Daniel-Ionut

Utrecht - Steaua 1-1 (0-0)

118 posts in this topic

utrecht_mic.gif VSsteauafc_mic.gifUtrecht - FC Steaua

Joi, 21 octombrie Steaua se deplaseaza pe stadionul Galgenwaard, pentru a da piept cu olandezii de la Utrecht, echipa la care activeaza si fostul stelist Nesu.

Meciul care conteaza pentru etapa a 3-a din grupele Europa League va fi transmis de Pro TV incepand cu ora 20:00.

Pana acum Steaua a acumulat un punct dupa 1-4 cu Liverpool si 3-3 cu Napoli, in timp ce Utrecht a strans 2 puncte, dupa doua partide incheiate cu acelasi scor, 0-0 cu Napoli, respectiv Liverpool.

Echipe probabile:

Utrecht: Vorm, Cornelisse, Nesu, Duplan, Silberbauer, van Wolfswinkel, Mertens, Schut, Lensky, Mulenga, Wuytens.

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevic - Nicolita, Apostol, Ricardo, Tanase - Stancu, Surdu

Ultimul rezultat:

Utrecht - De Graafschap 2-2

Dinamo - Steaua 2-1

Cote:

1(1.75) X(3.55) 2(4.20)

FORZA Steaua! :oleole:

Javrele ne-au batut ... :| de la meciul asta la ce sa ma astept,la un joc spectaculos ?! neah :-j cine stie cate ne da Utrecht.Poate da Dumnezeu si ii trece lui Laca' prin cap sa il bage pe Radut in locul lui "Mucles"

oricum

Forza Steaua :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Dupa mizeria de meci de aseara,parca nu mai imi arde de nici o europa,de nimic.Sper doar ca pentru meciul cu Utrecht,sa nu se mai bage oierul la echipa si sa-l lase pe Lacatus sa faca echipa cum vrea el.Nu ma astept la victorie,chiar daca in mod normal ar trebui sa-i batem,macar pe astia.

Sper doar sa nu ne facem de ras si oricum ar fi sa numai fie vreo faza ca la meciul cu Napoli,ar fi prea dureros(si periculos pentru sanatatea noastra) sa retraim macar o parte din acele momente

in mod normal ar trebui sa-i batem,macar pe astia.

in mod normal Utrecht a batut pe Ajax cu 2-1 deci nu stiu cat de normal ar fi sa ii batem.

Eu sper sa facem un egal.

Stie cineva la ce ora ajung suporterii in Utrecht?

un suporter din olanda care vrea sa vina la meci

Este un Topic in care vad ca se vorbeste despre deplasarea la Utrecht AICI

Edited by S.Mariuss

in mod normal Utrecht a batut pe Ajax cu 2-1 deci nu stiu cat de normal ar fi sa ii batem.

Eu sper sa facem un egal.

Si Alcorcon a batut pe Real cu 4-0 anu trecut :))

Mi se pare aiurea sa zici ca daca au batut o echipa mare n-avem nici o sansa in fata lor.

Fotbalul se joaca pe goluri, nu pe rezultatele din ultimele meciuri.

Avem sanse sa-i batem... asta daca n-avem iar un arbitraj exceptional

Edited by iNsTiGaToR

2-0 pentru utrecht, goluri Van Wolfswinkel.

Nu avem forta sa facem fata jocului unei echipe olandeze. Probabil ca o sa stam cu curu-n poarta tot meciul.

La fel ca anul trecut, Kapetanos si Szekely sunt jumate din echipa. Cealalta jumatate sunt Stancu si Tanase.

Bate Utrecht, asta e foarte clar. Daca bate Steaua, nu ma supar deloc.

Edited by Virgil

Nu avem forta sa facem fata jocului unei echipe olandeze. Probabil ca o sa stam cu curu-n poarta tot meciul.

La fel ca anul trecut, Kapetanos si Szekely sunt jumate din echipa. Cealalta jumatate sunt Stancu si Tanase.

Evident in atac.

Celelalte doua jumatati de echipa sunt Tatarasanu si Bonfim, Geraldo si Ricardo.

Daca joaca Utrecht cu noi precum cu Liverpool,n-avem sanse...Sper barem sa nu ne facem de ras...Poate scoatem un egal chinuit,dar nu mai conteaza,s-asa nu ne calificam...

Si Alcorcon a batut pe Real cu 4-0 anu trecut :))

Mi se pare aiurea sa zici ca daca au batut o echipa mare n-avem nici o sansa in fata lor.

Fotbalul se joaca pe goluri, nu pe rezultatele din ultimele meciuri.

Avem sanse sa-i batem... asta daca n-avem iar un arbitraj exceptional

Eu zic sa nu comparam Steaua cu Real si Utrecht cu Alcoron.

Dupa mizeria din groapa mi-e rusine sa mai si vorbesc pe site pff cat de urat , ..... de javre si-a cam luat-o in cap

Edited by PrymarU

Corect

Ceea ce este extrem de interesant este faptul ca echipele olandeze in general exceleaza in atac, dar au aparari foarte fragile pentru fotbalul european. Dovada este media de goluri pe meci, care mi se pare ca este cea mai puternica din fotbalul occidental. 

Dar cand o sa vedem vreo echipa romaneasca (de club sau nationala) care sa atace o formatie din Vest... si sa aiba un joc combinativ? Plm, mai usor e sa dam vina pe arbitru. Pana acum, arbitrii ne-au furat victoriile cu: Liverpool, Napoli, Dinamo, etc. Da da... ce simplu e.

Un meci dificil dar nu imposibil :) ce-o fi o fi.... X

-pacat insa ca meritam sa batem javrele :-j

Utrecht - Steaua: 2-1.

nu batem...

Bate Utrecht, asta e foarte clar. Daca bate Steaua, nu ma supar deloc.