Posted September 12, 2010 · Report post Prietene, in primul rand, pe tine te roade treaba cu varsta. Ca vad ca iti dai cu parerea despre cine era in scutece acum nu stiu cati ani si alte treburi. In al doilea rand, "sunt prieten cu fotbalistii" sa le-o spui copiilor tai(ma gandesc ca ai copii daca esti de-o varsta cu Galca), nu noua. S-ar putea, din pacate pentru tine, sa dai pe aici peste niste oameni care chiar sunt prieteni cu fotbalisti, care fac interviuri cu respectivii fotbalisti pentru acest site, care, desi nu au varsta ta inaintata, s-ar putea sa stie mai multe. Tu stii ce inseamna coproprietate? Inseamna ca, daca cineva vine so ofera 100 de lei pe un mar, eu primesc 50 de lei si tu primesti tot 50. Asta daca eu detin jumatate din mar si tu tot jumatate. Daca eu detin doua treimi din el, primesc 66,6 lei si tu doar 33,4(eu sunt om bun si iti las tie 1 banut acolo). Ce ne-ai spus tu se incadreaza la "dosarul transferurilor", de care vad ca nu prea stii nimic. Cluburile la care erau jucatorii lui giovanii vindeau un jucator cu 1000000 de euro in acte, in timp ce clubul care il cumpara pe respectivul platea mai mult, diferenta de bani ducandu-se la giovanii. Statu', saracu', s-a trezit la un moment dat ca asta nu e corect si si-a cerut drepturile. Si asa a aparut dosarul transferurilor, dosar in care Steaua nu se regaseste. De ce? Nu stim. Stim ca acolo se regasesc crapid, dinam0, national, chiar si Otelul, MM Stoica fiind si el anchetat in acest dosar. Steaua? Stelei i-o fi fost lene sa participe la aceasta actiune. Sau poate pentru ca becalienii nu aveau nimic la Steaua. Da, au plecat jucatorii cu clauza. Dar asta s-a intamplat la sfarsitul anilor 90, in era paunestilor, chiar inainte de era becalii. Printre jucatorii aia il putem aminti pe Lutu, care a plecat in Korea si care a ajuns sa regrete acea mutare. Te-am rugat sa imi spui care sunt acei jucatori care au plecat din cauza "coproprietatii" becaliene. Te rog spune-ne numele si suma de transfer. Nu cred ca e prea greu. Mai ales daca prietenii tai ti-au zis. Nu ai nici o dovada pentru ca, probabil, ti-e greu sa dai search pe google sau pe site-ul UEFA, sa vezi cat a castigat Steaua in ultimii ani. Rau nu e dar arata ca nu stii fotbal deloc. Sa mori tu!Daca lucrezi la un site al sporterilor,esti si jurnalist!?M-ai distrus cu asta.Poate in visele tale cele mai frumoase.Eu nu neg,ca poate la unii exista si cota parte,nu coproprietate.Tu crezi ca eu,traiesc din asta sa-mi incarc mintea cu sumele exacte de transfer din acea perioada.Ce spui tu,cu acele cluburi care sunt in proces se refera la transferuri facute dupa anul 2001,cand n-am mai fost permise de regulament ca drepturile federative ale unui jucator sa apartina unei persoane.Cand ciobanul a venit la Steaua,devenind actionar majoritar nu avea interesul sa treaca sume false de transfer ,pentru ca era proprietar.MM,Borcea,nu erau proprietari asa ca ei erau interesati sa scoata ceva bani.Steaua in acea perioada NU a facut transferuri prin fratii Becali,a facut direct sau alti impresari.Cat piti,a fost la Steaua NICIUN jucator nu avea voie sa semneze fratii Becali(vezi cazul Miu). Pai uite ce nivel scazut,este in presa la GSP si PRO Sport,dar la un amarat de site.Daca-i faci o poza lu'nea'Imi si obtii trei randuri de la el,crezi ca ai facut interviul vietii!?Sa nu spui ca ai si tu surse de incredere ,ca obtii primul o informatie, ca nu te cred. Bai, eu,am o meserie respectabila,am jucat si fotbal,dar nu am timp sa fac pe pseudojurnalistul.Adevarul este,ca si iubita lu'mitea,sanziana,simona senzual se cred jurnalista,atunci,daca ele sunt probabil ca esti si tu.....Eu,chiar am jucat fotbal la pitesti in generatia cu Galca,Albulescu si altii.La 18 ani,am ales sa fac o facultate ,care nu-mi permitea sa fac si carte si fotbal. Asa ca nu-mi spune tu,ca nu ma pricep la fotbal ,daca ai jucat doar fifa pe calculator. Daca mai faci pe jurnalistul,iti dau un text sa-l analizezi sa vad cum stai cu gramatica.De acord? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Sa mori tu!Daca lucrezi la un site al sporterilor,esti si jurnalist!?M-ai distrus cu asta.Poate in visele tale cele mai frumoase.Eu nu neg,ca poate la unii exista si cota parte,nu coproprietate.Tu crezi ca eu,traiesc din asta sa-mi incarc mintea cu sumele exacte de transfer din acea perioada.Ce spui tu,cu acele cluburi care sunt in proces se refera la transferuri facute dupa anul 2001,cand n-am mai fost permise de regulament ca drepturile federative ale unui jucator sa apartina unei persoane.Cand ciobanul a venit la Steaua,devenind actionar majoritar nu avea interesul sa treaca sume false de transfer ,pentru ca era proprietar.MM,Borcea,nu erau proprietari asa ca ei erau interesati sa scoata ceva bani.Steaua in acea perioada NU a facut transferuri prin fratii Becali,a facut direct sau alti impresari.Cat piti,a fost la Steaua NICIUN jucator nu avea voie sa semneze fratii Becali(vezi cazul Miu). Pai uite ce nivel scazut,este in presa la GSP si PRO Sport,dar la un amarat de site.Daca-i faci o poza lu'nea'Imi si obtii trei randuri de la el,crezi ca ai facut interviul vietii!?Sa nu spui ca ai si tu surse de incredere ,ca obtii primul o informatie, ca nu te cred. Bai, eu,am o meserie respectabila,am jucat si fotbal,dar nu am timp sa fac pe pseudojurnalistul.Adevarul este,ca si iubita lu'mitea,sanziana,simona senzual se cred jurnalista,atunci,daca ele sunt probabil ca esti si tu.....Eu,chiar am jucat fotbal la pitesti in generatia cu Galca,Albulescu si altii.La 18 ani,am ales sa fac o facultate ,care nu-mi permitea sa fac si carte si fotbal. Asa ca nu-mi spune tu,ca nu ma pricep la fotbal ,daca ai jucat doar fifa pe calculator. Daca mai faci pe jurnalistul,iti dau un text sa-l analizezi sa vad cum stai cu gramatica.De acord? Dinamo a fost foarte mult timp inregistrata ca societate nonprofit,asa ca aveau toate parghiile si interesul sa ascunda bani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post DOMNULQ ai mari probleme de perceptie,sa stii!si mai mult, nimeni nu ti-a cerut ajutorul in a invata ceva sau a afla ceva.nimeni nu s-a dat jurnalist pe site aici si nici nu s-a crezut cineva un fel de Ioanitoaia sau Tolontan sau pe cine crezi tu mari ziaristi in tara asta.ai primit niste exemple si s-a purtat cu tine o discutie ca sa vezi ca n-ai de-a face cu niste copii sau cu niste persoane limitate,dar in sinea ta vad ca o arzi cu varsta si cu fifa pe calculator...ba asta, eu am o varsta frumoasa(chiar, saptamana viitoare e ziua mea. mi-am adus aminte!) si pot sa spun ca... daca pana si tu ai jucat fotbal,acum inteleg de ce unii il cred fotbalist pe Nicolita!bai si crede-ma, pe cuvant,habar n-am sa joc fifa sau vreun alt joc la pc ca nu ma pasioneaza! p.s.de curiozitate ce ziaristi sunt "valabili" pentru tine in tara asta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post DOMNULQ ai mari probleme de perceptie,sa stii!si mai mult, nimeni nu ti-a cerut ajutorul in a invata ceva sau a afla ceva.nimeni nu s-a dat jurnalist pe site aici si nici nu s-a crezut cineva un fel de Ioanitoaia sau Tolontan sau pe cine crezi tu mari ziaristi in tara asta.ai primit niste exemple si s-a purtat cu tine o discutie ca sa vezi ca n-ai de-a face cu niste copii sau cu niste persoane limitate,dar in sinea ta vad ca o arzi cu varsta si cu fifa pe calculator...ba asta, eu am o varsta frumoasa(chiar, saptamana viitoare e ziua mea. mi-am adus aminte!) si pot sa spun ca... daca pana si tu ai jucat fotbal,acum inteleg de ce unii il cred fotbalist pe Nicolita!bai si crede-ma, pe cuvant,habar n-am sa joc fifa sau vreun alt joc la pc ca nu ma pasioneaza! p.s.de curiozitate ce ziaristi sunt "valabili" pentru tine in tara asta? Radu Banciu-are sange in instalatie,verb,limbaj colorat,dar fff.corect gramatical si cultura generala(rar in zilele noastre). Bai taca,cum ma chiar si eu am jucat fotbal? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Aoleu, prietene, da' calmeaza-te. Sa nu patesti ceva, la varsta ta inaintata. In primul rand, ironia asta cu "jurnalismul" nu prea merge. Poate pentru ca am lucrat in domeniu, de aia. In al doilea rand, nu vorbeam neaparat despre mine. Sunt si alti oameni pe site-ul asta care au facut interviuri cu sportivi, interviuri pe care ai putea sa le cauti, sa le citesti si sa te informezi. Ca sa nu mai vorbesti din auzite. In al doilea rand, intre subiect si predicat nu se pune niciodata virgula. Daca ai fi fost si tu "jurnalist", probabil ca ai fi stiut. Tu crezi ca eu,traiesc din asta sa-mi incarc mintea cu sumele exacte de transfer din acea perioada ..... Bai, eu,am o meserie respectabila Nu as fi zis nimic daca greseala facuta de tine s-ar fi regasit intr-un singur loc. Dar, din moment ce se repeta... Mai departe ramane doar no comment-ul: Adevarul este,ca si iubita lu'mitea,sanziana,simona senzual se cred jurnalista, Eu,chiar am jucat fotbal la pitesti in generatia cu Galca,Albulescu si altii.La 18 ani,am ales sa fac o facultate ,care nu-mi permitea sa fac si carte si fotbal. Si vine intrebarea: Ai terminat respectiva facultate? Nu are rost sa te intreb daca tu crezi ca esti singurul din lumea asta care a jucat fotbal, ca e clar ca asa e, nu? Daca mai faci pe jurnalistul,iti dau un text sa-l analizezi sa vad cum stai cu gramatica.De acord? Deci nu textul de mai sus trebuia sa il analizez? Scuze atunci. Ma surprinde faptul ca tu ai ales sa faci facultatea la 18 ani, cand altii o fac la 19. Probabil erai vreun geniu. Din moment ce ai asa supercunostinte de gramatica si fotbal(ca doar ai jucat mult fotbal daca la 18 ani te-ai retras ) explicatia vine de la sine. In al treilea rand, iar dovedesti ca esti prost informat. Dosarul "transferurilor", dupa cum am mai spus, vorbeste si despre niste transferuri ale otelului, pentru asta fiind anchetat MM Stoica. Mai exact, aici e vorba de transferul lui Iulian Arhire care a plecat de la Galati in 99, nu dupa 2001, asa cum spui tu. Eu zic sa pui mana pe telefon, sa ii suni pe prietenii tai si sa le ceri informatii noi, corecte. Apo sa pui mana pe o carte de limba romana si sa continui studiile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 (edited) · Report post nu inteleg de ce va bateti capul cu unul ca asta care probabil are 15 ani si sta cu gugal deschis ca sa aiba ce raspunde. si nu stiu cum iti permiti tu chiu-ule sa ma jignesti.."unicatule". daca tu ai curaj sa mentionez macar faptul ca arbitrajul de la meciul de aseara a avut treaba cu rezultatul imi inchipui pe unde si cat ai jucat fotbal. l.e. am vazut acum ca ai zis ca la pitesti ai jucat. in sala cumva? pe sintetic? Edited September 12, 2010 by Alex88pl Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Steaua nu a pierdut aseara pt ca are echipa slaba. A pierdut pt ca n-are echipa. Are un lot intesat de vedete (pt nivelul ligii I,desigur) dar nu are inca o echipa. Dincolo de ghinion,pisica neagra, lipsa concentrarii, problemele Stelei in meciul cu Unirea au fost punctuale. 1) Steaua a avut prea putini jucatori la mijloc ,care sa dribleze si sa verticalizeze. Mai precis erau doar doi. Brandan si Radut. Primul juca la recuperare, deci in fata propriei aparari, prea departe de poarta adversa, al doilea juca lipit de tusa,greu sa influenteze jocul de acolo. Jucatori precum Onofras,Stancu,Bilasco sunt finalizatori, deci aveau nevoie de cineva care sa-i angajeze cu pase. 2) Sistemul de joc a fost cel putin neinspirat. Acest 4-2-3-1 implica doi mijlocasi la recuperare, prea multi atunci cand joci impotriva unei echipe care tine 9 jucatori de camp in propria jumatate, intr-un modul 4-5-1. Dumitrescu ar fi trebuit sa incerce sistemul pe care l-a implementat Piturca, 4-3-3. De ce ? Pt ca asa i-ar fi pus in evidenta pe singurii mijlocasi care aveau calitati de pasatori si dribling, Radut si Brandan. Ar fi avut un singur inchizator, Anghelov, argentinianul Brandan ar fi fost mai avansat, mai aproape de poarta lui Cernea, pt ca a aratat ca este capabil sa influenteze pozitiv jocul ofensiv al echipei, iar Radut ar fi jucat mult mai central,nu atat de izolat in tusa stanga, asadar echipa ar fi avut un om tehnic si rapid, alaturi de un bun pastor ,la coordonare. 3) Dumitrescu a gresit cand a ales sa ii lase pe banca pe Nicolita, dar mai ales pe Surdu. Ultimul a avut evolutii foarte bune in ultimele trei partide,uitarea lui pe banca poate naste resentimente. In plus, atat cat a jucat aseara, a avut o ambitie incredibila, s-a rastit la un copil de mingi pt ca nu repunea balonul, a pus osul. De neinteles faptul ca a fost doar rezerva. Bilasco si Onofras pur si simplu nu au nici un automatism format cu colegii lor,nu exista nici o relatie de joc. Nu trebuiau titularizati, pt ca antrenorul stelist risca sa piarda sustinerea unor grei din vestiar,mai ales daca va continua sa ignore jucatori gen Surdu, Nicolita si Abrudan, care au disparut aproape fara explicatii din primul 11. Nu mai vorbesc de riscul de a naste bisericute intre noii veniti si cei mai vechi. Intrebare: Daca intr-un meci cu umbra Unirii,faci atatea greseli de asezare in teren si de alegere a primului 11, la ce sa ne asteptam de la partida cu Liverpool ? Sa fim pozitivi, vorba lui Hagi. PS Abia acum ne dam seama cata dreptate avea Piturca atunci cand i-a cerut patronului sa nu mai vorbeasca dupa meciuri. Aseara am asistat din nou la un circ de prost gust marca Becali ,omul care e in stare sa darame la primul esec ,tot cea facut bine pana acum. www.tactic-zone.blogspot.com Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @DOMNUL cu Am o varsta la care nu pot fi acuzat ca eram in scutece,am facut sport de performanta(fotbal),am cunoscut jucatori cu nume,care "intamplator" au facut ceva pentru Steaua(numele Ciocoiu iti spune ceva?),dar nu am indraznit niciodata sa fac afirmatii ce ma depasesc.Este greu de demonstrat cat si cine a incasat mai mult.Asa din auzite putem emite ipoteze cacalau,caci avem prieteni fotbalisti! Daca ai prieteni fotbalisti(pe bune!)ar trebui sa stii ca nu o sa primesti niciodata informatii reale despre transferuri si salarii. Stiu ca uneori este cool sa te asociezi cu nume care dau bine in sportul romanesc,insa tre' sa stii si limita! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Cred ca totusi o influenta nefasta asupra mentalitatii jucatorilor a avut-o presa prin campania virulenta din saptamana care a trecut. Sa speram ca a fost un dus rece care sa-i trezeasca pe jucatori si stafful tehnic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post transferuri, prietenii cu fotbalisti pe privat va rog. Aici discutam despre meciul de ieri Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @DOMNUL cu Am o varsta la care nu pot fi acuzat ca eram in scutece,am facut sport de performanta(fotbal),am cunoscut jucatori cu nume,care "intamplator" au facut ceva pentru Steaua(numele Ciocoiu iti spune ceva?),dar nu am indraznit niciodata sa fac afirmatii ce ma depasesc.Este greu de demonstrat cat si cine a incasat mai mult.Asa din auzite putem emite ipoteze cacalau,caci avem prieteni fotbalisti! Daca ai prieteni fotbalisti(pe bune!)ar trebui sa stii ca nu o sa primesti niciodata informatii reale despre transferuri si salarii. Stiu ca uneori este cool sa te asociezi cu nume care dau bine in sportul romanesc,insa tre' sa stii si limita! Hai sa lamurim lucrurile:Eu nu mi-am facut un titlu de glorie ca am amici cativa fotbalisti,pentru ca nu sunt ''atarnator''pe langa fotbalisti.Eu de profesie sunt medic si crede-ma in mediul meu chiar nu da bine treaba asta cu fotbalistii.Am fost coleg de generatie cu unii dintre ei.La o bere auzi,vorbesti si razi.Niciodata n-am sustinut ca am dovezi,dar unele lucruri se spun pe la colturi,uneori in soapta,dar in principiu fratii Becali exista si...sunt milionari.Dovezi cereau cei mai tineri,eu n-am afirmat ca am asemenea dovezi.Eu am prieteni,amici.Ca unii dintre ei sunt fotbalisti,asta este chiar in plan secundar.Tu,ca si mine am trait acele vremuri probabil pe stadion si cele de care aflam in acele vremuri erau adevarate sau poate nu... Un adevar este sigur asta,am pierdut la Urziceni si asta ne doare pe toti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Ca Ilie Dumitresssssccuuuu nu este antrenor , o stim cu totii , o stie si el si Nea Oaie , inclusiv. Greseste pentru ca nu are experienta la acest nivel ; pacat ca a acceptat provocarea , va fi tavalit de Nea Oaie cat de curand si ii va fi deajuns un egal si va fi alungat ca o martoaga. Ca jucator de fotbal , se stie foarte bine ca ECHIPA CARE CASTIGA , NU SE SCHIMBA !asta a fost singura lui greseala , putea intra un jucator titular de la UU , inca unul pe final , dar el si-a dat peste cap intreg sistemul de joc , fiecare a jucat ce l-a taiat capul si a iesit o PROSTIE. Nu-i mai dati cu Banel atata , nu mai are loc in primul 11, va face banca si se va blaza usor,usor...are nevoie de schimbare , de o alta echipa , poate afara,sa se realizeze si el , deh Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post A facut Dinamo egal...hai oilor...bucurati-va...ca e Steaua sus in clasament ... pentru putin timp Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Singurul lucru care ramane dupa meciul asta: nimeni nu ne poate acuza de blaturi De ce zic singurul lucru ? X2 la Liverpool si o sa uite toata lumea de meciul de cacao de la Urziceni.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post O sa uitati voi poate de meciul de la Urziceni...asa fac "marii stelisti" ... dupa ce bate Steaua o data uita de toate umilintele din ultimii ani...mi-e sila ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Care voi, care "mari stelisti" ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post A facut Dinamo egal...hai oilor...bucurati-va...ca e Steaua sus in clasament ... pentru putin timp ai luat-o razna rau de tot Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Care voi, care "mari stelisti" ? Care se simte @hooltras de ce spui asta ? Te-ai bucurat ca a facut Dinamo egal , este ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @MALDINI: Ipoteza: egal sau victorie la Liverpool. Cata lume vine cu Astra? Pronostic: 12-15.000. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @i0nutz83 : Ipoteza : 12-15000 suporteri cu Astra ... Pronostic : 10.000 samantari + 2-5 mii tuciurii Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Esti tu sigur.. Dintr-un stadion intreg chiar nimeni sa nu fie demn de respect, dupa argumentele tale.. Afla ca eu vin de la Targoviste, meci de meci. Indiferent de ce a fost la Urziceni, indiferent de ce va fi la Liverpool. Asta ca sa iti dau exemple din prezent. Si nu, nu mananc seminte, si nu, nu sunt tuciuriu. Platesc abonament, benzina 170 km etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Lasa, Ioane, ca se plateste bine in televiziune. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @ i0nutz83 ai toata stima , nu am zis chiar asta ... in fine... am si eu o intrebare mai personala : guie migi e baiat bun?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post Crezi ca ma intereseaza de Gigi ? Sau m-a interesat de Paunescu ? Merg la meciuri pentru culori. Si o sa merg atata vreme cat o sa consider ca Steaua merita lucrul asta. Steaua, nu Gigi, nu altcineva din conducere, indiferent cine ar veni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2010 · Report post @Maldini Treci la somn! .. sau daca nu, reinventeaza ultraseria pe Ghencea ca te vad tare pornit. Share this post Link to post Share on other sites