Posted October 16, 2011 · Report post Meciurile dintre Ceausescu (Steaua) si Draghici (Dinamo) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2011 (edited) · Report post Meciurile dintre Ceausescu (Steaua) si Draghici (Dinamo) "Bunaoara Valentin Ceausescu, fiul cel mare, si Emil Barbulescu, nepotul din Scornicesti, sunt convinsi ca ruda lor celebra a infiintat CCA" - ruda lor celebra? ) "După model sovietic, în RPR au apărut cluburile departamentale. CCA s-a înfiinţat în 1947, urmând exemplul lui ŢDKA (Ţentralnogo Doma Krasnoy Armii, în limba rusă, Clubul Sportiv al Casei Centrale al Armatei Roşii). Dinamo, înfiinţat în 1948, a copiat numele clubului moscovit." - Locomotivele au venit de la New York si cluburile "studentesti" de la Paris? Edited October 17, 2011 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2011 · Report post ma, e foarte posibil sa fi fost Ceasca sau un alt comunist cu ideea. pe mine ma lasa rece. nu ma deranjeaza deloc sa stiu ca asa s-a infiintat clubul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2011 · Report post Mariuse, bai, chiar vrei sa ma aduci in stadiu' in care sa te bag in gura lu' Stix? Io chiar credeam ca o sa bagi si chestia aia (cu aparatu' critic de rigoare ) cu infiintarea echipei la "Revista Presei". Unde-i, mah, emoticonu' ala??? Aaa, uite-l: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2011 · Report post Bun, pentru baietii care se ocupa de site, o rugaminte din partea unei colege de forum: "am un link pe care te rog, daca poti, sa-l dai mai departe sau sa-l faci public pe site-urile respective este vorba despre un coleg de-al meu, stelist (dar asta nu e important) http://drcatalinsandu.wordpress.com/" Se poate pune un fer de articol pe prima pagina? Ma gandesc ca daca s-a putut cu muntii, ar merita si baiatul asta macar o zi doua de promovare, poate reuseste sa stranga bani pentru operatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2011 · Report post eu sunt de acord. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post Deci il punem? Nu de alta, dar baiatul chiar nu are timp, din pacate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post nu are cu ce sa bage mare, ca acces nu mai are la admin. l-am pus eu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post aoloo... ce viata cruda. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2011 · Report post va multumesc si eu pentru acest articol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 (edited) · Report post http://www.footballfabulous.com/bicho-joaca-pe-un-nou-teren/ Prima pagina? Edited October 22, 2011 by I.N.Money Drogatu de Alecs l-a gasit Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2011 · Report post Prima pagina, primul articol. Parerea mea! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2011 · Report post STOP.GATA.AJUNGE.SUFICIENT. Am incercat,am strigat,am sperat,am continuat,am lasat sa treaca timpul,sperand ca el este cel mai bun medicament,cel care vindeca toate ranile. Din Peluza Nord,in sud,in tribuna 1,in alte orase,acum pe un alt stadion.fantoma,fara personalitate,dar asta este o alta problema.Din nord am plecat din cauza modului abuziv in care s a instaurat "conducerea",si din cauza celor care intelegeau sa sustina echipa "neconditionat",contra unei sume modice sau a unui bilet gratis.Din sud am plecat interzis ,batut si gazat.m am refugiat la tribuna 1,singurul pericol fiind sa coboare vreun oficial sa imparta pumni.dar la cat am incasat in alte confruntari,asta nu era o problema... Dar a venit momentul sa plec fortat de pe Ghencea,locul in care ma simteam acasa,locul unde ma jucam cand eram mic,locul in care am facut sport la alta sectie.... Si am plecat,sperand ca e ceva provizoriu....Cluj,ploiesti,buzau.... Si am revenit in Bucuresti,National Arena.CAPATUL! Capat de linie,stop.gata.ajunge.suficient. Motivele sunt clare cred,pentru orice suporter adevarat,patimas,cu istorie de cel putin 15 ani alaturi de Steaua. Am stat ,din nou,la tribuna 2.In jurul meu multe domnisoare,doamne,doamne de varsta 3,domni cu binoclul,copii,oameni nehotarati cu cine tin,admiratori ai templului.Spectacol de teatru. Am sperat ca galeria va anima putin tribunele,dar cu "haideti pe mama l;or" si M..e rapid" nu au reusit.niciun alt cantec.nimic.de inteles de fapt,din moment ce majoritatea gruparilor nu se mai prezinta la meciuri,sudul practic a disparut,iar cei ce erau acolo erau platitori de 5 lei.si la propriu si la figirat.Rusine! Singurele cantece le am putut "admira" de la galeria rapidista. Ceea ce s a intamplat in teren nu mai comentez ca e sumbru. Ceea ce se intampla in conducerea clubului nu mai comentez ca regurgitez instantaneu. Ceea ce au facut suporterii pt indreptarea situatie,aseara,la primul meci in Bucuresti,dupa drumul prin tara si parcursul dezastruos,ma face sa scriu acest articol! STOP!GATA!AJUNGE!SUFICIENT! p.s. ma voi retrage,alaturi de prietenii mei,fosti obisnuiti ai stadioanelor,in spatele televizoarelor.neutrii,fara sentimente aparente.in adancul sufletelor...durere.Dar nu vom lasa pe nimeni sa vada! Iubim Steaua! lacatusunicul7 Merge? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2011 · Report post E ok. Votez pentru a se posta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2011 · Report post Si eu sunt pentru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 27, 2011 · Report post http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/tatarusanu...igi-275331.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 · Report post Departe de arene Nimeni nu spune lucrurilor pe nume, in legatura cu incidentul de la Ploiesti. Toata lumea suna pe toata lumea, se fac emisiuni peste emisiuni, insa de fiecare data adevarul este ocolit. Din pacate, acest incident mie personal mi-a confirmat - daca mai era nevoie - urmatoarele: 1. Publicul numai vine pe stadioane nu din cauza galeriilor, ci din cauza CONDITIILOR PRECARE DE SIGURANTA asigurate de organizatori. Nu miile de ultrasi din peluza sunt vinovati pentru lipsa numarului de spectatori, ci FORTELE DE ORDINE, dintr-un singur motiv: pentru ca nu sunt in stare sa asigure un climat de securitate manifestarii sportive. Sa ne intelegem: in aproape orice multime de 10, 20, 30.000 de oameni vei gasi macar 1 cretin care sa vrea sa sara gardul, sa se bata, sa creeze incidente. Teoria se aplica si la mitinguri politice, si la concerte, si la Love Parade, si pe stadioane, etc. Ce faci tu, in calitate de club organizator, sa ii opresti pe cei ce vor sa incalce legea? Cum reusesti sa insufli oamenilor prezenti la eveniment sentimentul de siguranta? Oare nu isi pune NIMENI intrebarea de ce lucruri de genul asta se intampla din ce in ce mai des, si cine ar trebui sa le opreasca? 2. Mai mult, in aceasta dimineata, Jandarmeria se umple de penibil, interzicand unui grup de 6 (!) persoane sa stationeze pe trotuarul din fata unei institutii numita DNA. Daca 6 persoane reprezinta o amenintare pentru sistemul de securitate al unei instante din Romania - 6 persoane neinarmate, a carei singura vina era ca sunt suporteri ai Universitatii Craiova - E GRAV! Iar semnalul pe care acesti oameni il transmit opiniei publice, prin retinerea celor 6 suporteri, e ca traim intr-o tara in care Politia si Jandarmeria nu pot asigura siguranta cetateanului. 3. Jucatorii de fotbal au ajuns, din cauza incompetentei firmelor de paza si a Jandarmeriei, sa isi riste integritatea corporala si chiar cariera, atunci cand intra pe teren sa isi faca meseria. Jucatorii de fotbal sunt nevoiti sa se apere singuri si sa raspunda la violenta tot cu violenta, pentru ca NIMENI din cei ce ar trebui sa ii apere nu intervine. Jucatorii de fotbal vor ajunge, de maine incolo, sa joace cu un ochi catre adversar si cu altul catre tribune, pregatiti sa riposteze unui eventual atac parsivesc, precum cel de aseara. Curand, probabil vom avea primii eroi ce isi vor pierde viata pe terenul de joc, singura lor vina fiind ca poarta tricoul unui anume club. Si toate din vina cui? Exact: firme de paza, Jandarmerie. 4. Legea lui Mitica e proasta de la un capat la altul. Si am avut dreptate fiecare din noi, atunci cand l-am injurat pe Dragomir pentru ea. Legea lui Dragomir distruge fotbalul si spectacolul din tribune, datorita: a) interzicerii elementelor pirotehnice IN TRIBUNE (nu pe teren!) b) tolerantei pe care o acorda firmelor de paza, carora le-au fost acordate puteri depline in interiorul stadionului. Astfel, firmele de paza - angajate evident de cluburi - se transforma in instrumente de opresiune fata de suporterii ostili conducerii. Acesti baieti prost instruiti au fost depasiti de multe ori de evenimente, singura lor calitate fiind aceea de a confisca brichete, pixuri si brelocuri de chei. c) mentinerea Jandarmeriei IN AFARA stadionului. Astfel, orice interventie a acestora, in cazul unor evenimente nedorite, va fi intotdeauna TARDIVA. d) stipularea clara a situatiilor in care Jandarmeria e obligata sa intervina, precum si un pachet de masuri COERENTE pentru inlaturarea ABUZURILOR acestei institutii (vezi cazurile Steaua - FC Timisoara, Rapid - Steaua, etc.) Construim stadioane, dar ele vor ramane goale. Cluburile, in loc sa atraga suporterii la stadion, fie ii interzic "in masa", din motive puerile (vezi cazul Peluza Sud Steaua), fie nu le asigura un climat de siguranta in care sa poata viziona un meci de fotbal. Contraexemple - mai ales pentru cine a fost si a vazut "pe viu" un meci acolo: Anglia, Italia, Spania, Germania. chris1978 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 · Report post E postat de o ora si un sfert. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 · Report post ce dracu ma Moweed nu esti atent deloc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2011 · Report post Eh... nu e bai... ai scris si tu un SOS mare cat toata insula (Tzatzichi) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 3, 2011 · Report post sa-mi bag **** intr-un live video ca acum am venit de la munca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2011 (edited) · Report post Steaua, dată afară de pe Arena Națională Mircea Sandu, președintele FRF, a anunțat că i-a informat pe oficialii steliști de faptul că trebuie să-și gasească alt stadion pe care să joace meciurile de campionat cu Voința Sibiu și FC Brașov, urmand ca pe Arena Națională să joace doar derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo. Motivul: gazonul are din nou probleme. "Din cauza umbrei, gazonul de la peluza dinspre Bulevardul Basarabiei nu e in cea mai bună stare. Am ințeles că vor fi schimbate cateva bucăți din el. Am discutat cu Argaseala și l-am rugat să gasească variante pentru meciurile cu Voința Sibiu și FC Brașov, pe care Steaua le va mai juca in campionat. Pentru a nu suprasolicita gazonul, cred ca ar fi bine să se joace pe Arena Națională doar meciurile cu CFR și Dinamo, care sunt derby-uri!", a spus Mircea Sandu la Sport.ro. Steaua nu va putea juca pe Arena Națională nici in cazul an care se va califica an primavara europeana "UEFA ne permite ca ultimul meci pe care il jucam inainte de finala Europa League, din 9 mai 2012, să fie amicalul Romaniei cu Uruguay, de pe 29 februarie", a explicat Mircea Sandu. http://www.realitatea.net/Steaua-data-afar...-ce_884873.html Iar raspunsul a fost instant, sclavii fiind la datorie: "Noi avem un contract si nu are nicio legatura E adevarat că Mircea Sandu i-a spus lui Argaseală să gasim alte solutii si să jucam pe National Arena doar cu Dinamo si cu Larnaca. Omul a spus să gasim solutii, nu că ne interzice. Mircea Sandu nu s-a erijat in proprietarul stadionului. Dacă nu se poate juca, nu mai joacă Steaua acolo, nu trebuie să spună Mircea Sandu asta. UEFA nu vine niciodată să zică că asta e ultimul meci pe un stadion. Mircea Sandu minte. Nu poate UEFA să se bage si să nu ne permită să mai jucam pe National Arena. Ce treabă are UEFA cu National Arena? Ce probabil nu stie Mircea Sandu e că acest gazon se va schimba in martie. Noi vom aduce instalatie, că asa am convenit cu primaria, să inchiriem instalatia. L-aș ruga pe domnul Mircea Sandu să spună adevarul. Cei de la UEFA au spus că nu-i intereseaza că nu se bagă ei la stadionalene noastre. Știi ce face UEFA? Cum au venit să controleze meciurile noastre din Champions League, asa vor veni si atunci să controleze gazonul. Gazonul oricum va fi schimbat in martie. Poate Mircea Sandu habar n-are că se schimba Am vorbit cu Oprescu despre asta acum 10 zile. Au spus că vor să pună un gazon ca lumea, ca să fie frumos la finala Noi tot credem că UEFA vine si se baga avem mentalitate de sclavi. Eu nu sunt asa", a declarat Ciobanul la gsptv. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-becali-8948875 Edited November 7, 2011 by *Alecs* Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2011 · Report post http://www.evz.ro/detalii/stiri/angajatii-...ali-953582.html pac-pac, hocus-pocus, huba-buba, apare si la noi? Share this post Link to post Share on other sites