Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Din 2003, cu iz de bekli. Marius Lacatus este o legenda,este un simbol ... Asta nu poate nimeni s-o conteste. In rest sunt de acord cu ironia din comentariul tau! Edited October 21, 2010 by Astristul Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Sper ca acum nu mai aveti ce zice de Banel....ne-a scos in meciul asta... Nu a dat chiar 2 goluri cum ma asteptam ,dar a dat aproape un gol (a obtinut inteligent o lov libera,iar apoi tot el a executat-o perfect si a determinat un autogol al olandezilor) Bravo Steaua,avem sanse f mari de calificare acum !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Mi-au furat baietii vreo 950 ron la pariuri. M-a batut Dumnezeu ca am pariat pe adversari. Sunt asa fericit ca am facut egal. Fiind ontopic, ma apuca un sentiment imens de tristete and vad ca jucam cu niste echipe atat de slabe gen o echipa din Anglia de pe locu' op'spe, echipa de rezerve a lui Napoli, un Utrecht care daca jucam ca oamenii trebuia sa le dam de la 3 in sus. Mi-e dor de Steaua. Edit: @banelinho Te rog frumos, fa un bine societatii si sinucide-te. Tiganul a fost printre cei mai slabi din teren, ca de obicei. De vreo 5 ori l-a batut o preluare de gradinita, pase nu mai spun, centrari numai aiurea. Intrebari? Edited October 21, 2010 by pytycrys Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post cum e posibil acceasi jucatori ,acum o luna puteau si sa faca u stop si sa dea o pasa , acum se invirtesc ca curcile chioare pe teren .... aaaaa cred ca am si raspunsul .... nu avem antrenor ... ..as mai suporta o umilinta a lui Lacatus doar sa fie schimbat cu Dan Petrescu ..... de departe se vede disperarea si neputinta in jocul Stelei exact ca in 2008 .... HAOSSSSSSSSSSS in echipa ... sa arzi in Iad ciobane doamne uunde-i echipa aia facuta de Piti , care avea siguranta in joc .... cu care nu -mi era rusine daca pierdeam Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Mi-au furat baietii vreo 950 ron la pariuri. M-a batut Dumnezeu ca am pariat pe adversari. Sunt asa fericit ca am facut egal. Fiind ontopic, ma apuca un sentiment imens de tristete and vad ca jucam cu niste echipe atat de slabe gen o echipa din Anglia de pe locu' op'spe, echipa de rezerve a lui Napoli, un Utrecht care daca jucam ca oamenii trebuia sa le dam de la 3 in sus. Mi-e dor de Steaua. Edit: @banelinho Te rog frumos, fa un bine societatii si sinucide-te. Tiganul a fost printre cei mai slabi din teren, ca de obicei. De vreo 5 ori l-a batut o preluare de gradinita, pase nu mai spun, centrari numai aiurea. Intrebari? Saracu' de tineeee... esti extra-patetic Vorbele tale n-au valoare in fatza statisticii meciului...a dat un assist si punct.Mucles,vorba lu Apostol,ca nu mai ai ce zice . De fapt,ai vorbit tu singur despre tine,ai pariat pe Utrecht,no comment,nici nu ti-a iesit pariul si ai si pariat si contra Stelei...jalnic... Presupun ca ai si tipat la ratarile lui utrecht,dar vai..tu esti stelist din ala ,adevarat,nu te putem intelege noi,"prostimea,suporterii simpli"... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Latovlevici a batut lovitura, ca Banel e incapabil. Bine, e imposibil sa ii explici ceva unui * ca banelinho, ca el nu stie fotbal. Edited October 21, 2010 by Daniel-Ionut Eeee... calm! :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Nu inteleg cu dracu de il pune pa Szekely sa joace pe alt post decat este obisnuit, da pa cioroi nu il clinteste nimeni din lot , bah daca indianu asta juca in anii 80-90 nu era demn nici sa fie scuipat pe el Edited October 21, 2010 by zloty Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post @pytycrys doar o intrebare,ce meciuri mai aveai pe bilet ? @banelinho:nici nu indraznesc sa am pretenti de la tine sa fi cat de cat moral avand in vedere ce fotbalist ti-ai ales ca idol,uitati-va ce semnatura are"Forza Steaua !!! Forza Banel Nicolitaaa !!!" desprinsa dintr-o manea daca nu gresesc Sa nu fiu total off topic: Joaca Steaua zici ca-i Barcelona!Banel zici ca-i Iniesta da mai inchis la culoare si nu in ultimul rand i-am subordonat! Edited October 21, 2010 by steaua_cristian Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Saracu' de tineeee... esti extra-patetic Vorbele tale n-au valoare in fatza statisticii meciului...a dat un assist si punct.Mucles,vorba lu Apostol,ca nu mai ai ce zice . De fapt,ai vorbit tu singur despre tine,ai pariat pe Utrecht,no comment,nici nu ti-a iesit pariul si ai si pariat si contra Stelei...jalnic... Presupun ca ai si tipat la ratarile lui utrecht,dar vai..tu esti stelist din ala ,adevarat,nu te putem intelege noi,"prostimea,suporterii simpli"... ba ,da esti incredibil *.......esti de aceeasi etnie ca ciordel,pt ca nu mi pot explica toate prostiile pe care le scrii? Edited October 21, 2010 by Daniel-Ionut Usor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Bai, voi nu vedeti ca asta e troll care o face cu intentie ? refuz sa cred ca exista cretini care imping nivelul de prostie la un asa nivel precum o face el. Propun ca user-ul din spatele acestui "pamflet" sa se dea batut...am inteles o data, de doua ori, de trei ori...dar pana cand ? Gluma e gluma, dar ... opreste-te. Edited October 21, 2010 by Kellerman Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 (edited) · Report post Saracu' de tineeee... esti extra-patetic Vorbele tale n-au valoare in fatza statisticii meciului...a dat un assist si punct.Mucles,vorba lu Apostol,ca nu mai ai ce zice . De fapt,ai vorbit tu singur despre tine,ai pariat pe Utrecht,no comment,nici nu ti-a iesit pariul si ai si pariat si contra Stelei...jalnic... Presupun ca ai si tipat la ratarile lui utrecht,dar vai..tu esti stelist din ala ,adevarat,nu te putem intelege noi,"prostimea,suporterii simpli"... Toti iti zic ca esti *, da' tu batman, batman. Bine, Banel a fost genial, a dat o pasa de gol cand s-a intrupat in corpul lui Latovlevici parasindu-si interiorul corpului, detasandu-si sufletul printr-o yoga practicata spiritual in adancul mintii sale. Edited October 21, 2010 by Daniel-Ionut Usor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post @banelinho_16, potoleste-te ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Cred ca maestrul Lacatus isi va demonstra din nou clasa mondiala. Azi in cel mai bun caz vad un egal chinuit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Saracu' de tineeee... esti extra-patetic Ba, parca facusem un pariu cu tine, ca daca Banel nu reuseste 4-5 centrari bune tot meciul, nu mai intri pe forum.. katzist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Tanase 2 pase. Un capitan unic in felul sau ! De Banel nu mai spun,ca nu sunt nici jumatate supoter pe cat este banelinho_16. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2010 · Report post Banel marele jucator , si intradevar inteligent :)banelihno ma bufneste rasu cand citesc ce scrii tu , dar in acelasi timp imi este si mila de tine Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2010 · Report post nu e Banel mare jucator si nici inteligent, insa are o mare calitate NU se lasa. si cand a fost huiduit, hulit si injurat NU s-a lasat. pacat ca nu e un pic mai tehnic si mai destept pt ca ar fi valorat cel putin 6 mil ca si Radoi ma tot mir cum drac parca numai el alearga, indiferent de adversar, indiferent de cum joaca echipa; nu intotdeauna, insa mult mai rar are episoade de frecat menta in schimb acest Tanase e un P....LA de fotbalist de cate ori il vad imi vine sa ma arunc pasele ii ies foarte rar, driblingurile mai deloc, suturi extrem de rar pentru 1,5 sau 1,8 mil pe juma' din el e extrem de mult Ilie cred ca a incercat sa-l responsabilizeze prin faptul ca l-a pus capitan, insa nu cred ca merita s-a nascut mare speranta si deja e mort tot speranta Banel marele jucator , si intradevar inteligent :)banelihno ma bufneste rasu cand citesc ce scrii tu , dar in acelasi timp imi este si mila de tine Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2010 · Report post Sper ca acum nu mai aveti ce zice de Banel....ne-a scos in meciul asta... Nu a dat chiar 2 goluri cum ma asteptam ,dar a dat aproape un gol (a obtinut inteligent o lov libera,iar apoi tot el a executat-o perfect si a determinat un autogol al olandezilor) Bravo Steaua,avem sanse f mari de calificare acum !!! era odata un tigan prost, sarac si urat. ii spune lui tat-su ca se insoara cu cea mai frumoasa, bogata si desteapta fata din sat. tat-su ii zice ca e tampit, asa ceva nu se poate. dar tiganul ii raspunde: eu vreau, deci treaba e pe jumatate rezolvata. asa si cu tine. avem doua puncte, ne mai trebuie vreo 12 si ne calificam. dar din pacate nu mai sunt decat 9 puncte in joc. Share this post Link to post Share on other sites