Posted September 30, 2010 · Report post Felicitari pentru articol, in sfarsit un om care nu pune accentul pe arbitraj. Dragi stelisti, va urez sa va treziti. Nu se schimba cu nimic viata noastra daca bateam pe napoli. Ba chiar mai bagam combustibil la masinaria de bullshit a ciobanului. Ca de obicei, fiind romani mici de tot ne plangem de arbitru. S-au dat 4 minute de prelungiri de la margine, tatarusanu a stat 2 minute si ceva pe jos, Stancu a fost schimbat. Cand Bogdan isi incepea mersul agale pana la margine era deja minutul 3 si ceva din prelungiri, primele doua si jumatate fiind ocupate de smecheria lui tatarusanu. Practic fotbalul din prelungiri a inceput aproape din min 4. Aproape nimeni nu vorbeste de greselile tactice de abordare a acestui meci din a doua repriza. Ok, era 3-1 si aveam un om mai putin. Am aratat putina verva la inceputul reprizei a doua insa din min 55 pur si simplu nu am mai existat pe teren. Astia ne-au asediat aproape 40 de minute si sa fiu al naibii daca nu am avut mega bulan cu apararea de azi si cu tatarusanu in mare forma. Banuiesc ca ati uitat cele 4 mari ocazii ale macaronarilor in ultimul sfert de ora. Ce mai comentati daca era 3-3 din min 80? Iar asta cu arbitrii e mega fumata. Spuneti-mi ultimul meci european in care o echipa romaneasca a fost avantajata. Va las sa va ganditi. Noi MEREU am fost si vom fi FURATI din start. De asta trebuie sa o luam de buna si sa jucam astfel incat sa nu conteze un minut in plus. Ce plm putea sa faca polonezu asta daca o bagam in ate la 3-1? Asta a fost inca un boro. Mai tine cineva minte ca Dica a avut un penalty PERFECT VALABIL in min 94 la boro, pentru un hent clar ca ziua? Nu, pentru ca am avut 3-0 la aggregate in min 30 si ceva la aia acasa. Si am reusit sa luam 4 bucati desi nu am jucat in inferioritate. Deci nu suntem straini de asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post CITAT AxelBobby: Postez pentru prima oara datorita enormelor reactii care au fost asta seara asupra unui joc care la 3-0 parea simplu. La eliminarea lui Kapetanos nu conteaza daca a fost sau nu a fost orice echipa se retrage in aparare mai ales o echipa de VALOARE inferioara adversarului. Depinde acum de IN PRINCIPAL de pregatirea fizica e echipei, moral, public, antrenor ... Daca tu Azzido vii si mentionez de aspecte pregatire tactica, am inceput sa ne aparam din minutul 30, inseamna ca tu esti un antrenor cu idei noi care nu le cunoastem, astept sa le postezi... Pregatirea fizica intr-un asemenea meci este esentiala, dar in momentul in care mai ai un arbitrul care face ca adversarul sa te urce efectiv pe tine ...inseamna ca asta nu e fotbal...Okay in ultimele 20 de min nu am tinut de minge ...nu face din Lacatus un zero barat. Nu il plac ca antrenor pe Lacatus ...dar ASTA SEARA nu ai ce sa ii reprosezi efectic... rog sa lasati orgoliile la o parte ...macar Pentru acest meci... Iar tu Adrian ...care mentionezi ca Lacatus a gresit ca a pus echipa sa se apere la 3-0...te rog sa te iei de mana cu azzido ... si sa antrenati voi....iar Banel..SURPRINZATOR a fost un jucator pentru NIVELUL Stelei ...a jucat excelent... Ideea mea este sa nu aruncati cu noroi ASTA SEARA in niste jucatori care au jucat cu sufletul asta seara... Parerea mea.... No offense Eu, daca imi zici ce a facut Banel de a jucat excelent, promit sa te las pe tine redactor aici pe site in locul meu. Ce zici? Te bagi? Vreau doar sa iti amintesc toate acele pase date la adversar, faptul ca l-a scapat pe italianul ala din marcaj la golul 1 al lor, mingile trimise direct in aut, mingile pierdute inutil, etc. Tine cont si de astea cand ne vei aduce argumente pentru a arata ca tiganel triciclita a jucat excelent. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Toate ideele pe care le-ai pus tu cu liniuta acolo sunt incluse in ultima. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post A pus suflet Banel ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post oricat de obiectiv vrei sa fii/pari...fotbalul nu e nici handbal nici basket. Asa ca (pseudo)accidentarea lui tatarusanu nu duce automat la prelungirea meciului cu acelasi nr de secunde. Deci nu te obosi sa fii obiectiv ca nu reusesti. 7 minute de prelungire au fost aberante. In rest... sunt d acord ca a fost vina noastra (Antrenor, jucatori etc ) pt esec. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post oricat de obiectiv vrei sa fii/pari...fotbalul nu e nici handbal nici basket. Asa ca (pseudo)accidentarea lui tatarusanu nu duce automat la prelungirea meciului cu acelasi nr de secunde. Deci nu te obosi sa fii obiectiv ca nu reusesti. Tu vorbesti serios? Chiar crezi asta? Intreb, ca sa stiu daca are sens sa-ti raspund sau as vorbi cu peretii. Nici regulamentele de la fotbal nu le stiti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Foarte slab articol si nu isi are loc in momente ca astea.Vreau sa punctez odata ca nu am pierdut meciul chiar daca acest egal e mai rau ca o infrangere.Apoi cum zici tu,Azzido, ca am refuzat sa jucam fotbal dupa 3-0 bun eu o sa iti dau exemplu Inter care nu a jucat fotbal ba chiar mourinho este cel care a inventat antifotbalul si uite ca o echipa ca inter(chit ca Barcelona a avut gol perfect valid in semifinale care o ducea in finala,sau Chivu trebuia sa ia cel putin un rosu in finala) a luat cupa,ei bine Atletico Madrid nu zic ca nu a jucat fotbal dar in momentul cand jucatorul lui Atletico ii rupe tricoul celui de la Valencia in careu la scorul de 2-2 general si jucatorul se duce si ii arata tricoul rupt la arbitru si se face ca nu vede,sau Liverpool are gol perfect valabil in semifinala anulat total aiurea,ce sa mai zic de golul Dan din offside fie el si milimetric in finala,nu poti spune ca echipa a meritat sa castige cupa,se dau bani grei pe cupe.Daca Napoli era echipa tare ne dadea patru goluri si ne batea,numai lua trei goluri,numai avea nevoie de opt minute de prelungiri ca sa egaleze.Jucatori au fost pe cat posibil de motivati,ce motivare sa le mai ceri dupa doua zile de la instalarea unui nou antrenor(al treilea sezonul asta).Adevarata problema sta acolo sus in loja,si a zis ca a fost doar ghinion ca am fost egalati pleca de la meci ca de la film era bucuros ca era 4-5 becalisti care il aclama,poate le mai dadea vro suta de euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Ai uitat sa spui cateva lucruri : am dat 3 goluri norocoase (super executia lui Tanase o prindea si un portar de la juniori ) , pe cand la ei au fost cel putin doua bijuterii de goluri si k sa fim realisti haideti sa me uitam sa vedem cate ocazii au avut ei din min 70 doar . Radut era obosit dupa 10min de joc si eu nuam vazut nici o schema de joc , nu e vina lui Lacatus aici , nu le-am vazut nici la Ilie si nici la Piti . Pana la urma asta e , am vazut ca marea lor majoritate au vrut (bravo Gardos) dar atat putem momentan . Mie chiar mi-a placut meciul dk am putea sa scoatem ultimul minut de prelungiri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post CITAT romgeo: A pus suflet Banel ... Ce stafeta ar face asta! Imagineaza-ti cum i-ar sta cu steguletul in mana pe turnanta. Ai mai vazut tu pe cineva de la Gabriela Szabo incoace sa mai puna suflet ca Banel? I-a scos arbitrul iar pe neputinciosii romani. Un betiv scapa de meteahna alcoolului doar cand o recunoaste ca are o problema. Este primul pas spre vindecare. Daca ar recunoaste si baietii astia ca nu sunt fotbalsiti am putea sa incepem de undeva. Am putea sa ne ridicam cumva. Noroc cu arbitrul asta. Au permisiunea sa mearga in discoteci in noaptea asta ,la femei ,ca normal...le-a luat arbitrul victoria! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post CITAT bobofel77: Ai uitat sa spui cateva lucruri : am dat 3 goluri norocoase (super executia lui Tanase o prindea si un portar de la juniori ) , pe cand la ei au fost cel putin doua bijuterii de goluri si k sa fim realisti haideti sa me uitam sa vedem cate ocazii au avut ei din min 70 doar . Radut era obosit dupa 10min de joc si eu nuam vazut nici o schema de joc , nu e vina lui Lacatus aici , nu le-am vazut nici la Ilie si nici la Piti . Pana la urma asta e , am vazut ca marea lor majoritate au vrut (bravo Gardos) dar atat putem momentan . Mie chiar mi-a placut meciul dk am putea sa scoatem ultimul minut de prelungiri . In fotbal nu exista noroc sau ghinion,sansa sau nesansa.Pur si simplu daca era Napoli mare echipa numai scotea Tatarusanu nici o minge nu mai va legati de ocazile alea deoarece Tatarusanu a aratat ce poate.Si nu ca atat putem,deoarece arbitrajul nu este ca terenul sa zici lasa ca si ei joaca pe acelas teren,arbitrajul a fost de la 3-0 numai cu ei,mare pacat de gafa lui Kapetanos cel mai rau imi pare ca baremi daca tot sia luat rosu sa ii fi scos lu ala dinti din gura da asa a dat si dintr-o greseala,si nici tare . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post E P.LA! Iar dam vina pe arbitri? Pe soarta? Pe karma? Intotdeauna e vina altcuiva, nu a noastra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Arbitrajul a fost corect. Suntem varza Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Moralistilor cand Steaua castiga cu Craiova dupa ce alora le-a fost anulat un gol cum se numeste???????? Vreau sa-mi raspunda si mie cineva sincer. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Bogdan Asa cum nu am fost atunci de acord cu arbitrajul, nici acum nu am fost. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post Tinere Azzido...cu parere de rau pentru rezultatul din seara aceasta, dar si cu parere de rau pentru tine pentru ca am indoieli ca tu mai crezi in ceea ce reprezinta Steaua, tin sa-ti aduc aminte ca Lacatus nu a avut decat 2 zile la dispozitie sa pregateasca un asemenea meci, despartindu-l de o victorie memorabila doar cateva secunde trase de par...si da, Lacatus CHIAR ARE STOFA DE ANTRENOR SI VA FI UNUL MARE !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2010 · Report post articol corect cu 2 mentiuni,avem mentalitate de echipa mica si ne am aparat din minutul 15 dupa golul 3,arbitrul chiar a tras cu astia Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post Steaua a jucat bine pana in min 30.....am vazut o alta Steaua....care are curajul de a ataca...si forta necesara ca sa ajunga la poarta adversa si sa marcheze......voi cei care sa-ti in fata PC.....ului si tot vorbiti ca Steaua asa,si asa,sa ramaneti acolo....dar sa tineti gura si lasati pe Laca....cu protestele voastre...cu care nu obtineti nimic.......cine chiar iubeste pe Steaua....sa fie alaturi.......si cine nu sa trimita....comenturile sale proaste....ca in fata PC-ului oricine poate sa fie tare;))=)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post CITAT TrupsiSufletpentruCulori: Steaua a jucat bine pana in min 30.....am vazut o alta Steaua....care are curajul de a ataca...si forta necesara ca sa ajunga la poarta adversa si sa marcheze......voi cei care sa-ti in fata PC.....ului si tot vorbiti ca Steaua asa,si asa,sa ramaneti acolo....dar sa tineti gura si lasati pe Laca....cu protestele voastre...cu care nu obtineti nimic.......cine chiar iubeste pe Steaua....sa fie alaturi.......si cine nu sa trimita....comenturile sale proaste....ca in fata PC-ului oricine poate sa fie tare;))=)) 1. Abecedaru'.... 2. 30 de minute a jucat bine...si eu dupa 5 luni de antrenament joc 25-30 de minute "bine" ! 3. "e seminte-n buzunare!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post Foarte realist articolul lui Azzido. Imi permit sa adaug si faptul ca prelungirea meciului a fost justificata de tavaleala prelungita a lui Tatarusanu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post CITAT misulikca: Boro 2! Arbitre NU SCAPI VIU DIN Romania cand vreodata vor da romanii dovada de curaj? eu pun pariu ca plua bleaga se poate plimba linistit de la Unirii la Romana, pe jos, fara ca cineva sa-l atunga cu un deget, Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post CITAT MoWeed: CITAT(Cogan @ Sep 30 2010, 11:41 PM) 539555[/snapback] oricat de obiectiv vrei sa fii/pari...fotbalul nu e nici handbal nici basket. Asa ca (pseudo)accidentarea lui tatarusanu nu duce automat la prelungirea meciului cu acelasi nr de secunde. Deci nu te obosi sa fii obiectiv ca nu reusesti. Tu vorbesti serios? Chiar crezi asta? Intreb, ca sa stiu daca are sens sa-ti raspund sau as vorbi cu peretii. Nici regulamentele de la fotbal nu le stiti... degeaba te dai cocos mo, omul are mare dreptate si ti-a dat doua exemple excelente de sporturi in care, la o accidentare, ceasul se opreste pentru a nu exista discutii d-astea. daca vreti s-o labarim si sa fim mai catolici decat Papa, arbitrul asta putea sa prelungeasca meciul cu juma de ora daca era atat de scrupulos, uitati-va putin la timpul efectiv de joc. sa contorizeze fiecare secunda pierduta la auturi, la faulturi, la mortii ma-sii. Sigur ca Steaua s-a aparat la disperare in ultimele minute, sigur ca in 10 e mai greu decat in 11, dar, dincolo de orice, trebuie sa fii mult prea inveninat sa nu recunosti ca putoiul ala polonez a tras pe fata cu italienii. Pe mine unul Steaua m-a surprins si m-a surprins placut, 3 goluri, alte 2-3 ocazii mari, joc defensiv peste asteptari, chiar si Bonfim parea fundas. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post Adrian sper ca te-ai prins ca nu la tine ma refeream. Ma refeream la toti specialii de urlau dupa meciul cu Craiova ca arbitrul face parte din joc si ca am luat meritat 3 puncte. S-a intors roata si am pierdut 2 puncte acum. Dar nici sa fie ipocriti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 (edited) · Report post Tipic romanesc! Hai sa dam vina pe altii. Toate ziarele urla ca arbitrul este vinovat, desi un simplu calcul matematic dovedeste ca nu a gresit cu nimic. Au fost aratate 4 minute de prelugiri. In acest timp Tatarusanu a stat intins pe gazon 2,5 minute si a mai fost si o schimbare, adica inca 30 de secunde. 4 min plus 2,5 min plus 0,5 min = 7 minute. Unde a gresit arbitrul??? Edited October 1, 2010 by rene3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post tu ce meci ai vazut azzido?slab rau articolul Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post nu se acorda prelungiri la prelungiri..arbitrul ne a furat victoria Share this post Link to post Share on other sites