Dragoshel

Unirea Urziceni - Steaua 1-0 (0-0)

315 posts in this topic

Crezi ca ma intereseaza de Gigi ? Sau m-a interesat de Paunescu ? Merg la meciuri pentru culori. Si o sa merg atata vreme cat o sa consider ca Steaua merita lucrul asta. Steaua, nu Gigi, nu altcineva din conducere, indiferent cine ar veni.

Care Steaua ? Asta e Steaua ???

@drlv85 te invit eu respectuos in pat , pana sa ma trimiti tu pe mine la somn

@MALDINI: Steaua. Steaua Bucuresti, prietene !

fular-campionii Trebuia sa ne bucuram de locul 1 dupa meciul cu Urziceniul si uite ca am facut-o si pe asta, am luat bataie de la copii nostri de care Becali isi bate joc si vrea sa ii densfinteze, dar se pare ca fotbalul se joaca in divizia B nu in Liga 1, aici deja sunt prea multe figuri si au inceput infrangerile :((((. Nu ne ramane decat sa speram ca domnul Piturca o sa revina la marea dragoste Steaua si o sa ne scoata din mocirla in care ne-a bagat Nea Gigi. Edited by georgepopescu81

toti vorbiti aiurea, meciul asta a fost 99% blat ! Becali nici nu se agita, incearca el ceva ceva sa nu bata la ochi. daca Steaua ar fi pierdut fara voia lui facea un taraboi de scula si morti din mormant. nu e chiar asa...;)

@MALDINI, eu m-am bucurat ca a facut Dinam0 egal, dar nu din cauza ca Steaua e mai in fata sau ceva de genul.

Nu vreau ca Fc Steaua sa ia titlu, sper sa termine pe 3-4-5-6-7-8-9 pana la 18. :D

Dar o sa ma bucur de oricate ori dinam0 da chix. :D

@ionutz, fratele meu, ai 3000 de posturi si zici ca mergi meci de meci pe Ghencea din Targoviste, pai afla ca eu am fost pana acum 2 sezoane meci de meci din Targu Mures, tot pe banii mei, dar din fericire pentru mine, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat atata minte incat sa vad ca FC Steaua Bucuresti a MURIT.

Edited by Kellerman

toti vorbiti aiurea, meciul asta a fost 99% blat ! Becali nici nu se agita, incearca el ceva ceva sa nu bata la ochi. daca Steaua ar fi pierdut fara voia lui facea un taraboi de scula si morti din mormant. nu e chiar asa... ;)

A fost un RAHAT , asta a fost ! daca mananci multe pizze e normal sa visezi mereu la blaturi...pufoase ! :ras:

A fost PROSTIA din capul lui Ilie Dumitressssssccuuuu si a a mentalitatii de RAHAT la unii jucatori care s-a extins pe parcursul meciului si la ceilalti care intrasera mai hotarati !

O dati cu blaturile astea de parca ar fi campionatul din...Kenya ! :))

Am auzit pe multi juniori exaltati pe aici spunand:''Asta nu este Steaua noastra"!!!Asa sa fie oare!?

Toti astia(revolutionarii AISS) care aveti pana in 23-25 ani,ca sa nu spun de cei pe la 18 ani,asta este Steaua voastra,ba!Voi sunteti generatia lui ''Vinde,Pleaca,Mori'' si alta Steaua n-ati cunoscu.Sa fiu mai explicit.Sa luam un specimen de vreo 20 de ani,unul rau de tot.Sa luam o echipa valoroasa a Stelei cea din anii 94-98.Suntem in 2010 daca scadem 12 ani specimenul respectiv avea 8 ani.Ce intelegea asta despre fotbalul din acea perioada,depre culisele ,intriga si performanta fotbalului de atunci?Cu siguranta nu intelegea NIMIC sau ca sa fiu indulgent aproape nimic.Cu ce unitati de masura faceti voi comparatie,daca voi ati respirat si mirosit fotbalul,doar sub fundul lui Becali?Doar cu search GOAGAL ,vorbiti de T.Stoica,Iovan,Belo,Majaru si alte legende ros-albastre,si culmea tupeului va considerati cei mai rafinati stelisti!?Voi ca suporteri Stelisti aveti doar prezent si posibil viitor,dar istorie si trecut zero sau aproape zero.Probabil peste 20-25 de ani o sa povestiti si arati nepotilor ,dintele pe care l-ati pierdut in contact direct cu pumnul lui Zmarandescu sau Mustata.Asta este acum realitatea voastra,pentru asta traiti,pentru ''Vinde,Pleaca,Mori"si fotbal zero.

Multi dintre voi,dupa ce ciobanul o sa plece din Ghencea o sa suferiti de "Sindromul Postcioban",adica ceva asemanator cu soldatul american dupa razboiul din golf care nu-si gasea locul in socitate,devenid practic un dement gata sa traga cu arma in orice loc si in oricine.Asa si voi,tot nu o sa va gasiti locul in tribune alaturi de echipa,si o sa incepti alt razboi,cu magazionerul,femeia de servici din club sau chiar cu noua conducere probabil sustinuta tot de voi la inceput.

Si uite asa Steaua s-a pricopsit cu o gasca de defecti,o ceata a lu''VINDE,PLECA,MORI''

'

A fost un RAHAT , asta a fost ! daca mananci multe pizze e normal sa visezi mereu la blaturi...pufoase ! :ras:

A fost PROSTIA din capul lui Ilie Dumitressssssccuuuu si a a mentalitatii de RAHAT la unii jucatori care s-a extins pe parcursul meciului si la ceilalti care intrasera mai hotarati !

O dati cu blaturile astea de parca ar fi campionatul din...Kenya ! :))

faza e ca toate se leaga. 1.comportamentul lu Gigi VOSTRU si fanilor lui(sa le-o trag la papacioc) 2.declaratiile lu Ilie , a jucatorilor si in primul rand a ciobenului ala! 3. Unirea are nevoie de puncte sa nu se duca dracu in B , Gigi a luat jucatori de la Urziceni si sigur a facut un pact cu Bocsaru sa ii dea meciurile Tur/Retur. Parerea mea!

toti vorbiti aiurea, meciul asta a fost 99% blat !

Blat pe naiba.De ce sa fi fost,pentru ce?Exact cu punctele astea se salveaza Unirea...Tot timpul cautam scuze penibile,in loc sa vedem ca echipa nu merge si se duce in jos,incet-incet...

@DomnulQ si ce legatura are postul tau cu meciul cu Urziceni, pierdut cu o echipa abia stransa?

@DomnulQ si ce legatura are postul tau cu meciul cu Urziceni, pierdut cu o echipa abia stransa?

una simpla....ai vazut oameni preocupati pe aici ca Steaua a pierdut?Astia sunt preocupati,de mustata, Becali si agoniseala.

N-am vazut pe unul sa spuna,ba 'Ilie Respect" este vinovat,sa-i intereseze sisteme de joc,sa analizeze prestatia jucatorilor,sa-si exprime o parere despre ce trebuie facut.Sincer eu n-am vazut.Crede-ma sunt fff.suparat pentru ce s-a intamplat ieri la Urziceni,nu atat de rezultat,cat de faptul ca s-a confirmat ca Ilie nu este antrenor,si anul acesta tot spre esec mergem....

Nu sunt dusmanul vostru,tot stelist sunt si eu......

DoamnulQ

In cate deplasari ai fost matale pentru echipa ca sa iti dai asa importanta? Care a fost cea mai lunga deplasare a ta? Cat ai cheltuit cel mai mult pentru a sustine Steaua?

Vezi-ti, ba, de treaba ta. Da', unii sunt mai tineri. Dar macar nu au mentalitate de comunist resemnat, prea lenes ca sa faca ceva atunci cand e greu.

Tu vorbesti doar de fotbal bai **** dar uiti ca Steaua nu inseamna doar fotbal. Ai fost la rugby? La hochei? La handbal sau baschet?

De alea nu stii. Esti prea tanar ca sa stii de alea sau prea batran?

Esti un simplu fan al fotbalului, necunoscut fara varsta care nu stie sa scrie corect romaneste dar isi da aere de intelectual. Nu iti mai da tu cu parerea despre oameni care sustin Steaua in totalitate, nu doar fotbalul.

Edited by Bogdan

Am auzit pe multi juniori exaltati pe aici spunand:''Asta nu este Steaua noastra"!!!Asa sa fie oare!?

Toti astia(revolutionarii AISS) care aveti pana in 23-25 ani,ca sa nu spun de cei pe la 18 ani,asta este Steaua voastra,ba!Voi sunteti generatia lui ''Vinde,Pleaca,Mori'' si alta Steaua n-ati cunoscu.Sa fiu mai explicit.Sa luam un specimen de vreo 20 de ani,unul rau de tot.Sa luam o echipa valoroasa a Stelei cea din anii 94-98.Suntem in 2010 daca scadem 12 ani specimenul respectiv avea 8 ani.Ce intelegea asta despre fotbalul din acea perioada,depre culisele ,intriga si performanta fotbalului de atunci?Cu siguranta nu intelegea NIMIC sau ca sa fiu indulgent aproape nimic.Cu ce unitati de masura faceti voi comparatie,daca voi ati respirat si mirosit fotbalul,doar sub fundul lui Becali?Doar cu search GOAGAL ,vorbiti de T.Stoica,Iovan,Belo,Majaru si alte legende ros-albastre,si culmea tupeului va considerati cei mai rafinati stelisti!?Voi ca suporteri Stelisti aveti doar prezent si posibil viitor,dar istorie si trecut zero sau aproape zero.Probabil peste 20-25 de ani o sa povestiti si arati nepotilor ,dintele pe care l-ati pierdut in contact direct cu pumnul lui Zmarandescu sau Mustata.Asta este acum realitatea voastra,pentru asta traiti,pentru ''Vinde,Pleaca,Mori"si fotbal zero.

Multi dintre voi,dupa ce ciobanul o sa plece din Ghencea o sa suferiti de "Sindromul Postcioban",adica ceva asemanator cu soldatul american dupa razboiul din golf care nu-si gasea locul in socitate,devenid practic un dement gata sa traga cu arma in orice loc si in oricine.Asa si voi,tot nu o sa va gasiti locul in tribune alaturi de echipa,si o sa incepti alt razboi,cu magazionerul,femeia de servici din club sau chiar cu noua conducere probabil sustinuta tot de voi la inceput.

Si uite asa Steaua s-a pricopsit cu o gasca de defecti,o ceata a lu''VINDE,PLECA,MORI''

'

UserQ

Aberezi asa cum ai aberat acum o luna, cand ti-ai facut cont pe site .

Nu stiu ce sti tu despre AISS si activitatea sa, ca sa iti permiti sa-ti dai cu parerea .

Nu stiu ce sti tu despre protest si "revolutionarii" care-l sustin, ca sa iti permiti sa-ti dai cu parerea .

Nu stiu ce sti tu despre celelalte sectii ale clubului "Steaua" ... pardon, tu ai prieteni fotbalisti, deci te sar la faza asta .

Tu, "seniorule", ce propui ?

Sa-i cerem bilantul maimutei ?

Sa-i cerem oligofrenului sa nu mai scoata bani de la FC Steaua timp de 5 ani ?

Sa mori tu !

Poate vrei sa-i cerem si un teren garantie ?

Atotdesteptule, lumineaza-ne !

Vreau FC Steaua libera, fara cancer .

Vreau sa cant, sa raman fara voce, sa sar in sus de bucurie cand invinge Steaua si sa urlu de nervi cand nu o face .

Ce plm sti tu despre ce o sa se intample cand(?) va pleca ciobi ?

Esti mama omida ?

PS :

"23-25 ani"(ceva mai tanar, dar ca idee) aveam in perioada "echipei valoroase a Stelei, cea din anii 94-98" (93-98, daca te referi la titluri castigate); cred ca stiu despre ce vorbesc, asta daca nu-mi dezvalui tu cruda realitatea .

PPS :

Poate ai "n"-spe mii de ani, poate ai "n" prieteni fotbalisti, poate esti prieten cu Tutankhamon, dar poate ai uitat primii 7 ani (daca ai invatat ceva util din ei) ...

"Vreau doar respect" :rolleyes: .

DoamnaQ

In cate deplasari ai fost matale pentru echipa ca sa iti dai asa importanta? Care a fost cea mai lunga deplasare a ta? Cat ai cheltuit cel mai mult pentru a sustine Steaua?

Vezi-ti, ba, de treaba ta. Da', unii sunt mai tineri. Dar macar nu au mentalitate de comunist resemnat, prea lenes ca sa faca ceva atunci cand e greu.

Tu vorbesti doar de fotbal bai ratatule dar uiti ca Steaua nu inseamna doar fotbal. Ai fost la rugby? La hochei? La handbal sau baschet?

Esti un simplu fan al fotbalului, necunoscut fara varsta care nu stie sa scrie corect romaneste dar isi da aere de intelectual. Nu iti mai da tu cu parerea despre oameni care sustin Steaua in totalitate, nu doar fotbalul.

Da chiar asa hochei ce linie fantastica:Timaru,Nicolescu(calu)Coco Cazacu,Daia,Andre Nutu si R.Viorel in poarta,ce vremuri cand castigam campionatul in 4-0 scurt,cu victorii la Ciuc,cand meciurile de la Ciuc se vedeau doar pe Duny TV.Baschet,ultima echipa spectaculoasa a Stelei cu:Ardelean,Horia Paun,M.Doba,Petrica Branisteanu si regretatu Toader(2.18 m!)sau polo ultima frumoasa echipa a Stelei construita de V.Rus(nici acum nu uit turneele de la Arad)cu-Fratii Matei(cu zbenghea cel rapid),Macao,Florica Musat(ce centru puternic,totusi sub Cosmin radu ca valoare),Busila,Cristescu,G.Lisac si Dinu Bertini in poarta(super portari)

La handbal,m-ai prins recunosc,chiar nu stiu cu ce sa incep?Totusi ca sa ma pot apropia din nou de fotbal am sa incep cu anul 1989-Steaua juca finala de CCE la fotbal si handbal(ce vremuri unice,pacat ca unii nu erau decat proiect sau nici atat)-Munteanu,D.Berbece,M.Dumitru,V.Stanga,R.Voinea jucatori de legenda-am castigat la 6 golori la Bucuresti si am piedut la 14 la Minsk. Ma,totusi de generatia lui Sania,Stamate,Cian,Mazilu,Stavrositu,Rudici m-am simtit mai atasat,chiar nu stiu de ce probabil ca a fost prima echipa dupa revolutie care a castigat o cupa europeana si a jucat o semifinala de Cupa Cupelor.

O intrebare test sau doua,dar te rog fara goagal-1.cate minute are o repriza la polo,cate secunde un atac?2.din ce tari sunt echipele care joaca in cupa pannonia la hochei?3.Cate echipe din Romania joaca in cupa Mol?

DoamnaQ

Tu vorbesti doar de fotbal bai ratatule dar uiti ca Steaua nu inseamna doar fotbal. Ai fost la rugby? La hochei? La handbal sau baschet?

Referitor la deplasari cand eram student am fost si eu in deplasari,nu chiar cu galeria condusa de jean pe atunci,am fost in ceva deplasari cand eram mai lindicul pricipesei ca voi pe vremea lu Marin dar putine.Am fost la Timisoara,Brasov,Pitesti,Ploiesti,Targoviste,Moreni(crede-ma a jucat Steaua si acolo)in rest sunt abonat de vreo 15 ani ,tribuna II sectorul 23 suntem si noi o gascuta de vreo 20 mai "incaruntiti"care mai intelegem sportul asta.Fraiere eu ti-am spus ce varsta am ,dar n-ai priceput,am 38 de ani,nu-i nicio rusine mai baietel,probail o sa ai si tu daca nu-ti rupe cocosa mustata sau alt beligerant din tabara adversa..

una simpla....ai vazut oameni preocupati pe aici ca Steaua a pierdut?Astia sunt preocupati,de mustata, Becali si agoniseala.

N-am vazut pe unul sa spuna,ba 'Ilie Respect" este vinovat,sa-i intereseze sisteme de joc,sa analizeze prestatia jucatorilor,sa-si exprime o parere despre ce trebuie facut.Sincer eu n-am vazut.Crede-ma sunt fff.suparat pentru ce s-a intamplat ieri la Urziceni,nu atat de rezultat,cat de faptul ca s-a confirmat ca Ilie nu este antrenor,si anul acesta tot spre esec mergem....

Nu sunt dusmanul vostru,tot stelist sunt si eu......

Pai sa-ti spun de ce: Lumea s-a saturat ca mereu sa se intample la fel. Mereu sa pierdem si sa ne dam vina pe antrenor sau jucatori. Problema principala este in loja. Si acolo trebuie lucrat.

Legat de discutii tactice, poate nu ne permitem sa intram in ele decat asa amator neavand pregatirea necesara.

Nimeni nu te-a facut dusman.

PS: Va rog discutati despre Urziceni-Steaua. Alte sporturi, deplasari sau cati bani ati cheltuit pentru Steaua va rog sa le discutati in privat sau pe topicurile respective. Considerati-l un ultim avertisment.

Toti astia(revolutionarii AISS) care aveti pana in 23-25 ani.....

Sa inteleg ca suferinta ta mare vine din faptul ca la "venerabila" varsta de 38 ani esti luat peste picior de pustii de 23-25 ani ?

Te agiti degeaba pentru ca in totdeauna vor exista diferente de gandire intre generatii si este normal sa fie asa.Tu ai prins alte vremuri,ei altele !

sunt mai multe puncte din care putem sa privim problema... si ale noastre sunt cam diametral opuse. probabil ca dupa o anumita varsta idealurile sunt atat de indepartate incat ai si uitat ca au existat vreodata. nu numai ca realitatea nu te lasa sa te gandesti la Steaua libera, dar tu se pare ca nu poti sa intelegi nici macar de ce o fac altii, care nu sunt atat de nepasatori sau obositi ca tine.

acum multi o iau pe urma cainilor, care acum cativa ani ne faceau mesaje legate de buletine si alocatii si cand au mai crescut copii, s-au trezit ca nu mai fac fata valului. majoritatea suntem tineri, dar media de varsta este pe la 25 de ani, asa ca foarte multi dintre noi au vazut Steaua si inainte sa puna ciobanul mana pe ea(probabil chiar perioada de care zici tu a fost cea in care am inceput multi dintre noi sa tinem cu Steaua). iar ceea ce zici legat de "sindromul post-cioban" ma lamureste ca nu ne intelegi si nu o sa poti sa o faci niciodata. genul de persoane la care faci referire au existat si inainte de protest si nu o sa dispara odata cu acesta si nu reprezinta nici pe departe majoritatea celor ce protesteaza. neadaptatii chiar infloresc in momentele astea de criza.

din cauza argumentelor cam slabe... pari cam suspect, dar probabil trebuie sa tin cont de faptul ca la persoanele de genul tau incepe si televizorul sa-si faca efectul, asa ca nu ma mir ca noi am devenit problema principala in viziunea ta. bine, punctul tau de vedere nu este o surpriza, de la cei ca tine nu se mai asteapta nimeni la nimic, dar nu inteleg altii de ce au dezamagit...

Edited by joseph

sunt mai multe puncte din care putem sa privim problema... si ale noastre sunt cam diametral opuse. probabil ca dupa o anumita varsta idealurile sunt atat de indepartate incat ai si uitat ca au existat vreodata. nu numai ca realitatea nu te lasa sa te gandesti la Steaua libera, dar tu se pare ca nu poti sa intelegi nici macar de ce o fac altii, care nu sunt atat de nepasatori sau obositi ca tine.

acum multi o iau pe urma cainilor, care acum cativa ani ne faceau mesaje legate de buletine si alocatii si cand au mai crescut copii, s-au trezit ca nu mai fac fata valului. majoritatea suntem tineri, dar media de varsta este pe la 25 de ani, asa ca foarte multi dintre noi au vazut Steaua si inainte sa puna ciobanul mana pe ea(probabil chiar perioada de care zici tu a fost cea in care am inceput multi dintre noi sa tinem cu Steaua). iar ceea ce zici legat de "sindromul post-cioban" ma lamureste ca nu ne intelegi si nu o sa poti sa o faci niciodata. genul de persoane la care faci referire au existat si inainte de protest si nu o sa dispara odata cu acesta si nu reprezinta nici pe departe majoritatea celor ce protesteaza. neadaptatii chiar infloresc in momentele astea de criza.

din cauza argumentelor cam slabe... pari cam suspect, dar probabil trebuie sa tin cont de faptul ca la persoanele de genul tau incepe si televizorul sa-si faca efectul, asa ca nu ma mir ca noi am devenit problema principala in viziunea ta. bine, punctul tau de vedere nu este o surpriza, de la cei ca tine nu se mai asteapta nimeni la nimic, dar nu inteleg altii de ce au dezamagit...

Am sa-ti raspun pentru ca vad ca tu chiar crezi intr-un ideal.Asta cu Steaua Libera suna bine,dar Steaua nu trebuie sa fie neaparat libera,ci performanta,sa-si respecte blazonul si istoria,sa castige trofee.Acestea sunt asteptarile mele de la Steaua.O Steaua Libera si NEPERFORMANTA nu ma incalzeste cu nimic.Generatia 86 crede-ma n-a fost libera deloc,in comunism totul era controlat,chiar revoltator.Steaua 86 a fost performanta a castigat trofee,singura libertate in aceea perioada a fost bucuria si posibilitatea sa merg la otopeni sa-i astept pe baieti(aveam 15 ani)sa vina cu trofeul.Iti respect ideaul,dar ma tem ca este unul desuet.

Aoleu ce m-a faultat doamnulq. Daca scria mesajele alea ieri, cand am postat eu si nu fugea atunci cand a vazut ce am scris, ma faulta mai tare. Asa, la o zi dupa, doar m-a suflat de praf.

Nu stiu cum se intampla de am tot eu norocul sa dau peste din astia mai in varsta care, de fiecare data doar dupa ce ii interb eu, se apuca sa se dea mari cu cunostintele lor despre sportul stelist sau despre deplasarile pe care le faceau ei, toate pe vremea aceluiasi Marin. Nici unul nu face deplasari in ziua de azi.

Doamnaulq intr-adevar sunteti mare. Ati jucat fotbal cu Galca, ati plecat la facultate la 18 ani, nu la 19 ca tot omul normal, ati terminat respectiva facultate desi nu stiti sa scrieti corect romaneste si, cel mai important, sunteti un ultras stelist old school cu heavy knowledge in ceea ce priveste Steaua.

Sper ca si eu, daca ajung la varsta frumoasa de 38 de ani, sa pot sa ma laud cu astfel de performante.

Diferenta e ca, atunci cand o sa fiu si eu de 38 de ani, daca o sa mai imi fac vreun cont pe forum, o sa pun varsta la profil inainte sa folosesc argumentul "eu sunt mai batran si stiu mai bine".

Pana recent mai era unu' pe site care isi ascundea varsta dar se dadea matuzalem, povestindu-ne despre cum era el ultras stelist la inceputul anilor 80, cum le stia el pe toate, cum a ajuns mare business man, la ceva companie multinationala, cum era el casatorit, cu copii, toate acestea in timp ce statea pana pe la 4-5 dimineata pe forum trimitand mesaje private cu injuraturi. Intre timp, a fost banat. Pentru ca viata de pe site sa nu ii afecteze afacerile si familia. :))

p.s. Vezi ca e Liga mol, nu cupa mol. Nu am nevoie de goagal sa iti spun aia.

Edited by Bogdan
nu mai schimba nick-ul utilizatorilor. Poarta o discutie normala.

Aoleu ce m-a faultat doamnaq. Daca scria mesajele alea ieri, cand am postat eu si nu fugea atunci cand a vazut ce am scris, ma faulta mai tare. Asa, la o zi dupa, doar m-a suflat de praf.

Nu stiu cum se intampla de am tot eu norocul sa dau peste din astia mai in varsta care, de fiecare data doar dupa ce ii interb eu, se apuca sa se dea mari cu cunostintele lor despre sportul stelist sau despre deplasarile pe care le faceau ei, toate pe vremea aceluiasi Marin. Nici unul nu face deplasari in ziua de azi.

Doamnaq intr-adevar sunteti mare. Ati jucat fotbal cu Galca, ati plecat la facultate la 18 ani, nu la 19 ca tot omul normal, ati terminat respectiva facultate desi nu stiti sa scrieti corect romaneste si, cel mai important, sunteti un ultras stelist old school cu heavy knowledge in ceea ce priveste Steaua.

Sper ca si eu, daca ajung la varsta frumoasa de 38 de ani, sa pot sa ma laud cu astfel de performante.

Diferenta e ca, atunci cand o sa fiu si eu de 38 de ani, daca o sa mai imi fac vreun cont pe forum, o sa pun varsta la profil inainte sa folosesc argumentul "eu sunt mai batran si stiu mai bine".

Pana recent mai era unu' pe site care isi ascundea varsta dar se dadea matuzalem, povestindu-ne despre cum era el ultras stelist la inceputul anilor 80, cum le stia el pe toate, cum a ajuns mare business man, la ceva companie multinationala, cum era el casatorit, cu copii, toate acestea in timp ce statea pana pe la 4-5 dimineata pe forum trimitand mesaje private cu injuraturi. Intre timp, a fost banat. Pentru ca viata de pe site sa nu ii afecteze afacerile si familia. :))

p.s. Vezi ca e Liga mol, nu cupa mol. Nu am nevoie de goagal sa iti spun aia.

Mai erau cateva intrebari,dar probabil nu le-ai gasit raspunsul pe goagal.Ba eu cu tiganusul ala de Marin am prins o deplasare pe giulesti si una la pitesti

Majoritatea au fost pe vremea lui jean,dar nu stateam niciodata la galerie,aveam bilet procurat la tribuna I sau II.Jean asta odata a adus galeria la pitesti,si ajuns la stadion,s-a sucit si a plecat inapoi cu baietii la Bucuresti.Asa ca eu interesat mai mult de puncte,nu de fenomenalii din tribune aveam locul meu departe de peluza unde erau destui stelisti.

Te-am citit eu ce mare stelist esti,cat lubenita de Dabuleni atrofiata.

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nu se poate!!!!!!!

Sper ca nu-i vorba de ,, prietenul meu" the best X Ray, ca am terminat-o defintiv cu site -ul asta:)))))))))

Adriane, spune-mi ca ma insel!!!!!:)))))))))

Senzational!!! Ce ultras, domnule! Un exemplu de urmat pentru toti. Noroc cu goagla. Cum vorbeste el despre Jean, despre Marin, desi nu avea nici o legatura cu ei :)) si cu deplasari nu se ocupa. Genial!

p.s. Eu nu trebuie sa raspund la intrebarile tale. Pot sa iti raspunda altii despre mine daca ma pricep sau nu la respectivele sporturi. ;)

Stix

Nu pot comenta :D

Edited by Adrian

chiuule..le stie gugal nu? la 8 ani jucam fotbal cum jucai tu la 21. nu-ti mai da cu parerea despre nimeni.