Posted October 4, 2010 (edited) · Report post In jurul datei de 16 octombrie (pentru LPF, timpul are INTOTDEAUNA rabdare), arena din Stefan cel Mare se va umple pentru singura data in acest sezon. E normal, alb-rosii primesc vizita echipei in jurul careia ei graviteaza. Am putea spune ca, din punctul de vedere al frustrarilor fata de GLORIOASELE pagini de istorie europeana scrise de Steaua, dinamovistii sunt un soi de sateliti ai nostri, nu? Ar trebui sa va fie mila, bah, nu sa radeti! In mica masura datorita jocurilor de influenta si in si mai mica masura datorita arbitrilor (va mai amintiti cand Bolohan a vrut sa-i faca un transplant de rotula cu talpa sa lui Pompiliu Stoica, de exemplu? Dar cand Dinamo castiga tot pe plan intern, corect, e-v-i-d-e-n-t!!!, la inceputul anilor 2000) si in intalnirile directe, un cartonas rosu in dreptul Stelei era obligatoriu?), bilantul intalnirilor Dinamo - Steaua, per total, le este favorabil lor. Deh... micile bucurii ale echipelor mici, fara alte succese demne de a fi mentionate! În Campionat, Dinamo - Steaua: 122. 43. 45. 34. 166-162. În Cupă au avut, nu-i asa?, ghinion. Bilant Dinamo - Steaua: 20. 8. 0. 12. 33-39. În Supercupa Dinamo - Steaua: 2. 1. 0. 1. 4-4. Se stie că Steaua are 23 de titluri câștigate, iar Dinamo 18. Mai putin cunoscut e faptul că Steaua s-a clasat in ierarhiile finale inaintea lui Dinamo de 32 de ori, pe cand invers s-a intamplat de doar 28 de ori. Deci, 41 de titluri totalizate pentru cele doua in cele 60 de sezoane de cand Dinamo și Steaua convietuiesc in primul esalon. De 20 de ori, Dinamo și Steaua s-au clasat pe primele două locuri ale clasamentului. Un numar de 43 de fotbalisti au jucat pe prima scenă atat la Steaua, cat si la Dinamo: Marin Andrei, Gabriel Bostina Bogdan Bucur, Iosif Bukossy, Adrian Bumbescu, Augustin Calin, Narcis Coman, Marius Coporan, Andrei Cristea, Tiberiu Curt, Ionel Danciulescu, Anton Dobos Florian Dumitrescu, Alexandru Florea, Ionel Fulga, Daniel Iftodi, Sabin Ilie, Gheorghe Lazareanu, Adrian Matei, Damian Militaru, Cornel Mirea, Dumitru Moraru, Catalin Munteanu, Dorinel Munteanu, Doru Nicolae, Radu Niculescu, Daniel Oprita, Gheorghe Pena, Adrian Pitu, Mihaiță Plesan, Gheorghe Popescu, Titi Popescu, Cristian Puscas Stere Sertov, Ion Sburlea, Florian Simion, Bogdan Stelea, Dennis Șerban, Florin Tene, Andrei Toma, Viorel Turcu, Ion Vladoiu, Dorel Zamfir. Dar, dintre toti jucatorii care au evoluat la ambele rivale, numai 10 au izbutit să câștige titlul si cu una, si cu cealaltă: Bumbescu, Danciulescu, Dobos Fulga, Matei, Moraru, D. Munteanu, Stelea, Turcu, Vladoiu. Trei jucatori au marcat in derby-uri, atat in poarta lui Dinamo, cat si a Stelei: Danciulescu, C. Munteanu si D. Șerban. Trei straini au marcat pană acum in derby-uri: doi pentru Steaua (Thereau si Kapetanos) si unul pentru Dinamo (Demollari). Un numar de 8 tehnicieni au fost antrenori pricipali atat la Steaua, cat si la Dinamo: Coloman Braun (primul antrenor pentru ambele echipe!), Constantin Cernaianu, Florin Halagian, Traian Ionescu, Valentin Stanescu (da, da, ala care a dat numele stadionului "eternilor ciorditi"), Constantin Teasca Colea Valcov, Walter Zenga. Niciunul insă n-a reusit să cucerească titlul cu ambele. Cea mai lungă perioadă de invincibilitate stelistă: 16.10.1991, Dinamo - Steaua 1-0 / 22.04.2000, Dinamo - Steaua 3-2. Cea mai lungă perioadă de invincibilitate dinamovistă: 11.11.1973, Dinamo - Steaua 0-2 / 04.06.1978, Dinamo - Steaua 0-1. Victoria dinamovistă la cel mai mare scor: 01.10.1951, Dinamo - CCA 6-2. Aceasta e partida la care s-au inscris si cele mai multe goluri. Cel mai rapid gol: Tataru I (CCA), la Dinamo - CCA 2-1, la 06.11.1955. Edited October 4, 2010 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 (edited) · Report post Steaua va fi motivata , chiar daca jucam cu Dinamo eu spun ca vom bate la 2-3 goluri diferenta. Pronostic 1-3 steagro Edited October 4, 2010 by andyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Meciul cel mai important pentru noi.Sper ca vom invinge,ar cam fi cazul sa mai batem si in Groapa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 (edited) · Report post Mi-e dor de Steauaaaaaa! Cum era la rugby: Dar sa nu imi iei niciodata pe STEAUAAA findca atunci am sa MOOOOOR de dorul tau si zilele vor fi dinou asa cum au mai fost!!! Ochii tai Ochii tai ce ard ca 2 vapai ))) Cu toate ca am ajuns sa numai simt nimic pentru sectia de fotbal probabil din instinct mai imi doresc sa batem spurcatii deci hai baietii! Edited October 4, 2010 by crossman Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Sper sa batem,acum e momentul mai bine ca niciodata,o prindem pe Dinamo intr-o pasa proasta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post 99% victorie..asta daca nu e blat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Daca nu-i batem acum suntem prosti rau.Sunt curios daca ii anuleaza cartonasul lui Cristea,cum fac ei de obicei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Cred ca acesta e momentul cel mai bun sa-i batem, suntem clar peste ei, sunt si intr-o pasa proasta... desii cred ca era mai bn sa fi jucat acuma, inaintea pauzei ca le dadeam mai multe -pronostic 1-3/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Le dam potailor paduchioase 5-0. A trecut cam multa vreme de cand nu i-am mai dresat Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Nu stiu dom'le dar pentru mine Mu1e dinamu deja este mai frecvent in perioada asta decat Doamne ajuta. 5-0 ! Steaua HAI PE EI/ SA DAM MU1E LA catei! PS: Pregatiti-va sa vedeti un mesaj cu Mu1e dinamu agatat de o anumita scoala Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Nu stiu dom'le dar pentru mine Mu1e dinamu deja este mai frecvent in perioada asta decat Doamne ajuta. 5-0 ! Steaua HAI PE EI/ SA DAM MU1E LA catei! PS: Pregatiti-va sa vedeti un mesaj cu Mu1e dinamu agatat de o anumita scoala asteptam cu interes =))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post As dori si eu daca se poate un Id de mesaj ceva la un membru AISS sau a unui din peluza . Ca as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza la meciul cu spurcatii , adica as dori sa vin la meci si nu stiu de unde sa fac rost de bilet. AStept ! Multumesc anticipat ! Muieee Dinamo . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post :steag_sah_mic: Bate Steaua 4 - 0 :steag_sah_mic: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 (edited) · Report post @BombaSexy intreaba-l pe Tanase: dodel18 Edited October 4, 2010 by Tz3pI Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Nu merge id-ul ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post cum e aia ? : Dinamo bate pe Steaua mereu strigati resemnati,sa ajungeti unde suntem noi/ de o viata asteptati Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Totusi anu asta sa batem si noi Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post "Si cainii de erau in gara.." Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Nu vreau sa exagerez cu nush ce scor ... eu zic ca 2 - 0 ar fii un scor ff bun :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: 2 - 0 pt Steaua si ocazi la greu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 (edited) · Report post 0-1 , 0-2 ,1-2 , 1-3 , 2-77...asta conteaza ? CONTEAZA VICTORIA , scorul nu conteaza ! Oricum , nu-i vom putea bate niciodata cu 15-0 cum ne dorim Edited October 4, 2010 by ultras_laziale Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Astept meciul asta , astept sa vad o VICTORIE IN GROPA ! NU CONTEAZA LA CATE GOLURI DIFERENTA ! IMPORTANT ESTE SA FACEM UN JOC BUN , SA INSCRIEM SI SA CASTIGAM ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Daca nu-i batem acum,in circumstantele astea,nu stiu cand i-am putea bate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Cel mai important meci. Asta este meciul care conteaza, mi se rupe acum ceva de Gigi cand vine un asa meci. Pur si simplu asta e singurul meci din era Oierul care il vreau castigat, atat, am si eu o mica dorinta. ATAT am zis. Putem pierde absolut tot dupa asta, nu IMI PASA. Meciul asta trebuie castigat cu orice pret. Acum e si momentul ideal sa ii violam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 (edited) · Report post În Campionat, Dinamo - Steaua: 122. 43. 45. 34. 166-162. Iar au ajuns la 9 victorii in fata? N-am urmarit exact niciodata statisticile astea, dar mor de oftica ca iar au ajuns la +9..din cate imi amintesc erau pe la +5...inseamna ca de la ultimii 2 ani ni se trage...apropo...ne-au condus mereu la suma victoriilor din campionat? Oricum, dupa cum vad eu lucrurile, potaile se vor autoeutanasia intr-un an, maximum doi. Se autodizolva. Finu' Borcea se va retrage. Iar noi mai rau decat suntem acum nu vom fi niciodata. S-ar putea sa ajungem sa le regretam disparitia lor in 2-3 ani de acum incolo, caci asta e unicul derby al campionatului...sau sa-i cautam prin Divizia Onoare. Asa bine ma simt cand imi amintesc de cele 2 rezultate de 5-0: unul in Cupa si unul in campionat...Poate le dam un 5-0 si in ligheanul lor puricos, sa-i ajutam sa se defiinteze mai repede. Edited October 4, 2010 by zamainmenu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2010 · Report post Singurul meci care conteaza ! Share this post Link to post Share on other sites