Dragoshel

Unirea Urziceni - Steaua 1-0 (0-0)

315 posts in this topic

stie cineva ceva de vreo deplasare in europa? :steag_sah_mic:

Off topic :ce_oameni:

Revenind la subiect vorba lui Semedo daca nu vin cei de la Steaua 2 o sa se joace handbal 5vs 5...Si cum toti antrenorii de pana acum(sau majoritatea) care au antrenat in ultimii 2 ani i-au invatat pe jucatori sa joace si cu mana vom castiga :bananadance:

Inca nu au jucat cu echipamentul galben.Cred ca nu le place de loc. :D

Jucam acu cu echipamentu galben :))

Sa se asorteze cu bananele pe care le mananca Jiji! :D

meciul asta, e un amical cu Steaua 2

Cine plm e Gigi ? Toti taranii il iubesc.

In alta ordine de idei , eu sunt din Urziceni si v-as fi profund recunoscator daca m-ati ajuta cu vreo informatie,ceva (pe privat , desigur ) referitor la procurarea biletelor in sectorul oaspetilor . Pe Ghencea , ajung foarte rar ... astept varsta "adulterului" :naughty: ,oups,pardon,varsta cand voi fi major (sau majordom ? :) ) . Ca atare , fiind unul din putinele meciuri la care as putea asista , mi-as dori foarte mult sa pot ocupa acelasi sector ca si galeria care va face deplasarea.

Multumesc anticipat

Ca sa nu fiu in totalitate offtopic si dat fiind ca am abuzat pana acum , imi cer scuze , merg pe un 2 solist avand in vedere situatia mai mult decat tendentioasa conferita de aceasta conjunctura futila si demna de un fotbal mizer .

Deosebita stima si salutari tuturor !

O sa-i subordonam si p-astia.

nu fi atat de sigur...chiar daca nu mai au echipa...mai sunt acolo maftei,todoran,rusescu...sunt jucatori valorosi...dar nu cred k ne vom incurca...ar fi culmea...

din cate am inteles intrarea in sectorul Stelei va fi libera http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/intrare-li...eni-206218.html

da...ai inteles bine...

Te-ai gandit ca era ironic?

Te-ai gandit ca era ironic?

nu cred ca era ironic...

Eu cred ca era ironic.

pai nu avea de ce mah...Steaua a dat stadionul Unirii in europa league si Champions League...e normal sa le multumeasca acum...oricum o sa fie full de roshu sh albastru stadionul din Urziceni...

cel mai mare blat dar daca Steaua va pierde acest meci va fi stire mondiala

O sa-i subordonam si p-astia.

Am inceput prin a le jua jumate din echipa...

Barcelona,here we come!

A inceput sa ma scarbeasca asemanarea asta dintre Barcelona si Steaua...n-avem NIMIC in comun cu acel club , nici macar culorile... ; Steaua sa ramana Steaua si cu asta basta.