Sign in to follow this  
Followers 0
Azzido

Articole de adaugat pe prima pagina

621 posts in this topic

1. e de la site, apar semne ciudate cand editezi un articol care are in titlu diacritice sau cratime. nu ai ce sa-i faci decat sa fii atent si sa pui titlul corect de fiecare data

2. nu poti. le inlocuiesti, apoi le muti manual pe prima pagina. stiu, e o aberatie, dar asta se intampla in momentul de fata...

Diacriticele se becalesc chiar si numai daca deschizi articolul cu pricina.

Hai Costi cu alea 45 de bulioane! :photo:

BASCHET: Divizia B, et. 4

Steaua - Univ. II Pitesti

03 dec, 15:00, "Mihai Viteazul"

Nimic, nimic, pe prima pagina?

Nu. Nimic, nimic.

Am primit pe mail articolul de mai jos. Il postez eu mai tarziu, nu va impacientati. fular-campionii

o echipa de visa

tatarusanu,milanov,gardos,chiriches,Alessandro da Silva (Atletico Paranaense) sau Ronny Heberson (Sporting Lisabona) bourceanu,brandan, sarmartean tanase,varga si varf tatu fara varf impins si toti cei 3 din spatele lui tatu mobili la fel de bun in partea dreapta avea loc dayl moreno si in centru tyago gomez cu Juan Carlos Toja

jigodie

'Te-n cur m-am'mare, acum vroiam sa-l postez eu aici.

Edited by Lari
Deci tocma' ai recunoscut ca esti o putoare (mai mare ca mine) :P

da, l-am citit si eu. in principiu are dreptate, dar nu stiu cat de bine e sa ne implicam in politica. voi ce parere aveti ?

merita pus. nu incita pe nimeni la actiuni de ordin politic sau de alt fel, doar informeaza asupra gastii gretoase de la putere.

Sa traiasca opozitia, cinstita si dreapta !

Cine o fi ala...

Cine o fi ala...

Unu' pe care era eu sa-l votez, alaturi de Placinta. Bine ca am avut o inspiratie de moment si-am pus stampila pe UDTR.

Cine o fi ala...

unul de treaba care s-a oferit voluntar sa ne bage la mititica pt o fumigena.

Genul asta de lege exista doar in Romania? Intreb.

Genul asta de lege exista si in alte tari...logic. Doar ca legea 4/2008 a adunat cele mai nasoale sanctiuni din toate legile europene si le-a pus intr-o lege, fara sa tina cont de pericolul social, de factori economici, de nimic. Au reusit sa scoata o lege idioata, inaplicabila in Romania din cauza infrastructurii, dar care a marit nivelul abuzurilor si a dat frau liber la interzis mesaje si steaguri si rupt oase. Propunerile distinsului domn Trasculescu nu fac decat sa o faca si mai nasoala decat era. Or, eu n-am auzit pe nicaieri in Europa sa faci puscarie pentru o torta data pe stadion, mai ales cand tu, teoretic, ai voie sa o folosesti pe strada nestingherit. De asemenea, nu inteleg de ce pe un stadion trebuiesc aplicate niste sanctiuni mai mari decat pe strada(nu era de ajuns codul penal pentru asta?) De ce trebuie sa ai o sanctiune mai mare pentru o fapta pe care o comiti in stadion, decat pe strada? Intreb.

Daca aceasta lege exista in timpul protestelor,multi stateam acuma pe sectie la fiecare meci si multi erati nevinovati.Este o lege stupida care le va permite cluburilor si jandarmeriei prn abuzuri repetate sa scape de orice personaj incomod de pe stadion,definitiv.

@ Costi

Merci ca m-ai luminat ! Asadar, sunt pro articol. Sa se spuna adevarul !

Edited by MoWeed

Fratilor, propun sa fiti mai selectivi cu ce apare pe prima pagina. Articolul Rusine si scarba nu e de noi. Nu vorbesc de mesaj, ma refer la forma lui. E ... scolaresc. L-am primit si eu pe mail, l-am sters si-am fost surprins sa-l vad aici, pe prima pagina.

@Axl

O sa fim selectivi cand o sa avem de unde alege. Pana una alta cred ca e primul articol venit pe mail in ultimele 2-3 saptamani.

Nu, a mai venit si-al lui Jigodie zilele trecute. Dar pe ala nu l-a publicat nimeni.

Bine m-ati gasit.

Axle, iar dormi? :banned:

trasferurile ierni

fundas dreapta Nicolas Frey, de la Chievo, mijlocas Omri Kende de la Hapoel Tel-Aviv sau , Gregory Nelson de la tsk., atacant platini tsk sau tony u Cluj....bomblele ce pot fi facute ...fundas dreapta rapa pentru mijloc wesley,sarmartean,dacian varga atac moraes; platini;

jigodie

Sign in to follow this  
Followers 0