Posted January 22, 2012 · Report post http://ultras.sportlocal.ro/asociatia-supo...ei-la-grup.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2012 · Report post se poate urca pe prima pagina, va rog/ http://vasiledancu.blogspot.com/2012/01/nu...-suporteri.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2012 · Report post Postez io acu'. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2012 · Report post http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-trecut-9179499 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2012 · Report post Dupa parerea mea, pe forum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2012 · Report post http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...t-deloc-9183295 http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...alorile-9183284 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2012 · Report post Io as zice sa le postam pe forum, la "Stefan Sames". Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2012 (edited) · Report post Rog sa ma lamureasca si pe mine cineva legat de subiectul urmator: La sedinta cu redactorii ati vrut sa nu mai promovam meciurile din campionat ale FC-ului pe prima pagina. Si acum le promovam pe alea amicale?!? Edited January 29, 2012 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2012 · Report post 1oane, tu cauti scandal? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2012 · Report post http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=619104 si citeste in continuare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2012 · Report post Mda... plm... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2012 (edited) · Report post http://ultras.sportlocal.ro/rtv-a-preluat-...r-din-1990.html ? http://ultras.sportlocal.ro/suporteri-fara-echipa.html - eu nu-l pun, ca sa nu se interpreteze altfel... si vedeti ca a mai trimis si gandalf un articol, ieri, pe care l-ati ignorat total Edited January 30, 2012 by Costi Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2012 (edited) · Report post Nu e prea mult activism pe site? Mai mult de jumatate din articole sunt cu si despre diverse proteste... asta in timp ce FC-ul e ignorat complet. LE: Articolul lui Gandalf e de fapt o preluare din psp sau gsp cu niste comentarii tot de acolo adaugate la final. Edited January 30, 2012 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2012 · Report post @Marius, referitor la gandalf... da, si ce daca? oricum trebuia preluat articolul respectiv. puteti pune articolele despre activism in locul celor existente, atata timp cat ele apar. oricum, cele 2 erau despre suporteri, nu despre activism Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 · Report post Mai, pe ala al lui gandalf il citisem cu cateva ore inainte sa trimita el mail si nu mi s-a parut ca merita postat pe fcs. Nici dupa ce l-a trimis el nu mi-am schimbat parerea. Daca vrea altcineva sa-l puna, ok, dar eu n-o sa postez ceva de dragul de-a o face zilnic. P.S. Pana la urma, cum ramane cu amicalele din Antalya? Ne intereseaza si le punem pe site au ba? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 · Report post Ask Alex. Eu am incercat sa-l sun si astazi si nu mi-a raspuns. Mo, poate incerci si tu sa dai de el te rog... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2012 · Report post P.S. Pana la urma, cum ramane cu amicalele din Antalya? Ne intereseaza si le punem pe site au ba? zice ti ma ... ???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post zice ti ma ... ???? Ask Alex. Trecand peste chestiunea de mai sus, eu as vota, si a doua oara, pentru LIVE VIDEO. Nu ne strica niste trafic in plus, ma gandesc. Plus de asta, n-are rost sa fim farisei, cred eu: e clar ca lumea se va uita la meciuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post Astea sunt concluziile de la intalnire postate de Azzido, unde din cate stiu a participat si Alex. Raspunsul la intrebare e la punctul 4. 1. Persoanele responsabile de coordonarea moderatorilor/redactorilor o sa fie aceleasi. 2. Toate comentariile inutile sa fie sterse, fie ca e vorba de "vpm, pleaca, cool" sau de "forza nea' Gigi, titikaka Barcelona", iar aici ne referim in primul rand la comentariile de la articole, dar si pe forum, exceptie fiind "Coltul Vesel", acolo se poate abera in voie. 3. Se va pune accent pe calitatea userilor, nu pe numarul acestora, iar chestia asta se aplica in ambele directii, deci nu inseamna ca se da ban unuia doar ca nu e de aceeasi parere cu trendul general de pe site. Daca respectivul isi poate argumenta parerea si este o persoana cu care poti discuta, respectivul isi poate continua activitatea pe site fara probleme. (repet, se aplica in ambele directii, indiferent ca e anti becali sau este o persoana mai moderata) 4. Se vor promova mai putin meciurile clubului de fotbal (fara cronici/avancronici), exceptie fiind meciurile importante, gen cupe europene sau derby-uri, unde se vor adauga articole neutre scrise de redactori sau preluate din presa. 5. Se va scrie in continuare despre transferuri si alte chestii importante legate de FC Steaua, cu mentiunea ca se vor scoate in evidenta si transferurile nereusite de-a lungul timpului, deci incapacitatea actualei conduceri a clubului. 6. Atacurile impotriva staffului nu vor mai fi permise. Userii daca sunt nemultumiti de activitatea persoanelor din echipa FCS trebuie sa posteze pe forum in topicul de nemultumiri, nu in comentariile de la articole, cu mentiunea ca nu sunt interzise discutiile in contradictoriu sau schimbul de replici prin argumentare, in schimb e o problema cand se transforma comentariile in atac la persoana si se intampla constant sau repetat. Moderatorii trebuie sa sa ia masuri impotriva acestor atacuri, avertizand userii prin mesaje private, warn sau ban - in functie de gravitate si de antecedentele respectivelor. Eu daca o sa observ atacuri de genul asta, initial o sa anunt moderatorii. Daca mozii nu iau nici o masura, urmeaza sa sanctionez eu persoana respectiva (sau sa vb cu Alex), de asemenea exista si posibilitatea ca adminul sa sanctioneze moderatorii daca nu iau masuri in astfel de situatii- in functie de gravitate. 7. Per total nu ne mai intereseaza traficul care o sa-l aiba siteul, urmand sa punem accent pe calitatea materialelor si a comentariilor de pe site. 8. Daca o sa scada veniturile din reclame este posibil sa recurgem la donatii sau sa platim din buzunarele proprii cheltuielile de intretinere a siteurilor (aprox 130 E/luna) 9. Maye nu mai primeste acces, Stix ramane banat. O posibilia banare a lui bogdanp, aici nu s-a impotrivit nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post si s-a respectat ceva din lista aia pana acum? sau s-a intamplat ceva in sens pozitiv? sau se asteapta sa se inceapa campionatul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post In cazul asta, n-o sa mai intreb ceva de amicale. E bine ca nu ne mai intereseaza lala si ca suntem elitisti cu un articol pe luna, in lunile bune Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post si s-a respectat ceva din lista aia pana acum? sau s-a intamplat ceva in sens pozitiv? sau se asteapta sa se inceapa campionatul? Asta nu sunt eu in masura sa raspund, daca te adresai mie. Urma ca dupa acea lista, Alex, Azzido si Moweed sa faca o conferinta si apoi fiecare sa transmita departamentului din care face parte ce si cum sa aplice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post bine, asteptam atunci:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 1, 2012 · Report post Partea buna e ca suntem neasteptat de rabdatori. Share this post Link to post Share on other sites