Dragoshel

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

536 posts in this topic

Nu stiu ce sa mai cred , si nici nu ma mai stresez , probabil ne bate si Napoli , e ceva normal ! Dupa Piti , Ilie si Edi , in Ghencea a venit Lacatus . E pentru a 3a oara cand vine , pana in iarna zboara si el , nu se mai satura sa fie umilit! Ce fotbal sa mai joace si jucatorii cand sunt 4 antrenori schimbati in 9 etape ? SA IMI BAG POOOLA IN TOATA RASA CIOBANULUI :wall:

Edited by axl

SA IMI BAG POOOLA IN TOATA RASA CIOBANULUI :wall:

De bagat trebuie :) dar nu cu referire la antrenori..

Piturcă a vrut 20 de milioane :)

Dumitrescu a fost alungat de "noi"

Edi, e tinar si nici nu a fost antrenor..

Și a venit Lacatus. vedem ce va face Fiara..

Incepe scoala, vin la Bucuresti. In mod normal asta ar fi fost meci de la care nu lipseam. 

Dar cand ma gandesc ca trebuie sa dau 400 de mii pe bilet, ca sa vad cum suntem umiliti pe teren si in tribune (de adversari, de jandarmerie si de taranii din tribune nascuti cu samanta si cu vuvuzela in gura), parca imi trece de stadion... Si dupa aia cand ajung acasa dupa meci, sa ii vad pe sclavii aia pe gesepe, digi, Telesport, sport.ro si alte posturi cum il pupa pe oier in ... dos si ii iau interviuri peste interviuri. Alte scandaluri, alte nebunii.Veri si nepoti de-ai lui Gigi se infrupta din banii de pe bilete si se plimba cu Q7 (citat din Piturca), 25819210q0128181812 de mii de jucatori cumparati si vanduti ca la targul de oi, glorii tarate prin tarana.

Na si da 400 de mii pentru asta! Macar daca as stii ca se anunta un protest ca lumea! Sa fim macar 1000 de oameni dintr`o masa de 20000 fara creier. Sa strigam tot meciul, sa ii dam la mumu ciobanului ca la meciul cu Otelul de anul trecut sau ca la ala cu Gloria. Ca as veni numai pentru asta. Sa ii umplem frigiderul nenorocitului ala care ne-a distrus Steaua. Mori bai, jegule! 

Dar nuuuu! Lasaaa! Sa il sustinem pe simbol sa ne duca pe culmile gloriei. Sa iesim pe locul 2, Champions League, sa facem milioane peste milioane, sa ii subordonam pe toti si sa sarim pe Maybach mai bine.

Asta nu e Steaua. E o gluma proasta. 

voua va mai arde de meciul cu napoli? sa fim seriosi ,nu im mai pasa deloc de echipa care joaca in Ghencea VPM mai repede handicapatule,asta i singura solutie..din pacate(nu ne ajuta nimeni..Laca,Ilie)

Din pacate doar cu asta am mai ramas! :(

Trist,dar adevarat...

Incet-incet,datorita ciobanului,o sa ramanem doar cu amintiri legate de Steaua,cu trecutul,ca prezentul si ce va urma suna din ce in ce mai rau... :(

Cred ca nu avem nicio sansa. Am ajuns o echipa de pluton, pana nu pleaca Oierul asa vom ramane mult si bine pe el nu-l intereseaza sa faca performanta el vrea numai si numai publicitate. Trebuie sa facem ceva dar ce?!!!

Voi ce parere aveti?

Revenirea lui Lacatus poate fi de bun augur. Valoric cred ca este peste Ilie Dumitrescu si foarte aproape de Piturca. Parcursul de anul trecut la Vaslui a fost unul pe care echipa lui Porumboiu nu l-a avut pana atunci.

Tinand cont ca Marius e un tip temperamental, mizez pe faptul ca va reusi sa-i trezeasca din apatie pe jucatorii Stelei.

Oricum ma bucur ca Lacatus, cel mai iubit stelist dintre toti stelistii, e din nou printre noi.

Edited by Virgil

Nu-l vad mare antrenor pe Laca,dar si eu cred ca e peste Ilie.

Sper sa faca ceva,sa produca un soc pozitiv in vestiar.

Oricum ma bucur ca Lacatus, cel mai iubit stelist dintre toti stelistii, e din nou printre noi.

Asta asa e,dar nu tine loc de rezultate.E vorba de ce face acum ca antrenor,cum va iesi din relatia cu Jiji,nu-i pune nimeni la indoiala "stelismul".

Revenirea lui Lacatus poate fi de bun augur. Valoric cred ca este peste Ilie Dumitrescu si foarte aproape de Piturca. Parcursul de anul trecut la Vaslui a fost unul pe care echipa lui Porumboiu nu l-a avut pana atunci.

Tinand cont ca Marius e un tip temperamental, mizez pe faptul ca va reusi sa-i trezeasca din apatie pe jucatorii Stelei.

Vise , vise si again vise ! Eu zic ca in iarna pleaca pe unde a venit :)

Te bucuri ca e din nou printre noi? Mie-mi vine sa plang cand ma gandesc ca l-a pacalit iar imputitul ala...

Incep sa cred ca nimeni nu mai are demnitate in tara asta...

@Virgil

tu esti prea optimist.Daca, prin absurd, jucatorii vor juca bine, acest lucru se va datora dorintei lor de afirmare individuala pe plan extern. Lacatus nu poate face minuni, iar un moral bun nu e suficient pentru un joc consistent.

Edited by dee

Daca vreti sa-i bagati oierului bani in buzunare, duceti-va la meci. Pentru restul exista baruri, cafenele, etc.

corect, cine vrea sa-i dea oierului niste banuti, sa se duca la meci, eu prefer sa stau acasa, degeaba ma duc sa-mi bag si sa-mi scot sa ma auda ciobanu doar pe mine si pe inca vreo suta. ca pe restu ai doare in p**a, ei incurajaza echipa cica pt liniste si rezultate.

ca pronostic e clar meci de 2, n-avem cum sa facem nici un egal, suntem varza.

Edited by Mihail_86

Nu avem multe sase cu Napoli insa trebuie sa pastram optimismul

Pentru Laca haideti sa umplem stadionul joi si sa-i aruncam in INFERN pe italieni sa vada toata europa cine suntem noi.

:steag_cruce_invers:

Iar si-au facut cont aia de la marketing pe site sa indemne lumea sa vina la meci cand au vazut parerea noastra? :))

Tu te-ai nascut in aceeasi zi in care ti-ai facut contul pe fcsteaua.ro?!?!

Indemnurile astea "becaliote" transmite-le prin portavoce in Pipera si poate ai succes...

In ceea ce priveste infernul...uite-te un pic la atmosfera de pe stadionul lu' Napoli ca sa intelegi ce inseamna infern...

Trezeste-te!!!...maine ai lucrare de control la "Educatie Moral Civica"...

Pentru Laca haideti sa umplem stadionul joi si sa-i aruncam in INFERN pe italieni sa vada toata europa cine suntem noi.

Baiete ai gresit adresa sincer, nu avem nevoie de o oaie in plus, cand Doamne iarta-ma vom scapa de asemenea specimene ? dati jos fratilor ochelarii de cal.

Din cauza voastra suntem unde suntem, mandria voastra nu exista, demnitatea voastra este 0, va vindeti pentru o ciunga.

NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI , NIMENI LA MECI ! Si nu numai cu Napoli , haideti sa boicotam toate meciurile , sa vedem care sunt adevaratii suporteri si care sunt hahalerele lui Gigiot :)

Edited by bogdinho'