Posted December 17, 2011 (edited) · Report post Azzido, si eu si 1on glumeam. Ar fi chiar culmea culmilor sa fie acuzat Fane de ceva, ori tu, din perspectiva statutului pe care il are Fane aici. Edited December 17, 2011 by 1on Mai ales ca vine Craciunul, Sf. Stefan... si finul trebuie sa se duca in vizita la naș. :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 (edited) · Report post Vrem ceva radical, de aceea o sa rescriu aici ceea ce am vorbit si cu Alex si i-am transmis si lui Costi: Rog pe aceasta cale, persoana care detine site-ul, fie ca e G.Stan sau AISS s.a.m.d. sa aleaga o varianta: ori radicalizam spre anti-becali cum vreau eu, Alex si altii de pe aici(ulterior urmand sa facem un plan si sa aducem oameni care vor sa faca treaba, asta in perioada de pana la inceputul returului), ori continuam asa/vorbim despre sport cum vrei tu(si nu numai). Oricare ar fi decizia respectiva, vreau ca cel care o ia sa si-o asume. Nu e nevoie de explicatii, vreau numai sa nu mai spuna "faceti cum vreti" stiindu-se ca sunt, la momentul actual, 2 factiuni pe site. Si nici una din ele nu pare ca va ceda... Daca se va decide ca radicalizam site-ul, atunci stabilim cu totii un plan, asupra caruia o sa avem drept de veto eu si Alex(sau oricine va fi raspunzator de implementarea planului). Daca se va decide sa o lasam asa cum e acum, atunci are Azzido libertatea sa coordoneze el moderarea si redactia sau sa delege pe cine vrea el. Nu de alta, dar nu are rost sa ne incurcam reciproc si sa faca chiar fiecare ce vrea. Asa stim si noi o treaba si nu ne mai certam ca chiorii pe aici. In alta ordine de ideei, Fane chiar ar fi ultima persoana la care m-am gandit cand am zis de cumetrii. Departe de mine gandul asta. Acum transmit ceva de la Alex, cu care am vorbit la telefon: 1.Daca este vorba de jigniri, de ce nu au si Punkeru si CNCT, de exemplu, ban? 2.Daca este vorba de jigniri personale atunci si el, cand va intra pe forum, va da ban tuturor celor care l-au jignit aici. Inclusiv in perioada Olaroiu... Edited December 17, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Eu n-am inteles pana acum un lucru. De ce sa "radicalizam" sau de ce sa "vorbim doar despre fotbal"? De ce nu merg cele doua impreuna? Sa fim radicali si sa vorbim si despre fotbal? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Adica sa pastram situatia de acum? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Cristi eu pe undeva te inteleg sa stii. Au trecut atatia ani, Gigi nu numai ca nu pleaca dar aduna oamenii la Universitate, parca, parca avem si un lot, ne-am calificat si in primavara europeana (motiv de exagerata mandrie de parca am fi devenit tomberonisti sau javre), deci de ce dracu ne mai luptam? Ei bine ne luptam pentru ca cici e in continuare acolo, pentru ca echipa de sambata e anuntata de cici la gsp de miercuri, pentru ca cici isi bate joc de Steaua prin simpla lui prezenta acolo, pentru ca exista acest cici pe scurt. E greu sa iti calci pe inima sa nu te duci la meciuri, sa stai deoparte cand vezi atatia cum se duc, cand te suna prietenii sa mai mergi pe stadion "doar de data asta" ca e "derby", ca e meci "decisiv". Stiu ca e greu ca si eu sau ceilalti care vrem radicalizarea am trecut/trecem prin asta. DAR inca nu am cedat si nici nu ma vad cedand. Pur si simplu vreau ca peste 1,5,10 de ani sa imi privesc copilul in ochi si sa ii povestesc de Steaua asa cum am cunoscut-o eu, asa cum am sustinut-o eu si cu VALORILE pe care le-am vazut eu in Steaua. Si nu vreau sa il MINT. Ce nu inteleg este de ce Joga sau Stix de exemplu care sunt unii din userii incomozi dar cu siguranta si cu ceva IQ au primit ban in timp ce tot felul de moluste umbla libere pe aici. La fel nu inteleg de ce nu primesc punkeru sau CNCT sau alti dubiosi (ca sa fiu indulgent) ban. Dupa cum am vb cu Calin, daca ma apuc sa ii banez eu pe toti care m-au jignit personal o sa ramana destui de putini o perioada de timp. Daca ne-am contrat, poate ne-am si jignit mai puternic sau mai slab, am facut-o la un moment dat, pentru idei diferite si atata vreme cat am adus argumente, asta e, suntem barbati mai acceptam si lucruri din astea. Apropo ce parere ai de articolul lui Alex de pe prima pagina, ala cu sustinutul proiectului Iordanescu acum. Ne punem capra si de data asta ca e Iordanescu? Cand a venit Piturca la intalnirea AISS v-am spus ca renuntarea la protest ar fi CEA MAI MARE IDIOTENIE si ca o sa o regratam amarnic mai tarziu ca oricum Piturca nu sta mai mult de 6 etape. Iar am fost mama Omida se pare. Pe scurt ca o concluzie, ne bagam pewla-n ele de valori, de corectitudine si alte idiotenii din astea dar atunci sa scoatem macar bani, daca ne prefacem in curve profesioniste de lux sau ne radicalizam, pastram FC Steaua ca ultima reduta impotriva lui Gigi, acceptam repercursiunile dar ne uitam in oglinda si dormim linistiti. Cum zicea si Calin, e timpul sa hotaram ca ne calcam unii pe altii pe bombeuri, ne enervam de pomana, mancam pixeli de pomana si fara niciun scop. The choice is yours! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Sunt de acord ca trebuie luptat impotriva lui Gigi, ceea ce fac eu si cand ma duc la meci e strict problema mea, Joga si celalalt am explicat de ce au luat ban, molustele nu au luat ban pt ca au bun simt, chiar daca unii nu au un iq ridicat, Punkeru si ceilalti de care vorbiti nu au luat ban pt ca nu le-ati dat. Eu nu sunt moderator, dupa cum se observa. Vreti radicalizare? Ce inseamna radicalizare mai exact? Faceti un plan detaliat si vedem ceea ce implica acel plan. Despre ce o sa se scrie pe site daca "radicalizam" ? O sa scriem doar cat de rau e Becali ? O sa scriem si despre Steaua cand joaca cate un meci ? Detaliza, te rog! Alta chestie: vreau si eu sa-i raspundeti lui Ion la intrebarea de mai sus. PS: Ogararu a fost la meci. Ce parere aveti despre asta ? Presupun ca si el este pupincurist si vandut, nu ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Cu planul se rezolva, il facem. Nu putem sa vorbim si de una si de alta, pentru ca nu au nicio legatura una cu alta. Sau poate avem idei diferite despre sport. Cand apare cici MIERCURI si spune echipa de SAMBATA ca asa a avut el un vis cu Sf. Gheorghe atunci asta nu are vreo legatura cu sportul. Si atunci nu mai vad utilitatea cronicii, avancronicii. Ogararu a venit sa isi vada poate niste fosti colegi, el inca e fotbalist activ, e posibil sa revina la Steaua (desi nu mi-as dori asta). Dar la ce intrebare vreau sa imi raspundeti tu Cristi si restul care v-ati intors pe stadion este: Cu ce este diferit acum fata de acum doi ani cand eram in protest? Ce s-a schimbat de atunci? Ce am castigat din tot ce am cerut si pentru ce am luptat? Sau atunci era megatrendy sa fii in protest sa fii VPM, acum nu mai e marfa, acum e jmecherie mare sa fii cu revenitul langa echipa, sa ii sustinem si sa ignoram conducerea. Las ca vine Iordanescu acum si il sustinem, hai cu nea PUIU! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Am inteles, voi vreti o schimbare radicala, dar deocamdata nu stiti ce vreti sa schimbati. Sau de fapt stiti ce vreti, dar din pacate pt voi nu se poate schimba. Raspunsul la intrebare e simplu: s-a schimbat totul. Nu se mai protesteaza, nu se mai merge la stadion, nu mai exista o strategie, exista doar ambitii, ura si nemultumiri vesnice. Daca vine Iordanescu la Steaua presupun ca ne apucam sa-l inujuram si pe el, nu? Cine e si Iordanescu asta ? E un 0 domne, noi suntem stelisti, nu Iordanescu, Ilie, Ogararu sau Hagi. VPM, alea alea Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 (edited) · Report post 1.In primul rand, schimbarea s-ar observa in felul si tenta articolelor de pe site. Desigur, nu inseamna ca vom scrie strict numai despre becali, fara sa pomenim de sport, ci ca ne vom folosi de sport pentru a exemplifica raul pe care-l face guie. Gen, la un transfer al unui jucator promitator, gen Chipciu vom arata cum jucatori tineri si promitatori ca Radut, Ochirosii sau Onicas s-au ratat datorita mizeriei de la club. Nu vom mai posta stiri despre club private dintr-un ochi neutru, nu vom mai posta cronici optimiste, nu vom mai indemna la sustinerea echipei. Asta pentru ca nu putem sustine ca el e raul si trebuie inlaturat si, in acelasi timp, sa-l ignoram. 2.Eliminarea sau blocarea articolelor care indeamna sa sustinem proiectul Iordanescu sau sa incurajam echipa. Sau publicarea lor in varianta originala, cu demontarea argumentelor de catre un moderator/redactor in acelasi articol. Nu, nu il vom injura pe Iordanescu, nici pe oricare alt fost stelist. Ci vom arata calm, cu argumente, de ce greseste. 3.Din punct de vedere al moderarii, treaba este simpla: toate oile out. Toti cocalarii care jignesc autorii articolelor, toti adevaratii care spun ca noi nu suntem stelisti, toti latraii care posteaza la orice victorie de rahat cat de adevarati sunt ei s.a.m.d. vor primi ban 7 zile fara avertisment, fara warn-uri prealabile s.a.m.d. Desigur, definitia asta este oarecum generala, insa eu consider ca, de vreme ce un om e moderator, s-a dovedit ca omul este indeajuns de intelligent incat sa poata decide de unul singur care e agitator si care nu. Daca vreun becalist dovedeste ca este capabil de un dialog civilizat si argumentat, atunci ii va fi permis sa ramana. Nu de dragul de a face exceptii, ci in speranta ca vom reusi sa-l convingem. Ideei concrete despre teme de articole s.a.m.d. am mai dat pana acum si sunt convins ca putem gasi. A dat si Lari, daca nu ma insel. In afara de noi 2, mai nimeni nu a discutat pe baza lor. Dar sa se ia odata o decizie. Apoi avem 2 luni pana la inceperea returului in care sa stabilim exact cum facem... LE: Astea le-am scris acum, in 10 minute. Daca as avea timp probabil ca as putea sa fac un plan real, detaliat. Si eu si Alex avem destule ideei concrete. Insa n-are rost daca o lasam asa cum e acum. Ar fi o pierdere de timp Edited December 17, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 (edited) · Report post Ma, voi vorbiti de venirea lui Iordanescu de parca ar veni Tase Becali si Gigi o sa asculte de el cum asculta cand avea 10 ani si-l trimitea cu oile la pascut, ca de nu, isi ia na-na. Daca Iordanescu vine, in maxim jumatate de an (si asta cu multa indulgenta) ori o sa se ia in gura cu Gigi si o sa plece, ori o sa devina bibelou langa Duckadam. Alta varianta n-o pot vedea decat naivii. Si daca, prin absurd, o sa se intample ca Gigi sa-l lase pe Iordanescu sa faca treaba, inseamna ca o mare parte din nemultumirile noastre n-o sa mai existe: condusul clubului dupa ureche si tot ce deriva de aici (jucatori si antrenori angajati si dati afara haotic, grupe de juniori inexistente etc). Si-n momentul ala, garantat cel putin 95% dintre protestatari o sa se intoarca langa echipa: noi, care discutam aici, membri AISS, Sud, oameni cu scaun la cap care s-au convins de sursa raului. Acum mai depinde si de capacitatile de manager ale lui Iordanescu, de care ma indoiesc, sincer, mai ales ca e iesit din fotbal de 6 ani. In concluzie: oricum am da-o, noi iesim "bine" (fiecare intelege ce vrea din ghilimele). @Moweed: Punctele 1 si 2 nu se intampla acum, intr-o masura destul de mare? Si masura in care nu se intampla nu e din cauza lipsei de implicare a oamenilor (carora le e greu sa dea un copy-paste, de multe ori)? Edited December 17, 2011 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post @1on Se intampla si acum, insa nu suficient de radical. Oamenii trebuie bombardati incontinuu cu propaganda anti-jeg, nu niste articole rasfirate din cand in cand. Le-am pus si pe ele pentru a arata cum moderarea la sange in cazul oilor va completa politica redactionala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 (edited) · Report post Crezi ca acuma nu citesc saitul tot oamenii care citeau si acum 2 ani, cand Lari scria la 3 zile articoel anti-jeg? Cei care au priceput atunci nu mai au nevoia de a fi convinsi, cei care n-au priceput, cu atat mai putin o sa inteleaga acum, cand "ne-a Gigi ne-a adus a patra primavara europeana de dupa Revolutie". Utilitatea: 0. Edited December 17, 2011 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Pe Duckhadam l-am injurat? Sau pe Ilie? Asa cum i-am injurat pe ei, asa o sa il injur si pe Iordanescu. Aah ca o sa ii apostrofez cat o sa pot, aia da. Daca nu se schimba nimic, perfect atunci eu sunt cel care nu e la locul potrivit aici, am identificat problema, eu va incurc, si-asa nu am facut nimic. Mult succes in continuare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 (edited) · Report post @Mo Deci cum s-ar spune: cine nu e de aceeasi parere cu mine trebuie sa plece. Mai devreme ma intrebati care e diferenta dintre mine si becali, ca eu le-am dat ban alora iar becali a dat interdictii. Dar diferenta intre voi si el care este ?Voi nu vreti sa dati ban/interdictii? de vreme ce un om e moderator, s-a dovedit ca omul este indeajuns de intelligent incat sa poata decide de unul singur care e agitator Am inteles, deci un moderator care da ban unui agitator inseamna ca este inteligent si are dreptate. Un admin care da ban unuia care l-a luat la misto, sau unuia care il jigneste de luni de zile, nu are dreptate si e asemanat cu Becali. Referitor la planul scris de tine. In principiu s-a facut si pana acum, cu diferenta ca au mai scapat si articole neutre. Deci puteti sa puneti in aplicare, problema este ca o sa se scrie in continuare si cate o stire despre Steaua, sau lala - cum va place voua sa ziceti. Daca stau si ma uit la sondajul cu pricina, observ ca parerile sunt imparite, voi avand doua voturi in plus, care sunt date de moderatorii alesi de voi. Voturi care putea fi total diferite daca erau date de alti moderatori, de exemplu alesi de mine. Deci, daca asta este planul vostru de "radicalizare", raspunsul este NU. Parerile voastre, dupa cum se vede din sondaj, nu sunt imbratisate si de restul userilor, deci nu se vor aplica. Puteti sa continuati sa scrieti, puteti sa veniti cu alt plan sau puteti sa nu mai faceti parte din staff. Your choice, vorba lui Alex. Si da, imi asum decizia asta. Edited December 17, 2011 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post Daca tot ne apucam sa discutam de Puiu, pai hai sa o facem. Puiu este un dobitoc si imi asum raspunderea pentru ce spun. Nu mai are nicio legatura cu Puiu pe care il stiam noi si cu care am crescut. Dragul de Puiu se distra cu fiisu la o masa, in pubul lui de la Eroilor, cand baietii de la Shelter bagau bastoanele in oameni nevinovati, iar reactia lui era "si eu as face la fel cu huliganii, pana una alta Gigi baga banii si isi toaca nervii". I se rupe lui ca noi nu ne mai identificam in aceasta echipa, cum i s-a rupt si cand s-a dus in tiganie. Daca noi avem impresia ca el reprezinta salvarea, atunci o sa primim inca o lectie de "onoare" din partea unei foste "glorii". Cum spunea Mo mai sus, trebuie pus piciorul in prag si stabilit ce facem, pentru ca nu mai merge cu jumatati de masura. Trebuie stabilita o strategie clara a directiei site-ului si a oamenilor care vor lucra in continuare. Vine iarna, avem timp sa stabilim ce si cum, numai de data asta sa facem asta si nu sa vorbim si apoi lucrurile sa ramana identice. Ori anti creditor si promovarea istoriei steliste si toleranta zero pentru adevarati, ori ramane asa cum suntem acum si ne hotaram cine mai scrie/modereaza, etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2011 · Report post @Alex @Mo Faceti, frate, planu' ala, asa cum va rog inca dinainte de existenta acelui poll, sa discutam chestii concrete. Daca veneati cu el inca de atunci, nu se mai pierdea nici atata timp, nici nu mai existau atatea "discutii". Nu stiu cum ati avut atatia nervi pentru atatea certuri, dar nu ati "pierdut" 2 zile pentru a pune cap la cap niste idei! Pun la bataie, inca de pe acum, 50 de lei ca la el vor adera mai multi oameni decat pare acum. Ca un mic "detaliu": numiti clar si oamenii pe care va veti baza, sa nu para ca mergeti sa cuceriti Polu' Nord in sandale, slapi si cu ochelari de soare la ochi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Daca stau si ma uit la sondajul cu pricina, observ ca parerile sunt imparite, voi avand doua voturi in plus, care sunt date de moderatorii alesi de voi. Voturi care putea fi total diferite daca erau date de alti moderatori, de exemplu alesi de mine. Noi? Care noi am ales moderatorii? Sa-ti amintesc ca, atunci cand am ales moderatorii noi, i-am intrebat pe toti; i-am rugat sa vina cu propuneri? Si i-am ales exact pe cei care au avut cele mai multe voturi? Ca o parte din cei nominalizati, cum ar fi red&blue_boy sau danimarcu au refuzat asta nu e problema mea. Spui de parca am ales moderatorii exact cu scopul asta in minte. I-am ales pentru activitatea lor pe forum. Si daca nu-ti convin moderatorii, atunci de ce nu ai zis cand i-am ales? Apropo, din moderatorii noi, nu-l stiam decat pe Maye. Cu Alecs am vorbit o singura data pe messenger, pe ebonyc nici macar nu il am in messenger. Oamenii mei, ce mai... @Lari O sa ma chinui sa-l fac atunci cand o sa vina cineva sa spuna clar ce facem, in ce directie mergem. Cineva, adica cel care detine site-ul. Tu crezi ca daca vine azi G.Stan si zice: "facem asa, mergem spre radicalizare", gata, ne apucam fara sa avem vreun plan in prealabil? Fara sa-i consultam pe aia care au votat? Eu nu ma apuc sa pierd timpul cu un plan detaliat, sa vorbesc cu oamenii(adica sa-mi pun obrazul) ca apoi sa vina Azzido sau Marius sa-mi spuna ca si adevaratii sunt stelisti, si ei au dreptul la exprimare si sa sustinem un proiect mort din fasa care ar mai pune o glorie stelista ca un bibelou in organigrama Stelei? Ca doar persoana Anghel Iordanescu este mai importanta decat Steaua! Ideea este simpla: noi vroiam mai intai sa vedem daca exista dorinta pe site, daca vreti sa faceti ceva, orice, pentru a scoate site-ul din starea asta. Apoi urma sa facem planul. Toti. Asta pentru ca nu ma astept sa fiu eu cel mai destept si ma astept sa fie oameni pe aici care sa aiba ideei mult mai bune ca ale mele. Nu era vorba de faptul ca stabilim ca radicalizam si apoi fac eu cu Alex numai ce vrem noi. Era vorba de tenta generala, daca suntem pregatiti sa fim anti, chiar daca asta inseamna trafic in minus. Si apoi stabileam cu totii ce inseamna exact anti, mai ales din punct de vedere al redactiei. Dar e mai usor sa va ascundeti in spatele unor scuze de gen "nu exista plan". Apoi veti gasi alta ca, deh, e mai usor sa fi neutru. De parca eu si Alex suntem unii care au venit acum de pe strada si nu stiti ce ne poate mintea. Ma jur, va comportati de parca va e frica de vreun dictator. De fapt nu e frica, ci lene, lehamite, renuntare. Sa va tineti lala. O meritati! Edited December 18, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Virgil stiu ca vezi postarea asta. Spune-le baietilor de cate ori m-ai jignit tu si totusi inca mai esti pe forumul asta cu acces la moderare, asta ca tot vorbim de cumetrii... Baietii nu au decat sa citeasca scrisoare pe care ti-am adresat-o fix pe sectiunea moderatorilor. Te-am jignit, asa cum spui tu, iar tu ai considerat ca in afara de jigniri am avut si dreptate pe undeva. Ce ti-am scris atunci a fost o incercare de totul sau nimic. Nu numai ca nu m-ai banat sau ca nu mi-ai replicat in aceeasi maniera, dar mi-ai acceptat revendicarea daca tin bine minte. In alte randuri ai fost receptiv la propunerile mele. De pilda, daca nu-ti ceream sa consideri redactorii, colegii moderatorilor si sa le dai acces pe aceasta sectiune, ar fi fost si astazi simpli utilizatori care aveau obligatia sa scrie articole in anumite zile ale saptamanii. Daca nu ti-as fi sugerat ca numele lor sa fie scrise cu o culoare diferita de cea a utilizatorilor, iar sub numele lor sa fie specificat "redactori", probabil ca nici astazi nu ar fi participat la aceste discutii. Pentru mine e cat se poate de cert ca Azzido isi foloseste capul atunci cand ia masuri. Cat despre constiinta si caracterul lui, sunt in afara oricaror banuieli. http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=317669 Edited December 18, 2011 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Mo, balacareala asta trebuie sa se opreasca. Si la Nemultumiri, si pe unde mai arunci alte ironii, (cum ar fi topicul lui xray), mici mizerii si altele. Am inteles, nu esti de acord cu Cristi, bun. Dar nu e necesar sa vada TOATA LUMEA ce probleme avem noi pe intern si ce discutam noi AICI. Regulamentul intern chiar tu l-ai redactat, nu? Nu va mai balacariti, acuzati, intepati, jigniti in public! P.S. Ooo, salut domnul Virgil. Edited December 18, 2011 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Regulamentul de ordine interna spune ca eu ma ocup de moderare. Atata timp cat Azzido il incalca si-mi schimba mie echipa de moderare, dandu-l afara pe unul din putinii care munceste, si eu pot sa-l incalc cum vreau. Apropo, cineva i-a dat iar acces lui xray, fara sa consulte pe nimeni, nici macar fara sa spuna. Ieri avea bifata casuta cu restrictie pe perioada nelimitata(stiu, ca am verificat), azi nu mai era bifata. Si nu aparea nici o sanctiune in log-ul de sanctiuni. Sunt tare curios cine poate modifica sanctiuni fara sa apara in log. Si, da, in topicul lui xray am scris ce am scris si asa o sa las. Asta pentru ca nu vreau eu sa-mi iau injuraturi ca l-am lasat pe ala inapoi pe site fara sa fiu vinovat. Pe redondo mi l-am asumat, ca am fost de acord cu readucerea lui. Pe xray nu! Nu e vorba ca nu sunt de acord cu Cristi. Nu eram de acord cu el nici acum o saptamana si, oricat ai cauta, n-o sa gasesti o postare de-a mea ironica pe forumul public la adresa lui. Dar daca asta este landul lui Azzido, ce sens mai au regulamentele interne sau regulamentul forumului, daca tot vorbim de asta? Deja nu mai are legatura cu faptul ca Maye a fost dat afara. Ci cu faptul ca regulamentele au fost bune, pana cand i s-a pus pata lui Azzido... Edited December 18, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Apropo, cineva i-a dat iar acces lui xray, fara sa consulte pe nimeni, nici macar fara sa spuna. Ieri avea bifata casuta cu restrictie pe perioada nelimitata(stiu, ca am verificat), azi nu mai era bifata. Si nu aparea nici o sanctiune in log-ul de sanctiuni. Sunt tare curios cine poate modifica sanctiuni fara sa apara in log.... Pai si ce era asa de greu sa spui asta aici? Trebuia sa go public? Ce, crezi ca a venit un necunoscut oarecare si i-a anulat banul lui xray? De-aia ai scris acolo "rusine:, "pe ascuns", etc.? Nu ti-a fost clar ca a fost cineva din staff? Ajuta pe cineva (in afara orgoliului tau de prescolar) faptul ca ai informat opinia publica despre parerea ta in legatura cu anularea banului lui xray? Ajuta pe cineva faptul ca publicul stie ca avem probleme in interior? Ajuta pe cineva faptul ca tocmai TU, seful mozilor, aduci la cunostinta publicului problemele pe care le avem aici? Foarte serios acum, de ce nu te rezumi la a aduce critici aici, pe topicul asta? De ce scrii peste tot? De ce probleme noastre trebuie aduse la cunostinta tuturor? Pe bune, parca un coleg ti-a furat jucaria si fugi la public ca si cum ai fugi la doamna educatoare. Iti zic eu, faptul ca Kellerman sau Adrian iti dau dreptate (fara ca ei sa stie ce se discuta aici) nu-ti ajuta cauza, ba din contra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post Gresesti daca tu crezi ca ma intereseaza cine-mi tine partea pe forum. Nu fug la nici un public, de altfel, puteam sa zic mai multe pe public pe care nu le-am zis. Nu am zis de la ce a pornit. Si nu, nu puteam sa zic aici. Pentru ca nici Azzido nu a zis aici nimic, ci i-a dat acces. Pentru ca abia ieri ma intrebau unii ce cauta xray pe site si le-am spus ca are restrictie pe perioada nelimitata. Pentru ca lumea stie ca, teoretic, eu ma ocup de moderare. Si eu n-o sa fiu coordonator numai cand vine vorba de luat ****. Daca Azzido i-a dat acces sa si-o asume, nu s-o faca pe ascuns ca sa ne luam apoi toti injuraturi pentru asta. Ajuta pe cineva readucerea astuia pe site? Mai ales cand avea numai vorbe de bine de spus despre site-ul asta pe suportersteaua. Dar, na, hai sa-i eliminam pe aia de-si fac treaba cat de cat si sa readucem toate oile! Edited December 18, 2011 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 (edited) · Report post P.S. Ooo, salut domnul Virgil. Sa traiti domnule axl! Edited December 18, 2011 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post Pai gandesti stramb. Maye. Conteaza prea putin ca Azzido l-a dat afara, ce conteaza cu adevarat e faptul ca Azzido ti-a dat tie un om afara din echipa si pe tine te durea mai mult de banurile lui Joga si Stix decat sa-ti aperi oamneii pe care ar trebui sa-i coordonezi. Dupa ban prima ta reactie a fost una de resemnare jignita, nu i-ai cerut lui Azzido sa-si rectifice pozitia in legatura cu Maye. Maye , omul tau, colegul nostru moderator era esentialul, nu faptul ca Azzido a comis sau n-a comis un abuz si-a banat 3 insi. Xray. Xray e o mizerie si readucerea lui pe site e nesemnificativa. In schimb faptul ca toata lumea stie acum ca sefului mozilor i s-a pus pata pe admin si se coalizeaza cu altii nemultumiti de el e mult mai grav. Mo, din ce vad eu esti depasit de orice situatie iti apare in cale. De fiecare data cand se intampla ceva serios, in loc de solutia si atitudinea cele mai bune, alegi solutia si atitudinea cele mai proaste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2011 · Report post http://www.libertatea.ro/detalii/articol/T...iei-370343.html Share this post Link to post Share on other sites