Posted September 19, 2010 · Report post Lasa ca a venit la Vaslui marele galactic care sta pe 1.2m de euro pe an si nu are decat 2 victorii in 7-8 etape. E adevarat ca nu poti face o echipa intr-un an de zile, dar valoarea lui s-a vazut la Real Madrid cand a reusit cu o echipa plina de baloane de aur sa obtina doar locul 2 in Primera Division. Pe atunci Barcelona nu avea nici jumatate din valoarea care o are acum. Cum este cu antrenorul ala de la Vaslui? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Daca avem pretentii la titlu trebuie sa batem pe Astra neaparat.Pana acum s-au tot batut in piept si Becali si Ilie ca au super lot , dar cu acest super lot nu avem rezultate prea grozave.Nu ar strica sa castigam si noi cu Astra si sa intram si noi ca lumea in lupta pentru titlu , cu o echipa mai organizata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Daca avem pretentii la titlu trebuie sa batem pe Astra neaparat.Pana acum s-au tot batut in piept si Becali si Ilie ca au super lot , dar cu acest super lot nu avem rezultate prea grozave.Nu ar strica sa castigam si noi cu Astra si sa intram si noi ca lumea in lupta pentru titlu , cu o echipa mai organizata. Da-da-da. Spre 24! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Da-da-da. Spre 24! Cu Jiji si Banel !!! .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Ar fi cazul sa batem,mai ales ca Dinamo a luat-o de la Vaslui iar rapidul a a facut egal.Deci....victorie si locul 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Ar fi cazul sa batem,mai ales ca Dinamo a luat-o de la Vaslui iar rapidul a a facut egal.Deci....victorie si locul 1 Iese egal sau o luam pe coaja , asa s-a intamplat mereu cand Dinamo a luat bataie,noi nu invingem. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post e echipa de pe ultimul loc..si in Ghencea s-a format o traditie: ultima clasata bate Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post eu o sa tin cu astra Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2010 · Report post Nu va e rusine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post imi pare rau ca pierde Steaua, dar ma bucur cand pierde echipa lui Becali... in dilema asta vom supravietui cu greu ani de zile! Steaua a pierdut multe meciuri in ultimii ani cu echipe codase, acasa. si cred ca meciul cu astra va fi un fel de Steaua-Ceahlaul 1-3 mai ales ca patronul de la astra i-a tras-o frumos maimutei, impreuna cu bucsaru, la transferurile minune de la Unirea la Steaua! iar despre maiestria de antrenor a lui Ilie, ce sa mai spun... e perfect pentru ce vrem noi (sa scapam de cioban prin lipsa performantelor) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Radut, Stancu, Tanase - Bilasco Sa-mi spuna cineva ca e o gluma proasta,VA ROG! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post 2 jucatori foarte buni, nu vad unde este gluma Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Nici nu conteza rezultatul. Daca nea Jeyjey va fi multumit vom avea o gramada de useri entuziasmati de marile calitati si puterea de lupta demonstrata de intreeaga echipa si mai ales de favoritii stapanului. Daca insa nea Jeyjey va fi ofticat ... vom avea parte de tone de injuraturi la adresa epavelor si nulitatilor din teren si de pe banca ce-si bat joc de echipa (a se citi 'creditor') si de milioanele de suporteri (a se citi 'banul creditorului'). p.s : Banel va juca, prin definitie, perfect, fiind un adevarat model si simbol al Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Banel va juca, prin definitie, perfect, fiind un adevarat model si simbol al Stelei. Cel mai model,cel mai simbol! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Spre 24 :steag_cruce_invers: Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Spre 24 :steag_cruce_invers: Ar fi si timpul pentru al 24-lea titlu ca de 4-5 ani il asteptam :steag_sah_mic: :steag_cruce_invers: Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Eu glumeam , nu stiu daca glumesti Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post 2 jucatori foarte buni, nu vad unde este gluma bilasco e slab..galamaz nu zic nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post traditia arata ca in ultimii ani, Steaua a avut mai mereu probleme in a invinge pe ultima clasata, Astra nu este o echipa asa de slaba cum o arata pozitia din clasament, au 3 egaluri in deplasare in 3 meciuri, golaveraj 4-4, cel mai probabil vor juca defensiv in acest meci. Din ce am urmarit, au vreo 2 jucatori oarecum interesanti : Takayuki si Fatai, japonezul este destul de bun la mijloc, recupereaza bine, are capacitate de efort si paseaza destul de bine, nigerianul imi pare un atacant cu potential, stie cu mingea, se demarca si finalizeaza destul de bine, daca 20 este varsta lui reala, cred ca poate ajunge un fotbalist bun cel putin la nivel de Romania. Pronostic : Steaua bate la maxim un gol, sau Astra +1.5, pentru cei care joaca la pariuri Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post HAI Steaua!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Radut, Stancu, Tanase - Bilasco Sa-mi spuna cineva ca e o gluma proasta,VA ROG! eu cred ca Bonfim nu are ce cauta la echipa... ceilalti sunt ok Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post bilasco e slab..galamaz nu zic nimic. Nu vezi ma ca a zis-o la misto Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Spectatori putini cu Astra "Vom reveni pe primul loc după meciul din această seara Din pacate nu s-au vandut multe bilete: e luni seară si Astra nu e o formatie foarte atractivă pentru publicul nostru. Dar trebuie să ne obisnuim si asa, nu poti juca meci de meci cu stadionul plin." Chiar ca trebuie sa se obisnuiasca , becaliotii vor disparea , a venit frigul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Ce hazliu cind un nonstelist isi da cu parerea despre Steaua. Parca este un site dedicat stelistilor,oricine are dreptul la opinie. "Oarever",eu imi doresc o victorie a Stelei cu 2-0. Hai Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post 1-0,Kapetanos ! Share this post Link to post Share on other sites