Posted October 6, 2010 (edited) · Report post Nu luati acest comment in nume de rau, dar toti care va entuziasmati cu acele scoruri SF gen 0-5 in groapa sunteti putini naivi... Ganditi-va pentru 1 minut la meciurile de anii trecuti, niciodata pentru un Steaua - Dinamo nu se va tine cont de forma de moment, pozitia in clasament sau scandalurile de la club... in ultimele meciuri directe indiferent de situatie, trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca Dinamo s-a mobilizat mai bine decat noi si mereu au profitat din plin... 2006 1-1, gol ultimul minut Dennis Serban dupa un slalom de vis prin apararea noastra visatoare ... Noaptea de Inviere 2007, 2-4 in Ghencea ... in 2008 cu toate ca ei nu mai trageau pentru nimic iar noua ne ajungea si egalul 2-1 in groapa si au trimis titlul la Cluj ... primul meci cu Dorinel antrenor (daca nu ma insel), dupa un meci excelent al nostru, 1-1 dupa un joc infect al lui Dinamo cu un gol pe final ... Indiferent in ce forma s-au aflat, mereu s'au motivat mai bine decat noi in ultimii ani, au inteles ma bine aceste meciuri, cuvantul DERBY, daruinta, sacrificiu si cu foarte mult noroc au un palmares favorit impotriva noastra in ultimii 5 ani... Asa ca mie unu imi este putin "teama" de acest meci, si de acel adversar care il credem la pamant si aproape mort... Sper din tot sufletul sa ma insel si sa defilam cu un linistitor 0-3 ...dar v-a fi un meci greu... cu un Andone care isi joaca ultima carte... Mea Culpa daca gresesc...Numai bine! Nu poti decat visa, ca Steaua va fi a ta... Cioban dement, incult si impertinent... Edited October 6, 2010 by Zerg Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Ganditi-va pentru 1 minut la meciurile de anii trecuti, niciodata pentru un Steaua - Dinamo nu se va tine cont de forma de moment, pozitia in clasament sau scandalurile de la club... Corect. Plus ca e si pauza asta pentru nationala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post in meciul asta nu am cum sa nu tin cu Steaua deci sper sa batem forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post in meciul asta nu am cum sa nu tin cu Steaua pai si? cu cine tii de fel ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post de fel tin cu Steaua dar de la alte secti nu cu cea de la fotbal pentru mine acea echipa este numai FC Steaua puteti sa ma injurati dar numi retrag parerea Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post e greu sa mai crezi in echipa asta glorioasa atata timp cat este camatarul de fecali acolo Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Nu o sa fie un meci usor dar oricum .... ii rupem ..... Marcheaza : B.Stancu si Bilasco 2 - 0 Ati vazut poza cu "printul " nud Cred ca lui Borcea i-o crescut tensiunea cred ca o inebunit .... nu cred ca o sa joace prea bine "printul" Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post din 2004 pana in ziua de azi, cred k a aparut moda Mutu , toti trag pe nas, si fotbalul s'a dus pe puIa .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Nu luati acest comment in nume de rau, dar toti care va entuziasmati cu acele scoruri SF gen 0-5 in groapa sunteti putini naivi... Ganditi-va pentru 1 minut la meciurile de anii trecuti, niciodata pentru un Steaua - Dinamo nu se va tine cont de forma de moment, pozitia in clasament sau scandalurile de la club... in ultimele meciuri directe indiferent de situatie, trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca Dinamo s-a mobilizat mai bine decat noi si mereu au profitat din plin... 2006 1-1, gol ultimul minut Dennis Serban dupa un slalom de vis prin apararea noastra visatoare ... Noaptea de Inviere 2007, 2-4 in Ghencea ... in 2008 cu toate ca ei nu mai trageau pentru nimic iar noua ne ajungea si egalul 2-1 in groapa si au trimis titlul la Cluj ... primul meci cu Dorinel antrenor (daca nu ma insel), dupa un meci excelent al nostru, 1-1 dupa un joc infect al lui Dinamo cu un gol pe final ... Indiferent in ce forma s-au aflat, mereu s'au motivat mai bine decat noi in ultimii ani, au inteles ma bine aceste meciuri, cuvantul DERBY, daruinta, sacrificiu si cu foarte mult noroc au un palmares favorit impotriva noastra in ultimii 5 ani... Asa ca mie unu imi este putin "teama" de acest meci, si de acel adversar care il credem la pamant si aproape mort... Sper din tot sufletul sa ma insel si sa defilam cu un linistitor 0-3 ...dar v-a fi un meci greu... cu un Andone care isi joaca ultima carte... Mea Culpa daca gresesc...Numai bine! Nu poti decat visa, ca Steaua va fi a ta... Cioban dement, incult si impertinent... Da,foarte adevarat ce spui.S-a nimerit atat de bine pauza asta de 2 saptamani pentru ei.Totusi,poate ne mobilizam si noi acum si ii batem,la ce rezultate avem cu ei in ultimii ani,ar fi cazul sa ne razbunam.Orice rezultat este bun,numai victorie sa fie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post As spune ca Steaua e pe val. As mai spune ca jocul Stelei e mai spectaculos decat al cainilor, ca atacul, mijlocul si apararea ros albastra sunt in finit superioare groparilor. N-au nicio sansa in fata noastra. Ii vom face de ras. Exagerez? Sper ca nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 (edited) · Report post Exagerez? Putin! Edited October 6, 2010 by red&blue_boy Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 (edited) · Report post Cred ca lui Porcea i-o crescut tensiunea cred ca o inebunit .... nu cred ca o sa joace prea bine "printul" Porcea e bagat el in alte porcarioare de a inceput sa aiba pre-infarcturi ! Nu i-se trage de la Printu` lui peshte-prajit , are el alte "afaceri" pe cap. Mi-e teama de altceva , ca vom face un egal , desi toata lumea va fi de acord ca am fi meritat victoria si ca din nou am ratat o ocazie de a-i bate pe javre acasa , ca nu-i mai prindem in perioade din astea de tavaleala+scandal prea curand...etc... Merg pe egal , nu stiu de ce dar asa-mi dicteaza flerul si...istoria din ultimii ani. Imi doresc din suflet sa castigam dar sa inteleaga si jucatorii ce inseamna acest derby pentru STELISTII din intreaga tara si nu numai , sa nu mai joace in dorul lelii ca si cum ar juca cu...Astra sau mai stiu eu cine. Javrele trebuiesc calcate-n picioare indiferent de locul ocupat in clasament , trebuie tinuti la respect , NOI SUNTEM STEAUA !!! Edited October 6, 2010 by ultras_laziale Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Laziale, suntem pe forumul Stelei, nu pe prosport ca sa spui ca Steaua nu bate! Batem anul asta la un scor de 3-4 goluri diferenta, avem lot MULT mai bun decat al lor. Dar as spera sa batem cu 5 goluri sa le dam 5 si in deplasare ca sa nu mai latre ei ca au mai multe victorii in istorie dacat noi, noi le spunem scoru: 5-0 04.04.1998 0-5 16.10.2010 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 (edited) · Report post Laziale, suntem pe forumul Stelei, nu pe prosport ca sa spui ca Steaua nu bate! Batem anul asta la un scor de 3-4 goluri diferenta, avem lot MULT mai bun decat al lor. Dar as spera sa batem cu 5 goluri sa le dam 5 si in deplasare ca sa nu mai latre ei ca au mai multe victorii in istorie dacat noi, noi le spunem scoru: 5-0 04.04.1998 0-5 16.10.2010 Asa , si ? spun ce cred si ce simt , sau te crezi mai stelist decat toti ? Pauza asta le prinde de minune , nici oameni la nationala nu au , isi ling ranile , strang randurile , rascolesc orgoliul si ai sa vezi tu , in special , ca nu va fi deloc usor ; ce tot visezi la cai verzi pe pereti cu 5-0 , 0-5 si 25-0 ?? Nici un meci nu seamana cu celalalt , cand vine vorba de Dinamo-Steaua nu te mai gandesti la locul din clasament , victorii si infrangeri , e un meci al orgoliilor , suporterii ii imping de la `spate` sa dea tot cei mai bun din ei pe teren si de acolo mai tine si de noroc , etc. Nu-i de joaca cu javrele astea. O tin pe a mea cu egalul , sac ! FORZA Steaua !!!! Edited October 6, 2010 by ultras_laziale Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post tin sa te sustin,daca intradevar castigam inseamna ca nu a fost blat,la 3-4 goluri nu batem in veci,ce fantezii au unii:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Bine ma...stati la egalul vostru. Daca se uita cineva care nu prea cunoaste la post-ul lui laziale chiar a crede ca face egal Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Da, pauza asta e buna pt javre, dar nu uitati ca e buna si pentru noi. Astfel, Lacatus va avea destul timp sa se acomodeze si sa isi impuna ideile (ma rog, care or fi alea...). Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post s'a mai intamplat k in trecut sa fie pauza inainte de derby, noi eram pe val si ei jos de tot .. si ce crezi , ne'au baut ori au scos cel putin un egal... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Nu luati acest comment in nume de rau, dar toti care va entuziasmati cu acele scoruri SF gen 0-5 in groapa sunteti putini naivi... Ganditi-va pentru 1 minut la meciurile de anii trecuti, niciodata pentru un Steaua - Dinamo nu se va tine cont de forma de moment, pozitia in clasament sau scandalurile de la club... in ultimele meciuri directe indiferent de situatie, trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca Dinamo s-a mobilizat mai bine decat noi si mereu au profitat din plin... 2006 1-1, gol ultimul minut Dennis Serban dupa un slalom de vis prin apararea noastra visatoare ... Noaptea de Inviere 2007, 2-4 in Ghencea ... in 2008 cu toate ca ei nu mai trageau pentru nimic iar noua ne ajungea si egalul 2-1 in groapa si au trimis titlul la Cluj ... primul meci cu Dorinel antrenor (daca nu ma insel), dupa un meci excelent al nostru, 1-1 dupa un joc infect al lui Dinamo cu un gol pe final ... Indiferent in ce forma s-au aflat, mereu s'au motivat mai bine decat noi in ultimii ani, au inteles ma bine aceste meciuri, cuvantul DERBY, daruinta, sacrificiu si cu foarte mult noroc au un palmares favorit impotriva noastra in ultimii 5 ani... Asa ca mie unu imi este putin "teama" de acest meci, si de acel adversar care il credem la pamant si aproape mort... Sper din tot sufletul sa ma insel si sa defilam cu un linistitor 0-3 ...dar v-a fi un meci greu... cu un Andone care isi joaca ultima carte... Mea Culpa daca gresesc...Numai bine! Nu poti decat visa, ca Steaua va fi a ta... Cioban dement, incult si impertinent... -Si eu ma tem daca nu ma insel ultimele 3 meciuri cu Dinamo au fost 1-1 ( cu Dorinel / gol Steaua kapetanos ) - in min 84 cand toate pareaua ca duc spre 3 puncte marcheaza norocoz Dinamo in noaptea aia era sa imi sparg televizoru de cuda ... 1-1 in Ghencea min 79 Toate mergeaua spre un 0 - 0 dar in min parca 82 marcheaza bicfalvi dintro deviere min 90 marcheaza Dinamo - in seara aia era sa imi sparg capu .... si In ultimul meci pierdut 2 - 0 in groapa golul 2 parca dintro gafa imensa a lui zapata .... --- Deci dupa ultimurile mecuri a fost dezastru si sper sa TE inseli ( Oricum ce ai zis tu este ff adevarat ) Si sa batem cu orice scor asta este mai putin important scoru ... Oricum Forza Steaua :steag_cruce_invers: Da, pauza asta e buna pt javre, dar nu uitati ca e buna si pentru noi. Astfel, Lacatus va avea destul timp sa se acomodeze si sa isi impuna ideile (ma rog, care or fi alea...). Si nunumai ideile dar sa ii revina si vocea ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post eu unu' cred ca batem ... dupa cum spuneti scoru nu conteaza.. dar sa fie victorie:P sper ca sa nu joace Cristea... oricum echipa e intr-o pasa proasta.. asa sa le dam la mumu cainilor SUNTEM NISTE DERBEDEEEEEEEEI LE DAM M**EEEEEEEEEEEE LA CATEEEEEEEEEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 (edited) · Report post As spune ca Steaua e pe val. As mai spune ca jocul Stelei e mai spectaculos decat al cainilor, ca atacul, mijlocul si apararea ros albastra sunt in finit superioare groparilor. N-au nicio sansa in fata noastra. Ii vom face de ras. Exagerez? Sper ca nu. Daca imi spui pe degete 5 jucatori din lotul Stelei (lot, nu prim 11) care inteleg in acest moment cu adevarat ce inseamna un Dinamo - Steaua, pentru noi suporterii, pentru istorie, pentru orgoliul nostru de stelisti ? ... iti spun ca nu exagerezi Hai sa zic poate un Surdu, Stancu?!? si Banel (care din punctul meu de vedere nu este fotbalist) ... poate ei inteleg cu adevarat ce inseamna acest meci pentru noi si ar murii pe teren... in rest nu vad pe altcineva... De acea imi este putin teama, nu stiu cum, dar groparii mereu se motiveaza mai bine decat la aceste meciuri indiferent cat de varza este situatia lor in acel moment... Edited October 6, 2010 by Zerg Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post s'a mai intamplat k in trecut sa fie pauza inainte de derby, noi eram pe val si ei jos de tot .. si ce crezi , ne'au baut ori au scos cel putin un egal... Asa e...N-ar strica sa fim putin mai temperati,nu tot ca batem cu 5-0 sau mai stiu eu cu cat.Va fi un meci extrem de greu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2010 · Report post Da, pauza asta e buna pt javre, dar nu uitati ca e buna si pentru noi. Astfel, Lacatus va avea destul timp sa se acomodeze si sa isi impuna ideile (ma rog, care or fi alea...). Da , bine punctat ! Nu vreau sa credeti ca nu-mi doresc victoria ! O doresc ca orice alt stelist , doar ca nu ma entuziasmez la fel de mult ca voi ; javrele astea renasc atunci cand ti-e lumea mai draga , am sperat intr-un egal acum 2 sezoane si ne-au tras-o la marea arta , desi n-aveau NIMIC de pierdut , doar ca acest club-nenorocit si imputit , s-a nascut si a invatat sa se hraneasca doar din insuccesele noastre si vor face pe dracu`n patru sa nu castigam la ei in Groapa ! Parca as scrie in turca de nu intelegeti...!! Iau 2 la pariuri , nu iau X , dar prea va umflati in pene ca batem cu 77-0 , de parca i-am batut pe Gaz Metan CFR Craiova cu 900 -0 !!! In fine , vom trai si vom vedea , dar prea sunteti comerciali la pronosticuri , asa cum toti dau infrangerea natioanalei ca si sigura , eu merg tot pe un X sau chiar...2 , fotbalul este ciudat si imprevizibil , orice...dar orice se poate intampla !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post laziale, as pune un pariu cu oricine ca esti dinamovist Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post Ar trebui ca jucatorii sa se motiveze la maxim...sa inteleaga si ei ce inseamna pentru noi meciul asta...mai este o saptamana si deja numai am rabdare...trebuie neaparat sa ii batem...nici nu ma gandesc la altceva...si ar trebui ca jucatorii sa nu creada ca jocul este castigat dinainte...totusi la meciul acesta nu conteaza forma actuala/clasament...ci daruirea si jocul in cele 90 minute... Lupta Steaua! Share this post Link to post Share on other sites