Guest

CSA Steaua Rangers

1,901 posts in this topic

Anul asta nu prea cred ca o sa mai avem hochei in Bucuresti cel mai probabil patinoarul nu se va mai deschide! :( Se tot discuta ca echipa se va muta la Tg.Mures!

Bine ca fac zeci de mii de mall-uri si nu sunt in stare sa renoveze patinoarul..

Bine ca fac zeci de mii de mall-uri si nu sunt in stare sa renoveze patinoarul..

Mall-ul aduce bani, patinoarul nu. Povestea trista, dar adevarata.

Defapt mallurile sunt ridicate din bani privati si e firesc sa urmareasca profitul.

La fel de firesc mi se pare insa ca statul la care cotizezi pe viata prin `nspe mii de taxe si impozite sa se ingrijasca si de salile de sport unde invata copii nostri,parcurile si spatiile verzi unde ne recreem cu totii si sali polivalente,stadioane si in general infrastructura necesara pentru a incuraja miscarea,sanatatea si mentalitatea de invingator.

Daca ma gandesc bine cred ca cel mai trist e nu e faptul ca nu vom mai avea un patinuar de doamne ajuta in Bucuresti.Strigator la cer este faptul ca cetatenii orasului nusunt nici macar deranjati de porcariile astea.

Stiu!Cum zicea rtj mai devreme,bine ca avem malluri vere!

Pe 18 noiembrie vor avea loc alegeri pentru presedentia federatiei de hochei pe gheata!Atunci vom afla si ce se intampla cu patinoarul din Bucuresti(inca nu are gheata si este luna noiembrie),iar Steaua se antreneaza pe la Carta!

Mai jos aveti un link cu cine candideaza!Tare mie teama ca tot unul din partea lor iese pleaca unu vine altu!

http://www.rohockey.ro/RO/News/Trei_candid...presedinte.aspx

Poate scapam de bozgorii aia nesimtiti pe care ii doare in dos de echipele romanesti din Bucuresti.

Slabe sanse,fac ei ce fac si tot ajung unde trebuie! :|

Totusi, parca vad o densitate mai mare de romani pe listele acelea..

Ce se mai aude de aceasta sectie a echipei?Mai exista Steaua la seniori?Daca da,pe ce loc suntem in Liga Mol,Campionatul Romaniei dar si in Cupa Romaniei...

Da, dar din pacate ne antrenam si evoluam printr-o comuna din judetul Mures, Harghita sau Covasna (nu mai stiu exact) pentru ca desteptii de la primarie nu gasesc destui bani sa restaureze patinoarul Flamaropol. In Liga MOL evolueaza de la noi din tara doar Miercurea Ciuc si Brasovul. Pacat, hocheiul e un sport foarte frumos!

Da, dar din pacate ne antrenam si evoluam printr-o comuna din judetul Mures, Harghita sau Covasna (nu mai stiu exact) pentru ca desteptii de la primarie nu gasesc destui bani sa restaureze patinoarul Flamaropol. In Liga MOL evolueaza de la noi din tara doar Miercurea Ciuc si Brasovul. Pacat, hocheiul e un sport foarte frumos!

Si in Campionatul Romaniei pe ce loc suntem?

Ce se mai aude de aceasta sectie a echipei?Mai exista Steaua la seniori?Daca da,pe ce loc suntem in Liga Mol,Campionatul Romaniei dar si in Cupa Romaniei...

Echipa de hochei mai exista se antreneaza pe la Carta,din pacate si se aude ca s-ar putea sa joace meciurile la Tg.Mures,inca nu s-a luat o hotarare!Campionatul Romaniei nu a inceput inca si suntem in luna decembrie,cica in ianuarie ar incepe,nici macar la juniori nu s-a inceput,Cupa Romaniei la fel nu se stie cand se incepe,iar in Liga Mol nu mai participam!In Campionatul Romaniei o sa se faca o grupa cu Steaua,Ciuc 2,Brasov 2(nu stiu sigur daca participa),Gheorgheni,Galati si Sportul Studentesc(cred) si din grupa asta primele 2 merg in semifinale unde joaca cu Ciuc si Brasov,ele sunt deja acolo,deoarece au un lot mai valoros si degeaba ar participa in grupa asta ca termina sus si participa si in Liga Mol cele 2!Sper ca ti-am fost de ajutor :thumbup:

Am uitat sa adaug, in continuare antrenor este Nelu Alexe,iar acum ceva timp a fost numit antrenor secund la nationala de U20 a Romaniei,care astazi joaca primul meci la Campionatul Mondial U20 cu Croatia!Mai multe detalii in linkul de jos:

http://www.iihf.com/competition/362/statistics.html

Edited by afinogenov61

In primul meci al turneului de la Gheorgheni, pe 10 ianuarie, Steaua s-a impus cu 8-7 (3-2, 2-1, 3-4) de Dunarea Galati. Elevii lui Nelu Alexe au punctat prin M.Constantin (2), Georgescu, Nicolescu (2), Munteanu, I.Timaru si Berdila.

Galatenii au dominat jocul in cea mai mare parte, dovada fiind raportul suturilor pe poarta 49-36 in favoarea Dunarii.

Intr-adevar, pe 11 ianuarie, la Gheorgheni, Steaua a dispus de Sportul cu 14-3 (4-1, 1-1, 9-1). Golurile stelistilor au fost marcate de B.Stefan, Nicolescu, Sotir (2), Kohanchuk (2), A.Dumitru, M.Constantin, Kostandi, Munteanu, Pascaru, R.Timaru, Lusneac si Bocu.

De remarcat golul inscris de junele Robert Timaru, fiul celui mai bun hocheist stelist din ultimele doua decenii, Ioan Timaru. Sa notez ca doua dintre golurile "studentilor" au fost izbutite de ex-stelistul Mihailescu.

Foarte greu....

Foarte greu?Dupa parerea mea e un rezultat bun,mai ales ca Steaua din 21 de jucatori,8 sunt juniori,singurul transfer a fost aducerea lui Kohanchuk si cativa jucatori de la Galati care s-au intors inapoi la Steaua!Grupa aceasta o castigam si o sa ajungem in semifinale acolo o sa jucam cu Brasov sau Ciuc!

Eu zic ca e bine mai ales ca nu e nici patinoar in Bucuresti,se antreneaza la Carta!

Primul meci priedut la Galati cu dunarea 4-3 in prelungiri.

Da,din pacate!Pentru Steaua a marcat Timaru si 2 goluri Georgescu!Galatiul a intrat mai tarziu pe gheata,fata de Steaua care sta pe gheata din August!Ca si anul trecut Galatiul,isi intra in mana mai greu,iar partidele urmatoare o sa fie destul de dificile!Inca suntem pe primul loc ;)

http://www.pointstreak.com/prostats/boxsco...?gameid=2376867

Edited by afinogenov61