Posted September 20, 2010 · Report post Ce ii spala testicolele ciobanului ,bine Ilie esti beton ,deci nu o sa putem sai luam echipa ca e actionar majoritar?? ce bn ca ai spus asta , precis nimeni nu stia ca e actionar majoritar ))) Sincer nu il inteleg pe Ilie ,parca nu ar fi invatat nimic din perioada avuta ca jucator la Steaua , pai Stelist esti atunci cand nu faci compromisuri ,cand ti mereu capul sus , nu cand iei apararea celui care distruge clubul. Daca isi da demisia,ar fi un gest foarte corect.De altfel,in afara de ceea ce tinea de fotbal,l-am vazut ca fiind un tip ok,echilibrat,nevrand sa jigneasca vreo parte.Poate cateodata este mai bine asa. v-ati atins scopul bai nesimtitilor, sper sa strigati demisia la fiecare antrenor care o sa fie de acum incolo... Hooltras,si eu il admir pentru ceea ce a facut la Steaua,ca jucator.Este o parte vie a istoriei clubului. Ba chiar,fata de ceilalti antrenori ce au inlocuit un ''favorit'' , vezi Munti-Pedrazzini , Bergodi-Stoichita, pe Ilie Dumitrescu l-am sustinut (eu). Dar este mai mult decat evident ca in postura de antrenor este invers proportional fata de ceea ce a fost ca jucator,ori daca faci egal cu Astra (ultima clasata),si avand in vedere lotul avut la dispozitie,schimbarile facute,tactica falimentara abordata,trebuie sa fii slab de inger sa nu-ti doresti sa plece. Nu mai merge cu ''e nevoie de timp'',''jucatorii trebuie sa creeze o echipa omogena''. Marii antrenori nu cer timp.Hai sa nu ma intind pana la marii antrenori. Hai sa le spunem antrenorii priceputi. Sau poate iti place cum Bicfalvi nu recupereaza,nu paseaza si se crede Berbatov in careul celor de la Astra? Ilie Dumitrescu ar face cel mai bun gest daca ar pleca acum.Si da,orice ''sclav'' ar veni,antreneaza mai bine decat Ilie Dumitrescu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 (edited) · Report post acum am vazut filmuletul cu "no sa puteti sa-i luati echipa".... pai bine **** ca asa esti tu "stelist", informandu-ne ca ar trebui sa ne resemnam cu statutul de ostatici ai dementei albanezului interlop. EI BINE NU! nu vom gira prin actiunile noastre opera de distrugere a clubului nostru, cum tocmai ai facut-o TU. Steaua adevarata nu poate exista decat FARA oier. orice altceva e o pervertire a numelui Stelei. Edited September 21, 2010 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post sper sa-l iubiti pe Titi Dumitriu Lasa ca il iubiti voi pe cioban. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 (edited) · Report post @geedorah cum ramane cu responsabilitatea?cand a devenit antrenor la Steaua el si-a luat un angajament, nu? e usor ca la primul impas ( desi e exagerat spus impas) sa te speli pe maini. Daca tine intr-adevar la lotul de jucatori, asa cum deseori a afirmat, de ce i-a lasat?n-are nicio responsabilitate fata de ei? ce vina au jucatorii? de ce sa fie " pedepsiti"? In fine, Ilie si-a castigat respectul pe teren, insa a uitat ca trebuie sa si-l pastreze. Pai si Piturca de ce este plans atat de mult? sper sa-l iubiti pe Titi Dumitriu Offtopic: Ce are Titi Dumitriu? Cand am luat campionate cu dansul eram manipulati de presa de ne bucuram? Ilie Dumitrescu si Gigi Becali sunt prieteni de zeci de ani.Asa ca sunt slabe sanse sa auzi ceva rau de la Ilie Dumitrescu la adresa creditorului. Edited September 20, 2010 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 (edited) · Report post ce caracter are Dumitrescu si cat de mult ne am inselat cand am crezut ca este altfel,nici acum nu mi vine sa cred ce a spus,ce l mai linge pe Gigi si tace malc cand ala declara ca s a bagat peste el la echipa,de departe e cel mai slab antrenor care a fost la Steaua...... Edited September 20, 2010 by anti gigi Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 (edited) · Report post Mai lipsesc Balint, Boloni, Dan Petrescu din lista fostilor mari fotbalisti ai Stelei care au fost umiliti ca antrenori ai echipei de catre Becali, suporteri si de anturajul prost al clubului. LE: Cel mai probabil joi echipa va fi facuta de Becali prin intermediul lui Iordanescu junior. Am ajuns de rasul curcilor, ungurii de la CFR cred ca au desfacut a doua oara sampania in acest inceput de campionat dupa plecarea lui Piti. Edited September 20, 2010 by Khalid Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Edi Iordanescu ala, daca ar avea putina demnitate, ar trebui sa plece si el odata cu Ilie pentru ca el l-a adus la Steaua, dar cum Edi e mare clubber si are nevoie de bani sa impresioneze pitipoancele pe acolo normal ca va sta, asta ca sa-si omoare timpul liber de-a lungul zilei, noaptea are treaba:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Este f.bine ca a plecat acum cand sansele la castigarea titlului sunt intacte.Marea problema este ca Stoichita este liber de contract,asta fiind adevaratul pericol pentru Steaua.Tot in categoria pericol pentru Steaua se inscriu si Titi Dumitriu,Gica Hagi,Panduru,Uhrin,Jenei este adevarat cu grade diferite de periculozitate.Steaua are nevoia sa-si salveze investitia in jucatori prin aducerea unui antrenor de top si a unui manager general competent.Dan Petrescu vs un antrenor strain de top de peste 1 mil de euroi salariu par solutii pertinente.O Liga rusofona nu poate sa insemne o atractie mai mare decat Steaua daca salariile vor fi comparabile. ps-Stoichita te rog sa stai cumintel in banca ta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post S-a inteles total gresit de catre fani cand Ilie a spus si subliniat daca mai era nevoie ca echipa/clubul nu-i pot fi luate lui Jiji , la modul ca IMPORTANT e sa sustinem echipa si cu asta basta , Jiji nu va pleca decat MORT din Ghencea !! Discutam in van cine sa nu vina si alte chestii ce nu tin de suporteri , ca nu noi antrenam , nu ne pricepem !Ne pricepem doar a critica cand echipa nu merge , iar la Ilie n-a mers si s-a vazut cel mai bine in meciul cu Timisoara.Ala nu era joc al unei echipe care sa se bata la titlu. Si-a dat demisia pentru ca si-a dat si el seama ca mai bine pleaca acum , fiind un moment prielnic auzind acele scandari (de-mi-sia !!) si a realizat pe moment ca sfaristul este mult mai aproape decat ar fi crezut. Putea sa fie surd la scandari , insa ii intelege pe fani si nu vrea sa-si pateze imaginea tocmai acum. A incercat si el sa fie antrenor la Steaua , a crezut in sansa lui , nu s-a imbogatit dupa meciurile astea si atunci cand se va intalni cu suporterii VA STA CU CAPUL RIDICAT IAR NOI IL VOM APLAUDA SI RESPECTA !!! RESPECT Ilie SI ITI MULTUMIM !!! FORZA Steaua !!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Cea mai mare problema la ora actuala este faptul ca rad cainii sau clujenii de noi. Halal suporteri Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Cea mai mare problema la ora actuala este faptul ca rad cainii sau clujenii de noi. Halal suporteri 1. nu ma intereseaza ; 2. in ce situatie sunt si ei, parca nu prea este rasul lor; poate zburatoarele de sub grant .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post sper sa nu vina Lacatus...dar dupa ce-am auzit aseara se pare ca e sclav pana la moarte Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post @biruitorul "sclavul" Stelei . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post @elvis, eram ironic. Chiar nu ma intereseaza parerea lor dar altii vad ca pun accent pe imaginea printre alte vietuitoare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 (edited) · Report post wow,a ajuns Edi Iordanescu sa antreneze Steaua ,marele cluber.Daca ar avea putina demnitate ar pleca si el odata cu cine l-a adus.Da are baiatu' nevoie de bani pentru pitipoance,cum sa plece Edited September 21, 2010 by [email protected] Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post wow,a ajuns Edi Iordanescu sa antreneze Steaua ,marele cluber.Daca ar avea putina demnitate ar pleca si el odata cu cine l-a adus. Pai de ce nu,doar a facut scoala la Coverciano! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post O sa se intoarca Stoichita ! mereu mi-a placut acest antrenor , mai ales ca acum are lot bun va face treaba si mai buna ; ca nu-l vor lasa suporterii , e altceva , de unde sa-l cunoasca ei cand pe vremea respectiva aveau 10 anisori si habar n-aveau ca exista Steaua !?? FORZA Stoichita !!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Stati linistiti. O sa vina Martin O'Neill sau Carlos Queiroz. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post ...sau Antonio Esfandiari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Putea sa fie surd la scandari , insa ii intelege pe fani si nu vrea sa-si pateze imaginea tocmai acum. Si-a patat-o deja cand a venit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Regretabil este doar faptul ca Ilie a incercat sa-si verse ,,naduful" pe suporteri.In grandomania lui nu poate recunoaste ca este ,,nul"in materie de antrnorat si de aceea a pus demisia in carca suporterilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post I-am subordonat si pe astia, inteleg? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Si-a patat-o deja cand a venit. Acum , ce facem , spunem despre toti ca isi pateaza imaginea din moment ce accepta sa antreneze in Ghencea ? Sa fie clar pentru toata lumea : Nea Oaie nu va pleca din Ghencea decat MORT ori FALIT ! Altfel , NU !!! Putem sa tipam si sa nenorocim scorul la fiecare meci , insa de plecat nu pleaca si pace ! Problema e ca trec anii , anul asta se mai poate face ceva , sanse sunt , insa daca anul asta nu facem nimic , la anul se vor intari ceilalti si mai mult , antrenorii se vor duce la ei pentru ca au LINISTE si uite asa stam , o lalaim , m...e in sus si m...e in jos , ca vine Dan , ca vine X sau Y...anii trec si o s arada lumea de noi cand vom ajunge sa castigam un nou titlu , o sa ne zica : luati de pomana , baaa...!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post @ mori_caine 1. da, toti isi pateaza imaginea cand semneaza cu oierul. ca atare toti sunt niste gunoaie, indiferent cine au fost inainte 2. asa si! sa treaca anii! pana nu pleaca oierul nu va fi liniste! caracterul si demnitatea nu se masoara in titluri mincinoase. si pe titlul 24 la care va curg balele, ma pis cu efect. nu sunt stelist pentu titluri care nu vor mai veni cat timp oierul va fi acolo ci sunt stelist pentru istoria clubului si ceea ce a reprezentat el pentru ROMANI (nu cocalari, mustangi, zabrauteni si manelisti). asadar, o eternitate de ar dura, ma pis pe ele de trofee, oierul va pleca si eu voi fi acolo sa sarbatoresc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Stati linistiti. O sa vina Martin O'Neill sau Carlos Queiroz. Queiroz a plecat la United. Share this post Link to post Share on other sites