Posted March 6, 2011 · Report post Pana acum suntem asa: Eu - United Foxes - Arsenal MarinescuDani - Everton Dany's - Liverpool Si din cate stiu si Adrian vrea sa joace, deci isi alege urmatoarul echipa. Daca vrei sa joci poti juca cu una dintre City/Chelsea/Tottenham/Villa etc. Dar intai sa-si aleaga Adrian echipa, ca a anuntat de mai devreme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 · Report post Joc si eu. Pe 8 apare 11.3 parca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 · Report post Ok dar sa imi spui si mie cum fac ,pentru ca nu am mai jucat online pana acm. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 · Report post Sa iti bagi patchul noul care tre sa apara zilele urmatoare. Dupa iti explicam pe mess cum sta treaba, e simplu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 (edited) · Report post Hmmmm.... cred ca o sa iau Tottenham. p.s. Sa ma tineti la curent cu aparitia patchului. Edited March 6, 2011 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2011 (edited) · Report post Eu o iau pe Chelsea. Edited March 6, 2011 by BAF-kimi Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2011 · Report post Ok atunci eu iau pe Citty Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 · Report post @bogdanbog Suntem prea multi. Abia daca o sa putem merge cu 7 persoane. Poti sa-ti organizezi in paralel un alt campionat de FM cu altii. Ramanem in 7 (am hotarat cu Foxes, cel care tine serverul), cel putin pentru inceput: Eu - United Foxes -Arsenal Kimi- Chelsea zloty- City Adrian- Spurs dany's -Liverpool marinescudani - everton Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 · Report post Cand incepem? Ca a aparut 11.3.0. http://www.footballmanager.com/patches Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 · Report post Vineri probabil. Voi posta maine seara regulamentul si totul. Sa va bagati patchul si rabdare Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 · Report post Putem sa facem pronosticuri cu cine o sa fie cel mai de succes antrenor? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2011 (edited) · Report post Am bagat patchul si penisul... ca nu merge... Trebuie neaparat sa montez imaginea? Ca eu am crack din ala no dvd. Si daca pun crackul nu imi vede patchul. fiti buni si bagati aici un crack care sa mearga cu patchul. Edited March 8, 2011 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post Am bagat patchul si penisul... ca nu merge... Trebuie neaparat sa montez imaginea? Ca eu am crack din ala no dvd. Si daca pun crackul nu imi vede patchul. fiti buni si bagati aici un crack care sa mearga cu patchul. Aceeasi problema Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post @ronnie Ce mi-era 7, ce mi-erau 8...daca e greu in 7, pune sa fiti doar 4, sa iti fie mai usor. Ma rog, doritori mai sunt, deci voi face si eu un alt campionat. Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post @ronnie Ce mi-era 7, ce mi-erau 8...daca e greu in 7, pune sa fiti doar 4, sa iti fie mai usor. Ma rog, doritori mai sunt, deci voi face si eu un alt campionat. Bafta! Cum putem face alt campionat?As fi si eu interesat sa joc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post Deschide si tu mai intai un topic, sa vedem daca se inscrie cineva, iar dupa, facem un server si etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post Campionatu de Football Manager 2011, editia a treia! Participanti: Ronnie - Manchester United The Foxes - Arsenal Adrian - Tottenham marinescudani - Everton Dany's - Liverpool zloty - City BAF-Kimi - Chelsea Necesita jocul FM 2011 + patchul 11.3.0 care poate fi descarcat de pe filelist de aici (contine si crack). Regulament: *nu jucam amicalele, bifam sa le joace asistentul *primul lucru care-l facem in joc este sa intram in preferences si sa debifam "move matches for TV" *jucam meciul la viteza a 3a (3 sferturi), key match. *nu ne furam oamenii din staff intre noi *jucam cand sunt minim 3 persoane online!! *cand vrem sa transferam jucatori intre noi vorbim intai pe messenger pentru a nu strica jucatorul aiurea. *fara tactici de pe net! *daca sunteti dat afara de la echipa sau demisionati si vreti sa schimbati echipa alegeti bine. *faceti tactica din timp pentru meciul urmator sa nu stam cate 10 minute inainte de fiecare etapa pentru a definitiva primul 18. *cand cineva cere sa fie asteptat putin sa-si faca echipa, sa astepte toti, sa nu dati continue in draci Posibil sa mai apara completari in regulament pe parcurs. Si acum, sunteti de acord sa incepem vineri seara? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post Am deschis un topic ca asta al vostru , crezi ca o sa participe cineva sau asteptam sa terminati voi si ne integram si noi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 · Report post tu sigur nu o sa participi nici aici nici in altceva. Vedeti ca Kagawa asta e bogdinho. BAN ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 9, 2011 (edited) · Report post Oh.... snap! p.s. Ronnie, uploadeaza crackul aici pentru cei care nu au cont pe filelist Gata, hai ca am rezolvat spielul. Eu zic ca putem incepe campionatul vineri, dupa meci, la vreo 20 de minute dupa meci, bineinteles, ca sa pot face cronica p.s. Vad ca bocdinho tot da tarcoale pe aici, undercover.Saracu' Edited March 10, 2011 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2011 · Report post S-a eliberat un loc la City. Zloty nu mai poate juca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2011 (edited) · Report post Lasa-l atunci pe bogdanbog acolo Numai pe bocdinho sau pe clona lui, ka guawa, nu. Edited March 10, 2011 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2011 · Report post O iau eu pe city. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2011 · Report post Maine seara incepem baieti Sa aveti jocu' pregatit cu totu'. Share this post Link to post Share on other sites