Sign in to follow this  
Followers 0
Azzido

Articole de adaugat pe prima pagina

621 posts in this topic

Pentru ca, momentan, nu se mai poate vorbi de suporterii stelisti ca o masa de suporteri uniforma cu aceleasi dorinte si aceleasi teluri. Si pentru ca nu putem multumi cele 2 grupuri in acelasi timp trebuie sa alegem o parte.

Ziceti frate asa, ca din cauza mea sau a lui Calin nu putea site-ul asta sa prospere si sa adune toti suporterii stelisti intr-o armonie totala ca ne dam la o parte.

Lari, nu esti dusmanul nimanui, termina cu prostiile, ca stii ce am vrut sa spun. Vrei un plan, l-a pus Calin in mare, am vb cu el sa il si lucram in detaliu dar DOAR DACA mergem pe tenta asta, trafic mai scazut, dar anti-Gigi fara sa incurajam echipa, sa vedem partea SPORTIVA care e INEXISTENTA. Oamenii care sa faca asta sunt astia de i-a ales Mo sa fie ei moderatorii lui personali. Cred ca Mo nu ii cunoaste personal pe trei sferturi din cumetrii astia de si i-a adus el sa il ajute sa ne iasa cum vroiam noi pollul.

Pe mine asta m-a enervat la culme, am zis ce vreau, cam cum vreau, ati zis sa facem poll sa vedem. Am facut poll, am vazut, acum nu e plan. Maine sau nu, mai bine AZI prezint planul o sa se gaseasca altceva. Asta se numeste cautat de nod in papura.

Vreti sa fim si noi comerciali ca gsp? Pai atunci astept raspuns la intrebarea de ce anume nu exista bucile lui Crudu pe site, de ce nu e plugaru cu interviuri dupa interviuri, galerii foto INCENDIARE, declaratii SOC, GROAZA,EXCLUSIV?

Daca l-am readus pe xray, de ce il banam pe toronto? Macar toronto in prostia lui e sincer:)

Cristi daca tu asa consideri ca eu, Calin sau mai nou vad ca si Alecs sau Madalin suntem anti-acest site atunci te rog eu sa imi iei accesul chiar de ACUM.

Astept raspunsul vostru pana miercuri la sfarsitul zilei. Daca mai am acces aici, inseamna ca ne putem apuca de treaba asa cum vreau eu si Calin. Daca nu mai am e perfect, pentru ca inseamna ca nu am de ce treaba sa ma apuc.

Edited by Alex

Cristi daca tu asa consideri ca eu, Calin sau mai nou vad ca si Alecs sau Madalin suntem anti-acest site atunci te rog eu sa imi iei accesul chiar de ACUM.

Astept raspunsul vostru pana miercuri la sfarsitul zilei. Daca mai am acces aici, inseamna ca ne putem apuca de treaba asa cum vreau eu si Calin. Daca nu mai am e perfect, pentru ca inseamna ca nu am de ce treaba sa ma apuc.

Exact in aceeasi situatie sunt si eu. Daca i se ia accesul lui Alex, rog sa mi se ia si mie.

As completa ca si acum cand am venit cu ideei concrete si detaliate pe celalalt topic, numai Lari mi-a raspuns. Ceea ce imi spune mie clar ca nu are sens sa-l fac si mai in detaliu.

Ma rog, vorbim joi mai in detaliu. Sau nu.

Edited by MoWeed

Luati o frana si fara razboi virtual,ca poate nastem unul real.nu permit nimanui sa faca dictatura pe site.mister Azido

Adrian Pacurar de pe userul Vasile Constantin.

astia de la pch au niste articole interesante in ultima perioada...pacat ca la noi pe site doarme lumea-n ghete

mie mi se pare foarte bun articolul.

eu sunt pentru publicarea lui, chiar daca e scris de rivalii traditionali.

toti redactorii dorm pe siteul asta?

Nu mai poa' sa bea omu' si sa se trezeasca dupa 3 zile in tara asta, frate! Tre' sa trecem si chestia asta pe lista de revendicari... :finger: dictatorii!

Pai sunt cred vreo 10 propuneri, toate legate de protest.

Ce facem, umplem saitu' de "**** base" ?

redactorii sunt in piata universitatii si dau cu caramizi in jandarmi. aia e, tre' s-o faca cineva si pe asta

Un articol pe prima pagina, sus-sus, in care sa fie adunate filmulete de pe youtube cu abuzuri ale javrdarmilor credeti ca e o idee buna si posibil de pus in practica?

Sign in to follow this  
Followers 0