Posted September 29, 2010 (edited) · Report post Nici macar pe Lacatus nu vreti sa-l sustineti? Duceti-va macar pentru el care e simbolul Stelei "FIARA", nu ma intelegeti gresit yo nu tin cu ciobanu ala nu pot sa-l suport yo tin cu Steaua Bucuresti cu, culorile ROS-ALBASTRE (scuzati-mi cacofonia) ciobanu va pleca doar daca i se intampla ceva cum zicea si Ilie Dumitrescu cand a plecat. Dar haideti macar in europa sa facem atmosfera frumoasa si in meciurile cu Dinamo. E pacat si imi pare rau ca am ajuns sa discutam de treburile astea cand ar trebui sa fim fericiti alaturi de echipa noastra. Edited September 29, 2010 by dblade28 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post imi pare rau, yo nu tin cu ciobanu, e deajuns sa sustin aceasta saracie de echipa, si automat tin yo cu ciobanul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post http://www.sport.ro/europa-league/ultrasii...iversitate.html Au venit italienii si probabil ca vor striga tiganii pe stadion chiar vreti sa-i lasam asa de capu lor? Noi stam pe forum ei fac ce vor prin Bucuresti Am ajuns de rasu europei Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Nici macar pe Lacatus nu vreti sa-l sustineti? Duceti-va macar pentru el care e simbolul Stelei "FIARA", nu ma intelegeti gresit yo nu tin cu ciobanu ala nu pot sa-l suport yo tin cu Steaua Bucuresti cu, culorile ROS-ALBASTRE (scuzati-mi cacofonia) ciobanu va pleca doar daca i se intampla ceva cum zicea si Ilie Dumitrescu cand a plecat. Dar haideti macar in europa sa facem atmosfera frumoasa si in meciurile cu Dinamo. E pacat si imi pare rau ca am ajuns sa discutam de treburile astea cand ar trebui sa fim fericiti alaturi de echipa noastra. Argaseala,tu esti ma?...,....ce cauti aici?....nu s au cumparat bilete si faci un apel,vezi ca ai gresit forumul,aici nu sunt suporterii adevarati,aia sunt in voluntari,stefanesti,bragadiru.......hai mars de aici Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Ultrasii lui Napoli ne vor da lectii chiar la noi acasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Nici macar pe Lacatus nu vreti sa-l sustineti? Duceti-va macar pentru el care e simbolul Stelei "FIARA", nu ma intelegeti gresit yo nu tin cu ciobanu ala nu pot sa-l suport yo tin cu Steaua Bucuresti cu, culorile ROS-ALBASTRE (scuzati-mi cacofonia) ciobanu va pleca doar daca i se intampla ceva cum zicea si Ilie Dumitrescu cand a plecat. Dar haideti macar in europa sa facem atmosfera frumoasa si in meciurile cu Dinamo. E pacat si imi pare rau ca am ajuns sa discutam de treburile astea cand ar trebui sa fim fericiti alaturi de echipa noastra. Tu rogi lumea sa se duca dar tu te prezinti maine seara la meci? Si daca vin ce? Parca sunt primii care vin si pleca in cupele europene. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Haideti la stadion oameni buni si sa le aratam celor de la napoli ce e aia galerie adevarata in concluzie: Steaua SUNTEM NOI !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Ultrasii lui Napoli ne vor da lectii chiar la noi acasa becalist cum te vad sunt convins ca o sa fii fioros,sa vezi ce or sa spuna alde mastifs,testte matte,rione sanita,brigata carolina de tine,or sa ramana profund impresionati,apropo aia dau lectii oricui,sezonul asta au mai putine abonamente ca noi pt ca sunt impotriva teserei,la ei nu e ca la noi,unde se gasesc sclavi ca tine Haideti la stadion oameni buni si sa le aratam celor de la napoli ce e aia galerie adevarata in concluzie: Steaua SUNTEM NOI !!! da nu e niciun admin pe aici sa ne scape de Argaseala asta,toarna din el ca o moara hodorogita,becalistii astia n au creier de loc,de asta il preferam eu pe becalistul de toronto,mai servea o bere,mai intra si se certa cu noi,in schimb astuia n ai ce sa i zici ca i a sters Gigi creierul Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post vad ca nu evoluati sub nicio forma daca cineva are alta parere decat voi trebuie bannat, trebuie sa fie becalist, sigur are creierul spalat.... sunteti patetici! Altceva nu stiti? Am evitat multa vreme sa mai intru pe site pentru ca eram ori prost ori nebun ori vandut ori sclav ori mai stiu eu cum si am sperat sa se mai linisteasca apele. Stiu nu sariti: Jiji e de vina! Poate ar fi bine sa mergeti la stadion...nu de alta dar va considerati stelisti! becalist cum te vad sunt convins ca o sa fii fioros,sa vezi ce or sa spuna alde mastifs,testte matte,rione sanita,brigata carolina de tine,or sa ramana profund impresionati,apropo aia dau lectii oricui,sezonul asta au mai putine abonamente ca noi pt ca sunt impotriva teserei,la ei nu e ca la noi,unde se gasesc sclavi ca tine da nu e niciun admin pe aici sa ne scape de Argaseala asta,toarna din el ca o moara hodorogita,becalistii astia n au creier de loc,de asta il preferam eu pe becalistul de toronto,mai servea o bere,mai intra si se certa cu noi,in schimb astuia n ai ce sa i zici ca i a sters Gigi creierul Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post becalist cum te vad sunt convins ca o sa fii fioros,sa vezi ce or sa spuna alde mastifs,testte matte,rione sanita,brigata carolina de tine,or sa ramana profund impresionati,apropo aia dau lectii oricui,sezonul asta au mai putine abonamente ca noi pt ca sunt impotriva teserei,la ei nu e ca la noi,unde se gasesc sclavi ca tine da nu e niciun admin pe aici sa ne scape de Argaseala asta,toarna din el ca o moara hodorogita,becalistii astia n au creier de loc,de asta il preferam eu pe becalistul de toronto,mai servea o bere,mai intra si se certa cu noi,in schimb astuia n ai ce sa i zici ca i a sters Gigi creierul Hai zi-mi si tu mie ce-ar trebui sa fac ca sa-ti fiu pe plac sa-mi doresc ca Steaua sa retrogradeze in divizia H?? Si dc ma rog vrei sa fiu scos de pe forum yo mi-am exprimat o parere si plus de asta n-am injurat pe nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 (edited) · Report post vad ca nu evoluati sub nicio forma daca cineva are alta parere decat voi trebuie bannat, trebuie sa fie becalist, sigur are creierul spalat.... sunteti patetici! Altceva nu stiti? Am evitat multa vreme sa mai intru pe site pentru ca eram ori prost ori nebun ori vandut ori sclav ori mai stiu eu cum si am sperat sa se mai linisteasca apele. Stiu nu sariti: Jiji e de vina! Poate ar fi bine sa mergeti la stadion...nu de alta dar va considerati stelisti! Ai dreptate , dar ce sa facem ! Puterea absoluta este a celor " elevati " , noi astia mai " mici " suntem tratati exact cum trateaza maimuta de la loja pe toata lumea Ma bucur ca ai aparut tu sa spui asta , eu nu aveam curajul , pentru ca sigur eram " bannat " Edited September 29, 2010 by bogdinho' Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Daca sunteti asa tari dc nu va duceti la cioban la palat in numar mare si protestati acolo pe forum e foarte usor sa vorbesti si sa spui lucruri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post da duceti va ma sa incurajati echipa,voi nu va duceti din cauza mea?........sunteti unii aici care o luati pe diverse cai,numai sa recunoasteti ca sunteti becalisti n aveti curaj.........sunt convins ca Peluza Nord incurajeaza echipa,le puteti lua exemplul,eu nu v am zis niciodata sa nu va duceti,daca voi sunteti fericiti cu bataia asta de joc e ok,dar daca voi sunteti stelisti eu prefer sa nu fiu......totusi nu inteleg de ce tot faceti reclama aici cu meciul,asta e partea ciudata, n ar trebui sa va pese de noi,voi sustineti echipa si sunteti suporteri adevarati,curios sunt in afara de mwie Dinamo si rapid ce o sa mai cantati.....STELISTILOR Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @dblade28 nu trebuie sa urlii si sa ne spui ce sa facem. Fiecare face ce vrea. Te duci la meci? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post da duceti va ma sa incurajati echipa,voi nu va duceti din cauza mea?........sunteti unii aici care o luati pe diverse cai,numai sa recunoasteti ca sunteti becalisti n aveti curaj.........sunt convins ca Peluza Nord incurajeaza echipa,le puteti lua exemplul,eu nu v am zis niciodata sa nu va duceti,daca voi sunteti fericiti cu bataia asta de joc e ok,dar daca voi sunteti stelisti eu prefer sa nu fiu......totusi nu inteleg de ce tot faceti reclama aici cu meciul,asta e partea ciudata, n ar trebui sa va pese de noi,voi sustineti echipa si sunteti suporteri adevarati,curios sunt in afara de mwie Dinamo si rapid ce o sa mai cantati.....STELISTILOR Daca tot zici ca nu esti stelist dc ti-ai mai facut cont pe fcsteaua.ro? Dute la tiganii de sub pod si stai acolo daca zici ca nu tii cu Steaua fara suparare Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Eu ca suporter Napoli am vrut sa ma duc pe stadion, dar in cele din urma am renuntat deoarece e inutil sa ma duc in tribuna I sau II si sa tac din gura daca da gol Napoli. Pacat ca nu e ca in Anglia sau alte tari civilizate unde lumea sta jos la meci si stii ca nu patesti nimic. Asa ca, daca tot nu ma duc pe stadion...ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi zica, daca stie, unde va fi cazata echipa Napoli, sau cand pleaca din Bucuresti? Ms anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @dblade28 nu trebuie sa urlii si sa ne spui ce sa facem. Fiecare face ce vrea. Te duci la meci? Da Bogdane ma duc la meci sa sustin Steaua si pe Laca dar asta nu inseamna ca-l sustin pe cioban. Chiar nu vreau sa ma cert cu voi pt ca sunteti stelisti ca si mine. Eu mi-am facut cont pe acest site din dragoste pt Steaua si din dorinta sa discut cu stelistii adevarati care sunt in stare sa faca o atmosfera incendiara asa cum se intampla in trecut Eu ca suporter Napoli am vrut sa ma duc pe stadion, dar in cele din urma am renuntat deoarece e inutil sa ma duc in tribuna I sau II si sa tac din gura daca da gol Napoli. Pacat ca nu e ca in Anglia sau alte tari civilizate unde lumea sta jos la meci si stii ca nu patesti nimic. Asa ca, daca tot nu ma duc pe stadion...ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi zica, daca stie, unde va fi cazata echipa Napoli, sau cand pleaca din Bucuresti? Ms anticipat Vorbeste cu conationlii tai de la napoli lucrurile astea nu inteleg ce mai cauti aici Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post se face reclama la meciul asta aici pentru ca e topic creat special pentru meci , eu mi0am luat bilet la meci in speranta ca se continua protestul pe stadion, dar se pare ca nu e asa ...poate reusesc sa-l vand ! da duceti va ma sa incurajati echipa,voi nu va duceti din cauza mea?........sunteti unii aici care o luati pe diverse cai,numai sa recunoasteti ca sunteti becalisti n aveti curaj.........sunt convins ca Peluza Nord incurajeaza echipa,le puteti lua exemplul,eu nu v am zis niciodata sa nu va duceti,daca voi sunteti fericiti cu bataia asta de joc e ok,dar daca voi sunteti stelisti eu prefer sa nu fiu......totusi nu inteleg de ce tot faceti reclama aici cu meciul,asta e partea ciudata, n ar trebui sa va pese de noi,voi sustineti echipa si sunteti suporteri adevarati,curios sunt in afara de mwie Dinamo si rapid ce o sa mai cantati.....STELISTILOR Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Vorbeste cu conationlii tai de la napoli lucrurile astea nu inteleg ce mai cauti aici Stai putin, in primul rand am pus o intrebare si in al doilea rand e un forum liber se poate inscrie oricine... si vroiam sa mai intreb, daca cumva se pot cumpara din Ghencea bilete pentru oaspeti. Ca cei de la stadionul nu stiu sa raspunda la telefon Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Da Bogdane ma duc la meci sa sustin Steaua si pe Laca dar asta nu inseamna ca-l sustin pe cioban. Chiar nu vreau sa ma cert cu voi pt ca sunteti stelisti ca si mine. Eu mi-am facut cont pe acest site din dragoste pt Steaua si din dorinta sa discut cu stelistii adevarati care sunt in stare sa faca o atmosfera incendiara asa cum se intampla in trecut Mache, nebunule, ce username ti-ai tras. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post Daca tot zici ca nu esti stelist dc ti-ai mai facut cont pe fcsteaua.ro? Dute la tiganii de sub pod si stai acolo daca zici ca nu tii cu Steaua fara suparare ba,da tu chiar nu intelegi nimic? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @ lavezzi88 - intelege-l si pe dblade28 ca este in febra dinaintea meciului si probabil nu-si gaseste caietul cu cantece. @dblade28 - dai cam multe sfaturi unora pe care nu-i cunosti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @lavezzi88, nu cred ca iti poti cumpara bilet pentru sectorul rezervat oaspetilor de aici. Ori incerci sa iei legatura cu suporterii care fac deplasarea de la Napoli, ori iti cumperi intr-o zona oarecare si incerci sa nu te manifesti foarte tare la goluri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @lavezzi88, nu cred ca iti poti cumpara bilet pentru sectorul rezervat oaspetilor de aici. Ori incerci sa iei legatura cu suporterii care fac deplasarea de la Napoli, ori iti cumperi intr-o zona oarecare si incerci sa nu te manifesti foarte tare la goluri . De unde stiti ca o sa dea Napoli gol ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post @ fane - asa sunt unii n-ai ce sa le faci @ andyro - ms mult pt informatie..m-am gandit sa ma duc la Tribuna I sau II si sa stau mai linistit..dar e aiurea, mai bine ma uit undv decat sa ma trezesc cu niste suporteri suparati ca nu are voie un om sa se bucure Share this post Link to post Share on other sites