Posted September 10, 2010 · Report post Nume complet: Laurentiu Nicolae Marinescu Data nasterii: 25 august 1984 Locul nasterii: Ploiesti, Romania Inaltime: 184 cm Post: Mijlocas ofensiv A mai jucat la: 2002-2009 - Petrolul Ploiesti - 149 de meciuri (29 goluri) 2009-2010 - Unirea Urziceni - 15 (2) Bine ai venit, Laurentiu Marinescu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2010 · Report post Sper sa joace la noi,calitati are baiatul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 · Report post are...are...dar la mijloc joaca brandan-bicfalvi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 · Report post El e mijlocas ofensiv, teoretic n-ar trebui sa aiba treaba cu Brandan si Bicfalvi Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 · Report post El e mijlocas ofensiv, teoretic n-ar trebui sa aiba treaba cu Brandan si Bicfalvi e tot in zona aia...poate sa joace in sistemul lui Ilie...de fapt daca ti-ai dat seama...toti cei care au activat la Urziceni sunt niste muncitori...caratori de pian cum ii placea lui Mirel Radoi sa spuna...asat inseamna disciplina tactica de fier...impusa de Bursuc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2010 · Report post oare sunt sanse sa-l vedem azi in teren? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2010 · Report post Sper.Decat Ricardo... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2011 · Report post Laurentiu Marinescu (26 de ani) este unul dintre jucatorii pe care Steaua pariază in urmatoarele trei sezoane. Pare plapand atunci cand ii observi fizicul, dar te surprinde placut cand iți arată ce stie cu mingea. Poate că tine prea mult la balonul de fotbal. "Sunt mingicar, recunosc că dau cam greu drumul balonului. Dar la Steaua e nevoie de jucatori mingicari, fotbalisti care să cunoască jocul la firul ierbii", spunea Marinescu după ce a semnat cu Steaua. Marinescu rade atunci cand cineva i se adresează din greseală cu "Lucian": "Nu-i nimic! Sunt obisnuit să fiu confundat cu Lucian Marinescu. Întamplator, il si stiu. Multi fac confuzia asta". Colegii de echipă il strigă "Marin", iar cei de la Unirea Urziceni il porecleau "Puiu", de la asemanarea fizică cu regretatul actor de comedie Puiu Calinescu. La cei aproape 27 de ani, Laurentiu Marinescu e considerat noul playmaker al Stelei. Camil Oprisan, primul sau antrenor, a povestit cum l-a convins pe "noul coordonator" al Stelei să nu renunte la fotbal.Baiat sfios si introvertit. Asa il descrie Camil Oprisan, cel care l-a antrenant pe Marinescu la juniorii Petrolului: "La 8 ani a venit la noi, la Centru. Era micuț de statura dar mie mi-a placut de cum l-am vazut. M-am ocupat de el ca de fiul meu. L-am ajutat cu scoala si cand avea probleme financiare". Oprisan n-a uitat nici momentul in care Marinescu a facut pasul spre Liga I: "Eram director adjunct la Petrolul. Fuzionasem in 2003 cu Astra si ne pregateam de Divizia A. A venit la mine si mi-a zis că el nu vrea să semneze foaia să joace in «A» pentru că nu crede că are sanse, că e prea slab, era foarte speriat. L-am obligat să semneze si bine am facut, că altfel se lasa de fotbal". Interesant este că unul dintre cei mai buni prieteni ai stelistului este dinamovistul Georgian Paun. Cei doi erau colegi de trupă la Petrolul, in 2003, cand prahovenii au promovat in prima divizie. Marinescu si Paun nu au impartit doar vestiarul, ci si cartierul in care locuiau in Ploiesti. 11 meciuri a bifat Marinescu la Steaua, in Liga 1, nereusind să inscrie niciun gol prosport Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2011 · Report post Asta nu e bun pentru Steaua, ne-a Jiji nu vrea jucatori care stiu sa dribleze, sa centreze, sa paseze cu exteriorul, in mare - care joaca fotbal si nu fac atletism in timpul meciurilor, e periculos ar putea sa-l eclipseze pe favoritul tuturor Banel care munceste extraordinar de mult. Cu cat pleaca mai repede de la Steaua cu atat are mai mute sanse sa se realizeze in aceasta cariera, la primul joc pierdut ciobanul o sa spuna ca din vina lui a pierdut Steaua ca n-a facut nimic pe teren gata din vara va pleca. Concluzie: prea bun pentru Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2011 · Report post Mutati-l la fosti jucatori. I-a facut oierul vant la Astra. Sursa e onlinesport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2011 · Report post Universitatea Cluj continuă să să intarească pentru viitorul sezon. Ultima achizitie a formatiei antrenate de Ionuț Badea este fostul jucator al Stelei, Laurentiu Marinescu. Jucatorul de 26 de ani va ajunge miine la Cluj pentru a semna contractul. Mijlocasul ofensiv a refuzat să joace la Astra Ploiesti, preferind să imbrace tricoul "alb-negru" al "șepcilor rosii". Laurentiu Marinescu este al treilea jucator de la Steaua care ajunge la U Cluj, după Abrudan si Pacurar. În sezonul 2010-2011, Marinescu a evoluat 16 meciuri pentru "roș-albastri", fiind insă integralist doar in 3 dintre ele. Are 780 de minute jucate, nu a marcat nici un gol. Media notelor din Gazeta Sporturilor a fost 5,47. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2011 · Report post Parca il luase Astra. Astia nu mai stiu ce sa mai minta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2011 · Report post Parca il luase Astra. Astia nu mai stiu ce sa mai minta. Cu toate ca cele 2 cluburi s-au inteles, Marinescu si Cezar Lungu au refuzat sa mearga la Astra. Acolo a ajuns doar Matei, care a semnat pe 5 ani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2011 · Report post "N-a fost un pas inapoi. Chiar dacă am evoluat putin si nu mi s-a dat incredere, am invățat foarte multe. La Cluj nu e presiunea de la Steaua, iar aici atmosfera e cu totul diferita grupul e mult mai unit. N-am de ce să fiu multumit atita timp cit echipa a pierdut. Mai avem mult de munca dar vă asigur că Universitatea va conta foarte mult in lupta pentru titlu de acum incolo", a spus Marinescu la Recursul Etapei. gsp Share this post Link to post Share on other sites