Posted January 6, 2012 · Report post Ce ironic,la hochei vin din ce in ce mai putini dar baietii bat tot ce le sta in cale,bozgorii pleaca cu capul in jos din Flamaropol! Ce baieti misto;] Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2012 · Report post Meci de povestit nepotilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2012 · Report post Meci de povestit nepotilor. Adevarat..dar cum a zis cineva mai sus,prea putini vin la meciuri,ar trebui promovat mai mult.Pe prima pagina apare Steaua-twente desi meciul este peste o luna si ceva..pana atunci Steaua rangers are 10 meciuri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2012 · Report post Da dar jumate din aia o suta sunt numai copii care nu stiu ce ala hochei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2012 · Report post Steaua Rangers a renascut. Câștigarea Cupei Romaniei la hochei pe gheață s-a lansat pe drumul perfect spre playoff-ul Ligii Mol. Cele două victorii obtinute zilele trecute in Ungaria i-au propulsat pe elevii lui Nelu Alexe pe locul 6, ultimul care asigură prezenta in fazele superioare ale competitiei comune romano-maghiare. În ultimul meci al sezonului regulat, Steaua va intalni maine, la Bucuresti, ora 19:00, pe HSC Csikszereda. După un sezon oscilant, in care au stationat pe locul 7 si au cunoscut cea mai dură infrangere din istoria duelurilor cu eternii rivali de la Ciuc, 11-0, playoff-ul Ligii Mol parea doar un vis frumos pentru Steaua Rangers. Ultima lună a fost insă perfectă pentru bucuresteni, care si-au adjudecat după trei ani de secetă primul trofeu, Cupa Romaniei, o reusită care a adus si descatusarea pe gheață. Totul reflectat in ultimele meciuri ale "militarilor": sapte partide, cinci victorii si două infrangeri, ambele la limita "Era de asteptat să crestem ca joc pentru că echipa este aceeasi de doi ani, iar jucatorii tineri s-au incadrat deja in linii. În plus câștigarea Cupei ne-a dat un moral mai bun, atmosfera in echipă este pozitivă si asta se simte mai ales pe gheață", a explicat capitanul Ioan Timaru. Nu vom intra câștigatori" "Roș-albastrii" au prins play-off-ul Ligii Mol pe ultima sută de metri, după cele două victorii obtinute in această saptamană in Ungaria. Mai mult, marti seara, acestia au reusit primul succes al sezonului in fata celor de la Ferencvaros, 8-3. Aflată pe locul 6, Steaua ar putea intalni in sferturi chiar pe Corona Brasov, echipă pe care au invins-o in ultimele intalniri. "Ne-am indeplinit obiectivul pentru Liga Mol, iar de aici inainte luam meci cu meci. Avem un usor avantaj asupra Brasovului, dar nu vom intra dinainte câștigatori cu ei", a conchis Timaru. Pană atunci, Steaua va mai bifa un episod al rivalității cu Ciucul, maine, de la ora 19:00, la Patinoarul "Mihai Flamaropol". Meciurile Stelei după cucerirea Cupei Romaniei: Corona Brasov - Steaua Rangers 3-5 HSC Csikszereda- Steaua Ranges 4-3 Steaua Rangers - Sapa Fehervar 9-8 Steaua Rangers - Miskolci 5-2 Dab.Docler - Steaua 3-2 Ujpesti - Steaua Rangers 1-4 Ferencvaros - Steaua 3-8 În play-off-ul Ligii Mol urcă primele sase echipe, primele doua HSC Csikszereda si Dab, fiind calificate direct in semifinale. Corona Brasov, Miskolci, Ferencvaros si Steaua vor juca in "sferturi", locul 3 cu locul 6 si locul 4 cu locul 5, după sistemul cel mai bun din trei partide. INTRAREA LIBERA !!! sursa;prosport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2012 (edited) · Report post Steaua Rangers 4 - 3 HSC Csikszereda in ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Mol. Edited January 20, 2012 by ebonyc Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2012 · Report post Suntem mandri de voi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2012 · Report post totusi prea putini la patinoar.pe prima pagina apare tot Steaua-twente baga-mi-as ceva in el de meci ca e peste 20 de ani ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2012 · Report post Ce sa facem asta metalitatea romanesca..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2012 · Report post in afara suporterii sunt alaturi de echipa la toate sectiile clubului,la noi mentalitatea e ZERO BARAT:( cu cateva exceptii Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2012 · Report post Da, cred ca daca zic 100 de oameni sunt multi. Si ca la fiecare meci al Stelei, Falemi era pe baricade. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2012 · Report post Fostul mare hocheist roman Gheorghe Hutanu s-a stins din viață pe 2 februarie, la Spitalul Municipal din Sf. Gheorghe, acolo unde s-a internat in urmă cu citeva zile. Se nascuse pe 17 iunie 1950, in Bucuresti. În virstă de 61 de ani, Hutanu era semiparalizat, ultimii doi ani petrecindu-i intr-un camin pentru batrini din Haghig, Covasna. Hutanu este unul dintre cei mai mari hocheisti pe care i-a avut Romania, printre altele clasindu-se pe primul loc, 22 de puncte, in clasamentul golgeterilor grupei valorice C a Campionatului Mondial de Hochei din Elvetia, in 1971, atunci cind avea doar 21 de ani. În cei 17 ani de cariera Hutanu a jucat la Dinamo (1968-1976), Steaua (1977-1982) si Sf. Gheorghe (1983-1985). Hutanu va fi inmormintat saptamina viitoare in Haghig, pe cheltuiala primariei din localitate. Dumnezeu să-l odihnească! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2012 · Report post S-A mai STINS o STEA pacat condoleante familiei.Dumnezeu sa il ierte !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2012 (edited) · Report post "INCREDIBIL SI INADMISIBIL!!!! JUCATORUL NOSTRU Catalin BERDILA, AFLAT LA VESTIAR LA DEZECHIPARE, A FOST BATUT BESTIAL DE JOSEF ADORIAN! ANTRENORUL Victor CORDUBAN, IN TIMP CE INCERCA SA ALERTEZE POLITIA, A FOST INCONJURAT SI INTIMIDAT DE CONDUCEREA ECHIPEI BRASOVENE SI VICEPRIMARUL ORASULUI. PANA LA URMA POLITIA A FOST ALERTATA LA 112 DE LA Bucuresti DE CATRE PRESEDINTELE ECHIPEI, SE ASTEAPTA CA ECHIPAJUL SA AJUNGA LA PATINOAR!!!!" (sursa: Steaua Rangers, cont facebook) In semifinale, tot cu jegosii astia de la corona Brasov jucam.... Si declaratia lui Cristian Carlan, presedintele sectiei de hochei CSA Steaua: La putin timp dupa sfarsitul meciului de la Brasov, am fost informat telefonic de antrenorul Victor Corduban despre faptul ca jucatorul nostru Catalin Berdila, aflat pe holul de la vestiarele patinoarului, a fost atacat si lovit de catre jucatorul echipei gazda Josef Adorian. Fiind un caz de agresiune intamplat inafara terenului de joc, i-am recomandat sa sune de urgenta la 112 si sa ceara prezenta unui echipaj de politie pentru constatarea faptelor, moment in care convorbirea s-a intrerupt. Dupa nenumarate incercari esuate, am reusit sa contactez din nou antrenorul, care mi-a spus ca e in imposibilitatea de a vorbi incat este inconjurat si amenintat de catre oficialii echipei din Brasov si o persoana care s-a recomandat ca fiind viceprimarul orasului. In acel moment am sunat eu insumi la 112 Bucuresti si am cerut legatura la Brasov, am informat politia despre eveniment si am cerut prezenta unui echipaj la fata locului. L-am informat de asemenea, despre eveniment si pe comandantul CSA Steaua. Apoi am cerut antrenorului sa faca toate demersurile legale necesare, ca urmare echipa s-a deplasat la sectia 3 Politie din Brasov unde jucatorul nostru a facut plangerea de rigoare. Fara alte incidente, echipa se deplaseaza spre Bucuresti, iar jucatorul va merge in cursul diminetii de maine la Institutul de Medicina Legala pentru constatari. In raport cu acest incident, fac un apel la toti sustinatorii echipei Steaua Rangers sa trateze cu condescendenta evenimentul, sa nu-l transforme intr-un motiv pentru actiuni si atitudini care nu-si au locul in sport. Sa lasam organele abilitate sa se pronunte si sa ia masurile care se cuvin in functie de cele constatate. Noi am facut demersurile legale, iar in continuare vom sesiza atat Federatia Romana de Hochei pe Gheata, cat si Agentia Nationala pentru Sport pentru luarea masurilor ce se impun pe plan sportiv (sursa: Steaua Rangers, facebook) Edited March 5, 2012 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post Sa-i primim pe nenorocitul de Adorjan si pe ceilalti bozgori brasoveni asa cum se cuvine. Imi aduc aminte de un episod petrecut prin 2000...cind niste suporteri dinamovisti au patruns la vestiare si i-au altoit pe cativa ciucani. Si...daca mai era nevoie de o motivatie in plus, hai sa mergem la Brasov pt meciurile din play-off! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post Pana la urma care este programul meciurilor? Unde si cand se joaca? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post Din ce se zvoneste, se poate ca toate meciurile sa se joace pe flamaropol, existand sansa ca patinoarul brasovenilor sa fie suspendat. Conform rohockey, pe 8 martie ar fi primul meci, pe flamaropol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post PROGRAM SEMIFINALE Semifinala 1 9 martie HSC Miercurea Ciuc-CSM Dunarea Galati 11 martie CSM Dunarea Galati.HSC Miercurea Ciuc 13 martie HSC Miercurea Ciuc-CSM Dunarea Galati dacă mai e nevoie 16 martie CSM Dunarea Galati.HSC Miercurea Ciuc 18 martie HSC Miercurea Ciuc-CSM Dunarea Galati Semifinala 2 9 martie ASC Corona Fenestela Brasov-Steaua Rangers Bucuresti 11 martie Steaua Rangers Bucuresti-ASC Corona Fenestela Brasov 13 martie ASC Corona Fenestela Brasov-Steaua Rangers Bucuresti dacă mai e nevoie 16 martie Steaua Rangers Bucuresti-ASC Corona Fenestela Brasov 18 martie ASC Corona Fenestela Brasov-Steaua Rangers Bucuresti Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post CSA Steaua solicită FRHG excluderea pe viață din activitatea sportivă a jucatorului echipei de hochei pe gheață Corona Brasov Josef Adorian, pentru agresarea unui component al formatiei Steaua Rangers, la finalul unui meci din barajul de calificare in semifinalele campionatului national. Gruparea stelistă a precizat, intr-un comunicat adresat, luni, presedintelui Federatiei Romane de Hochei pe Gheață, Tanczos Barna, secretarului general Marius Gliga, Comisiei de Disciplină si Comisiei Centrale de Arbitri, că la finalul meciului de duminică jucatorul echipei gazda Josef Adorian, deplasandu-se spre vestiar, l-a intalnit pe hol pe Catalin Berdilă (Steaua Rangers), cu care avusese o altercatie in timpul meciului, in prima repriza Josef Adorian l-a lovit prin surprindere cu pumnul pe stelist, iar in momentul in care acesta a cazut la pamant a navalit asupra lui lovindu-l cu crosa de joc. "Antrenorul echipei l-a informat imediat telefonic despre incident pe presedintele sectiei de hochei a CSA Steaua, Cristian Cirlan. Fiind o agresiune petrecută in afară terenului de joc si a timpului regulamentar de joc, acesta a recomandat antrenorului anuntarea organelor de ordine la 112 pentru constatarea faptelor. Antrenorul nu a mai putut fi contactat o perioada iar cand s-a reusit a apucat doar să spună că nu a putut anunta Politia deoarece este inconjurat si intimidat de catre intreagă conducere a echipei brasovene si de o persoană care s-a recomandat a fi viceprimarul orasului", se mentionează in comunicat. Potrivit sursei citate, presedintele sectiei de hochei l-a informat imediat despre situatie pe comandantul CSA Steaua, George Boroi, iar apoi a anuntat Politia prin apel la 112 Bucuresti, de unde a fost transferat la Brasov. După prezentarea echipajului de Politie si depunerea plangerii la Sectia 3 Politie din Brasov de catre jucatorul Catalin Berdila urmează prezentarea la Institutul de Medicină Legală Bucuresti pentru constatarea leziunilor jucatorului, se adaugă in comunicat. Conducerea CSA Steaua consideră că a intreprins demersurile legale ce se impuneau, urmand că organele abilitate să investigheze evenimentul si solicită Federatiei Romane de Hochei pe Gheață să ia cele mai aspre masuri posibile. CSA Steaua vrea excluderea pe viață a jucatorului Josef Adorian din activitatea sportiva "cu atat mai mult cu cat acesta are antecedente agravante privind acte de violență si a primit deja un ultim avertisment din partea federatiei pentru situatia de anul trecut, cand l-a batut pe managerul de echipament al lotului national de hochei pe gheață". Totodata stelistii cer sanctionarea clubului gazdă atat pentru neasigurarea securității la vestiare a echipei Steaua, "cat si pentru atitudinea ostilă si intimidarile la care conducerea acestuia a recurs asupra antrenorului Victor Corduban, in incercarea de a acoperi situatia gravă si a-l impiedică să anunte organele de ordine". Gruparea bucuresteană mai solicită să se ia masuri in legatură cu prestatia brigazilor de arbitri din ultimele meciuri dintre cele două echipe, precizand că violentele din afara terenului au fost rezultatul ostilităților si provocarilor generate de maniera de arbitraj, atat la partida de la Bucuresti din 2 martie, cat si la intalnirea de duminică de la Brasov. CSA Steaua mentionează că asteaptă luarea masurilor corespunzatoare pentru nominalizarea de arbitri straini la meciurile din semifinalele campionatului national, pentru asigurarea conditiilor de fair-play. Formatia Steaua Rangers a pierdut, duminică seara cu scorul de 0-15 (0-6, 0-6, 0-3), partida sustinută la Brasov, in fata echipei ASC Corona Fenestela Brasov, contand pentru barajul de calificare in semifinalele campionatului national. Mediafax Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2012 · Report post S-a jucat cu echipa a doua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2012 (edited) · Report post Sanctiuni drastice după bataia de la meciul de hochei dintre Corona Brasov si Steaua! Edited March 6, 2012 by f234567k Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2012 · Report post Interviu cu Martin Persson Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2012 (edited) · Report post Avancronica meci 1 semifinala Corona Brasov - Steaua Edited March 8, 2012 by zob79 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2012 · Report post A murit Anton Crisan Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2012 · Report post zob79 scrie nr meu,nu stiu de ce dracu nu ti pot trimite msg..0727240701,ne vedem la patinoar Share this post Link to post Share on other sites