Tribuna 0 - 40 lei Fotolii - 75 lei Cote: 1(1.22) X(4.75) 2(12.50) FORZA Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Luni cu Pandurii si doar 1 zi pauza pana miercuri cu sportu ? sau cupa este peste 1 saptamana ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Luni, pe 25 cu Pandurii, miercuri pe 27 cu Sportul in cupa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Ciudat. Permite regulamentul doar o zi pauza? Cred ca pana la urma ar fi fost mai bine sa fie duminica, asa o sa fie stadionul gol si luni si miercuri cu Sportul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Oricum ar fi fost oarecum gol cu Pandurii avand in vedere suporterii de rezultat si lipsa rezultatelor.Lacatus a cam folosit aceeasi echipa,oboseala e inevitabila,totusi,prevad un scor la minim 2 goluri diferenta in favoarea Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post As paria un X. Are cota buna, si este cel mai probabil sa se intample asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post De-acum trebuie sa uitam meciul cu Utrecht, avem meci in campionat. Importante sunt cele 3 puncte. Le-am spus baietilor ca e important sa uite meciul cu Dinamo. Avem meci in Europa. Batem ori murim. Meciul cu Dinamo e cel mai important pentru noi si pentru suporteri. Steaua nu a mai castigat de multi ani in Stefan Cel Mare, dar acum e momentul s-o faca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 (edited) · Report post Urat luni,este si inceput de saptamana si nici nu au fost rezultate,lumea nu prea o sa vina la meci.O sa fie un stadion pe jumatate gol.Cat despre joc,victorie va fi sigur. Edited October 22, 2010 by Ste@ua23 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 (edited) · Report post Eu vin asa din reflex. Imi pun fularul langa mine, ma asez pe scaun si ma rog sa reainceapa protestul sa se mai stranga macar 15 baieti sa ii dam la mumu lu Gigi. Ca asa daca te ridici si zici tu si si cu inca unu, te crucifica tiga... pardon, suporterii de la tribuna a 2a. Edited October 22, 2010 by SuperstaR18 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Nu inteleg de ce mai mergeti. Ii bagati bani in buzunar la cioban, oricum nu or sa reinceapa protestele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Batem... Sunt de aceeasi parere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Invingem cu 4-0...2 B.Stancu,Radut si Brandan.Sa nu ne pierdem sperantele,baieti,fiti increzatori. Invingem cu 4-0...2 B.Stancu,Radut si Brandan.Sa nu ne pierdem sperantele,baieti,fiti increzatori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Eu vin asa din reflex. Imi pun fularul langa mine, ma asez pe scaun si ma rog sa reainceapa protestul sa se mai stranga macar 15 baieti sa ii dam la mumu lu Gigi. Ca asa daca te ridici si zici tu si si cu inca unu, te crucifica tiga... pardon, suporterii de la tribuna a 2a. Nici nu ai loc sa te ridici in picioare,ca imediat ti se atrage atentia sa stai jos,ca nu vedem omu' meciu' .Probabil vor fi mai putin spectatori decat la meciu cu Astra,atmosfera destul de urata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Invingem cu 4-0...2 B.Stancu,Radut si Brandan.Sa nu ne pierdem sperantele,baieti,fiti increzatori. Invingem cu 4-0...2 B.Stancu,Radut si Brandan.Sa nu ne pierdem sperantele,baieti,fiti increzatori. Eu cred ca vom bate chinuit cu 1-0. Eu cred ca vom bate chinuit cu 1-0. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post MECIUL POATE FI VAZUT LIVE : AICI Pentru cei care nu au Digisport : LUNI 25 OCTOMBRIE - ORA 20:30 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Batem, cel putin 2-3 goluri diferenta... iar atmosfera cum ati mai si spus, urata, va fi mai mult decat gol stadionul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Hai baieti mai aratatine si noua cum e sa ne bucuram nu neam mai bucurat de mult:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Si exact daca batem Pandurii ce-o sa ne mai bucuram... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post Mergem la meci, si la cel cu Sportul, cu Utreht....si asa mai departe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2010 · Report post Eu pariez ca va fi 1-1. In ultimii 2 ani, marea majoritate a meciurilor jucate acasa cu echipele care se bat la retrogradare s-au terminat cu scorul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2010 · Report post unde mergi la terasa? Mergem la meci, si la cel cu Sportul, cu Utreht....si asa mai departe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2010 · Report post ba,e din ce in ce mai grav,la modu imbecilul ala de Oierul a reinceput sa se ia de jucatori,sa impuna jucatori,sa le ia banii la jucatori(szekely),el crede ca e vioara intai si din pacate nu a inteles nimic de la Piturca,adica varza totala prieteni...pana mea ..unde e LUNETISTUL ?? intr-o alta ordine de idei ... sper s-a batem Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2010 · Report post Si exact daca batem Pandurii ce-o sa ne mai bucuram... Poi dupa o victorie mai vine unu si inca una si tot asa si ne vom bucura pt fiecare Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2010 · Report post In mod normal n-ar trebui sa avem probleme cu Pandurii,o echipa ca Steaua n-ar trebui...Dar la noi ce mai e normal,din pacate... Share this post Link to post Share on other sites